Majd arra leszek kíváncsi hogy mikor elértek a nagypókokhoz, meg a kocsi hajigáló baltás bácsikhoz, mennyit fogtok istenelni.

1ébként minden elismerésem

Elküldve: 2004. 12. 05. 19:32

Elküldve: 2004. 12. 05. 20:12
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 19:09
 Nekem elég volt annyi infó, hogy "a 'House Of Pain' csapóajtója" - legközelebb megnézem ezt... Az "Acid Bath" nagyon könnyű: úgy is be tudsz jutni oda, hogy nincs is rá jegyed (mégpedig a bejáraton, s nem az ablakon), legalábbis ha Te Magad vagy a jegykezelő...
 Nekem elég volt annyi infó, hogy "a 'House Of Pain' csapóajtója" - legközelebb megnézem ezt... Az "Acid Bath" nagyon könnyű: úgy is be tudsz jutni oda, hogy nincs is rá jegyed (mégpedig a bejáraton, s nem az ablakon), legalábbis ha Te Magad vagy a jegykezelő... 

félig oké, de utána...? próbáltam ágyúval, de hasztalan, illetvbe amikor megáll, vagy amikor azt a villámbizbaszt generálja a szájában. nem tudtam sebezni...
 félig oké, de utána...? próbáltam ágyúval, de hasztalan, illetvbe amikor megáll, vagy amikor azt a villámbizbaszt generálja a szájában. nem tudtam sebezni...  

Elküldve: 2004. 12. 05. 20:50
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 19:32

Nightmare-n persze.
 Nightmare-n persze.  

Elküldve: 2004. 12. 05. 21:25
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 16:00
 ) ha megölsz valakit...
) ha megölsz valakit... 

Elküldve: 2004. 12. 05. 21:58

Elküldve: 2004. 12. 05. 21:58

S persze én sem fogok szájbarágósan segíteni, hacsak nem kéred. De ne aggódj, majd Petinek sem: hadd szívjon majd Ő is, ne csak mi...
 S persze én sem fogok szájbarágósan segíteni, hacsak nem kéred. De ne aggódj, majd Petinek sem: hadd szívjon majd Ő is, ne csak mi... 

Elküldve: 2004. 12. 05. 22:01

)
)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 05. 22:05 -kor

Elküldve: 2004. 12. 05. 22:04

)
 )

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 05. 22:11 -kor

Elküldve: 2004. 12. 05. 22:12

Elküldve: 2004. 12. 05. 22:12

) meg majd feltekintgetek párszor a magasba akkor...
) meg majd feltekintgetek párszor a magasba akkor... 

Elküldve: 2004. 12. 05. 22:20
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 22:01
 )
) 

Elküldve: 2004. 12. 05. 22:23
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 22:20

Elküldve: 2004. 12. 06. 08:25

Elküldve: 2004. 12. 06. 08:25

Továbbra is tartom, hogy nem puskázok, és nem is fogok..Kalme videóit majd csak a legvégén nézem meg, amikor már minden meglesz nekem is. Egyébként Doomer majd bizonyíthatja kötéltáncosi képességeit a Kolosszeumban...
 Továbbra is tartom, hogy nem puskázok, és nem is fogok..Kalme videóit majd csak a legvégén nézem meg, amikor már minden meglesz nekem is. Egyébként Doomer majd bizonyíthatja kötéltáncosi képességeit a Kolosszeumban...  A Leningrádon (hehe, 201 HP-vel végeztem) is meglett 4 titok az 5-ből, de az egyik igen érdekes, rendhagyó volt: ugyanis nem volt benne semmi, teljesen üres volt, csak a program jelzett, hogy megtaláltam (talán nem bug)... * vállvonás *
 A Leningrádon (hehe, 201 HP-vel végeztem) is meglett 4 titok az 5-ből, de az egyik igen érdekes, rendhagyó volt: ugyanis nem volt benne semmi, teljesen üres volt, csak a program jelzett, hogy megtaláltam (talán nem bug)... * vállvonás * 

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:18
 98 alatt 5-6 MÁSODPERC volt, mivel cache-ből töltötte vissza, ez meg nulláról az összes sz@rt újra betölti... nem lenne egyáltalán zavaró a kevés ram ha rendesen használná a cache-t...
 98 alatt 5-6 MÁSODPERC volt, mivel cache-ből töltötte vissza, ez meg nulláról az összes sz@rt újra betölti... nem lenne egyáltalán zavaró a kevés ram ha rendesen használná a cache-t...

