HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#126 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 05. 00:26

én egyelőre még szívok insomnián is, pedig nálam még egész tűrhetően megy... :) én örülni fogok ha a kártyakritériumokat teljesíteni tudom majd.
most ez akkor megy painkiller nélkül vagy sem? csak mert ha nem kell hozzá alap game akkor odaadom a haveromnak is ezt.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#127 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 00:34

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:33

Heh-heh-lol. Na nemá :D Simán egyszerű az a pálya. Csak beülsz a bilibe, eztán vársz, amíg elvisz a pálya végéig :) Ha már az nem megy, akkor mi lesz később? :D :D :D

próbáltad már nightmaren az én gépemen? tudod, neked kicsit nagyobb a procid meg mintha több memód is lenne :D

de gondolom neked már megvan a loony park kártyája. mondd, mi az? :)

egyébként orphanage 5 csillagos és kártyesz is megvan (Weapon Modifier) :)

jöhet a következő :D

Idézet

és 20 méterről pontosan ráesik egy kötélre, majd simán elindul rajta ugrálva, majd egyszercsak 90 fokos fordulattal átugrik egy másikra, és azon megy végig

ebben max a kötél eltalálása a nagy szám. orpanage elején a pallókon futva ugráltam és fordultam többször 90 fokokat. nem lehet olyan nehéz az ;)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 05. 00:41 -kor

#128 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 01:04

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 0:34

próbáltad már nightmaren az én gépemen? tudod, neked kicsit nagyobb a procid meg mintha több memód is lenne :D

Ettől függetlenül tényleg csak várni kell, az meg mindegy, hogy szaggat közben a kép vagy nem :) 88 ellenség nagyon kevés, ha érted mire célzok ;)

Idézet

de gondolom neked már megvan a loony park kártyája. mondd, mi az? :)

Direkt megkértél rá, hogy ne lőjjek le semmit, nem teszem :p :) Amúgy sem emlékszem már, de nem túl fontos kártya...eddig (Stone Pit + uccsó pálya még nincs meg) mind megvan, és egy igazán hasznosat találtam, de az is inkább túltápos :)

Idézet

ebben max a kötél eltalálása a nagy szám. orpanage elején a pallókon futva ugráltam és fordultam többször 90 fokokat. nem lehet olyan nehéz az ;)

Palló =! kötél ;) Lesz alkalmad bőven bizonyítani kötélakrobatikában, csak ne legyen túl nagy a mellényed :)

#129 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 04:28

...a voice from the darkness.....

Megvannak itt is a Leningrádig a kártyák, de pl. a "Dead City"-n én is "csaltam": direkt nem szórakoztam plusz 3 ellenféllel az egyik parkolóházban (be lehet menni egy kis zugba, de ehelyett elmentem inkább a checkpoint felé - ezt már előre elterveztem, hogy ki fogom használni), így csak 348 lett, viszont a legnagyobb poén az az egészben, hogy a legutolsó "Panzer Spider" elcsendesítése, és a szokásos kántálással egybekötött végcél megjelenése ellenére is, még mindig jelzett a program, és forgott az "iránytű" jelezve, hogy még van ellenfél (s nem a végcél felé mutatott, hanem teljesen máshová). Sebaj, én befutottam a célba, így is már 19 percnél jártam... Egy kicsit zavar ez, de hát semmi sem tökéletes... :)

Amúgy Nálatok is ott díszeleg az összes előző kártya (azaz 23, mivel a "Divine Intervention" hiányzik, azt biztos elhagyta Daniel :D) az alaprészből? Igaz, nem használtam egyiket sem, és nem is fogom, de ha lehet használni, akkor iszonyú sokat könnyít a dolgokon: pl. fogom az "Iron Will"-t, és a húzósabb helyeken nem sérülök az árvaházban, ill. így a "Dead City" is sokkal könnyebb lehet (hiszen pl. az utolsó "Panzer Spider" ellen a Rage sokat segíthet)...

