HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent Néha nem tölt...

#1401 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 22:36

bth-val mi van?
par napja nem a legjobb.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#1402 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 19:57

NA most hogy megvan az endless (thx to Pietrosz :) ) az lenne a problémám, hogy nem tudok onnan tölteni. Másik klienssel is probáltam. Aktív vagyok. Más oldalról tudok tölteni csak onnan nem. Azért az vicces hogy elég népes helpdeskje van az endlessnek, se segíteni azt nem tudnak. Eddig 2x fordultam feléjük problémával és egyszersem tudtak segíteni. Fingom sincs mi lehet a baj. Magától "ment tönkre", egyre szarabb lett, nagyon lassan kapcsolodott, lassan töltött, aztán már nem is kapcsolodik senkihez se, hiába van 20 seeder. Mi lehet a gond? :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1403 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:45

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 20:57

NA most hogy megvan az endless (thx to Pietrosz :) ) az lenne a problémám, hogy nem tudok onnan tölteni. Másik klienssel is probáltam. Aktív vagyok. Más oldalról tudok tölteni csak onnan nem. Azért az vicces hogy elég népes helpdeskje van az endlessnek, se segíteni azt nem tudnak. Eddig 2x fordultam feléjük problémával és egyszersem tudtak segíteni. Fingom sincs mi lehet a baj. Magától "ment tönkre", egyre szarabb lett, nagyon lassan kapcsolodott, lassan töltött, aztán már nem is kapcsolodik senkihez se, hiába van 20 seeder. Mi lehet a gond? :think:

Szedd le újra a torrent fájlt, mert a költözés miatt megváltozott a tracker címe, vagy valami ilyesmi :)
A lényeg az, hogy nekem se ment, de a torrentet leszedtem újra, és már ment is. Viszont ha az új dolgok se mennek, akkor passz.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1404 Felhasználó inaktív   wins03 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:15

Sziasztok!
Lehet, hogy túl nagy kérésem lesz (de ha így van, akkor sem kell leugatni). Szóval eddig én csak DC-t használtam (pontosabban StrongDC-t) letöltéshez. Már régóta vadásztam a GhostRider4-Goes Undercoverre (talán páran ismeritek :cool: ), és most találtam hozzá egy .torrent fájlt. Viszont bevallom hősiesen fingom sincs, hogy pontosan hogy kell ezzel letölteni a filmet??? Letöltöttem a BitTorrent 1.1 nevű klienst, azzal (?talán?) elkezdtem letölteni, miután megnyitottam vele a torrent fájlt, de nem igazán történik semmi, nem tölti le.. Nagyon hálás lennék, ha valaki elmagyarázná (vagy mutatna egy oldalt, ahol elmagyarázzák) ezt az egész torrent oldalt, és a fő beállításokat, hogy tudjak letölteni..
Előre is köszi!!

#1405 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:24

Idézet: wins03 - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:15

Sziasztok!
Lehet, hogy túl nagy kérésem lesz (de ha így van, akkor sem kell leugatni). Szóval eddig én csak DC-t használtam (pontosabban StrongDC-t) letöltéshez. Már régóta vadásztam a GhostRider4-Goes Undercoverre (talán páran ismeritek :cool: ), és most találtam hozzá egy .torrent fájlt. Viszont bevallom hősiesen fingom sincs, hogy pontosan hogy kell ezzel letölteni a filmet??? Letöltöttem a BitTorrent 1.1 nevű klienst, azzal (?talán?) elkezdtem letölteni, miután megnyitottam vele a torrent fájlt, de nem igazán történik semmi, nem tölti le.. Nagyon hálás lennék, ha valaki elmagyarázná (vagy mutatna egy oldalt, ahol elmagyarázzák) ezt az egész torrent oldalt, és a fő beállításokat, hogy tudjak letölteni..
Előre is köszi!!

Nézz szét >>itt<<
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1406 Felhasználó inaktív   wins03 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:51

Nah, most viszonylag beindult a letöltés, már 10-35KB/s-el szedek le. Ennél többre ne is nagyon számítsak?? Itt nem lehet 100-130-as sebességet elérni?? Így 80óra körül van a letöltési idő...  :(

#1407 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:55

1.) Ne használd a sime BitTorrentet, hanem az Azureust.
2.) A portot át kell írni az it tárgyaltaknak megfelelően, és ennyi, ha van olyan ember, aki megosztja az adott fájlt akkor el kell indulnia a letöltésnek.

#1408 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 13:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:45

Szedd le újra a torrent fájlt, mert a költözés miatt megváltozott a tracker címe, vagy valami ilyesmi :)
A lényeg az, hogy nekem se ment, de a torrentet leszedtem újra, és már ment is. Viszont ha az új dolgok se mennek, akkor passz.

Az ujak sem mennek.
ÉS még valami, ami szerintem ehhez kapcsolodhat, hogy máshonnan ugyan tudok tölteni, de max 1 dolgot. ha szerencsém van akkor 2-öt. Pár hete még akármennyit tudtam... Most meg örülök ha egyáltalán elindul a töltés. Mitől? Semmit sem állítottam át, ugyanaz minden. Hétről-hétre lett szarabb az egész.

