Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 12. 04. 17:34
ez baromi jó, akkor kezdhetem mexerezni ismét az alap painkillert?
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 04. 20:25
na én is belekezdtem...
egyelőre az orfenédzst próbálom maxra húzni... kártyakritérium nemsemmi, főleg mijen szívósak a kiskölkök
az első secretbe azonnal belefutottam, miután szokásom visszafelé elindulni pályakezdéskor :Đ
a másikat is sejtem hol van, és az 5 csillaghoz még az a secret és két doboz ammo kell már csak
a hentes elég fura jószág... nemtom hogy halt meg, lövéstől, vagy mert lecsalogattam a pincéhez...
a leningrád zenéje halálos
szovjet himnusz!!!
egyelőre az orfenédzst próbálom maxra húzni... kártyakritérium nemsemmi, főleg mijen szívósak a kiskölkök
az első secretbe azonnal belefutottam, miután szokásom visszafelé elindulni pályakezdéskor :Đ
a másikat is sejtem hol van, és az 5 csillaghoz még az a secret és két doboz ammo kell már csak
a hentes elég fura jószág... nemtom hogy halt meg, lövéstől, vagy mert lecsalogattam a pincéhez...
a leningrád zenéje halálos
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 04. 20:30 -kor
Elküldve: 2004. 12. 04. 20:29
na én is elkezdtem vele játszani és csak annyit tudok mondani hogy ROHADT JÓ!!
Szerintem simán üti az első részt...
a grafika lélegzetelállító, mondjuk a gépigénye is megugrott (nem kicsit) 9600XT-n 800x600-ban 15-30 FPS, de a grafika kárpótol a sebességért. A pályák eszméletlenül ötletesek, csakúgy mint a szörnyek, és egyáltalán nem könnyű. A People Can Fly ismét nagyot alkotott
Szerintem simán üti az első részt...
a grafika lélegzetelállító, mondjuk a gépigénye is megugrott (nem kicsit) 9600XT-n 800x600-ban 15-30 FPS, de a grafika kárpótol a sebességért. A pályák eszméletlenül ötletesek, csakúgy mint a szörnyek, és egyáltalán nem könnyű. A People Can Fly ismét nagyot alkotott
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2004. 12. 04. 22:38
hát. ez a loony park ütős. hogy hogy fogom a kártyakritériumot teljesíteni...
szvsz sehogy...
nightmaren kezdtem, de anyáztam már egy párat. kicsit frusztráló, hogy szaggat a gépemen, mint atom (mondjuk ezt nem csodálom), és így kell teljesíteni a cuccost
nightmaren kezdtem, de anyáztam már egy párat. kicsit frusztráló, hogy szaggat a gépemen, mint atom (mondjuk ezt nem csodálom), és így kell teljesíteni a cuccost
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 04. 22:39 -kor
Elküldve: 2004. 12. 04. 23:33
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 22:38
hát. ez a loony park ütős. hogy hogy fogom a kártyakritériumot teljesíteni...
szvsz sehogy...
Heh-heh-lol. Na nemá
Elküldve: 2004. 12. 04. 23:53
...a voice from the darkness.....
Rövid idő múlva nekiesek én is újra..jön az Insomnia, úgysem tudok most aludni..és akkor is csak rémálmom lenne...
Egyelőre csak a kártyákra fogok koncentrálni (na, ez nem fog teljesen sikerülni, de sebaj
)...
Doomer, amikor először voltam az árvaháznál, gondoltam is, hogy szét kéne néznem odakint, de miután elértem a teleportot, és betett a házba, már nem volt kedvem visszatölteni: az első betöltések szerintem gyorsak, de utána, ha vissza kell töltened...
Az a gyerekkínzó hentes elszívja a kölkök lelkeit: addig nem lehet megölni, amíg egy is életben van a környéken..mondom Neked, nagyot fogunk szívni egy összes lelkes küldetésnél itt...
