HWSW Informatikai Kerekasztal: Leggyorsabb DVD-olvasó - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Leggyorsabb DVD-olvasó Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 30. 00:20

Idézet: Etele - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 0:47

Na ezek szerint tényleg szar volt az én olvasóm, még jó hogy ma berendeltem egy új 1712-t én is. :)

Nálam még hackelt firmware-el is iszonyú lassan olvasott (és persze ugrált a sebesség le-föl) minden lemezt: Ritek G03, G04, G05, TDKG02 (2x), Fuji, Maxell... szar a drive. Már lefixáltam, pénteken viszem vissza, money back. Holnap délután meg elhozom az új olvasómat. :)

Tipikus, beletenyereltem a szarba. :(

idő közben ki deritetem, hogy melyik nagykerböl hozzák, ha esetleg van ismerösöd aki tud ott vásárolni, akkor még olcsoban meg kapod:) mint én
a nagyker neve :multimedia kft., fehérvári út. www.multimedia.hu
persze ha már megrendelted akkor ne mond vissza nem hiszem, hogy olyan sokkal olcsob lene.

egyébként örülj neki, hogy ilyen korekt a csávó és vissza veszi.

Szerkesztette: oalex 2004. 09. 30. 00:25 -kor

A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#82 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 09:16

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 1:20

idő közben ki deritetem, hogy melyik nagykerböl hozzák, ha esetleg van ismerösöd aki tud ott vásárolni, akkor még olcsoban meg kapod:) mint én
a nagyker neve :multimedia kft., fehérvári út. www.multimedia.hu
persze ha már megrendelted akkor ne mond vissza nem hiszem, hogy olyan sokkal olcsob lene.

egyébként örülj neki, hogy ilyen korekt a csávó és vissza veszi.

Sajna már megrendeltem tegnap, nincsen pofám visszamondani. :)

Még jó hogy visszaveszi, 3 hónap garit vállalt rá. :) És én egy napon belül jeleztem a hibát. :)

#83 Felhasználó inaktív   Hunet-X 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 30. 12:34

Toshiba 1912... ?
6-7k korul el is tudnam hozni ma...

Vagy inkabb varjak a pio 122esre?
(csak  nehezen varom ki, es meddig kene meg varnom?) :)

(PPeter, a privatomra ha raersz, es nem problemas a kerdes valaszolj legyszi, koszi.)

#84 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 12:39

Idézet: Hunet-X - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 13:34

Toshiba 1912... ?
...

Ahhoz még nincsen "no speed limit" firmware legjobb tudomásom szerint... :think: 

#85 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 18:25

Idézet: Hunet-X - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 13:34

Toshiba 1912... ?

Vagy inkabb varjak a pio 122esre?
(csak  nehezen varom ki, es meddig kene meg varnom?) :)

(PPeter, a privatomra ha raersz, es nem problemas a kerdes valaszolj legyszi, koszi.)

szerintem várd meg a pio 122, sokal jóbb, tudomásom szerint a 1912 ugyan ugy samsung mechanika mint a 1802-es, azaz lassú.
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#86 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 07:31

LG GDR-8163B ugyanolyan lassú mint a LG GDR-8162B? elolvastam a témát, de bizonytalan vagyok , hogy mst melyik dvd-olvasót is vegyem meg
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#87 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 15:29

Idézet: Emre - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 8:31

LG GDR-8163B ugyanolyan lassú mint a LG GDR-8162B? elolvastam a témát, de bizonytalan vagyok , hogy mst melyik dvd-olvasót is vegyem meg

Hát ha sebességre vágysz akor egyiket se!

#88 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 15:38

Idézet: oalex - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 17:00

Az Aopen pedig tényleg fasza, eszerint, de hát az is csak Varázspálcánél ven velsorolva, de hát persze neki semmije sincs csak ha rendesz utánna jár. Ugy hogy az szintén nem kapható.

