HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit tudnak a felhasználók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék... Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 01. 09:59

[quote name='Xero' date='2005. márc. 1., kedd - 2:26'] Nem, nem azzal van a baj, hogy eldurran (jó, persze, ne durranjon, igaz), hanem, hogy ha már homár, ne legyen kövér, a gép többi alkatrésze ne kapjon leckét repülésből. [/QUOTE]
Bizony..
Erről van egy mókás storym...
Barátnőméknél festés volt kimentem hozzájuk. Rohadtul untam magam mondom összerakom a gépet ha ott befejezték a melót.
Nah nekiestem szép nyugodtan rakosgatom össze minden fasza legvégén tápcsati bedug ahogy szoktam. Nah erre minden felpörög mint a rohadt ég amperszag nah mondom basszamegabüdösgecicodegenjét (Isten eskü szavára mondom zárva volt a ház eddig sosem figyeltem milyen táp van benne de ez csúszott ki a számon)

Nah és mit ad isten mi volt benne? Nah jó hogy codegen kékcímkés 300-as csoda...
Gondoltam gyorsan lokalizálom mi döglött meg letéptem proci hűtőt vizsgálgatom proci nem égett meg juhé mondom akkor valszeg semmi más...

Hát a nagy büdöscsődörrudat. Minden meghalt kivéve a procit :) Mondom is magamnak biztos a többi besértődött mert nem vizsgáltam meg és megdöglött :)

Mondtam bnőm faterjának legközelebb vagy kérdezzen meg milyen csodát rak a gépbe vagy legalább a drágábbat vegye.. ugye az össze melója winyón volt az mind oda lett..

Rá 1 héttel büszkén cibálja haza gépet. Mondom ok nem izgatott..
Utána vett egy tv tunert mert azt nem tudták egyből hozni nah berakom mi fogad? Mercury... Nah egy kurva nagyot káromkodtam magamban és egy széles mosoly kiséretében rázártam a házra az oldalát.

De van olyan haverom akinek Mohaa egyszer cska megfagyott és utána kicsi indiát L játszotta a gépe. Én is jelen voltam de ilyen mintaszerű füstjeleket én még nem láttam. Mondanom sem kell ha lúd akkor legyen kövér alapon ott is minden megrohadt :)

Nem tudom felfogni hogy az emberek miért nem képesek megóvni az a nyüves gépet amit kemény pénzen vettek? Basszus nekünk a biztosításban nagyobb biztosítási tételt képez a gépem mint az életem :D De ha a hálóba belecsap a villám vagy akármi történik vele akkor kapásból fizetik ;) nem rossz dolog az :)

Üdv [/quote]
csak kérdés

A barátnőd apja a festést után mit szolt , hogy leégetted a gépet??

:)
Már van nettem :)

#202 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 11:38

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 10:59

hogy leégetted a gépet??

:think:
Üdvözlettel:
Gabi

#203 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 01. 18:42

"Gyere fiam, igyunk meg egy sert. Máskor meg inkább a lányomat... :Đ "
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#204 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 18:55

[quote name='Richardka' date='2005. márc. 1., kedd - 9:59'] Bizony..
Erről van egy mókás storym...
Barátnőméknél festés volt kimentem hozzájuk. Rohadtul untam magam mondom összerakom a gépet ha ott befejezték a melót.
Nah nekiestem szép nyugodtan rakosgatom össze minden fasza legvégén tápcsati bedug ahogy szoktam. Nah erre minden felpörög mint a rohadt ég amperszag nah mondom basszamegabüdösgecicodegenjét (Isten eskü szavára mondom zárva volt a ház eddig sosem figyeltem milyen táp van benne de ez csúszott ki a számon)

Nah és mit ad isten mi volt benne? Nah jó hogy codegen kékcímkés 300-as csoda...
Gondoltam gyorsan lokalizálom mi döglött meg letéptem proci hűtőt vizsgálgatom proci nem égett meg juhé mondom akkor valszeg semmi más...

Hát a nagy büdöscsődörrudat. Minden meghalt kivéve a procit :) Mondom is magamnak biztos a többi besértődött mert nem vizsgáltam meg és megdöglött :)

Mondtam bnőm faterjának legközelebb vagy kérdezzen meg milyen csodát rak a gépbe vagy legalább a drágábbat vegye.. ugye az össze melója winyón volt az mind oda lett..

Rá 1 héttel büszkén cibálja haza gépet. Mondom ok nem izgatott..
Utána vett egy tv tunert mert azt nem tudták egyből hozni nah berakom mi fogad? Mercury... Nah egy kurva nagyot káromkodtam magamban és egy széles mosoly kiséretében rázártam a házra az oldalát.

