SYS: hát az a Life Stealer kártya amúgy nagyon atomtáp, szóval remélem csinálnak vele valamit
Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 12. 11. 13:03
Szerintem a régi, azaz az első sokkal jobb 
SYS: hát az a Life Stealer kártya amúgy nagyon atomtáp, szóval remélem csinálnak vele valamit
Elküldve: 2004. 12. 11. 13:28
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 13:03
Szerintem a régi, azaz az első sokkal jobb 
egen, az aranykártyás ajándékot is jobban el tudtam volna képzelni úgy, hogy pl 5x használhatod a kártyákat, forgiveness/mercy nélkül...
Elküldve: 2004. 12. 12. 11:24
Valakinek sikerült a 2. pálya (vidámparkos-vasutas) kártya-teljesítése? Ezzel szórkozok már egy csomó ideje de egész egyszerűen nem megy. Nem tudom, hogy gondolták. Akármit is csinálok, mindig 88 fölé megyek gyilkolásban, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a kocsi amiben ülök, elüti a pályán álló szörnyeket, s már ezzel több lesz. Mert előtte meg ugye csak akkor enged továbbhaladni, ha megöltem a szörnyeket. A vasúton meg ha egyet se lövök le, akkor is elüti a dögöket, amit bele is számol szépen a megöltekbe. Már azzal is szórakoztam, hogy megöngyilkoltattam egy csomó bohócot, de azokat is hozzám írja a dög.
42
Elküldve: 2004. 12. 12. 12:30
Idézet: BigBear - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 11:24
...
A vasúton meg ha egyet se lövök le, akkor is elüti a dögöket, amit bele is számol szépen a megöltekbe.
...
A vasúton meg ha egyet se lövök le, akkor is elüti a dögöket, amit bele is számol szépen a megöltekbe.
...
67-el indulsz a vasúton ha minden igaz és a sínen állókkal együtt kb 84-re végzel, magyarul 3-4nél többet nem ölhetsz meg.
ha senkit nem ölsz meg, nem mehet 88 fölé...
Elküldve: 2004. 12. 12. 15:22
nah, 3 csillaggal végeztem elsőre stony piten
már csak egy holy meg egy secret hiányzik, gondolom az a bugos...
max egy KalmeFix és újra
mit mondjak. az alastor szobor hátán majdnem nem tudtam felvenni az egyik holyt, úgy beesett a sziklák közé. még jó, hogy amikor leugrottam a fejéről, Daniel elkapta :Đ
a kötéltánc sem volt nagy szám, pont ahogy gondoltam. a kötelet kell eltalálni (amelyik odavezet a párkányhoz - ez nem ment elsőre), és azon végigsétálni (ez meg már bakfitty). utána nyugodtan le lehet huppanni a cuccokhoz...
max egy KalmeFix és újra
mit mondjak. az alastor szobor hátán majdnem nem tudtam felvenni az egyik holyt, úgy beesett a sziklák közé. még jó, hogy amikor leugrottam a fejéről, Daniel elkapta :Đ
a kötéltánc sem volt nagy szám, pont ahogy gondoltam. a kötelet kell eltalálni (amelyik odavezet a párkányhoz - ez nem ment elsőre), és azon végigsétálni (ez meg már bakfitty). utána nyugodtan le lehet huppanni a cuccokhoz...
Elküldve: 2004. 12. 12. 16:43
2odik palyan looneypark-ba vaok, most nyirtam ki az elejen jövö bohocokat, megnyilt a tovabbmenes azzal hogy az 1ik lepcsö teteje megnyilt de egy qrva nagy arok van karókkal az alján és az istennek sem tudok átugrani, vki help :confused:
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 12. 17:07
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 16:43
2odik palyan looneypark-ba vaok, most nyirtam ki az elejen jövö bohocokat, megnyilt a tovabbmenes azzal hogy az 1ik lepcsö teteje megnyilt de egy qrva nagy arok van karókkal az alján és az istennek sem tudok átugrani, vki help :confused:
próbálkozz, mert arra kell menni
próbáld meg nekifutásból, ugrálva.
Elküldve: 2004. 12. 12. 17:40
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 16:43
Help
Nézd meg a videót, ha nagyon nem megy
Elküldve: 2004. 12. 12. 19:24
már tovább mentem 
colosseumba vaok, épp 3 ilyen árkot kell átugrani és a 3iknal kinlodok épp
de mivel pályánként 3x elszállt pk ezér most pihentetem.
