HWSW Informatikai Kerekasztal: túlzó elvárások? + általam talált ajánlatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

túlzó elvárások? + általam talált ajánlatok ...ha fenn a topic, kukkants be

#221 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 16. 15:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 15:27

Legjobb hely az országban. Nyugis, teljesen más világ. Csak a proliantok hullanak, de szépek a csajok :-) Meg egész nyáron fesztiválos kaláka vaze.

Amíg csak turista vagy, borfesztiválra, hídvásárra, meg egy "szögödi" halászlére vagy az újonnan divatba jövő Szegedi Ifjúsági Napokra mész, addig kívülről szép város.

Igazából csak egy putri kisfalu városiasítva, és hozzácsatolva néhány volt kistelepülés. Ipara, gazdasága tönkremenőben: közeli földgáz már nem olyan nagy biznisz, Pick is nehéz időket él át, de a paprika, a Makói hagyma se megy olyan jól, mint régen. Egyedül az egyetemből-fiatalokból él, és azzal hitegetik magukat, hogy rangosabb, mint az ELTE, meg bla-bla  :rolleyes:  Nincsenek rendes erdők, hegyek, igazán jó, felfedezésre érdemes kirándulóhelyek. Turistákat kb. úgy lehúzzák, mint a Váci utcában. Turisztika jelentősége is csökken, egyre kevesebben kíváncsiak a Dómra, a szabadtéri játékokra, a sétálóutcára, a Virág Cukrászdára. A törzsgyökeres emberek barátságtalanok (kapán és kombájnon kívül nem sok mindent láttak). Tahók, agresszív szláv mentalitással nyomulnak. Ha pl. útban vagy, rádförmednek, hogy "tokorodj odébb, a qvny'-dat". Nem ám, hogy "ne haragudj, nem mennél arrébb egy kicsit, sietek, légy szíves". Úgy állnak hozzád, hogy beléd köthessenek, meg majd ők "mögnövő"-nek mindenkit, mert mindent a legjobban tudnak. Türelmetlenek, sok balesetet okoznak az agresszív közlekedésmodorral, stb. Az árak (tömegközlekedés, lakás, szolgáltatók díjai) épp olyan magasak, mint Bp-en. Közben meg csak elmaradott vidéki tanya. Korrupció magas. Ezzel a kulturális-egyetemi-tudományos-vég/fellegvár típusú maszlaggal javítani próbálják az image-üket. Lepukkant hely, keleti átjáróház. Talán a fiatalok normálisak, főleg, akik az ország más részeiről jönnek továbbtanulni. De ők húznak elfelé, ha végeztek. Ráadásul messze van az ország nyugati felének fő vérkeringésétől. Szeged ténylegesen is Balkán. Ez mindenén érződik.

Szerkesztette: N0zer0 2009. 07. 16. 15:27 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#222 Felhasználó inaktív   kocsmy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 16. 16:40

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 16:12

Amíg csak turista vagy, borfesztiválra, hídvásárra, meg egy "szögödi" halászlére vagy az újonnan divatba jövő Szegedi Ifjúsági Napokra mész, addig kívülről szép város.

Igazából csak egy putri kisfalu városiasítva, és hozzácsatolva néhány volt kistelepülés. Ipara, gazdasága tönkremenőben: közeli földgáz már nem olyan nagy biznisz, Pick is nehéz időket él át, de a paprika, a Makói hagyma se megy olyan jól, mint régen. Egyedül az egyetemből-fiatalokból él, és azzal hitegetik magukat, hogy rangosabb, mint az ELTE, meg bla-bla  :rolleyes:  Nincsenek rendes erdők, hegyek, igazán jó, felfedezésre érdemes kirándulóhelyek. Turistákat kb. úgy lehúzzák, mint a Váci utcában. Turisztika jelentősége is csökken, egyre kevesebben kíváncsiak a Dómra, a szabadtéri játékokra, a sétálóutcára, a Virág Cukrászdára. A törzsgyökeres emberek barátságtalanok (kapán és kombájnon kívül nem sok mindent láttak). Tahók, agresszív szláv mentalitással nyomulnak. Ha pl. útban vagy, rádförmednek, hogy "tokorodj odébb, a qvny'-dat". Nem ám, hogy "ne haragudj, nem mennél arrébb egy kicsit, sietek, légy szíves". Úgy állnak hozzád, hogy beléd köthessenek, meg majd ők "mögnövő"-nek mindenkit, mert mindent a legjobban tudnak. Türelmetlenek, sok balesetet okoznak az agresszív közlekedésmodorral, stb. Az árak (tömegközlekedés, lakás, szolgáltatók díjai) épp olyan magasak, mint Bp-en. Közben meg csak elmaradott vidéki tanya. Korrupció magas. Ezzel a kulturális-egyetemi-tudományos-vég/fellegvár típusú maszlaggal javítani próbálják az image-üket. Lepukkant hely, keleti átjáróház. Talán a fiatalok normálisak, főleg, akik az ország más részeiről jönnek továbbtanulni. De ők húznak elfelé, ha végeztek. Ráadásul messze van az ország nyugati felének fő vérkeringésétől. Szeged ténylegesen is Balkán. Ez mindenén érződik.