De van olyan haverom akinek Mohaa egyszer cska megfagyott és utána kicsi indiát L játszotta a gépe. Én is jelen voltam de ilyen mintaszerű füstjeleket én még nem láttam. Mondanom sem kell ha lúd akkor legyen kövér alapon ott is minden megrohadt :)

Nem tudom felfogni hogy az emberek miért nem képesek megóvni az a nyüves gépet amit kemény pénzen vettek? Basszus nekünk a biztosításban nagyobb biztosítási tételt képez a gépem mint az életem :D De ha a hálóba belecsap a villám vagy akármi történik vele akkor kapásból fizetik ;) nem rossz dolog az :)

Üdv [/QUOTE]
csak kérdés

A barátnőd apja a festést után mit szolt , hogy leégetted a gépet??

:) [/quote]
Mivel vázoltam neki hogy marha volt hogy ilyenre bízta a dolgot... nem sokat csak hümm venni kell ujat?

Üdv

#205 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 18:56

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 18:42

"Gyere fiam, igyunk meg egy sert. Máskor meg inkább a lányomat... :Đ "

Pálinka párti ;)

Üdv

#206 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 18:59

egyik barátomnál codegen van, modnom neki 10pénzért már lehet venni jó tápot miért nem veszel? jó ez is, amugy a gépe 300ezer fölötti és ezen spórol ehhh  :omg:

#207 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 23:51

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 18:59

egyik barátomnál codegen van, modnom neki 10pénzért már lehet venni jó tápot miért nem veszel? jó ez is, amugy a gépe 300ezer fölötti és ezen spórol ehhh  :omg:

Nekem mikor anno összeállt a gép az első tétel egy Chieftech 420 volt :)
Nem tom de az emberben is a szív a legjobb alktarész.. az agy az nem mindíg olyan bika... :D
Szal a táp legyen nagyon izmos a többi ugyis kialakul :)

Üdv

#208 Felhasználó inaktív   zsid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 01:38

néha belölem is elötör a lamer
1, öcsém haverjának a gépét takaritgattam (nemtommilyen lap,2200as celeron + vmi alu borda+veni)
a procihütö bordájában (~1 év után) állt a por hát gondoltam kifujom:D
kipattintottam a keretböl venném le de nem jött,erre nagy lelkesen rátapostam a ház szélére és megrántottam
a borda alján vmi gyári ragacsos pasztás lap volt ami ugy megfogta hogy a lezárt foglalatból kijött a proci is a bordával:D
az egyik oldalon 2 sor láb elhajlott, ennyivel megusztam,de azé a viz kicsit kivert:D
azok meg lesnek hogy most mivan :D
kértem egy körzöt és fél óráig hajtogattam a lábakat
mákom volt hogy eyg se tört el, és mikor visszatettem akkor beindult:D nagy kavics esett le a szivemröl
2, anno amikor még 566os celeronom volt szereztem egy 8 centis ventillátort hogy majd beteszem házhütésnek. Csak a nem volt a tápkebel végén semmi csatlakozó csak árválkodott ott a 2 vezeték:D
nagy lelkesedéssel (közben ment a gép) fogtam egy vincsi táp csatlakozót a feketét a feketébe a a másikat meg a másikba (már nemtom hogy piros vagy sárga volt e a vezeték) a venti próbálkozott felpörögni ,aztán egy nagy durranás és a 250W os tápban minden szétszállt a biztositékon kivül még kondik meg meg csomó vacak :D ugyhogy csere lett belöle
más ilyen durva esetem nem volt,  asszem

#209 Felhasználó inaktív   Zoz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 09:55

Idézet: zsid - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 0:38

a borda alján vmi gyári ragacsos pasztás lap volt ami ugy megfogta hogy a lezárt foglalatból kijött a proci is a bordával

Ez gyakran előfordul!
Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!

#210 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 10:46

:eek: és persze tekergetni nem sem nagyon lehet, hiszen fog a keret (az ilyen esetben óvatos jobbra-balra tekeréssel sérülésmentesen lehet lekapni a ragaszkodó bordát-VGA-n, csipkészleten előfordul).
Nekem a legdurvább ilyen élményem: Metrósgép :Đ , mely egy "játék és irodai konfiguráció"-nak hirdetett számítógép. VIA C3-as processzorral, hozzá való VIA alaplappal. Ez még oké (Telcontar-é lett :) ), nade a procin, melyre ugye gyári ajánlás szerint is passzív borda elegendő, egy bazinagy, jó nagy fordulaton szaladó ventivel szerelt hűtőborda vigyorog. Oké, pöcök kiakaszt, mondom akkor borda le...Mondom borda le...Nem jön. Alul a proci peckét kiakasztom, majd bele rokkan, de kijön valahogy és  aprocit amúgy echte bordástul, sikerül kiemelni, pár láb enyhe görbületével. Ezek után a szokásos vudu ráolvasás, felmenők emlegetése és haszonállatok kasztjába való besorolása, előbbiek szüleinek emlegetése és feltételezés álíítása vélhető foglalkozásukról, de semmi. Borda RAGASZTVA!!!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#211 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 11:22

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 10:46

... Borda RAGASZTVA!!!