Fel kell oket hivni...en eddig akarhanyszor hivtam fel oket, legkesobb 2-3oran belul mondtak, hogy van-e, s ha nincs, akkor mikorra varhato...eddig veluk teljesen meg vagyok elegedve tobb tucat vasarlas utan. ;)

#89 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 16:04

1/2 :offtopic:

Melyik a legmegbizhatobb (esetleg leghalkabb): Asus 616 , LG ?, Samsung ?, Toshiba 1802?
A sebesseg nem annyira fontos, iras utani lemezteszteleshez kellene elsosorban.

Szerkesztette: HAMMER 2004. 10. 01. 16:06 -kor

#90 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 16:49

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 17:04

1/2 :offtopic:

Melyik a legmegbizhatobb (esetleg leghalkabb): Asus 616 , LG ?, Samsung ?, Toshiba 1802?
A sebesseg nem annyira fontos, iras utani lemezteszteleshez kellene elsosorban.

arra jó a toshiba 1802, csendes, de lassú, és jó lemez teszteléshez mert érzékeny, gázos lemezeket meg olykor be sem tud olvasni.
A megbizhatoságban pedig sokak meglepetésére a LG-re szavaznék. Ezzel van tapasztalatom, 2db is volt egyszere és fél éve nagyon kemény nyuzás (napi min. 20 lemezt végi olvastak. az fél év allat naygon sok)  után is tökéletesen müködöt, továbbá mindent olvasot abszolult nem válogatos, bár serintem nem anyira halk mint a toshiba, de nincs nagy külömbség.

A Samsung és Toshiba (1802-töl felfelé) az ugyan az!
Asus 616 = Pioneer 120
LG = LG ;)

Szerkesztette: oalex 2004. 10. 01. 16:54 -kor

#91 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 17:00

Idézet: foxyr - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 16:38

Fel kell oket hivni...en eddig akarhanyszor hivtam fel oket, legkesobb 2-3oran belul mondtak, hogy van-e, s ha nincs, akkor mikorra varhato...eddig veluk teljesen meg vagyok elegedve tobb tucat vasarlas utan. ;)

Én ha hivtam akkor általában nem volt bent az irodában, azaz hivjam később. csak ezért hogy késsöb közölje, hogy nincsen nekik, de hivjam még késsöb és adig utánna néz, és persze még késsöb sem tudot 550enermax tápot, vagy pioneer 121 stb szerezni.
Persze általános dolgokat mindeki be tud szerezni, majdnem mind ugyan azokra a helyekre járnak.
De ha valami nincs a nagykerekben akkor hiába néznek utána.
Én sokal jobban dijazom azt (mint például a ramiris vagy a multimedia-t) ha frissitve van folyamatosan az árlista a létező dolgokal. A varázspálca ebböl a egyik legroszab példa: majdnem minden rajta van az árlitáján, fügetlen attol, hogy már honapok otta nincs a nagykerben vagy sem.
szvsz gyenge marketing, hogy ki dobja a nevét a depo, mint legolcsobb forgalmazó, de ha egyszer nem kapni nála akkor inkáb le járatja magát.

Szerkesztette: oalex 2004. 10. 01. 17:01 -kor

#92 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 17:10

Etele majd dobj fel eredményeket ha haza értél és be szerelted :)

#93 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 17:13

Idézet: oalex - Dátum: 2004. Oct. 1., Friday - 17:49

arra jó a toshiba 1802, csendes, de lassú, és jó lemez teszteléshez mert érzékeny, gázos lemezeket meg olykor be sem tud olvasni.
A megbizhatoságban pedig sokak meglepetésére a LG-re szavaznék. Ezzel van tapasztalatom, 2db is volt egyszere és fél éve nagyon kemény nyuzás (napi min. 20 lemezt végi olvastak. az fél év allat naygon sok)  után is tökéletesen müködöt, továbbá mindent olvasot abszolult nem válogatos, bár serintem nem anyira halk mint a toshiba, de nincs nagy külömbség.