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:48
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 11:18

Elküldve: 2004. 12. 06. 13:43
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 8:25
 Küzdök ezerrel, hogy eljussak valahová, sikerül, erre az nem secret place...aztán felugrok egy szem előtt lévő, könnyen megközelíthető helyre, erre secret found
 Küzdök ezerrel, hogy eljussak valahová, sikerül, erre az nem secret place...aztán felugrok egy szem előtt lévő, könnyen megközelíthető helyre, erre secret found  

Elküldve: 2004. 12. 06. 15:47
 valaki küldje el legyen szíves priviben a megoldást, mert már csak ennyi van hátra
 valaki küldje el legyen szíves priviben a megoldást, mert már csak ennyi van hátra 

Elküldve: 2004. 12. 06. 17:38

Elküldve: 2004. 12. 06. 17:38

Egyébként ez talán a kedvenc "boss-fight"-om: Alastor sebezhetetlennek tűnik, a megoldásra nem túl könnyű rájönni, de ha megvan, akkor lehet adni neki rendesen..a nehézségi szint pedig kellően nehéz lehet már Nightmare-en is. A sebezhetővé tétel meg nagyon eredeti...
 Egyébként ez talán a kedvenc "boss-fight"-om: Alastor sebezhetetlennek tűnik, a megoldásra nem túl könnyű rájönni, de ha megvan, akkor lehet adni neki rendesen..a nehézségi szint pedig kellően nehéz lehet már Nightmare-en is. A sebezhetővé tétel meg nagyon eredeti...  A legelső végigjátszásnál a Statisztika 17 percet mutat nálam (mint a szinten valaha eltöltött leghosszabb idő), szóval én is elszórakoztam vele egy ideig: néhány dolog egyértelmű volt, rögtön az elején, de aztán valamit elsiettem, és az hátráltatta a győzelmet. Na jó, így van ez, ha a Készítők tényleg semmiben sem segítik az embert...
 A legelső végigjátszásnál a Statisztika 17 percet mutat nálam (mint a szinten valaha eltöltött leghosszabb idő), szóval én is elszórakoztam vele egy ideig: néhány dolog egyértelmű volt, rögtön az elején, de aztán valamit elsiettem, és az hátráltatta a győzelmet. Na jó, így van ez, ha a Készítők tényleg semmiben sem segítik az embert...  Később olvastam a PK-Fórumon - [PCF]Adrian mondta -, hogy áldozatot kell hoznunk, ki kell ontanunk a saját vérünket az erre a célra kihelyezett "oltároknál"..ez megmagyaráz egy dolgot az outróból is... Persze nem tudtam, hogy konkrétan ez a dolog magyarázata, de az "oltárokat" bárki könnyen megtalálhatja és használatba veheti. És az áldozatot az Úr (vagy ki tudja kinek áldozunk) honorálni fogja, csak aztán nehogy elsiessünk valamit, mint ahogyan én is tettem...
 Később olvastam a PK-Fórumon - [PCF]Adrian mondta -, hogy áldozatot kell hoznunk, ki kell ontanunk a saját vérünket az erre a célra kihelyezett "oltároknál"..ez megmagyaráz egy dolgot az outróból is... Persze nem tudtam, hogy konkrétan ez a dolog magyarázata, de az "oltárokat" bárki könnyen megtalálhatja és használatba veheti. És az áldozatot az Úr (vagy ki tudja kinek áldozunk) honorálni fogja, csak aztán nehogy elsiessünk valamit, mint ahogyan én is tettem...  Egyébként a kártyakritérium is klassz, itt is...
 Egyébként a kártyakritérium is klassz, itt is... 

Elküldve: 2004. 12. 06. 17:51

Elküldve: 2004. 12. 06. 17:51

Sorry...
 Sorry...Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 06. 17:54 -kor

Elküldve: 2004. 12. 06. 18:06
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 17:51

Sorry...
 Sorry...