:omg:  :D
Nem semmi.
Hiába, a teszkósmetrós konfigoknak nem véletlenül olyan a híre, amilyen. :D

#212 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 20:47

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 10:46

VIA C3-as processzorral, hozzá való VIA alaplappal. Ez még oké (Telcontar-é lett :) ), nade a procin, melyre ugye gyári ajánlás szerint is passzív borda elegendő, egy bazinagy, jó nagy fordulaton szaladó ventivel szerelt hűtőborda vigyorog.

És tudod, miért volt a ventilátor? Mert az a C3 egy Celeron volt. :D
Amúgy a Felajánlások kapta meg, az öcsödi gépbe került.

Bordát meg legegyszerűbb ragasztani, ha letört a socketről a fül. Bár a fenti esetben nem ez volt a tényállás...:)
... a trip back in time is all I need ...

#213 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:42

Celeron volt?? Akkor én miért emlékszem C3-500-ra? :think: :) A proci hasán is mintha copyright VIA szerepelt volna. Ennyire rosszul emlékszem? :o
Öregszem.

#214 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 19:39

ma. du 2 környékén... kedvenc számgépboltom. épp kis bartelüzlet ismerőssel, jön be egy "fiatal pár", hoztak tesztlemezt LG írójukhoz. (mert ugye nem ír/olvas/főz kávét.) 5 db dvd. abbol 3 simán noname, még szitázás se volt... plusz két princo. (itt kezdtem el vigyorogni...) nekiáll a srác magyarázni, hogy a nonémeket olvassa, princokat is, de hol megakad, hol nem látja, stbstb... itt kezdtem röhögni... srác bizonygatja, hogy 0 problem princokkal nonémekkel, minden más olvassa... erre odamentem, megnéztem a lemezt. ha láttatok már "hullámosan" megírt lemezt, ez az volt. szó szerint hullámok látszódtak az írásban, 1-2 centisek... szép volt :) végül elvonultak hőbörögve. LG+princo=0, ugye...

ez gondolom a 652. ilyen sztori, de ez van :)
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#215 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 21:57

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 20:39

ma. du 2 környékén... kedvenc számgépboltom. épp kis bartelüzlet ismerőssel, jön be egy "fiatal pár", hoztak tesztlemezt LG írójukhoz. (mert ugye nem ír/olvas/főz kávét.) 5 db dvd. abbol 3 simán noname, még szitázás se volt... plusz két princo. (itt kezdtem el vigyorogni...) nekiáll a srác magyarázni, hogy a nonémeket olvassa, princokat is, de hol megakad, hol nem látja, stbstb... itt kezdtem röhögni... srác bizonygatja, hogy 0 problem princokkal nonémekkel, minden más olvassa... erre odamentem, megnéztem a lemezt. ha láttatok már "hullámosan" megírt lemezt, ez az volt. szó szerint hullámok látszódtak az írásban, 1-2 centisek... szép volt :) végül elvonultak hőbörögve. LG+princo=0, ugye...

ez gondolom a 652. ilyen sztori, de ez van :)

Áhh, lefotózhattad volna, ha van a közelben legalább egy mobil ;)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#216 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 22:13

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 21:57

Áhh, lefotózhattad volna, ha van a közelben legalább egy mobil ;)

mobil volt több is - csak balhét nem akartam :D

#217 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 22:19

Egy picit más szitu! Ügyfélszolgálatos vagyok egy internet cégnél

story 1:
Felveszem telefont "******* Ügyfélszolgálat Buga László Jónapot! Miben segíthetek? " "Hadd kérdezzem meg a maguk internete cb-s vagy parabolás?" majdnem leestem a székről:D

story 2:
Ügyfél bizonygatja hogy nem megy az internet. Mindent végikérdezek tőle stb... 1 napja lett bekötve, közbe törölgette a gépet és usb-s eszköz kábeljét kihúzta holott megesküdött rá hogy nem bántotta a gépet + kábelezést!

még tudnám sorolni de felesleges. hülye ember mindig volt van és lesz is sajnos :D

#218 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 22:48

ehh... lúzerjúzerek tudnak rendesen :D

#219 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:08

mint állat! :D

#220 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 00:10

Multkor kollegamat ebed kozben zaklatta az egyik ketsegbeesett ugyfel telefonon, mert hiaba uti be a darabszamokat a raktarkezelo programba, a program nem fogadja el oket, nem jelenik meg semmi a mezoben.
2 percig magyarazta, hogy biztos elallitottuk a rendszeret, mikor par napja nala jart a kollega, meg programhiba, elotte mindig elfogadta.

Kollega turelmesen hallgat, egyszer csak visszakerdez: - Tessek mondani, eg a harom lampa a billentyuzeten?
Ugyfel: - Mlyen harom lampa?
Kollega: - Altalaban a billentyuzet felso sarkanal oldalan szoktak lenni.
Ugyfel: - Nem.
Kollega: - Jo, akkor legyen szives megnyomni a Num Lock gombot, es ugy probalja ujra.
Ugyfel: - Jeeee, mukodik.

Kollega erre igencsak fogta a fejet, en meg majdnem felrenyeltem az ebedet a rohogestol.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 03. 19. 00:13 -kor

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.