Ja és még valami. Amióta ilyen gondjaim vannak, egyik oldalon se jelzi hogy mit seedelek vagy leechelek. 0, 0át ír mintha nem is csinálnék semmit. Kicsit olyan érzésem van hogy a szolgáltatóm akar engem valamilyen szinten szabályozni?  :think:  Ez lehet hülyeség, de nem tudok rá más magyarázatot... Ötletek?

Szerkesztette: Valdy 2005. 10. 30. 14:17 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1409 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 14:55

ezt hasznalja valamelyikotok? http://pingpong-abc.sourceforge.net/

az ocsem rabeszelt, hogy rakjak a gepemre azureust mert leakar szedni valamit es a masik gepunkon nagyon leterheli a rendszert (win98, 400mhz, 128mg ram  :cool: ) meg neha kekhalalt is okoz..stb..

szal nagynehezen (ugyertem nem akartam felrakni) felraktam ezt az azureust. csak ugye aztan utana jott a hoppa hogy ehhez meg kell java runtime-ot is installni...  :omg: nah ekkor egybol elkezdtem masik torrent client utan nezni amihez nem kell ezt a szar java-t is felrakni mert neha 80 Mb memot is eszik es nembeszelve hogy a tvtuneremere is rosz hatassal van ez a java..szal talaltam azt a fentebbi ABC progit.. felraktam, tok egyszerunek tunik, szal tetszik... :up:  ;)

egy kerdesem lenne: hogy ha abba beleraknam a most futo letolteseimet akkor tudna folytatni? :think: mert ezt az azureust egybol leis torolnem ugy ahogy van. a javaval egyutt menne a levesbe!  :D

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 30. 14:57 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1410 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 15:18

Igen, tudná folytatni.
Ja és Azureus forever!  :p
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1411 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 15:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. Oct. 30., Sunday - 15:18

Igen, tudná folytatni.
Ja és Azureus forever!  :p

tenkes.  ;)
amugy nekem sincsen erogepem szal vigyaznom kell miket hasznalok.  :o
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1412 Felhasználó inaktív   wins03 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 30. 21:25

Sziasztok, megint én vagyok.:) Az Azureussal kezdőként nem igazán boldogultam, most a BitLord 1.1-et szedtem le, és használom, és az az igazság, hogy ez már sokkal átláthatóbb nekem.. Azt mondja még meg plíz valaki, hogy hogy tudnék elérni egy normális (legalább 50kb/s körüli) letöltést??? ADSLem van. Mit, hogy kéne beállítanom?? Plíz segítsetek!

#1413 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 21:25

Van vagy 500 peersem meg vagy 50 seedsem és miért csak max 10kb/secel jön? /Ezek mind a zárójelen kívüli adadtok. /
Néha megrakja a 15kb/set :(

Szerkesztette: Asker 2005. 10. 30. 21:30 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1414 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 21:39

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 21:25

Van vagy 500 peersem meg vagy 50 seedsem és miért csak max 10kb/secel jön? /Ezek mind a zárójelen kívüli adadtok. /
Néha megrakja a 15kb/set :(

Nekem néha segít az ha adok a torrentnek nagyobb feltöltést, nemcsak 1 kb-t. Akkor meg szokott ugrani a letöltés is. De nem mindig.

#1415 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 21:41

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. Oct. 30., Sunday - 21:39

Nekem néha segít az ha adok a torrentnek nagyobb feltöltést, nemcsak 1 kb-t. Akkor meg szokott ugrani a letöltés is. De nem mindig.

5kig van adva.
Elvileg az már nem korlátozza a letöltést.
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1416 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 22:30

Én 50 kát adok még se jön 20-nál többel!! :reklamacio:

#1417 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 22:32

Idézet: Warton - Dátum: 2005. Oct. 30., Sunday - 22:30

Én 50 kát adok még se jön 20-nál többel!! :reklamacio:

Ebbe az a LOL ,hogy nekem 5kb/s feltöltés mellett jött már tartósan 220al lefelé...

#1418 Felhasználó inaktív   Marczeeee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 01:36

Tapasztalt már valaki BitTorrent klienssel (4.1.6) olyat, hogy folyamatosan megy a fel-letöltés, csak épp a trackeren nem jelenik meg hogy mennyi adat ment már fel meg le. Egy darabig szépen működött a dolog, aztán valamiért már nem megy. A trackerrel nincs gond, nem is tűzfal gond, és ha bezárom a klienst akkor szépen lejelenti hogy mennyi adatot forgalmazott, csak menet közben nem. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baja hogy töltés közben nem akar részadatokat küldenki a trackernek?

#1419 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 31. 10:13

A LOL ebben az esetben relatív, mert nem mindegy, hogy Te mit tötltöttél és én mit töltöttem. Természetesen a divatos dolgok nekem is gyorsan leszoktak jönni. A problémák a kevésbé divatos dolgok letöltésével vannak. ;)

#1420 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 11:43

meg esetleg a visszaseedelesukkel :fear:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első