Még valami: a "Colosseum" kártyájával foglalkozott már valaki? Most olvastam odakint, hogy Kalme szerint bugos a játék ott, és nem lehet megszerezni azt a kártyát. Még egy javítást is készített hozzá... Utólagos szerkesztés: LOL, figyelmetlen voltam, hiszen Péntek már említette ezt a hibát (köszi! :))! :D Sajnos akkor tényleg bugról van szó, mert elírtak egy változónevet, vagy rossz nevet használtak a megfelelő LUA-scriptben. Ez szerintem biztos javítva lesz már az első patch során, viszont addig csak Kalme megoldása segíthet... Rühellem a bugokat...  :omg:

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 05. 05:13 -kor

#130 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:18

Idézet: hl2 - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 17:34

Tényleg, valaki szúrjon be két képet a booh-ről aki már nyomja, persze full grafikával, meg minden :smoker:

Nos 1-2 kép :)
Annyira nem full, mert az élsimítások meg a szűrések nincsnek bekapcsolva. Azmár azért kicsit sok lenen a vga-mnak  :D

Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5

Amugy sztem nagyon jó a game, bár most 1 kicsit elakadtam az utolsó pályán.
Sajna kénytelen vagyok daydreamen játszani. Először isomnia-n kezdtem, de a Leningrad nevű mapon mondtam azt,  hogy most volt elég :)
Majd végigjátszzom 1x nehezebb fokozaton is.

1ébként sokkal nehezebb mint a sima pk.

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 12:26 -kor

#131 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:25

Nekem nagyon bejött a látvány, amivel a loony park kezdődött :eek:  :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#132 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:28

Jópár uj effekt került bele.
Bloom (ragyogás), HeatHaze (hőtorzulás) stb..
A legjobb az egészbe, hogy a sima-t is végig lehet tonlni ezekkel az uj fature-kkel (gondolom én :) )

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 12:28 -kor

#133 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:54

M@X: nem szoktam ilyen hibákba belekötni, de ezen a "sima-t"-on nagyon jót röhögtem :D

Én meg közben megcsináltam Colloseumot is, 53 percbe tellett :eek: kemény volt, főleg mire a végén rájöttem hogy hogy kell kinyírni a nagy óriást :)

Találós kérdés:
Melyik játékra emlékeztet téged NAGYON a kép?
(kis segítség, a képen nem látszik: a dög köveket hajigál hozzád)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
a helyes megfejtő kap egy túró rudit :Đ

#134 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:18

Will Rock ?  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#135 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:34

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 12:54

M@X: nem szoktam ilyen hibákba belekötni, de ezen a "sima-t"-on nagyon jót röhögtem :D

Én meg közben megcsináltam Colloseumot is, 53 percbe tellett :eek: kemény volt, főleg mire a végén rájöttem hogy hogy kell kinyírni a nagy óriást :)

Találós kérdés:
Melyik játékra emlékeztet téged NAGYON a kép?
(kis segítség, a képen nem látszik: a dög köveket hajigál hozzád)

kép

a helyes megfejtő kap egy túró rudit :Đ

Ja ok jogos. ;)

#136 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:35

Idézet: dani83 - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 13:18

Will Rock ?  :think:

Sztem is.  :)
Hogy én milyen nehezen jöttem rá hogy hogy kell kinyírni.. :omg: Pedig ott volt az orrom előtt a megoldás.. :)

#137 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 16:00

Idézet

Ettől függetlenül tényleg csak várni kell, az meg mindegy, hogy szaggat közben a kép vagy nem  88 ellenség nagyon kevés, ha érted mire célzok

alacsonyabb fokozaton nem is jelentene nehézséget, mert nem sebeznek annyira :) egyszerűen vársz és végigmész, azt a pár lövést meg kibírod.

nighton sajna a piros gáz meg a hőkövetős tűzgömbök jobban sebeznek. kipróbáltam és nem érsz el a végiéig, ha nem csinálsz semmit. itt jön a probléma, ugyanis csak akkor tudod gyógyítani magad (az a bili gyógyít :)) ha megölsz valakit...

