...a voice from the darkness.....
Doomer, nem kellett volna ennyi mindent elárulnod, LOL! Nekem tökéletesen elég volt a csapóajtó említése is, sőt..az volt a perfekt tipp (nem segítség, csak halvány utalás, ami mégis rengeteget segít abban, hogy merre induljak, hiszen legalább valami támpontot ad). Nem szeretek semmilyen segítséget sem igénybe venni, hacsak valóban nem érzem úgy, hogy már eleget kínlódtam. Szóval ha nekem segítesz, beszélj nyugodtan csak rébuszokban, ahogy én is tettem: ne mondd el konkrétan sosem, csak utalj erre vagy arra. Ha nagyon nem megy valami, úgyis rákérdezek majd...

S persze én sem fogok szájbarágósan segíteni, hacsak nem kéred. De ne aggódj, majd Petinek sem: hadd szívjon majd Ő is, ne csak mi...
Na, szóval..szép sorjában...
A "House Of Pain"-t megnézem majd. Érdekes, hogy szórakoztam is az üstökkel (bakancsok lógnak ki belőlük), felugráltam rájuk és gondoltam, hogy a környéken van valami, de nem jutottam semmire...
A fagyis titok nagyon könnyű, az már megvolt nekem, igaz, csak a mostani, Insomnia-végigjátszás alkalmával. Viszont az elég durva, hogy így is, még mindig hiányzik egy titok a vidámparkban..lehet, hogy azt lesz majd a legnehezebb megtalálni...
A "Lab"-ről voltak elképzeléseim, már az elején is, de nem akartam egyelőre még "bakerálni" a titokkal: észrevettem a végén a hiányzó részt, ahol ki lehet ugrani, és próbáltam is végigugrálgatni az átjáró mentén, de egyelőre mellőztem..a csillaghoz úgyis kell majd a többi is... A "Holy Item" is megvolt ott: nagyon könnyű észrevenni, ahol a dobbantókkal repked az ember... Apropó: szépen reng a szuronyos nénik melle, s ráadásul a nevük..Mona Sucks... LOL!
A "Dead City"-n az utolsó panzer tényleg nagyon kemény: lőni kell ész nélkül, és amikor kijön az alagútból, akkor érdemes pár kocsit felrobbantani alatta/körülötte - ezzel hamarabb megfekszik... Odakint [PCF]Adrian is beszélt erről, szintén csak utalás-szinten: azt mondta, mindegy, hogy hol lőjük, de a környezetet fel lehet használni ellene. Amit mondott, annak az első része nekem sem volt egyértelmű korábban, de a második igen, az már feltűnt az első végigjátszásnál is... Egyébként a "Dead City"-n is láttam két Holy Itemet is, az egyiket sikerült is megszereznem...
Most a kártyákat illetően a Leningrád jön: kicsit tartok tőle, hogy kemény lesz a végén 200 felett végezni...
Péntek, eszméletlenül jól haladsz, gratulálok! A traumás menetre majd én is kíváncsi leszek. Odakint beszélik, hogy itt is van valami móka, ha végigviszed úgy, ill. ha teljesíted a "5 Stars Challenge"-et. No majd meglátjuk...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."