Nem különben a vidámparkban is..de ott még az összes ellenfél megölése sem lesz majd kis móka...
Egyébként az árvaházban a legvége tartott fel egy kicsit (a "repülő óvónéni"), de végül is, klassz volt megoldani... A Leningrád zenéje bizony ural, tökéletes ahhoz az egész atmoszférához..s már volt az alaprészben is, emlékszel? Az UFO-ból lehetett hallani egy rövid részletet ebből is (meg a Katyusából, vagy miből). Gondoltam, hogy az orosz himnusz, de nem voltam biztos benne teljesen..mindenesetre Flynn tippjén (a HCG-s leírásban) mosolyogtam, azt gondoltam, hogy biztosan ki van zárva (hogy lehetne gyászzene? ilyen intenzív gyászzenétől felkelnek a holtak! hmm, lehet, hogy akkor mégis az volt...?
)...
Egyébként érzem, hogy ma éjjel jópáran egyszerre fogunk nyomulni. Úgyhogy a Vadásztársaknak kellemes élményekkel teli hentelést kívánok akkor: hozzuk ki Danielből a legjobbat...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Rövid idő múlva nekiesek én is újra..jön az Insomnia, úgysem tudok most aludni..és akkor is csak rémálmom lenne...
Egyelőre csak a kártyákra fogok koncentrálni (na, ez nem fog teljesen sikerülni, de sebaj
Doomer, amikor először voltam az árvaháznál, gondoltam is, hogy szét kéne néznem odakint, de miután elértem a teleportot, és betett a házba, már nem volt kedvem visszatölteni: az első betöltések szerintem gyorsak, de utána, ha vissza kell töltened...
Egyébként érzem, hogy ma éjjel jópáran egyszerre fogunk nyomulni. Úgyhogy a Vadásztársaknak kellemes élményekkel teli hentelést kívánok akkor: hozzuk ki Danielből a legjobbat...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 04. 23:56 -kor
Elküldve: 2004. 12. 04. 23:57
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:53
Köszi, neked is
Izgalom tuti meglesz, Stone Piten keresem a titkokat, 8 van meg a 10-ből....
Elküldve: 2004. 12. 05. 00:21
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:57
Köszi, neked is 
Kicsit csaltam, megnéztem Kalme mester videóját
Viszont az állam leszakadt, amikor azt írja, hogy 'secret x - an easy way back', és 20 méterről pontosan ráesik egy kötélre, majd simán elindul rajta ugrálva, majd egyszercsak 90 fokos fordulattal átugrik egy másikra, és azon megy végig....hátőőő persze
Elküldve: 2004. 12. 05. 00:26
én egyelőre még szívok insomnián is, pedig nálam még egész tűrhetően megy...
én örülni fogok ha a kártyakritériumokat teljesíteni tudom majd.
most ez akkor megy painkiller nélkül vagy sem? csak mert ha nem kell hozzá alap game akkor odaadom a haveromnak is ezt.
most ez akkor megy painkiller nélkül vagy sem? csak mert ha nem kell hozzá alap game akkor odaadom a haveromnak is ezt.
Elküldve: 2004. 12. 05. 00:34
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:33
Heh-heh-lol. Na nemá
Simán egyszerű az a pálya. Csak beülsz a bilibe, eztán vársz, amíg elvisz a pálya végéig
Ha már az nem megy, akkor mi lesz később?

próbáltad már nightmaren az én gépemen? tudod, neked kicsit nagyobb a procid meg mintha több memód is lenne
de gondolom neked már megvan a loony park kártyája. mondd, mi az?
egyébként orphanage 5 csillagos és kártyesz is megvan (Weapon Modifier)
jöhet a következő
Idézet
és 20 méterről pontosan ráesik egy kötélre, majd simán elindul rajta ugrálva, majd egyszercsak 90 fokos fordulattal átugrik egy másikra, és azon megy végig
ebben max a kötél eltalálása a nagy szám. orpanage elején a pallókon futva ugráltam és fordultam többször 90 fokokat. nem lehet olyan nehéz az
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 05. 00:41 -kor
Elküldve: 2004. 12. 05. 01:04
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 0:34
próbáltad már nightmaren az én gépemen? tudod, neked kicsit nagyobb a procid meg mintha több memód is lenne 
Ettől függetlenül tényleg csak várni kell, az meg mindegy, hogy szaggat közben a kép vagy nem
Idézet
de gondolom neked már megvan a loony park kártyája. mondd, mi az? 
