HWSW Informatikai Kerekasztal: Merre találok segítséget? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Merre találok segítséget? Ide nézz be először! Értékeld a témát: -----

#1441 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 02. 14:41

Sziasztok.Kaptam egy HP Photosmart 215-ös digitális fényképezöt csak USB nem volt hozzá.Weben megrendeltem mert azt irták 99%ban jo hozzá.Erröl lenne szo:
Mini USB
Ma meg is kaptam és akárhogy probálom beledugni nem megy mintha picit nagyobb lenne,vagy rosszul probálom? Kicsit felb***m az agyam  :reklamacio: hogy ez se jo hozzá 
Van vkinek ötlete? Fontos lenne,elöre is köszi.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1442 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:08

Itt azt írják, hogy használja a hozzáadott USB kábelt (33. old)
http://h10032.www1.h...al/bpy60033.pdf
Ha nincs kábel, akkor marad a kártyaolvasó... :) 
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1443 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:34

Kép
vagy
Kép
vagy valami egészen más?!

Szerkesztette: F-UzR 2008. 09. 03. 07:35 -kor

#1444 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 10:34

Idézet: alexha - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 7:08

Itt azt írják, hogy használja a hozzáadott USB kábelt (33. old)
http://h10032.www1.h...al/bpy60033.pdf

Létezik egy a linkeltnél kissebb ugyanolyan alakú USB csatlakozó. Ilyet adnak a filmfelvevőkhöz (legalábbis egyrészükhöz) is. Digitális video átjátszásához (USB-USB) és közvetlenül kijelzőbe dugható végződéssel, direkt kép és video megjelenítéséhez.
Külön nem igazán beszerezhető.

#1445 Felhasználó inaktív   Mr.Blacki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 13:19

Segítségeteket szeretném kérni!
Nem talalok sehol a neten egy Clevo M3SW notebook-hoz alaplap drivert.
Igy nincs hang nincs normális megjelenítés és mindig elfelejti, hogy van egy dvd meghajtója.
Honnan tudnám letölteni vagy esetleg a varázslóval megkerestetni a neten?
Segítsetek mert már rá ment egy fél napom és semmi!
Köszönet mindenkinek!
Ja!  SIS330 videókari és SIS 7012 audió kari van .

#1446 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 14:29

Idézet: Mr.Blacki - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 14:19

Most alaphangon azt mondanám a SiS oldaláról szedd le a drivereket, de voltak notival olyan tapasztalatok, hogy a saját (és a gyárinál ált. okosabb) SiS driverrel szellemképes(!) volt a monitor. Ez ugyan több okból sem lehetséges, de így volt. Igaz a tepasztalat régi Gericom gépeknél volt anno.
A 7012 meg nem csak az audio bridge? Azt is fel kell telepíteni, de utána még a hangchipet is fel kéne, ami vélhetőleg ADI vagy CMedia lesz, bár nem tuti.

Ha minden kötél szakad, keresni kell valami márkás és értelmes támogatású alaplap gyártót, akinek hasonló alkatrészekből van összetákolva valamelyik desktop lapja, és tőle lerántani a legutolsót. Persze nyilván a SiS oldalán vannak a legfrisebbek.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1447 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 21:48

Idézet: Mr.Blacki - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 14:19

Segítségeteket szeretném kérni!
Igy nincs hang nincs normális megjelenítés és mindig elfelejti, hogy van egy dvd meghajtója.
Honnan tudnám letölteni vagy esetleg a varázslóval megkerestetni a neten?
Segítsetek mert már rá ment egy fél napom és semmi!
Köszönet mindenkinek!

http://www.clevo.com...es/download.asp
Az m37ew-t válaszd.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1448 Felhasználó inaktív   Mr.Blacki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 10:41

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 15:29

Most alaphangon azt mondanám a SiS oldaláról szedd le a drivereket, de voltak notival olyan tapasztalatok, hogy a saját (és a gyárinál ált. okosabb) SiS driverrel szellemképes(!) volt a monitor. Ez ugyan több okból sem lehetséges, de így volt. Igaz a tepasztalat régi Gericom gépeknél volt anno.
A 7012 meg nem csak az audio bridge? Azt is fel kell telepíteni, de utána még a hangchipet is fel kéne, ami vélhetőleg ADI vagy CMedia lesz, bár nem tuti.

Ha minden kötél szakad, keresni kell valami márkás és értelmes támogatású alaplap gyártót, akinek hasonló alkatrészekből van összetákolva valamelyik desktop lapja, és tőle lerántani a legutolsót. Persze nyilván a SiS oldalán vannak a legfrisebbek.

Köszönet! :respect:

#1449 Felhasználó inaktív   Mr.Blacki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 17. 10:42

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 22:48

És neked is köszönet! :respect:

#1450 Felhasználó inaktív   Desmond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 19. 16:01

csősztök!
Nem nagyon találtam topicot amibe írhatnám végülis remélem nem probléma ha ide jön:
a problémám a következő:
Amikor multizok akkor az FPS leesik nagyon alacsonyra pl. még a Diablo2 -ben is továbbá gyakran kimaradás hogy connectol mintha lagolnék. Először hálókártyára gyanakodtam vettem egyet a sarki boltban 1500Ft-ért bekötöttem az integrált helyett de nem változott a helyzet. Az alaplapra gyankszom, a modem nem hiszem (remélem) hogy szar mert azután jelentkezett ez a probléma hogy alaplapot cseréltem.
Windows reninstall volt természetesen többször is ,driverok rendben vannak , directX a legfrissebb, Tűzfal ZoneAlarm (friss windowsal megnéztem hogy nem ez fektet -e be de nem).
A gép:
Asus M2N, 3500+A64, 7600GT
remélem le írtam amit kellett és hogy tudtok segíteni :)