igazabol ez nem szeged elarulom, hanem ez magyarorszag.
sose voltam meg szegeden, de en a szulovarosomrol (ozdrol) nemtudok ennyi rosszat mondani :)

#223 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 07. 16. 17:27

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 16:12

Turistákat kb. úgy lehúzzák, mint a Váci utcában. Turisztika jelentősége is csökken, egyre kevesebben kíváncsiak a Dómra, a szabadtéri játékokra, a sétálóutcára, a Virág Cukrászdára. A törzsgyökeres emberek barátságtalanok (kapán és kombájnon kívül nem sok mindent láttak). Tahók,

Én meg azért járok vissza, mert kb. ott találkozom a legrendesebb emberekkel. Mindenki el vigyorog, Tündérkonyhán veszik a lapot, nem agresszívek, bírják a hülyeségeinket is, rendesek.

Most már az 5. szálláson és ki tudja hány kocsmán, vendéglátóhelyen vagyok túl az elmúlt évben, oszt ez általános tapasztalat. Egyik-másik zabáldát család is certifikálta, pedig mi láttunk cifra dolgokat.

Virág cukiban adják az ország legjobb limonádéját meg pár koktélját. Dóm olyan amilyen, meglestük, mint a Nelson szobrot és a ferde tornyot, oszt jónapot.

Kolléga is valami hasonlókat mondott, egyik szállásról olyat hallottak, hogy lopnak is. Nekem meg éppen mázlim volt, pont megmentették az értékeimet, de kajakra.

Alabárdos nem olcsó, de ott is rendes a pincér, udvarias, nem tolakodó. Ez még nem egészen lehúzás, főleg ha megnézzük a választékot, meg a szolgáltatást.
Make love not Wor.

#224 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 19:12

Idézet: kocsmy - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 17:40

igazabol ez nem szeged elarulom, hanem ez magyarorszag.

Igen, végülis már az ország minden része összeomlott, és minden helynek megvan eleve a maga hátránya. De ez a régió azelőtt is rosszabb volt, mint a többi. Eredetileg dunántúli vagyok. Szegedet csak 13 éve ismerem. Örülök, hogy Jahnonak ennyi jó tapasztalata volt. Nem kívánom senki kárát. Biztos a megfelelő társaság kísérte, kellő helyismerettel, vagy csak egyszerűen szerencséje volt. Esetleg nem töltött el 2 hétnél hosszabb időt. Nem célom, hogy XY helyet lejárassak, csak leírtam ezeket, hogy érthető legyen az álláshelyet illetően a megjegyzésem. Aki kellő ideig tartózkodik Szegeden, az meg fogja tapasztalni. Laktam néhány helyen, közöttük Bp-en is (az viszonylag jó volt a hátrányaival együtt is), de az összes közül messze eme gyöngyszem város a legeslegrosszabb. Bár hallottam már rosszabbról is, ki tudja.

Szerkesztette: N0zer0 2009. 07. 16. 20:04 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#225 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 20:07

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 20:12

Esetleg nem töltött el 2 hétnél hosszabb időt.

Valóban nem laktam ott huzamosabb ideig. Tavaly júni 14-szept 5 közt izomból, de akkor a melóból kifolyólag is elég sok emberrel találkoztam rövidebb-hosszabb ideig. Ha csak a szállások személyzetét nézem, akkor már az 30+ ember. Aztán helyi erők, lakatos, virágárus, villanyász, takarítócég (bár az egyszerkétser megszopatott), rakodómunkások, satöbbi.

