HWSW Informatikai Kerekasztal: 5.1-es hangrendszer türhetö áron. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

5.1-es hangrendszer türhetö áron. Mi az amit már megszabad venni? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 08. 15:47

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 15:17

Mértne mozogna ha megkapja a jelet? :think: Ebben nincsenek annynira gagyi szórók hogy 'átlagos' tartományban ne működjenek rendesen, nem extrém frekvenciáról/amplitudóról (nem nagy dinamikával&hangerővel) van szó.

Ha az mondod, hogy mozog, akkor elhiszem. Ez nem a gagyiságon múlik, csak a center hangszórónak nem az a célja, hogy mély hangokat is kiadjon, ezért furrcsa nekem, hogy egyáltalán megmozdul a 20Hz-ces jelre. Főleg így, hogy a gyári specifikáció szerint a rendszer (ezen belül is a sub) csak 40Hz-cet tud.

#242 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 18:22

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 15:26

A hivatalos Genius oldal részletei. :)

Jó ez a Genius oldal! :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#243 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 18:45

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 18:22

Jó ez a Genius oldal! :D

Valóban elég érdekesre sikeredett a link beszúrása! :D Remélem most már jobb. ;)
Genius
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#244 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 07:20

Na sorban.

1, link rossz
2, nagyobb hűtő azért kellett mert 3 csatornának tuti nőtt a teljesítmény felvétele
3, mi a frásznak a csatornák hangerejével bohóckodni? :think: 1× beállítod az ülőhelyzetedhez képest és cső. A userekek 99% ha állít így is sw-esen állít; a centert csak azért hwesen szoktam letekerni mert brutál rendszerhangja van - kíváncsi vagyok az újnak mennyi lesz.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#245 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 09:31

Nekem bejön a link... :confused: Akkor én az 1%-ba tartozom, hogy tekergetem néha az egyes csatornákat külön-külön is. :)

#246 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 10:51

Előző oldalas link nem jött be, még az jelent meg csak nekem mikor írtam...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#247 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 11:11

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 10:51

Előző oldalas link nem jött be, még az jelent meg csak nekem mikor írtam...

De a legutóbbi jó, igaz?

#248 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 12:36

Jó hát; csekkolni te is tudod ;) (A kép linkelést nehezebb csak)

#249 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 12:41

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 12:36

Jó hát; csekkolni te is tudod ;) (A kép linkelést nehezebb csak)

Nekem jó a link. De ne offoljunk, várjuk a tesztet! :)

#250 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 21:57

Ollllyan jóóó illata van a hangrednszernek! :)
(Előzőt használtan vettem)

Fa és kis festék illat. Naogyn jó :)

Kék led olyan ahogy vártam... pfújjj.

Hang: Jobbak a szatelitek, szerintem az új magasok és új keresztváltók miatt lehet (utóbbit csak sejtem).

Kicsit kevesebb a rendszerhang és végre nincs brutálisan hangos rendszerhangja a centernek, ennek nagyon örülök!

Mélynyomó pöpec lett, sokkal jobban állja a sarat,  már szinte mindegy hogy 70 vagy 200Hznél vágok, akármelyiknél viszi szépen. Ennél 120-150Hz körül érzem optimálisnak a vágást, előzőnél 180-200nál. Frekiben lejjebb megy, nem annyival mint reméltem, de tovább kitart s erősebb, azt egyértelműen érezni. Meg nagyobb úton mozog jóval, azt a nadrágom érzi :) .

Hátsó szatelitek nagyon jók előzőhöz képest, bár szívem szerint még mindig 2db centersugárzót raknék frontnak és a frontot hátra, de jóval élvezhetőbb az előzőnél pl egy Nightwish vagy vmi szimfónikus 6csatornán (főleg akkor gáz a gyenge hátsó, mikor nem tükrözöm hátra, és egyedül kéne domborítaniuk, amit idáig nem nagyon tudtak idegesítő volt mikor szóló szerepet kapott egy hátsó, és hát nem bírkózott meg a feladattal. Most sem rendesen, de már nem zavaró.)

Kikapcskor minimumra letekerni a hangot, bekapcsnál vissza. Érdekes, remélem nem befolyásolja az élettartamot.

