Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:34
Hát...
Kb 5, max 7%kal kell feljebb tekerni mint a régi HT-t ugyanolyna hangerő eléréshez. Szerintem ezzel sokaknak elmondtam hoyg milyen hangos - bőven elég. Fél hangerőnél már emelni kell la hangerőt hogy értsük egymást másfél méterről.
Audigy2 Platinum eX-el tesztelve... Jah, 1 hétig alaplapival hallgattam; vmi HD Audio-s lapka, azzal is kellő hangerő volt, bár az picikét halkabb.
Az Aureon Space 7.1 tudom hogy nem túl hangos kárta, bár hogy ennyire halk lenne... nem tudom. Én 2-3 felvétel meghallgatása után húztam rá a szám, mikor meg a fejhallgató erősítést is bekapcsoltam a pici rendszerhang eléggé felerősödött, úgyhogy sajnos erről a kártyáról max 10 percnyi emlékem van; hangja tudom hogy halk volt... Felflesselve Prodigyre próbáltad már?
Ha kell csinálok gatyalobogtatós videó t :Đ
Kösz Pite, hogy elmondtad.

Sejtettem én, hogy nagyon nem frankó ez igy. DE továbbra is az az érzésem, hogy a Genius a hunyó. Végül is a kártya kiad egy szabványos vonali jelet (nem tudom hirtelen mennyi lehet, kb. 1V ?) A Creativnál nem tapasztaltam, hogy halk lenne. Az annyit nyújtott, amennyit egy 7Wsat/23W sub-tól elvár az ember.
Még egyet kipróbálok: az alaplapi hangkártyára kötöm. Ha azzal is halk vissza az üzletbe, mert akkor 100%, hogy az erősitője rossz a hangfalnak.
ui: Prodigyre van beégetve, igen. (A jobb Auditrak driverek miatt)
Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 12. 07. 12:46 -kor