HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:25

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 18:13

apropo Rviktorrol tud vki vmit?

A szőnyeg szélén áll Straub Elek előtt  :D
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#702 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:29

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 19:13

apropo Rviktorrol tud vki vmit?  régóta járt erre. eddig mindíg megmondta a frankót most meg behuzta fülét farkát

Rviktort legyszives ne cseszegesd mert van eleg problemaja. legyen ez eleg hogy miert nincs
:(

Szerkesztette: leont 2004. 11. 02. 18:29 -kor

Isten nem ver bottal, csak kisebb trükökkel.

#703 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:31

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 18:22

Sorry az OFF-ert, de kene egy kis help... :(

Ma kotottem meg a egy Datanet 512-es Home szerzodest, eshat lenne par kerdesem, foleg azoktol, akiknek d-link modeme van...
So: Az normalis, hogy a status  LED folyamatosan villog?
2: Ugy tunik, draga matavos kollegak nagyon jol belottek a netem, mert datanetes sebessegmero szerint 503-512 kozott ingadozik a downstream... :( Az hagyjan, de - mikozben semmi sem fut a hatterben, spyware elmeletileg nincs a gepen - neha lemegy 300-450 korulre is... :eek:
Ez ugye nem normalis? :) :(
BTW, ellenben legalabb pingjeim tokjok, folyamatosan atlagosan 22ms, meg az elso hop is ekorul forog...

Eddig nagyjabol ennyi...

Megvalami: feltoltesem kb. 88kb/s.. :eek:

Nem baj ha villog a status led .. az a gaz ha a adsl link/act villog...

UI  .volt itt v nem tudom melyik forumba egy olyan aki 768 ra fizetett elo es 512t kapott az mondjuk mas kerdes hogy nala sem erte el a az 512 es beallitassal az 512t:)
Nekem nincs baj a dlinkel . jol muzsikal . igaz 768 as csomagom van.

Szerkesztette: leont 2004. 11. 02. 18:33 -kor

#704 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:33

Sztahura Ida
Axelero

Üzenetek 1445
Regisztrálva: 2002.02.08
Státusz: Offline

Olvass vissza, mindent megtalálsz ebben a topicban. Nem átverés, mibõl gondolod, hogy a tvnet átverne bárkit is?
    Axelero hivatalosan még nem hozta nyilvánosságra az új árakat és sebességeket.
    Holnaptól elképzelhetõ hogy õk is bejelentik. Valszeg náluk is olcsóbb lesz minden az újaknak.

[Módosította tsteve (2004.11.1 22:36)]

És ma sem fogunk semmi sávszél emelést bejelenteni, mert konkrétan nincs ilyenrõl szó jelenleg. A TVnet lépését nem is értem, a honlapján feltüntetett feltételeket nem tudom, hogyan tudja nyújtani...de lelke rajta.....

pff na ez is lol. most akkor ki kamuzik? ^^
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#705 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:35

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 19:33

Sztahura Ida
Axelero

Üzenetek 1445
Regisztrálva: 2002.02.08
Státusz: Offline

Olvass vissza, mindent megtalálsz ebben a topicban. Nem átverés, mibõl gondolod, hogy a tvnet átverne bárkit is?
    Axelero hivatalosan még nem hozta nyilvánosságra az új árakat és sebességeket.
    Holnaptól elképzelhetõ hogy õk is bejelentik. Valszeg náluk is olcsóbb lesz minden az újaknak.

[Módosította tsteve (2004.11.1 22:36)]

És ma sem fogunk semmi sávszél emelést bejelenteni, mert konkrétan nincs ilyenrõl szó jelenleg. A TVnet lépését nem is értem, a honlapján feltüntetett feltételeket nem tudom, hogyan tudja nyújtani...de lelke rajta.....

pff na ez is lol. most akkor ki kamuzik? ^^

Erre azt mondanam mindenki fogja a magaet :pokeas2:
Szoval o akkor kozol valamit ha kap ra engedelyt es messzirol ejti a Tvnetet:)

#706 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:40

hát ideje lenne, ha megkapná az engedélyt :)

#707 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:44

Idézet: leont - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 19:29

Rviktort legyszives ne cseszegesd mert van eleg problemaja. legyen ez eleg hogy miert nincs
:(

ez nem cseszegetés volt csak kérdeztem merre járhat szal ....
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#708 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 18:52

,,,

Szerkesztette: Joci 2004. 11. 02. 18:53 -kor

#709 Felhasználó inaktív   bencefiú 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 19:51

Nos, legfrissebb híreim szerint, a Matáv fogja nyilvánosságra hozni hivatalosan a sávszélességemelést napokon belül. Dec. 1-től kezdik, január 1-re befejezik. 512,1024,1500 lesz, azaz az ismert sebességek. Az isp-k nem nyilatkozhatnak addig,  de a tvnet ezt nem tartotta be. Ennyi. A fő probléma, amiért gyökölnek még mindig, az, hogy mi legyen azokkal akiknél a réz nem bírja majd a nagyobb sávszélt.  Ezek fontos részletkérdések, s addig nem jönnek elő a farbával. Türelem.

#710 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:06

Idézet: bencefiú - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 20:51

Nos, legfrissebb híreim szerint, a Matáv fogja nyilvánosságra hozni hivatalosan a sávszélességemelést napokon belül. Dec. 1-től kezdik, január 1-re befejezik. 512,1024,1500 lesz, azaz az ismert sebességek. Az isp-k nem nyilatkozhatnak addig,  de a tvnet ezt nem tartotta be. Ennyi. A fő probléma, amiért gyökölnek még mindig, az, hogy mi legyen azokkal akiknél a réz nem bírja majd a nagyobb sávszélt.  Ezek fontos részletkérdések, s addig nem jönnek elő a farbával. Türelem.