colosseumba vaok, épp 3 ilyen árkot kell átugrani és a 3iknal kinlodok épp
de mivel pályánként 3x elszállt pk ezér most pihentetem.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 12. 19:37
nyah colosseum kártya is megvan és ha már ott voltam, megcsináltam 5 csillagosra azt is 
közben találtam mégegy bugot: a 666 ammo kártya addig működik, amig fel nem veszel egy ammo megapacket, mert azonnal a max lőszerre írja át
life stealer kártyesz nálam is bugos volt. 200 hp-nél demon moprh, mikor visszaváltoztam, márcsak 14 hp-m volt :Đ
egy bug gyanús dolgot is találtam, rögtön a stony pit első secretjénél. lehet más meg tudta csinálni, de nekem nem sikerült iron will nélkül lemenni érte és feljönni
folyton meghaltam amikor lent középre értem (mintha lezuhantam volna), lol
közben találtam mégegy bugot: a 666 ammo kártya addig működik, amig fel nem veszel egy ammo megapacket, mert azonnal a max lőszerre írja át
life stealer kártyesz nálam is bugos volt. 200 hp-nél demon moprh, mikor visszaváltoztam, márcsak 14 hp-m volt :Đ
egy bug gyanús dolgot is találtam, rögtön a stony pit első secretjénél. lehet más meg tudta csinálni, de nekem nem sikerült iron will nélkül lemenni érte és feljönni
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 19:39 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 20:52
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 12:30
67-el indulsz a vasúton ha minden igaz és a sínen állókkal együtt kb 84-re végzel, magyarul 3-4nél többet nem ölhetsz meg.
Megcsináltam. Azok a lökött szörnyek időnként lelőtték egymást, ezért nem sikerült, nem azért, mert annyit elütöttem.
Totál random volt, mikor hány halt meg a vasútnál. Semmit se csináltam, csak a nyavajás sárga nyomkövetős lövedékeket lőttem le, hogy túléljem. (nightmare)
42
Elküldve: 2004. 12. 12. 20:57
bah, itt valami nem stimmel 
leszedtem a holyfixet, erre 17 holy lett a 16 helyett, csak a pályán kívüli is ott van - most 15/16-ról 16/17-re végeztem
ráadásul a 9/10 secretem ugyanannyi lett, pedig megtaláltam a hiányzót
leszedtem a holyfixet, erre 17 holy lett a 16 helyett, csak a pályán kívüli is ott van - most 15/16-ról 16/17-re végeztem
ráadásul a 9/10 secretem ugyanannyi lett, pedig megtaláltam a hiányzót
Elküldve: 2004. 12. 12. 21:33
...a voice from the darkness.....
Doomer, ROSSZ fixet töltöttél le: ha tovább olvasod a topicot, Kalme pont erre figyelmeztette Crazy-t, mire Ő kijavította a cuccost, és feltöltötte még egyszer és más néven. Na, azt az újat kell leszedned, az lesz a jó...
Való igaz, a régi linket meg kellett volna szüntetni... Ja, és ehhez mindenképpen újra kell játszanod a szintet, sajnos...
Tippek a "Loony Park"-hoz...
- Az első bohócáradatot állítólag ki lehet kerülni, bár még csak olvastam erről, kipróbálni még nem volt alkalmam. Tovább lehet jutni ott (talán valamelyik fagyiról?), vagy le lehet húzni a falakat az egyik jegypénztárnál - nem tudom... Bizony, a szörnyek néha egymásnak esnek - odakint is sokan panaszkodtak, hogy mindig túlfutottak a 88-on...
- A lerombolható objetumok (41/41 - aki az 5 csillagra hajt): nem használható az SMG/FlameThrower-kombó, mert nincs elég tűz a lángszóróban..így nagyon óvatosnak kell lenni. Valóban, a bal oldali fagyi tölcsérjében van egy "petárdacsomag", azt egy gránáttal simán fel lehet robbantani. Az igazi gondot a hullámvasutazás közben található objetumok okozzák: ráadásul összesen 6 ilyen van, de szerencsére 5-öt előre kilőhetünk... Az elsőt könnyen kilőhetjük: a "Sick Burger" tetején van, bárki simán észreveszi. A második és harmadik is elérhető, akár a StakeGunnal is: amikor a hullámvasúthoz már majdnem felértünk, a távolban, azon a hídszerűségen jól látszik mindkettő (karózott gránáttal mindkettő egyszerre felrobbantható). A negyedik és az ötödik már nagyon nehéz: én átugrottam a "House Of Pain"-re, és balra elmenve (csak szép magyarosan), a távolabbi sarokból néhány karóval meglőtt gránáttal mindkettőt ki tudtam lőni előre (a várkastély két kis tornyán vannak)..az egyiket elég könnyű, de a másodikhoz szerencse kell. Szintén, a hullámvasutazás közben, az egyikre még csak-csak van idő, de a másik túlságosan kiesik (a bal oldali)... A legutolsó lerombolandó objektumhoz már csak a hullámvasútról lehet hozzáférni, de azt már szerencsére elég könnyű kilőni...