A Samsung és Toshiba (1802-töl felfelé) az ugyan az!
Asus 616 = Pioneer 120
LG = LG ;)

Koszi a valaszod, Toshibat szerettem volna, de csak egy boltnak az arliastajan lattam, de a boltban mar nem volt (hetvegen mar hasznalni szerettem volna). Ajanlottak az Asus 616P1 jelzesu meghajtot, van arkulonbozet de ha a minosege is jobb akkor nem erdekes.
Az Asus 616P1-rol mi a velemenyetek? /kozben persze keresek kulfoldi teszteket az LG-krol is./

#94 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 18:34

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 18:13

Koszi a valaszod, Toshibat szerettem volna, de csak egy boltnak az arliastajan lattam, de a boltban mar nem volt (hetvegen mar hasznalni szerettem volna). Ajanlottak az Asus 616P1 jelzesu meghajtot, van arkulonbozet de ha a minosege is jobb akkor nem erdekes.
Az Asus 616P1-rol mi a velemenyetek? /kozben persze keresek kulfoldi teszteket az LG-krol is./

Digitalmind-nál ma délután voltam, és volt nekik raktáron Toshiba 1912-es. Ha holnap rájuktelefonálsz, el is tudod hozni... 

#95 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 18:36

Idézet: Etele - Dátum: 2004. Oct. 1., Friday - 19:34

Digitalmind-nál ma délután voltam, és volt nekik raktáron Toshiba 1912-es. Ha holnap rájuktelefonálsz, el is tudod hozni... 

Sajnos Budapest nem esik utba :( miskolci fejjel kell gondolkoznom

#96 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 18:41

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 19:36

Sajnos Budapest nem esik utba :( miskolci fejjel kell gondolkoznom

Bocsi, nem is néztem, sorry a fals infóért... :(

#97 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 19:03

Idézet: oalex - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 18:10

Etele majd dobj fel eredményeket ha haza értél és be szerelted :)

Ezt egy Fuji 4x DVD-R-el produkálta, szerintem meggyőző (ilyen sebesség mellett természetes hogy néhol visszavesz a tempóból kicsit szvsz):

Kép

Az előző Toshiba (a rossz :( ) ezt a lemezt úgy olvasta, hogy 4x-ről indult, és 10x-esen fejezte be, és iszonyat szőrös volt a grafikon... :(

Érdekes, hogy amit Bigbear tapasztalt, itt is előjött: a lemez végén leesik az olvasási sebesség... :think:

Na még egy Ritek G4 a végére, most lett kész vele:

Kép

Ja. a lemezek Toshiba SD-R5112-essel lettek írva.

RE: még valami. Ugyanazt a lemezt elolvasva 2x egymás után nem teljesen azonos görbét kapok. Ezt tudjam be a Nero CD-DVD Speed hülyeségének? :)

Szerkesztette: Etele 2004. 10. 01. 19:08 -kor

#98 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 19:35

Idézet: Etele - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 20:03

RE: még valami. Ugyanazt a lemezt elolvasva 2x egymás után nem teljesen azonos görbét kapok. Ezt tudjam be a Nero CD-DVD Speed hülyeségének? :)

Nem, ezt tudjad be annak, amit tucatszor leírtam: a hackelt firmware úgy próbálja olvasni az írott lemezt, mint a gyárit, és attól függetlenül, hogy lassítania kell egyes helyeken, utána tovább pörgeti, amennyire csak tudja.

#99 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 01:44

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 20:35

Nem, ezt tudjad be annak, amit tucatszor leírtam: a hackelt firmware úgy próbálja olvasni az írott lemezt, mint a gyárit, és attól függetlenül, hogy lassítania kell egyes helyeken, utána tovább pörgeti, amennyire csak tudja.

Oké, olvastam amit tucatszor leírtál - de nem tudtam, hogy ez a jelenség amiatt van.

De most már tudom! :)

#100 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 01:46

Idézet: Etele - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 2:44

Oké, olvastam amit tucatszor leírtál - de nem tudtam, hogy ez a jelenség amiatt van.

De most már tudom! :)

:)  :up:

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »