HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:14

ha blöff akkor hif engedéllyel játszik ezt te is tudod. de miért nem hívjuk fel őket? holnap felhívom őket és megkérdem hogy mi ez meg mennyi az annyi meg hogy és mint. ok? és majd mondom vagy többen hívjuk fel.

#742 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:14

Idézet: he7edik. - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:13

meg kérdezhetem melyiknél?

klikk a nevemre.

#743 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:16

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:03

???? miért? nekem tök jó 384et kértem 400-410el jön MINDIG nem szólhatok rá semmit. mi lesz helyette Neked? WLAN? az jobb szerinted? hát...

ADSL-em lesz de nem náluk. Anno kértem a sávbővítést, személyesen vittem fel nekik az emeletre a szerződés módosítást, 3 hétig nem találták, mutogattak a matávra, mi mutogattunk rájuk, minden csoportvezető egymással levelezett, egymáson keresték a szerződésem.... Folt felfordulás a baromfiudvarban...

Ekkor megfogadtam hogy letelik a hűség és átigazolok az interware-hez :)

#744 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:17

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:14

ha blöff akkor hif engedéllyel játszik ezt te is tudod. de miért nem hívjuk fel őket? holnap felhívom őket és megkérdem hogy mi ez meg mennyi az annyi meg hogy és mint. ok? és majd mondom vagy többen hívjuk fel.

Azert mer bloffolni szerintem, mert a 3 fele alternativabol a szimpla savlepest kizarhatjuk, semmi jel nem mutat abba az iranyba, hogy az lenne. Ha allitasuk ellenere a 384-bol nem 512 hanem 768 lesz, varhatoan senki nem fog reklamalni. Szoval negativ reklamaciot nem fognak kapni, akarmelyik verzio lep is eletbe, az pedig valoszinu, hogy jan1-tol mar valoban igy lesz.

Aga

#745 Felhasználó inaktív   he7edik. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:18

Most gondolkodom hogy kinek az ajánlatát válaszam :(
Ti nem vagytok a jelöltek között ;)
Mindenhol jó de legjobb a mákostészta!!!

#746 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:19

Idézet: he7edik. - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:18

Most gondolkodom hogy kinek az ajánlatát válaszam :(
Ti nem vagytok a jelöltek között ;)

:) eleg nagy a piac, ha ar alapjan dont valaki, egesz biztos, nem minket valaszt. De szerencsere nem mindenkinel ez az elsodleges szempont :))))))

Azert had kerdezzem meg, milyen szempontok szerint zartal ki minket? (ez csak privat erdeklodes)

Aga

#747 Felhasználó inaktív   he7edik. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:20

Idézet: matavman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:16

ADSL-em lesz de nem náluk. Anno kértem a sávbővítést, személyesen vittem fel nekik az emeletre a szerződés módosítást, 3 hétig nem találták, mutogattak a matávra, mi mutogattunk rájuk, minden csoportvezető egymással levelezett, egymáson keresték a szerződésem.... Folt felfordulás a baromfiudvarban...

Ekkor megfogadtam hogy letelik a hűség és átigazolok az interware-hez :)

matavmen
Én is a datanet vagy az interware között ingadozok.Te miért választanád az IW-t?

#748 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:27

Idézet: he7edik. - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:20

matavmen
Én is a datanet vagy az interware között ingadozok.Te miért választanád az IW-t?

minőség és ár

van egy ismim akinek ot fut a server-e és van adsl-je is.

#749 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:29

Idézet: he7edik. - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:20

matavmen

ment privi uzi :)

#750 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:32

Idézet: matavman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:27

minőség és ár

van egy ismim akinek ot fut a server-e és van adsl-je is.

Én is IW-s vagyok, és tényleg jó.

Lugi

#751 Felhasználó inaktív   daved3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:45

Na, és ehhez mit szóltok?

Ez az én ADSL szolgáltatóm forumán, a cégvezető "tollából" származik:

Idézet

Jó hír továbbá, hogy a Budapesten végzett sávszélesség növelési tesztek pozitív eredménnyel zárultak és - bár nem hivatalos formában - de megerősítette az alaphálózati szolgáltató, hogy a sávemelések november közepén megkezdődnek. Ennek értelmében a következő - automatikus, az AZ ELŐFIZETÉSI DÍJ ÖSSZEGÉT NEM NÖVELŐ - ugrások várhatóak:
384-> 512,
512-> 1024,
768-> 1500,
1500->3000Kbps.

Ugye, külön kiemelendő a "nem hivatalos formában" és az "ugrások várhatóak". Azaz a nagyesküt még nem teszik le (ala TVNET), hisz ha mégsem jön össze, akkor megmarad a HIF engedély, hiszen ez csak egy "nemhivatalos".

De valami lesz, az tuti, csak azt nem értem, hogy a Matav és az Axi közt tényleg ilyen rossz a belső kommunikáció, vagy miért tűráztatják magukat, hogy cáfolják a hírt? Mondjuk lehet, ez - a hír kikerülése - csökkentené (bár szerintem elhanyagolható mértékben) a meglévő ügyfélszámot, és aláásná a meglévő akciót ("minek vegyek 768-at, ha az 512 áráért többet kapok (1024) egy hónap műlva")

Nem? De.
---------------------------------
Biro David - system op.
http://www.wh.hu

#752 Felhasználó inaktív   he7edik. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:49

Idézet: daved3 - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:45

Ugye, külön kiemelendő a "nem hivatalos formában" és az "ugrások várhatóak". Azaz a nagyesküt még nem teszik le (ala TVNET), hisz ha mégsem jön össze, akkor megmarad a HIF engedély, hiszen ez csak egy "nemhivatalos".

De valami lesz, az tuti, csak azt nem értem, hogy a Matav és az Axi közt tényleg ilyen rossz a belső kommunikáció, vagy miért tűráztatják magukat, hogy cáfolják a hírt? Mondjuk lehet, ez - a hír kikerülése - csökkentené (bár szerintem elhanyagolható mértékben) a meglévő ügyfélszámot, és aláásná a meglévő akciót ("minek vegyek 768-at, ha az 512 áráért többet kapok (1024) egy hónap műlva")

Nem? De.

Linket PLS

#753 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:50

Idézet: daved3 - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 23:45

Nem? De.

Hát ez lol, ezek alapján az 512-esek elég jól járnak, a 384-esek már kevésbé....

#754 Felhasználó inaktív   daved3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 22:55

Idézet: Csybe - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 21:50

Hát ez lol, ezek alapján az 512-esek elég jól járnak, a 384-esek már kevésbé....

Hát, szerintem az emeléssel mindenki jól jár.
De aki eddig 384-ről nem lépett feljebb, annak valószínüleg az 512 is elég lesz.

Más: bár nem tudom, mennyi az ADSL egy végpontra jutó bekerülési és fenntartási költsége, de szerintem - ha az ügyfélszám, penetráció növelése a cél - érdemes lenne elgondolkozni valami olyan megoldáson, ahol 3-4e Ft-ért lehetne kapni valami lassabb (384? bár az relative nem is lassú) kapcsolatot, mert 8-10 (vagy 6) lepedőt azért nem minden család tud kiadni, 3-4 -et inkább. Valahol az 5e körül lehet a lélektani határ - gondolom én.
Biro David - system op.
http://www.wh.hu

#755 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 23:00

Idézet: daved3 - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:45

Nem? De.

Szerinem azert totolyazik a bejelentessel a matav, mert nem tudja meg, hogy hogyan kezelje azt a problemat, hogy ezek szerint nem keves ugyfelnek nem fog menni az emelt savszelleseg muszaki okok miatt. Az IPS-k ilyen szempontbol konnyebb  helyzetben vannak, mert ha nemmegy az nem az ok, hanem a matav hibaja lesz, mivel ove a drot, a matav kozpontjai nincsenek eleg surun, stb.

Ez lehet az oka, hogy hallgat a matav, es hu csatlosa az axelero is...

#756 Felhasználó inaktív   soopaFLY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 23:00

Ma délelőtt felhívtam a TVnetet és határozottan állították, hogy 384 helyett 512-t fogok kapni. Ez egész biztosnak tűnik...

#757 Felhasználó inaktív   bencefiú 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 23:05

Idézet: ANTImatavFan - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 0:00

Nemcsak ők hallgatnak, hanem a tvneten kívül mindenki hallgat még, mert hivatalosan még nincs megerősítva a hír.  Ha mégis közzétennének pletykákat, az nem lenne jó senkinek.
Egyébként a problémna valóban amiatt van, merrt nem dőlt el, milyen árat kapjanak azok, akiknél nem fog menni a magasabb sávszél, és pl. 768-on maradnának. Ilyen csomag ugyanis nem lesz a matávnál január 1. után. Ez komplikálja a helyzetet. Osztanak szoroznak még pár napot.
(95%-nál menni fog állítólag még a 1.5M is.)

#758 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 23:07

Idézet: ANTImatavFan - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 0:00

Szerinem azert totolyazik a bejelentessel a matav, mert nem tudja meg, hogy hogyan kezelje azt a problemat, hogy ezek szerint nem keves ugyfelnek nem fog menni az emelt savszelleseg muszaki okok miatt. Az IPS-k ilyen szempontbol konnyebb  helyzetben vannak, mert ha nemmegy az nem az ok, hanem a matav hibaja lesz, mivel ove a drot, a matav kozpontjai nincsenek eleg surun, stb.

Hja igazad van. Mert nem akarnak azert globalis anyazast:))
Mondjuk azt viszont tneyleg nem ertem miert a matavman altal leirt 1.5km lenne a hatar a 1.5mbitre.
Mert az akkor igancsak cafolna azt hogy a mati fejlesztett,fejleszt.:)) Hogyha tenyleg ilyen shitek az allapotok akkor eleg lenne mindenkit feltolni 1 szintel.
UI: lehet hogy atimatavfant megsem fogjuk latni matavos poloba?:))
:pokeas2:

Szerkesztette: leont 2004. 11. 02. 23:09 -kor

Isten nem ver bottal, csak kisebb trükökkel.

#759 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 23:10

Idézet: matavman - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 19:05

Hát én soha nem használtam alaplapi hálókártyát,  csak PCI-ost. Érdemes lenne kipróbálni egy külön hálókártyával és letiltani az alaplapit...

Megsugom, ez a szutyok alaplapi halokartya kenterbeveri az inteleket, es pariban van a 3Com-mal...

#760 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 23:12

Idézet: leont - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 0:07

Hja igazad van. Mert nem akarnak azert globalis anyazast:))
Mondjuk azt viszont tneyleg nem ertem miert a matavman altal leirt 1.5km lenne a hatar a 1.5mbitre.
Mert az akkor igancsak cafolna azt hogy a mati fejlesztett,fejleszt.:)) Hogyha tenyleg ilyen shitek az allapotok akkor eleg lenne mindenkit feltolni 1 szintel.
UI: lehet hogy atimatavfant megsem fogjuk latni matavos poloba?:))
:pokeas2:

Fogjátok fel ugy, hogy semmi nem lesz, csak az amire szerződtetek és ha mégis lesz valami, akkor örüljetek :)

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.