A "Dead City" titkai... Két helyen is PK-Jumpolnom kellett. Aki a második titkot megtalálja és megszerzi segítség nélkül..előtte megemelem a kalapom...
Nekem annyi tippem volt, hogy Kalme említette, hogy csak egy kis segítséggel ment ez Neki is, és annyit mondott, hogy "a második titok a háztetőn". Ennyiből kellett "gazdálkodnom", de sikerült..igaz, másfél napig azt kerestem (Kalme tippjét csak a vége felé olvastam): 3 Holy Item meg egy aranypajzs a jutalmunk ezért a titokért (na meg az 5 csillag
)... Emiatt most a Leningrád helyett ismét nekilátok a "Dead City"-nek (hiszen először sajnos feladtam és bementem a célba), hogy meglegyen az 5 csillag. Ezután pedig már csak a "Stone Pit"-en kell a hiányzó egy darab Holy Itemet megszereznem, de ahhoz már ott a fix... Aztán ezzel a Trauma és a "5 Stars Challenge" is befejezve..a játék maximumra teljesítve lesz (na jó, a "lelkes" meg goldos küldetés még nem lesz meg ezzel)...
Még egy dolog: Traumán korrektül működik a Black Tarot - számol a pénzzel, és csak egyszer/kétszer/háromszor használhatók az aranykártyák, ennél többször nem (egészen a "5 Stars Challenge"-ig, persze)...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Doomer, ROSSZ fixet töltöttél le: ha tovább olvasod a topicot, Kalme pont erre figyelmeztette Crazy-t, mire Ő kijavította a cuccost, és feltöltötte még egyszer és más néven. Na, azt az újat kell leszedned, az lesz a jó...
Tippek a "Loony Park"-hoz...
- Az első bohócáradatot állítólag ki lehet kerülni, bár még csak olvastam erről, kipróbálni még nem volt alkalmam. Tovább lehet jutni ott (talán valamelyik fagyiról?), vagy le lehet húzni a falakat az egyik jegypénztárnál - nem tudom... Bizony, a szörnyek néha egymásnak esnek - odakint is sokan panaszkodtak, hogy mindig túlfutottak a 88-on...
- A lerombolható objetumok (41/41 - aki az 5 csillagra hajt): nem használható az SMG/FlameThrower-kombó, mert nincs elég tűz a lángszóróban..így nagyon óvatosnak kell lenni. Valóban, a bal oldali fagyi tölcsérjében van egy "petárdacsomag", azt egy gránáttal simán fel lehet robbantani. Az igazi gondot a hullámvasutazás közben található objetumok okozzák: ráadásul összesen 6 ilyen van, de szerencsére 5-öt előre kilőhetünk... Az elsőt könnyen kilőhetjük: a "Sick Burger" tetején van, bárki simán észreveszi. A második és harmadik is elérhető, akár a StakeGunnal is: amikor a hullámvasúthoz már majdnem felértünk, a távolban, azon a hídszerűségen jól látszik mindkettő (karózott gránáttal mindkettő egyszerre felrobbantható). A negyedik és az ötödik már nagyon nehéz: én átugrottam a "House Of Pain"-re, és balra elmenve (csak szép magyarosan), a távolabbi sarokból néhány karóval meglőtt gránáttal mindkettőt ki tudtam lőni előre (a várkastély két kis tornyán vannak)..az egyiket elég könnyű, de a másodikhoz szerencse kell. Szintén, a hullámvasutazás közben, az egyikre még csak-csak van idő, de a másik túlságosan kiesik (a bal oldali)... A legutolsó lerombolandó objektumhoz már csak a hullámvasútról lehet hozzáférni, de azt már szerencsére elég könnyű kilőni...
A "Dead City" titkai... Két helyen is PK-Jumpolnom kellett. Aki a második titkot megtalálja és megszerzi segítség nélkül..előtte megemelem a kalapom...
Még egy dolog: Traumán korrektül működik a Black Tarot - számol a pénzzel, és csak egyszer/kétszer/háromszor használhatók az aranykártyák, ennél többször nem (egészen a "5 Stars Challenge"-ig, persze)...
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:00
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 21:33
Való igaz, a régi linket meg kellett volna szüntetni... Ja, és ehhez mindenképpen újra kell játszanod a szintet, sajnos...
hogyazajó...
most csinálhatom megint.
közben átmentem traumára, miután benéztem az egyik secretet az előbb
loony parkon én is kilőttem előre vagy 3 hordót, maradékot SMG-vel a biliből
Idézet
hááát...
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 22:06 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:04
közben végső elkeseredésemben megnéztem Kalme mester videóját is a Stone Pitről hogy most mi van. semmi újat nem láttam, mindenesetre minden riszpekt Kalme mesternek
ahogy felsétál a 85 fokos falakon... az valami... érdekes
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:29
Doomer, le a kalappal, ha a "biliből" lőtted ki a várasakat is..én azokkal halálra idegeltem volna magam...
