Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 12. 04. 13:27
Nos, míg az eredeti játéknál megfogott az, hogy nagyon szép grafikával ment a ti4200-vel, ez nem mondható el erről a kiegészítésről. Mindent legkisebbre állítva szaggat a kép és a minősége fos. Nem tudom mi lehet a leggyengébb hw, amin rendesen fut..
Elküldve: 2004. 12. 04. 13:32
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 13:17
Így van! Ha normálisan hagyod, hogy magától települjön, akkor a PK mappába teszi be magát 
Szerintem mi annak örülnénk, ha nem kéne visszarakni az alap PK-t, hanem játszhatnánk csak magával a kiegészítővel !
Elküldve: 2004. 12. 04. 13:49
nem kell visszarakni! Legalábbis a kétcédéshez nem...de ennek ellenére választható az alapjáték is - bár azt nem próbáltam.
Szerkesztette: Ghilette 2004. 12. 04. 13:49 -kor
. . . a n y t h i n g
Elküldve: 2004. 12. 04. 13:49
Nekem nem volt fent az eredeti painkiller, csak amit az uninstall után a vinyón hagyott, meg gondolom a reg bejegyzései és így felment a kiegészítő.
Elküldve: 2004. 12. 04. 13:50
dimanche:
Tudod milyen zsír a grafikája? Sokkal jobb az alapnál, majdnem hátraestem! Csak kell hozzá vmi dx9-es karesz...
iljicSke:
Lazán felmegy az alapjáték nélkül...
Tudod milyen zsír a grafikája? Sokkal jobb az alapnál, majdnem hátraestem! Csak kell hozzá vmi dx9-es karesz...
iljicSke:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 04. 14:01
Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 14:50
dimanche:
Te milyen kártyával játszod? Valaki próbálta ti4200-vel rajtam kívül?
Elküldve: 2004. 12. 04. 14:17
Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 14:50
iljicSke:
Tudom, nem ez a bajom !!
Én csak azt szeretném, hogy NE a C:\-re menjen fel hanem valahova máshova !
Elküldve: 2004. 12. 04. 14:48
Idézet: dimanche - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 13:27
Nos, míg az eredeti játéknál megfogott az, hogy nagyon szép grafikával ment a ti4200-vel, ez nem mondható el erről a kiegészítésről. Mindent legkisebbre állítva szaggat a kép és a minősége fos. Nem tudom mi lehet a leggyengébb hw, amin rendesen fut..
Gef 2 Ti-vel nem vettem észre számottevő lassulást, vagy csúnyulást. A fegyverek kicsit világosabbak lettek, és mintha picit tényleg rondábbnak hatnának, viszont a környezet, a dögök, stb mind ugyanolyan mint volt, szvsz.
És a rémhírekkel ellentétben nem is tölt tovább, mint az alapjáték
Elküldve: 2004. 12. 04. 15:12
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 15:48
Gef 2 Ti-vel nem vettem észre számottevő lassulást,
hmmm.. akkor nálam lenne valami gáz??
Elküldve: 2004. 12. 04. 15:57
PK 4EVER! eszmééééletlen!
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
Elküldve: 2004. 12. 04. 15:59
Idézet: dimanche - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 15:01
megy gef4-el mediumon tökéletesen, de az láccik, hogy mostmár télleg vga csere kell sajna.
GREENPEACE
Elküldve: 2004. 12. 04. 16:09
Idézet
Nálam gef 6800gt izzad, de szerintem akármilyen dx9 kártyán jól mutat, még fx-en is...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 12. 04. 16:11
Nos rájöttem: a video options / advancedben be volt pipálva egy bloom fül (remélem jól írtam), ettől halt be a grafika. Ha az kiszedem, tényleg úgy szalad mint ahogy az előző.. Biztos valami dx9 cuccz..
Elküldve: 2004. 12. 04. 16:15
És milyen szép cucc
Elküldve: 2004. 12. 04. 17:34
...a voice from the darkness.....