Direkt megkértél rá, hogy ne lőjjek le semmit, nem teszem
Idézet
ebben max a kötél eltalálása a nagy szám. orpanage elején a pallókon futva ugráltam és fordultam többször 90 fokokat. nem lehet olyan nehéz az 
Palló =! kötél
Elküldve: 2004. 12. 05. 04:28
...a voice from the darkness.....
Megvannak itt is a Leningrádig a kártyák, de pl. a "Dead City"-n én is "csaltam": direkt nem szórakoztam plusz 3 ellenféllel az egyik parkolóházban (be lehet menni egy kis zugba, de ehelyett elmentem inkább a checkpoint felé - ezt már előre elterveztem, hogy ki fogom használni), így csak 348 lett, viszont a legnagyobb poén az az egészben, hogy a legutolsó "Panzer Spider" elcsendesítése, és a szokásos kántálással egybekötött végcél megjelenése ellenére is, még mindig jelzett a program, és forgott az "iránytű" jelezve, hogy még van ellenfél (s nem a végcél felé mutatott, hanem teljesen máshová). Sebaj, én befutottam a célba, így is már 19 percnél jártam... Egy kicsit zavar ez, de hát semmi sem tökéletes...
Amúgy Nálatok is ott díszeleg az összes előző kártya (azaz 23, mivel a "Divine Intervention" hiányzik, azt biztos elhagyta Daniel
) az alaprészből? Igaz, nem használtam egyiket sem, és nem is fogom, de ha lehet használni, akkor iszonyú sokat könnyít a dolgokon: pl. fogom az "Iron Will"-t, és a húzósabb helyeken nem sérülök az árvaházban, ill. így a "Dead City" is sokkal könnyebb lehet (hiszen pl. az utolsó "Panzer Spider" ellen a Rage sokat segíthet)...
Még valami: a "Colosseum" kártyájával foglalkozott már valaki? Most olvastam odakint, hogy Kalme szerint bugos a játék ott, és nem lehet megszerezni azt a kártyát. Még egy javítást is készített hozzá... Utólagos szerkesztés: LOL, figyelmetlen voltam, hiszen Péntek már említette ezt a hibát (köszi!
)!
Sajnos akkor tényleg bugról van szó, mert elírtak egy változónevet, vagy rossz nevet használtak a megfelelő LUA-scriptben. Ez szerintem biztos javítva lesz már az első patch során, viszont addig csak Kalme megoldása segíthet... Rühellem a bugokat...
Megvannak itt is a Leningrádig a kártyák, de pl. a "Dead City"-n én is "csaltam": direkt nem szórakoztam plusz 3 ellenféllel az egyik parkolóházban (be lehet menni egy kis zugba, de ehelyett elmentem inkább a checkpoint felé - ezt már előre elterveztem, hogy ki fogom használni), így csak 348 lett, viszont a legnagyobb poén az az egészben, hogy a legutolsó "Panzer Spider" elcsendesítése, és a szokásos kántálással egybekötött végcél megjelenése ellenére is, még mindig jelzett a program, és forgott az "iránytű" jelezve, hogy még van ellenfél (s nem a végcél felé mutatott, hanem teljesen máshová). Sebaj, én befutottam a célba, így is már 19 percnél jártam... Egy kicsit zavar ez, de hát semmi sem tökéletes...