Bekapcsolásról videó

Még járatom, csak jövő héten tudom az Audigí2 Platinum EX-em visszarakni, mert addig vga van a helyén :rolleyes: , addig járatom és pontosabb infókkal szolgálhatok az éredklődőknek. :respect:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A Király visszatért! :rock:

Szerkesztette: MC Pite 2006. 11. 09. 22:26 -kor

#251 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:25

Ahogy olvasom a tapasztalatodat, inkább pozitív élményeket szereztél, mint negatívat. Mennyit kostált a szerkezet, ha szabad kérdeznem? :)

#252 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 20:36

35K, de láttam pesten olcsóbban is...

#253 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 22:37

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 20:36

35K, de láttam pesten olcsóbban is...

Szerinted jobban megéri az árát, mint az elődje?

#254 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 00:55

Igen, pláne ha több helyen is találasz 28,5ért, Csk az a hoki *** nagyfényerejű kék led ne lenne...

#255 Felhasználó inaktív   Hunter20 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 11. 19:37

Sziasztok szeretnék bővebb információt kapni erről a genius 5.1-es rendszerről.Láttam,h a külcsín megújult,de vajon a belső is??(Régebben olvastam,h a mélyen házilag kellett javítani,h rendesen szóljon, asszem levegős volt és surrogott a levegő,vagyis szélzaj volt,v mi. :confused: ) Még annyi, hogy brutto 19.500-at 1 év garral,újonnan megér-e ez a készülék?

#256 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 22:18

Idézet: Hunter20 - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 19:37

Sziasztok szeretnék bővebb információt kapni erről a genius 5.1-es rendszerről.Láttam,h a külcsín megújult,de vajon a belső is??(Régebben olvastam,h a mélyen házilag kellett javítani,h rendesen szóljon, asszem levegős volt és surrogott a levegő,vagyis szélzaj volt,v mi. :confused: ) Még annyi, hogy brutto 19.500-at 1 év garral,újonnan megér-e ez a készülék?

Üdv!
Erről az új 5.1-es cuccról adtam linket a hivatalos oldalhoz, nézd meg. Ha valahol láttál 20k alatt DHT-510-est, akkor érdemes lecsapni rá, mert szerintem annyit simán megér. :)

#257 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 07:05

Idézet: Hunter20 - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 20:37

Gratulálok, vagy 5 hozzászólással feljebb fejtettem ki :omg:
Új mély, új távirányató, új magasok, új hátsó szatelitek, és jelexerint az erősítő is új (hűtőborda pedig nem nagyobb).

Hogy megéri-e? ... Szted a király visszatért-et mire értem? Még modellfrissítés elött is bestbuy volt... :rolleyes:

#258 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 15:51

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 7:05

Gratulálok, vagy 5 hozzászólással feljebb fejtettem ki :omg:
Új mély, új távirányató, új magasok, új hátsó szatelitek, és jelexerint az erősítő is új (hűtőborda pedig nem nagyobb).

Hogy megéri-e? ... Szted a király visszatért-et mire értem? Még modellfrissítés elött is bestbuy volt... :rolleyes:

Megkérdezhetem, hogy hol vetted?
Mert én is érdeklődtem több helyen (Szolnok) de csak néztek rám mint aki most jött a Marsról.
Se Bluefish, se Users, se MediaMark, se Cora sehol sincs. :(
A bluefish meg users ugye nézte a számgépben (országosan) is, de nincs benne csak az 510-es.

Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 11. 13. 15:52 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#259 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 13:34

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 15:51

Megkérdezhetem, hogy hol vetted?
Mert én is érdeklődtem több helyen (Szolnok) de csak néztek rám mint aki most jött a Marsról.
Se Bluefish, se Users, se MediaMark, se Cora sehol sincs. :(
A bluefish meg users ugye nézte a számgépben (országosan) is, de nincs benne csak az 510-es.

Hali!
Találtam egy budapesti kiskert, ahol az árlista szerint van Genius SW-HF 5000 5.1. EDH Hungary Kft.

#260 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 14:13

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 13:34

Hali!
Találtam egy budapesti kiskert, ahol az árlista szerint van Genius SW-HF 5000 5.1. EDH Hungary Kft.

Köszi. Jó helyen van közel a Ny-i P.U.-hoz, csak hát vonaton+gyalog elhozni egy ekkorra cuccot. :( Azt hiszem várok még egy kicsit hamarosan biztosan érkezik Szolnokra is. ;)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.