Nos, akkor 2:0 Daniel javára, Alastorral szemben (ezt már úgyis tudtuk, hogy így lesz) - ma hajnalra végre megismerhettem a sztori folytatását. Amiről természetesen itt egyelőre bölcsen hallgatok: senkire nem akarok spoilereket hajigálni...
A lényeg, hogy látni kell, mind az intrót, mind az outrót, és persze... Na jó, most leállok (de nehéz!), mielőtt még úgy járnék, mint Okoska törp... 
Bizony, nekem is vissza kellett venni a beállításokból, és persze a shaderesebb helyeken (szépen tükröződik a vízfelület), meg a nagy kinti területeken éreztem a leginkább szaggatást, főleg ha még sok ellenfelem is volt mellé... Ennek ellenére mindent a teljes maximumra állítottam, csak a 4 db általános beállítást tettem vissza Mediumra. A játék így az olyan "néha azért futhatna simábban is" szintet ütötte meg. A gépem erős alsó kategóriás már: Radeon 9000 Pro, Celeron-Tualatin 1350 MHz, 384 MB SDRAM - de a játék számomra kielégítően fut (szép grafikával, s persze Bloom és Warp Effects is bekapcsolva)...
Ne röhögjetek, de még csak DayDreamen néztem meg: az ismerkedésre nekem az a legjobb...
De így is érezhető volt, hogy ez már egy keményebb móka lesz. A kártyakritériumok is keményebbek, jól ki vannak találva. Na meg a Secretek..hát, alig találtam néhányat az egész végigjátszás során! Valamint a "5 Stars Challenge" sem lesz semmi, ha egyszer majd nekilátunk. King Alastor is kitett magáért, mindenféle szempontból. Kár, hogy itt nálam először beakadt a hang, s miután vagy 30 perc szenvedés után végre kicsináltam (és a földbe döngölt a végére úgy, hogy alul is az eget láttam), az outrónak sem volt hangja. Szerencsére másodszorra már 8 percen belül sikerült, és akkor már nem volt gond...
A hangulattal kapcsolatban ki lehet emelni néhány helyszínt: Orphanage (a tökéletes kezdet), Dead City, Leningrad, Shadowland (a perfekt befejezés) - ezek óriásiak, főleg a Leningrad a fight-musicjával...
A Loony Park legvége pedig nagyon klassz meglepetésként ért, s ugyanígy érdekes volt találkozni néhány még fifikásabb módon hidegre tehető ellenféllel is... 
Hú, mennyi mindent lehetne még mondani... A játék alapvetően még sötétebb/keményebb, és én úgy érzem, hogy talán hozta is mindazt, amit vártam tőle. Nem mondom, hogy mindent, de úgy 90-95% felett biztosan: hiszen most is vannak helyek, amiket nem fogok szeretni, de ugyanakkor bőven értek olyan meglepetések/élmények, amikre egyáltalán nem számítottam, és amik miatt úgy érzem, hogy a játék rátett az alap-epizódra még egy lapáttal. Az újrajátszási faktor pedig természetesen most is ugyanúgy magas, mint az eredeti PK-ban: jó párszor végig fogjuk még vinni ezt is... A játék mellett szól a részemről az is, hogy egész éjszakára ide láncolt a géphez - és régen volt már egy ilyen klasszul átjátszott éjszakám...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Nos, akkor 2:0 Daniel javára, Alastorral szemben (ezt már úgyis tudtuk, hogy így lesz) - ma hajnalra végre megismerhettem a sztori folytatását. Amiről természetesen itt egyelőre bölcsen hallgatok: senkire nem akarok spoilereket hajigálni...