Virág cukiban visszatérő vendégek voltunk, míg ember felírta a rendelést, addig megettünk 4-4 gombóc fagyit, oszt rendeltük következőt, majd megettük a tér túloldalán, és visszamentünk a következő adagért :-)

Plusz a kajáldák személyzetei, ahol már a stílusunk megérdemelhet pár kiadósabb pofont, mikor a pörkölthöz fasírtot és borjúszeletet kértünk köretnek, vagy éppen a virágosnál kértünk kellene mindenféle virág, kis, nagy, szögletes, meg elvitelre a valószínű zöld.

Ja, éjjelnappalosban sem köcsögöltek, és elég sok helyi erővel ittunk a különböző hivatalokban, csomagoltak az útra mustot, meg oda akarták adn ia bográcsot vacsorát gyártani.

Aztán csak idén még 6szor lent voltam jövetmenet, meg 2szer nyaraltam, most szervezzük a következő infó múzeumos látogatást (ott is nagyon barátságos volt az arc), meg a következő nyaralásom.
Make love not Wor.

#226 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 20:16

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 20:12

Eredetileg dunántúli vagyok.

Ja, eredetileg dunántúli voltam. Aztán ha mocsok helyeket szeretnél látni, akkor Borsod/Szabolcs magassága, meg pár eldugott Tisza környéki hely. Amúgy 10 éve Pest.
Make love not Wor.

#227 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 09:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 21:16

... Aztán ha mocsok helyeket szeretnél látni, akkor Borsod ...

:offtopic: Á, meg lehet szokni... :)  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#228 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 10:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 21:16

Aztán ha mocsok helyeket szeretnél látni, akkor Borsod/Szabolcs magassága, meg pár eldugott Tisza környéki hely.

Arról a környékről én is sok rosszat hallottam. Még jó, hogy arrafelé nem járok. Nem is tervezem.

Még az az elméletem, hogy valami tehetősebb muksó vagy, szórtad Szegeden a pénzt és benyaltak érte, ezért nem konfrontálódtál még itt.

Warrior: részvétem.

Szerkesztette: N0zer0 2009. 07. 17. 10:29 -kor

#229 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 12:41

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 17., péntek - 11:27

Még az az elméletem, hogy valami tehetősebb muksó vagy, szórtad Szegeden a pénzt és benyaltak érte, ezért nem konfrontálódtál még itt.

Oszt egyszerű parasztembert az szokta érdekelni üzletileg? Tündérkonyhán bagókat fizettünk, nem az a fajta hely, ahova az elit jár meg nagy lábon él, de gondolom ismered a kivitelt és az árfekvését. Ott is rendesek voltak. Szállásunk átlagos, vagy éppen átlagon aluli, ha már 2-3 szobát kompletten kivettem 1 hónapra kb. 80k-ért :-D
Make love not Wor.

#230 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 13:46

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 17., péntek - 10:27

Arról a környékről én is sok rosszat hallottam. Még jó, hogy arrafelé nem járok. Nem is tervezem.

Ugyan már, szabolcsi vagyok, borsodi családi szálakkal is, bár most én is Nagyfaluban élek, de meséljetek, miről nem tudok. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#231 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 16:10

Idézet: PetruZ - Dátum: 2009. júl. 17., péntek - 14:46

Ugyan már, szabolcsi vagyok, borsodi családi szálakkal is, bár most én is Nagyfaluban élek, de meséljetek, miről nem tudok. :)

Semmi konkrét dolog. Úgy hallottam, hogy kb. mint Szeged, csak még rosszabb, mert ott még durvábbak az emberek és a gazdaság még jobban a padlón van. Nálad még az is közrejátszhat, hogy a szülőhelyét mindenki a legszebbnek és legjobbnak látja, gyerekkori élmények, első szerelmek, család, barátok, ismerősök oda fűzik.

#232 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 18:30

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. júl. 17., péntek - 17:10

... gyerekkori élmények, első szerelmek, család, barátok, ismerősök ...

:offtopic: Első kocsmai verekedések, hányás fényes nappal, kissebbségi megnyilvánulások... :D

Én világ életemben itt éltem (Barcika), azért nem olyan rossz hely, lehet találni benne szépet is. Úgy szokták mondani, hogy az ember a szívében keressen. De tényleg: vannak olyan városok, ahol a szám az utcán tátva marad, olyan ragyogó minden. Hát, fényévekkel le vagyunk ebben (is) maradva, az tuti. Azt gondolom, ha az emberek közelítenének egymás felé, rengeteg probléma megoldódna.

ps.: Szegeden még nem voltam, de elvben tervbe van véve, majd visszajelzek.