#1451 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 14:16

Sziasztok.Köszönöm a válaszokat,de beszereztem egy kártyaolvasot és nem bajoldok a kábellel.
Nem találtam ilyen topikot a gondomra.Szeretnék csinálni flash-t vannak képeim meg mpeg2 videok pár másodpercesek és ezekböl kellene csinálnom flash-t esetleg szöveget is tudnék rárakni vagy effekteket.Amit weboldalra fellehet tölteni.Milyen progit ajánlotok amivel megtudom csinálni? Elöre is köszönöm.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1452 Felhasználó inaktív   dajd 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:56

Sziasztok! Most vásároltam Gigabyte alaplapot. 1gb os Samsung DDR2 533 Mhz es memória van benne, pedig az alaplapon aztírja h 667 Mhz es kell bele. Ez befolyásol e valamit a működésben illetve lassabb e a 667 Mhz es nél? miben külömbözik e a 2? Kicseréljem egy 667 mhz esre? És megfér e a 533 és 667 es egymás mellett? Na feltettem a kérdéseket:) Előre is köszönöm segítségeteket egy kezdő......

#1453 Felhasználó inaktív   greatchaos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:05

Üdvözlet!

Hardverek árazásával foglalkozó topicot hol találok?

Válaszokat előre is köszönöm.
"Abashed the devil stood... and felt how awful goodness is. And felt how awful goodness is."

#1454 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:17

667es ramos kérdésben, max aszinkronban fog menni, procifüggő, általában elég az 533as. Hol sikerült amugy iyen kövületet venni?

HW árazással kapcsolatban, bolhapiac leginkább, de mi a kérdés amugy?

#1455 Felhasználó inaktív   greatchaos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 14:49

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 14:17

667es ramos kérdésben, max aszinkronban fog menni, procifüggő, általában elég az 533as. Hol sikerült amugy iyen kövületet venni?

HW árazással kapcsolatban, bolhapiac leginkább, de mi a kérdés amugy?

szeretnék egy olyan topicot keresni, vagy csinálni, ahova jönnek majd kérdések, hogy xy alkatrész, xyz konfiguráció a mostani aktuális hardverpiacon mennyit ér

ezekre a kérdésekre adnánk választ
"Abashed the devil stood... and felt how awful goodness is. And felt how awful goodness is."

#1456 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 15:03

Hát, új gép esetén, ott a már megint egy új gép totyik, használtban meg, amennyit adnak érte, komplett konfigot igenigen nehéz használtban eladni...

#1457 Felhasználó inaktív   greatchaos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 16:40

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 15:03

Hát, új gép esetén, ott a már megint egy új gép totyik, használtban meg, amennyit adnak érte, komplett konfigot igenigen nehéz használtban eladni...

sztem nem érted.  nem az a lényeg, hogy el lehet-e adni vagy sem, amúgy meg miért ne lehetne, másrészt én nem új gépeket akaron összeállítgatni, hanem használt konfigokat árazni. ez egy másik oldalon eddig működött, csak az ottani nagyokosok letojták a júzereket és átköltöztem erre a portálra

na, mindegy, majd reggel nyitok egy topicot, aztán meglátjuk mi lesz belőle. remélhetőleg olyan sikeres lesz, mint a másikon...

#1458 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 22:37

Idézet: greatchaos - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 17:40

sztem nem érted.  nem az a lényeg, hogy el lehet-e adni vagy sem, amúgy meg miért ne lehetne, másrészt én nem új gépeket akaron összeállítgatni, hanem használt konfigokat árazni. ez egy másik oldalon eddig működött, csak az ottani nagyokosok letojták a júzereket és átköltöztem erre a portálra

na, mindegy, majd reggel nyitok egy topicot, aztán meglátjuk mi lesz belőle. remélhetőleg olyan sikeres lesz, mint a másikon...

Elvileg kéne lennie ilyen topiknak, de nem találok....Én is hiányoltam már, gondoltam is, hogy kéne nyitni, de nem tudom, hogy mennyire lenne rá igény (időnként van természetesen). Ilyen ügyben általában a megint egy új gép vagy csak natúr az alaplap-proci-ba szokott felvetődni beárazós kérés...az a baj, hogy sok júzernak itt se fog tetszeni amit lát/olvas....szvsz a nagy beárazós kollegák nem kímélik meg a herdvereket és a reális ár meg sokszor lelombozó a tulajnak...de ilyen a számítástechnika  ;)

#1459 Felhasználó inaktív   greatchaos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 22:59

Idézet: Nurba - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 22:37

Elvileg kéne lennie ilyen topiknak, de nem találok....Én is hiányoltam már, gondoltam is, hogy kéne nyitni, de nem tudom, hogy mennyire lenne rá igény (időnként van természetesen). Ilyen ügyben általában a megint egy új gép vagy csak natúr az alaplap-proci-ba szokott felvetődni beárazós kérés...az a baj, hogy sok júzernak itt se fog tetszeni amit lát/olvas....szvsz a nagy beárazós kollegák nem kímélik meg a herdvereket és a reális ár meg sokszor lelombozó a tulajnak...de ilyen a számítástechnika  ;)

sajnos a használ és nem friss hardverek árai a 0 és a semmi között imbolyognak. a tavalyi slágerkártyát gyakorlatilag majdnem eladhatatlanok...

na, nyitok egyet, dupla vagy semmi...

#1460 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 11:19

Idézet: greatchaos - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 21:59

sajnos a használ és nem friss hardverek árai a 0 és a semmi között imbolyognak. a tavalyi slágerkártyát gyakorlatilag majdnem eladhatatlanok...

na, nyitok egyet, dupla vagy semmi...

A PH-n már nem jó erre a célra a fórum?
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.