Na igen, hasonlo dolgot sejtettem. Főleg ott lesz probléma ahol légkábel van és esetleg valami leárnyékolja. 1,35M csak ott lesz elérhető ahol 1,5 km táv van maximum a tel központig.

#711 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:06

Idézet: bencefiú - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 20:51

Na igen, hasonlo dolgot sejtettem. Főleg ott lesz probléma ahol légkábel van és esetleg valami leárnyékolja. 1,5M csak ott lesz elérhető ahol 1,5 km táv van maximum a tel központig.

#712 Felhasználó inaktív   he7edik. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:21

matavman

Azt nemtudod véletlenül hogy a zuglói adsl területen nem lesz v.mi fejlesztés ping ügyileg (Hytas rendszer miatt)???
Mindenhol jó de legjobb a mákostészta!!!

#713 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:25

Itt nem eppen a a tavolsag ami dominal hanem a Margin ertekek nem?
Itt nalam is legkabel van de csak 100m ig mig oda nem er  ahol van egy eloszto. ami altal ugymond a foldi gerincre csatlakozik.. Bar teny 2250mre lakom kabelileg.Nem is ertem a tavolsagot. tele van alkozpontal a kerulet[18.ker ]:D
MAsreszt szerintem x tavolsagon belul nem is a birassal lesz a baj hanem hogy kinek mennyire tudja majd kihasznalni az adott profilt:)

Szerkesztette: leont 2004. 11. 02. 20:28 -kor

#714 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:27

matavman ment egy privi mail^.^

#715 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:31

Idézet: he7edik. - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:21

matavman

Azt nemtudod véletlenül hogy a zuglói adsl területen nem lesz v.mi fejlesztés ping ügyileg (Hytas rendszer miatt)???

Jelenleg tesztelnek Hytas területen 2 hónapig 8 uj ügyfélnél egy ujfajta rendszert az ADSL probléma áthidalására, mindezt 1,5M sebességen, ez ügyben januárban lesz leghamarabb állásfoglalás.

#716 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:36

Matavman en is megleptelek egy Privat uzivel:)

#717 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:57

Idiota kerdes
Akinek meg nem jart le az 1, illetve 2 eves husegnyilatkozata az axelero fele, arra is vonatkozik a csomagvaltozas? Hiszen nem az ISP, hanem a matav csinalja.

Tyrael

#718 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 20:59

Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:57

Idiota kerdes
Akinek meg nem jart le az 1, illetve 2 eves husegnyilatkozata az axelero fele, arra is vonatkozik a csomagvaltozas? Hiszen nem az ISP, hanem a matav csinalja.

Tyrael

mindenkire vonatkozik, a lényeg hogy matáv szolgáltatási területen legyen

#719 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 21:12

Idézet: matavman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:59

mindenkire vonatkozik, a lényeg hogy matáv szolgáltatási területen legyen

okes, megegy kerdesem lenne
anno mikor igenyeltem a netet (aprilis) meg a tavaszi akcio futott.
aprilis utolso napjaiban kijott az axeleros uzletkoto, alairtam az eloszerzodest (vagy mi a fene), es az internettel egyutt igenyeltem akcioban a telefonvonalat. a foszer azt mondta, max 3 het, mig bekotik.
aztan hetente, majd naponta telefonaltam, ahogy az osszem velem egyszerre rendelo havernak bekotottek a netet, uzletkoto, mindig lerazott, es szidta a matavot. (utolag kiderult, ok basztak el, mert bent a kozpontban egyik kollega, az elbiralasnal felrerakta az enyemet, merthogy a telefonszam, amire kotnek a netet, hibasan van kitoltve, ugyanis 00 volt beirva, ami amugy azt jelenti, hogy a nettel egyutt kotik)
juniusban megjott a matavos szerzodes, alairtam, visszakuldtem, azt hiszem 21.-en kotottek be.
junius 1-tol mar a nyari akcio ment, amiben nyar vegeig ingyenes net , es 0 FT bekotesi dij volt. No nem baj, mondom en, nekem meg lessz netkameram. Hat az nem lett, sot telefonkeszulek sem, holott a szerzodesben ugy irtak, hogy elengedik az 5000 forintos telefonbekotesi dijat (az 5000 forintos dijban a matavnal telefonkeszulek is jar). Valamelyik nap nezegettem az szerzodeseket, es latom, hogy a matavoson, mint nyari akcios szereplek, es az axelero szerzodesben is ugy irjak, hogy ha atcsuszok a bekotessel a masik akcio idejere, akkor azok a feltetelek ervenyesek ram.
Na kivancsi lennek, hogy errol mi a velemenyetek. Ugyanis ez nehany 10000 forint kulonbozet.

Tyrael

#720 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 02. 21:17

Hy Mindenki!

Én is nagyon várom hogy növeljék a sávszélességem. 384esem van, idén szeptemberbe kötöttem be. lépnék én is 512re ha akkor 1024et kapok. :) jó lenne.
amúgy mostanába szarakodik adslem. dialcom adsl bridge-m van. és volt olyan hogy 10 perc után megszűnt az adatforgalmam. és utána csatlakozott és mindig ezt csinálta. beszóltam hibajelentőnek meg minden, aztán utána pár nap után elmúlt most ma meg tegnap megint csinálta aztán most megint nem. mi lehet hiba? amd 2500as 512 ram, 128 gf fx 5200, abit kv7 alaplap és ezen található hálókártya. ez nagyon szar? vegyek pci-osat? megéri? így is 50el töltök.

várom segítséget! cső

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.