Érdekesek ezek a kártyák..ezek szerint ez is változó, és valahol jól működnek, míg máshol nem. Egyébként én sem használtam őket egynél többször, csak egyszer próbálgattam, hogy működnek többször is, még Nightmare-en, de akkor már nem volt ellenfél a szinten. De most Traumán, ha akarnám sem tudnám kétszer használni (Health és Armor regenerátor foglalja a helyet
): nem engedi a játék... Mondjuk én mindig azt csinálom, hogy egy végigjátszás után elteszem egy ZIP-be az összes mentést, majd a következőhöz már csak az előző legutolsó AutoSave-jét ("Orphanage") veszem elő..lehet, hogy ez is számít...
Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért: mert az egy sima ügy, én is úgy csináltam meg anno..egy helyen tényleg vissza lehet menni, olyan könnyen (viszont visszaugrálgatni meg nem tudtam, igaz, nem is erőltettem nagyon)...
Doomer, le a kalappal, ha a "biliből" lőtted ki a várasakat is..én azokkal halálra idegeltem volna magam...
Érdekesek ezek a kártyák..ezek szerint ez is változó, és valahol jól működnek, míg máshol nem. Egyébként én sem használtam őket egynél többször, csak egyszer próbálgattam, hogy működnek többször is, még Nightmare-en, de akkor már nem volt ellenfél a szinten. De most Traumán, ha akarnám sem tudnám kétszer használni (Health és Armor regenerátor foglalja a helyet
Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért: mert az egy sima ügy, én is úgy csináltam meg anno..egy helyen tényleg vissza lehet menni, olyan könnyen (viszont visszaugrálgatni meg nem tudtam, igaz, nem is erőltettem nagyon)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 12. 22:36 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:37
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 22:29
hogy őszinte legyek olyant még nem próbáltam egy FPS-ben sem ami itt volt. 360 fokos fordulat és csavar függőlegesen (kb úgy megy ott a pálya és célra tarts... és ezt 2x!) nemgyenge, de sikerált :Đ
Idézet
Health és Armor regenerátor foglalja a helyet
)
nálam a stealer bevált, mint csodafegyver, csak kíváncsi vagyok mi történik ha pl 014 hp-nál lőnek meg. visszafordul ~990-re vagy meghalok?
Idézet
Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért
ezzel az a gond hogy én is bepróbáltam párszor és ahol ő felment (pl a híd alatt, első secret), ott simán visszacsúszogattam...
ami az üreg falát illeti, ott tényleg vannak érdekes láthatatlan hmm... fogalmazzunk úgy, "lépcsők", amin fel lehet menni
bár igazából én a legyegyszerűbb módját válaszottam mindennek. leugrottam
mindenesetre úgyis mehetek vissza mégegyszer majd... egyelőre nem szúrom tökön magam, mert ha minden jól megy már jobb performancén, 19"-on és 5.1-en fogom hamarosan élvezni a látvány/hangzást...
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 22:43 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:42
jah, van mégegy bug: colosseum akadálypályánál, a hídon ha oldalazva mész (tehát a híd irányához képest merőlegesen nézel), akkor az ellendülő tuskókat addig látod, amíg ki nem kerül a látómeződből... visszalengeni nem látod, pedig jön az. beware!
próbáljátok csak ki
próbáljátok csak ki
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:43
Bizony, a csavarokat én is próbálgattam, de nem volt szerencsém a bal oldali hordóval sosem...
Igen, ha meglőnek, akkor 014-ről visszafordul 999 alá..szóval számolni tud tovább is, csak kijelezni nem. Pont azért mutattam korábban azt a képet: valaki átírta a HUD-ot, hogy a nagy értékeket is kijelezze, és úgy látszott, hogy több mint 27000 HP-je volt a Leningrád végén. Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...
A többire meg ÁMEN...
(Az új performance-et a "Swampy" jól megszívja majd...
)
Bizony, a csavarokat én is próbálgattam, de nem volt szerencsém a bal oldali hordóval sosem...
Igen, ha meglőnek, akkor 014-ről visszafordul 999 alá..szóval számolni tud tovább is, csak kijelezni nem. Pont azért mutattam korábban azt a képet: valaki átírta a HUD-ot, hogy a nagy értékeket is kijelezze, és úgy látszott, hogy több mint 27000 HP-je volt a Leningrád végén. Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...
A többire meg ÁMEN...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 12. 22:44 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:50
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 22:43
Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...
hmmm
most hogy mondod télleg nem is volt rá szükség, mert a hp-m így is csak felfelé ment, hehe
egy 5 csillagoshoz ez azé' télleg nem illek má' :Đ
csak nemtom mit tegyek be helyette. igazából egyik kártya sem az, amire annyira szükségem lenne

Súgó
A téma zárva.