Üdv!
Pár hete a "Fagyások..." topicban már feldobtam a problémámat.Utána a Windows topicban szintén.Most viszont komolyodik a helyzet.
Arról van szó, hogy van egy pár nap múlva 3 éves gépem.(konfig a profilban).Kb 3 hete egyik napról a másikra elkezdett fagyni, pedig semmi olyan nem történt, ami az előző 3 évben ne lett volna minden nap.Fagyott, de utána elindult.
Gondolt egyet, és egyszer csak el sem indult.Lemezindítási hibára hivatkozva.Mindent lementettem róla és megpróbáltam a wint feltenni.Fél napom ment rá, de közben megfagyott, aztán kiírta, hogy a lemez valószínűleg sérült.Hdd-t bevittem szervízbe.Azt mondták hibátlan.Bevittem az egész gépet, ott zsír új echte XpSp3 fel, ment két napig itthon és újra elkezdte.Eleinte csak úgy fagyott, hogy csonttá fagyott a nyíl a monitoron és semmire nem reagált a gép.Pár órára rá a hivatalos kék honlap is bejött.
Tegnap volt egy hete, hogy leadtam szervízbe.Már szinte mindent elkövettek vele (teszt, tápcsere, mittudomén) és náluk is azt produkálja, hogy megáll és kész.Egy darabig meg, de aztán fagy.
Ötletük sincs.
Nekem viszont piszkosul kellene a gép, mert azon dolgozom.Egy hetem kiesett, amin meg most írok egy igazi kövület- 32 megás Matrox G450 kártyával, ami azért a már koros 6800GT-hez képest maga az őskor.Pedig az utóbbi sem új már.
Valakinek van valami ötlete, hasonló tapasztalat vagy bármi?
Üdv!