Idézet

Palló =! kötél :) Lesz alkalmad bőven bizonyítani kötélakrobatikában, csak ne legyen túl nagy a mellényed :)

kötélakrobatikában már bizonyítottam a forrest boltíves secretjénél. neked az megvan? :D

#138 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 16:01

a will rock-kal én nem játszottam, viszont a nagy-mutáns-kőhajigálós-kolosszeumos felállás engem kísértetiesen emlékeztetett az Unreal 1 egyik helyszínére :)

#139 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 18:11

eléggé keserédes lett a hangulatom :) :(

nem tudom hogyan, de ma, amikor elkezdtem játszani, le akartam tenni egy soul catcher kártyát - és lettette ingyen...  mi a fene? :think:

erre letettem a maximális 5 kártyát, ingyen...

sőt, a végtelen aranykártyahasználati engedélyem is megvan :D hát, így mindjárt egyszerűbbek a dolgok  :evil2:

viszont a t*k*m tele van a fejlesztőkkel. a loony parkon már két secret megvan (house of pain csapóajtó, és megahealth a fagyin), a harmadikhoz meg nem tudok odaugrani (acid bath ablak). három irányból próbáltam beugrani, és mindhárom esetben láthatatlan falba ütköztem  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#140 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 19:09

Doomer, nekem meg pont az "Acid Bath" van meg: na, "bizniceljünk"?! :D Nekem elég volt annyi infó, hogy "a 'House Of Pain' csapóajtója" - legközelebb megnézem ezt... Az "Acid Bath" nagyon könnyű: úgy is be tudsz jutni oda, hogy nincs is rá jegyed (mégpedig a bejáraton, s nem az ablakon), legalábbis ha Te Magad vagy a jegykezelő... ;)

#141 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 19:32

Azért ti nem pite módon vagytok mazohisták.. (Doomer, SYS_TRhu)  :D
Majd arra leszek kíváncsi hogy mikor elértek a nagypókokhoz, meg a kocsi hajigáló baltás bácsikhoz, mennyit fogtok istenelni. :D
1ébként minden elismerésem :)

#142 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 20:12

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 19:09

Doomer, nekem meg pont az "Acid Bath" van meg: na, "bizniceljünk"?! :D Nekem elég volt annyi infó, hogy "a 'House Of Pain' csapóajtója" - legközelebb megnézem ezt... Az "Acid Bath" nagyon könnyű: úgy is be tudsz jutni oda, hogy nincs is rá jegyed (mégpedig a bejáraton, s nem az ablakon), legalábbis ha Te Magad vagy a jegykezelő... ;)

a house of pain csapóajtója az üstök felett van, gondolom rájöttél, csak fel kell ugrani :)

a fagyis mega még a legelején van, rögtön a bal oldalon. ott van egy oszlop, annak a feléd eső szárán lehet felmenni... még ugrálni sem kell rajta... :)

a labs pályán az udvaron levő megát fel lehet szedni, ha a felüljáró tetejének végéről leugrasz (ahol egy leszekadt panelről mész ki). a legvégén nincs drótkötél, így ki lehet oldalra ugrani a párkányra. itt kicsit ügyeskedni kell, mert oszlopok vannak a párkányon, tehát ki kell ugrani a levegőve, mint a castle hídjánál :)

az egyik holy item meg a negy henger alkakú teremben van az egyik összekötő csövön, bár ezt elég nehéz nem észrevenni :)

a panzerpókicát hogy kell megölni? :D félig oké, de utána...? próbáltam ágyúval, de hasztalan, illetvbe amikor megáll, vagy amikor azt a villámbizbaszt generálja a szájában. nem tudtam sebezni... :(

#143 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 20:50

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 19:32

Azért ti nem pite módon vagytok mazohisták.. (Doomer, SYS_TRhu)  :D
Majd arra leszek kíváncsi hogy mikor elértek a nagypókokhoz, meg a kocsi hajigáló baltás bácsikhoz, mennyit fogtok istenelni. :D
1ébként minden elismerésem :)

Piece of cake :cool: :) Nightmare-n persze.

