Idézet: Tyrael - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:12
okes, megegy kerdesem lenne
anno mikor igenyeltem a netet (aprilis) meg a tavaszi akcio futott.
aprilis utolso napjaiban kijott az axeleros uzletkoto, alairtam az eloszerzodest (vagy mi a fene), es az internettel egyutt igenyeltem akcioban a telefonvonalat. a foszer azt mondta, max 3 het, mig bekotik.
aztan hetente, majd naponta telefonaltam, ahogy az osszem velem egyszerre rendelo havernak bekotottek a netet, uzletkoto, mindig lerazott, es szidta a matavot. (utolag kiderult, ok basztak el, mert bent a kozpontban egyik kollega, az elbiralasnal felrerakta az enyemet, merthogy a telefonszam, amire kotnek a netet, hibasan van kitoltve, ugyanis 00 volt beirva, ami amugy azt jelenti, hogy a nettel egyutt kotik)
juniusban megjott a matavos szerzodes, alairtam, visszakuldtem, azt hiszem 21.-en kotottek be.
junius 1-tol mar a nyari akcio ment, amiben nyar vegeig ingyenes net , es 0 FT bekotesi dij volt. No nem baj, mondom en, nekem meg lessz netkameram. Hat az nem lett, sot telefonkeszulek sem, holott a szerzodesben ugy irtak, hogy elengedik az 5000 forintos telefonbekotesi dijat (az 5000 forintos dijban a matavnal telefonkeszulek is jar). Valamelyik nap nezegettem az szerzodeseket, es latom, hogy a matavoson, mint nyari akcios szereplek, es az axelero szerzodesben is ugy irjak, hogy ha atcsuszok a bekotessel a masik akcio idejere, akkor azok a feltetelek ervenyesek ram.
Na kivancsi lennek, hogy errol mi a velemenyetek. Ugyanis ez nehany 10000 forint kulonbozet.
Tyrael
Olvasd el aszf-et!
Matav 45 munkanapot vallal a bekotesre. Ez cirka 2 honap es egy kicsi... ha ennel tovabb tart a bekotes, akkor reklamalhatsz, ellenkezo esetben nem nagyon. Amugy az akcional azt is olvasd el, hogy a leadas vagy a bekotes datuma szamit, mert altalaba a leadas datumhoz kotik.
Aga