Amúgy Nálatok is ott díszeleg az összes előző kártya (azaz 23, mivel a "Divine Intervention" hiányzik, azt biztos elhagyta Daniel
Még valami: a "Colosseum" kártyájával foglalkozott már valaki? Most olvastam odakint, hogy Kalme szerint bugos a játék ott, és nem lehet megszerezni azt a kártyát. Még egy javítást is készített hozzá... Utólagos szerkesztés: LOL, figyelmetlen voltam, hiszen Péntek már említette ezt a hibát (köszi!
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 05. 05:13 -kor
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:18
Idézet: hl2 - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 17:34
Tényleg, valaki szúrjon be két képet a booh-ről aki már nyomja, persze full grafikával, meg minden 
Nos 1-2 kép
Annyira nem full, mert az élsimítások meg a szűrések nincsnek bekapcsolva. Azmár azért kicsit sok lenen a vga-mnak
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Amugy sztem nagyon jó a game, bár most 1 kicsit elakadtam az utolsó pályán.
Sajna kénytelen vagyok daydreamen játszani. Először isomnia-n kezdtem, de a Leningrad nevű mapon mondtam azt, hogy most volt elég
Majd végigjátszzom 1x nehezebb fokozaton is.
1ébként sokkal nehezebb mint a sima pk.
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 12:26 -kor
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:25
Nekem nagyon bejött a látvány, amivel a loony park kezdődött
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:28
Jópár uj effekt került bele.
Bloom (ragyogás), HeatHaze (hőtorzulás) stb..
A legjobb az egészbe, hogy a sima-t is végig lehet tonlni ezekkel az uj fature-kkel (gondolom én
)
Bloom (ragyogás), HeatHaze (hőtorzulás) stb..
A legjobb az egészbe, hogy a sima-t is végig lehet tonlni ezekkel az uj fature-kkel (gondolom én
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 12:28 -kor
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:54
M@X: nem szoktam ilyen hibákba belekötni, de ezen a "sima-t"-on nagyon jót röhögtem 
Én meg közben megcsináltam Colloseumot is, 53 percbe tellett
kemény volt, főleg mire a végén rájöttem hogy hogy kell kinyírni a nagy óriást 
Találós kérdés:
Melyik játékra emlékeztet téged NAGYON a kép?
(kis segítség, a képen nem látszik: a dög köveket hajigál hozzád)

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
a helyes megfejtő kap egy túró rudit :Đ
Találós kérdés:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Elküldve: 2004. 12. 05. 13:18
Will Rock ?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 12. 05. 13:34
Idézet: HavocS - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 12:54
M@X: nem szoktam ilyen hibákba belekötni, de ezen a "sima-t"-on nagyon jót röhögtem 
kemény volt, főleg mire a végén rájöttem hogy hogy kell kinyírni a nagy óriást 
Találós kérdés:
kép
Találós kérdés:
kép
Ja ok jogos.
Elküldve: 2004. 12. 05. 13:35
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 13:18
Will Rock ? 
Sztem is.
Hogy én milyen nehezen jöttem rá hogy hogy kell kinyírni..
Elküldve: 2004. 12. 05. 16:00
Idézet
Ettől függetlenül tényleg csak várni kell, az meg mindegy, hogy szaggat közben a kép vagy nem 88 ellenség nagyon kevés, ha érted mire célzok
alacsonyabb fokozaton nem is jelentene nehézséget, mert nem sebeznek annyira
nighton sajna a piros gáz meg a hőkövetős tűzgömbök jobban sebeznek. kipróbáltam és nem érsz el a végiéig, ha nem csinálsz semmit. itt jön a probléma, ugyanis csak akkor tudod gyógyítani magad (az a bili gyógyít
Idézet
Palló =! kötél
Lesz alkalmad bőven bizonyítani kötélakrobatikában, csak ne legyen túl nagy a mellényed 
kötélakrobatikában már bizonyítottam a forrest boltíves secretjénél. neked az megvan?

Súgó
A téma zárva.