Szerkesztette: Warrior 2009. 07. 17. 18:31 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#233 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 20:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. júl. 16., csütörtök - 20:16

...Aztán ha mocsok helyeket szeretnél látni, akkor Borsod/Szabolcs magassága, meg pár eldugott Tisza környéki hely....

Szerintem maradjunk annyiban, hogy tahó embereket bárhol találni, legyen az Győr, Miskolc, Mátészalka stb. Szerintem nem lehet egyértelműen mondani, hogy X helyen köcsögök élnek a másikon meg még a lábuk nyomát is csókolni kell. A külső meg nem jelent semmit. Elárulom amúgy, hogy Szabolcsinál nem találsz szívélyesebb embert és vendégszeretőbb embert, főleg a Dunántúlon.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#234 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 09:11

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. júl. 17., péntek - 21:19

Szerintem nem lehet egyértelműen mondani, hogy X helyen köcsögök élnek a másikon meg még a lábuk nyomát is csókolni kell.

Ilyen egyértelműen nem. Mindenhol van mindenféle ember. De ha több helyen is élsz huzamosabb ideig, akkor ki tudod jelenteni, hogy statisztikailag, arányaiban egyikben több a tirpák, mint a másikban. Szabolcsról nem nyilatkozom. Rég jártam arra, akkor is csak osztálykiránduláson, majd turistaként. Vegyesek voltak a tapasztalatok, összességében nem volt szimpatikus, de nagyon nagy negatívumot se tapasztaltam. Aki ott él, az jobban ismeri.

#235 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 15:13

http://jobline.hu/hu/allas/ml-5925/informa...pest-megye.aspx

Idézet

Fiatal informatikust keresünk főállású munkaviszonyba tudásszolgáltatásokkal foglalkozó képzési és tanácsadó céghez.
Munkafolyamatok:
IT rendszerfelügyelet, Hálózatok karbantartása

* Asztali számítógépek karbantartása, informatikai eszközök szervizelése, hibamegelőzési sztenderdjeinek kialakítása
    * Hálózati szerverek, programok és eszközök folyamatos karbantartása, hibamegelőzése
    * Rendszertámogatás
    * Alkalmazások menedzselése
    * Adatbázisok adminisztrálása, hangolása
    * *BSD, Linux átható ismerete
    * Windows Server 2003,2008 átható ismerete

Hardver, szoftver ismeretek beszerzések

* Installációk, PC, Szerver konfiguráció
    * Nyomtatók üzemeltetése
    * Garanciális ügyek intézése
    * Kapcsolattartás beszállítókkal

Programozás

* PHP, SQL erős ismerete, legalább 3 év szakmai tapasztalat
    * UML ismerete, tervezési tapasztalat
    * PHP, Perl, Ruby ismerete
    * HTML, Javascript, AJAX ismerete
    * JavaScript frameworkok ismerete (pl.: JQuery, Ext-JS)
    * Zend Framework ismerete

További elvárt ismeretek:

* Hálózatkezelésben szerzett gyakorlat
    * Angol nyelv tárgyalóképes ismerete
    * Szakmai angol dokumentációk megértése
    * Ügyfélorientált, nyitott, dinamikus, rugalmas, jó kezdeményezőkészségű, önálló és csapatmunkában egyaránt hatékonyan dolgozó személyiség
    * Megfelelő kommunikációs készség szóban, írásban
    * Motiváció a szakmai célok megvalósítására
    * Kiváló problémamegoldó készség
    * Teljes munkaidőben a budapesti központban végzett munka
    * Szakirányú végzettség, és/vagy meggyőző referenciák
    * MS Office felhasználói ismerete (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
    * Objektum orientált paradigmákban szerzett tapasztalat
    * Tervezési minták ismerete
    * Linux, Apache, Windows, Windows server alapvető ismerete
    * Garafikai programok ismerete

Előnyök:

* Tanulási hajlandóság
    * Megállapodás-kötési kompetencia
    * Folyamatmenedzsment, PQM, Lean kompetenciák
    * Minőségmenedzsment: ügyfelek elégedettségének feltétlen szolgálata

Emberi elvárások:

* Megbízható, önállóan dolgozó, tisztességes, proaktív, munkamániás, aki minden nap fejlődni és bizonyítani akar.

Anyád p*csája nem kéne?

