...a voice from the darkness.....
Bizony, kellemetlen amikor a rendelkezésre álló erőforrások szabnak határt (sajna velem is előfordult már ilyesmi), így érthető is, hogy Doomer könnyít a kártyákkal. Nálam sosem fagyott le a játék, és nem is dobott vissza Windowsba, a minimális RAM ellenére sem. Az eredeti rész rendszeresen kivagdosott, bizonyos időközönként, de a BOOH úgy tűnik, atom ellen is védve van...
Nálam az a gond, hogy kicsit lassan haladok: nincs túl sok időm, nem használok semmiféle kártyát (a BOOH-kártyákat sem), ill. mégsem tudom megállni, hogy ne induljak felfedezőútra. De legalább van eredménye: a "Colosseum" már 4 csillagos, csak egy bug folytán az egyik hordó eltűnt a padlóban, így azt nem tudtam lerombolni. Viszont majdnem 4 óra lett a játékidőm, mire a nyomorult titkokat mind felfedeztem, és kitaláltam, hogy hogyan szerezhetem meg őket (plusz három huncut ammo is jól elbújt). Illetve egészen pontosan csak eggyel volt bajom, de azzal nagy...

Továbbra is tartom, hogy nem puskázok, és nem is fogok..Kalme videóit majd csak a legvégén nézem meg, amikor már minden meglesz nekem is. Egyébként Doomer majd bizonyíthatja kötéltáncosi képességeit a Kolosszeumban...

A Leningrádon (hehe, 201 HP-vel végeztem) is meglett 4 titok az 5-ből, de az egyik igen érdekes, rendhagyó volt: ugyanis nem volt benne semmi, teljesen üres volt, csak a program jelzett, hogy megtaláltam (talán nem bug)... * vállvonás *
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."