Bizony, nekem is vissza kellett venni a beállításokból, és persze a shaderesebb helyeken (szépen tükröződik a vízfelület), meg a nagy kinti területeken éreztem a leginkább szaggatást, főleg ha még sok ellenfelem is volt mellé... Ennek ellenére mindent a teljes maximumra állítottam, csak a 4 db általános beállítást tettem vissza Mediumra. A játék így az olyan "néha azért futhatna simábban is" szintet ütötte meg. A gépem erős alsó kategóriás már: Radeon 9000 Pro, Celeron-Tualatin 1350 MHz, 384 MB SDRAM - de a játék számomra kielégítően fut (szép grafikával, s persze Bloom és Warp Effects is bekapcsolva)...
Ne röhögjetek, de még csak DayDreamen néztem meg: az ismerkedésre nekem az a legjobb...
A hangulattal kapcsolatban ki lehet emelni néhány helyszínt: Orphanage (a tökéletes kezdet), Dead City, Leningrad, Shadowland (a perfekt befejezés) - ezek óriásiak, főleg a Leningrad a fight-musicjával...
Hú, mennyi mindent lehetne még mondani... A játék alapvetően még sötétebb/keményebb, és én úgy érzem, hogy talán hozta is mindazt, amit vártam tőle. Nem mondom, hogy mindent, de úgy 90-95% felett biztosan: hiszen most is vannak helyek, amiket nem fogok szeretni, de ugyanakkor bőven értek olyan meglepetések/élmények, amikre egyáltalán nem számítottam, és amik miatt úgy érzem, hogy a játék rátett az alap-epizódra még egy lapáttal. Az újrajátszási faktor pedig természetesen most is ugyanúgy magas, mint az eredeti PK-ban: jó párszor végig fogjuk még vinni ezt is... A játék mellett szól a részemről az is, hogy egész éjszakára ide láncolt a géphez - és régen volt már egy ilyen klasszul átjátszott éjszakám...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Tényleg, valaki szúrjon be két képet a booh-ről aki már nyomja, persze full grafikával, meg minden
ez baromi jó, akkor kezdhetem mexerezni ismét az alap painkillert?
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 04. 20:25
na én is belekezdtem...
egyelőre az orfenédzst próbálom maxra húzni... kártyakritérium nemsemmi, főleg mijen szívósak a kiskölkök
az első secretbe azonnal belefutottam, miután szokásom visszafelé elindulni pályakezdéskor :Đ
a másikat is sejtem hol van, és az 5 csillaghoz még az a secret és két doboz ammo kell már csak
a hentes elég fura jószág... nemtom hogy halt meg, lövéstől, vagy mert lecsalogattam a pincéhez...
a leningrád zenéje halálos
szovjet himnusz!!!
egyelőre az orfenédzst próbálom maxra húzni... kártyakritérium nemsemmi, főleg mijen szívósak a kiskölkök
az első secretbe azonnal belefutottam, miután szokásom visszafelé elindulni pályakezdéskor :Đ
a másikat is sejtem hol van, és az 5 csillaghoz még az a secret és két doboz ammo kell már csak
a hentes elég fura jószág... nemtom hogy halt meg, lövéstől, vagy mert lecsalogattam a pincéhez...
a leningrád zenéje halálos
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 04. 20:30 -kor
Elküldve: 2004. 12. 04. 20:29
na én is elkezdtem vele játszani és csak annyit tudok mondani hogy ROHADT JÓ!!
Szerintem simán üti az első részt...
a grafika lélegzetelállító, mondjuk a gépigénye is megugrott (nem kicsit) 9600XT-n 800x600-ban 15-30 FPS, de a grafika kárpótol a sebességért. A pályák eszméletlenül ötletesek, csakúgy mint a szörnyek, és egyáltalán nem könnyű. A People Can Fly ismét nagyot alkotott
Szerintem simán üti az első részt...
a grafika lélegzetelállító, mondjuk a gépigénye is megugrott (nem kicsit) 9600XT-n 800x600-ban 15-30 FPS, de a grafika kárpótol a sebességért. A pályák eszméletlenül ötletesek, csakúgy mint a szörnyek, és egyáltalán nem könnyű. A People Can Fly ismét nagyot alkotott
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

Súgó
A téma zárva.