#236 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 16:10

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 15:13

Anyád p*csája nem kéne?

Ja, találóbb lenne címnek: "Informatikus bérsupermant keresünk." :D
Milyen, mekkora cég lehet ez? Kíváncsi lennék, mennyit akarnak ezért fizetni. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#237 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 16:45

Anyád p*csája nem kéne?

Az nem kell nekik, ezek kompenzálják a hiányát  :Đ  Legalább kínai nyelvtudást és űrhajós jogosítványt nem kérnek  :nevet2:

Az se piskóta, hogy az "Emberi elvárások" helyett a "További elvárt ismeretek" között van a az "Ügyfélorientált, nyitott, dinamikus, rugalmas, jó kezdeményezőkészségű, önálló és csapatmunkában egyaránt hatékonyan dolgozó személyiség". Csapatmunkában mit csinál, mihez ért a csapat, ha mindent egy embernek kell elvégzeni, mindenhez kell érteni. A széles körű ismeretek megkövetelése után rendkívül szakmainak hat az "MS Office felhasználói ismerete (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)", tehát Access, Groove, OneNote, InfoPath, Publisher, Visual Basic makrók, OO.org, stb. ismerete nem kell.

Akik meg esetleg ezeket szakmailag mind tudják, azokat jellemezni szokta az "ügyfélorientált"-ság (tanári, pedagógusi, pszichológiai másoddiploma megléte), "megállapodás-kötési kompetencia" (jogi harmaddiploma), stb. Tetejébe elfogadnak 3 hónapos határozott idejű, egyben 3 hónap próbaidejű munkakörben bruttó havi 100k-t (ha rendes fizetés járna, odaírnák), mert továbbképeznie nem kell magukat, enni-inni nem kérnek, szórakozásra meg úgyse költenek, ha már munkamániások.

Tudnám ki fogalmazza meg ezeket a kritériumokat, mihez érthet egy ilyen "ember". Ha ennyi mindent fel tud sorolni, azért valamennyire képben lehet és tudnia kéne azt is, hogy ennyi mindent nem lehet. Vagy csak összegyűjtött mindenféle hallott dolgot, hogy biztosra menjen.

#238 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 17:12

Számolgatjuk, hogy ez hány emberes feladat, de 3 alá sehogy sem akar kijönni, oszt akkor azok is teljesen rendben vannak "occsóért". Szerintem szokásos balfaszság, azt sem tudják mi kell, csak felütötte a wikipédiát az informatika alatt, oszt ctrl+c/ctrl+v, majd kicsit megformázta.
Make love not Wor.

#239 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 21:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 18:12

Számolgatjuk, hogy ez hány emberes feladat, de 3 alá sehogy sem akar kijönni, oszt akkor azok is teljesen rendben vannak "occsóért". Szerintem szokásos balfaszság, azt sem tudják mi kell, csak felütötte a wikipédiát az informatika alatt, oszt ctrl+c/ctrl+v, majd kicsit megformázta.

Azér kíváncsi lennék, h ilyen helyekre felvesznek-e vkit.  :think: Mondjuk egy dolog tuti, nem 3 ember helyett fizetnének.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#240 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 14:58

Idézet: Dorien - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 17:10

Ja, találóbb lenne címnek: "Informatikus bérsupermant keresünk." :D
Milyen, mekkora cég lehet ez? Kíváncsi lennék, mennyit akarnak ezért fizetni. :)

Szerintem egy nagyon kis cég. Szaki felvesz maga mellé Karácsonyra a Bt.-be egy kiscsávót, mert egyedül nem bírja.  :cool:

Ahogy kivettem, ez nagyjából annyit tesz:
- Megírod az árajánlatot az ügyfélnek, amit fogalmazz úgy, hogy meg is rendelje az eszközöket, különben ki vagy rúgva. :D
- Rendeld meg, rakd össze, telepítsd fel, frissítsd le,
- Vidd ki, lődd be szerver alá, és ha már kint vagy, nézd meg a weblapjukat mert a negyedik oldal kifagy mozilla alatt :D
- Ha szar valami, küldd el garba. Este nyolckor hazamehetsz.
- Elfelejtettem szólni, most egy hetet csúszik a fizud  :cool: Fizetésemelééés? Meg vagy Te húzatva?  :D  Éhezik a családom hogy Te fizetést kaphass a munkádért...!  :omg: Te hálátlan, mindenki pótolható! :D
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.