Amúgy most jön nekem Stone Pit két elhagyott secrete, és utána King Alastor. Aztán irány Trauma  :D

#144 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 21:25

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 16:00

nighton sajna a piros gáz meg a hőkövetős tűzgömbök jobban sebeznek. kipróbáltam és nem érsz el a végiéig, ha nem csinálsz semmit. itt jön a probléma, ugyanis csak akkor tudod gyógyítani magad (az a bili gyógyít :)) ha megölsz valakit...

Nekem úgy tűnt, mintha kilőhető lenne amit rád lőnek. Nem hiszem legalábbis, hogy mindíg akkor durrantak  el a tűz gömbök, mikor odalőttem sátgánnal.

#145 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 21:58

Doomer, nem kellett volna ennyi mindent elárulnod, LOL! Nekem tökéletesen elég volt a csapóajtó említése is, sőt..az volt a perfekt tipp (nem segítség, csak halvány utalás, ami mégis rengeteget segít abban, hogy merre induljak, hiszen legalább valami támpontot ad). Nem szeretek semmilyen segítséget sem igénybe venni, hacsak valóban nem érzem úgy, hogy már eleget kínlódtam. Szóval ha nekem segítesz, beszélj nyugodtan csak rébuszokban, ahogy én is tettem: ne mondd el konkrétan sosem, csak utalj erre vagy arra. Ha nagyon nem megy valami, úgyis rákérdezek majd... :) S persze én sem fogok szájbarágósan segíteni, hacsak nem kéred. De ne aggódj, majd Petinek sem: hadd szívjon majd Ő is, ne csak mi... :D

Na, szóval..szép sorjában...

A "House Of Pain"-t megnézem majd. Érdekes, hogy szórakoztam is az üstökkel (bakancsok lógnak ki belőlük), felugráltam rájuk és gondoltam, hogy a környéken van valami, de nem jutottam semmire...

A fagyis titok nagyon könnyű, az már megvolt nekem, igaz, csak a mostani, Insomnia-végigjátszás alkalmával. Viszont az elég durva, hogy így is, még mindig hiányzik egy titok a vidámparkban..lehet, hogy azt lesz majd a legnehezebb megtalálni...

A "Lab"-ről voltak elképzeléseim, már az elején is, de nem akartam egyelőre még "bakerálni" a titokkal: észrevettem a végén a hiányzó részt, ahol ki lehet ugrani, és próbáltam is végigugrálgatni az átjáró mentén, de egyelőre mellőztem..a csillaghoz úgyis kell majd a többi is... A "Holy Item" is megvolt ott: nagyon könnyű észrevenni, ahol a dobbantókkal repked az ember... Apropó: szépen reng a szuronyos nénik melle, s ráadásul a nevük..Mona Sucks... LOL! :D

A "Dead City"-n az utolsó panzer tényleg nagyon kemény: lőni kell ész nélkül, és amikor kijön az alagútból, akkor érdemes pár kocsit felrobbantani alatta/körülötte - ezzel hamarabb megfekszik... Odakint [PCF]Adrian is beszélt erről, szintén csak utalás-szinten: azt mondta, mindegy, hogy hol lőjük, de a környezetet fel lehet használni ellene. Amit mondott, annak az első része nekem sem volt egyértelmű korábban, de a második igen, az már feltűnt az első végigjátszásnál is... Egyébként a "Dead City"-n is láttam két Holy Itemet is, az egyiket sikerült is megszereznem...

Most a kártyákat illetően a Leningrád jön: kicsit tartok tőle, hogy kemény lesz a végén 200 felett végezni...  :rolleyes:

Péntek, eszméletlenül jól haladsz, gratulálok! A traumás menetre majd én is kíváncsi leszek. Odakint beszélik, hogy itt is van valami móka, ha végigviszed úgy, ill. ha teljesíted a "5 Stars Challenge"-et. No majd meglátjuk... :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.