Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 11. 10. 19:50
Én udvariasságból nem akartam szólni, de tényleg máskor gondolj a modemesekre is. Amúgy peace.

Elküldve: 2004. 11. 10. 22:04
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 18:14
asszem ezt is meg kell csinálnunk 5 star + soul challenge-ben, nem? 

Ez a minimum ami elvárható tőlünk.

Elküldve: 2004. 11. 11. 09:14
Nekem nagyon teccenek ezek a képek, szerintem ez a kiegészítő jobban fog tecceni, mint az eredeti, mert nekem egy idő után túl monoton volt.Ez viszont látszólag sokkal élvezetesebb lesz, sokkal jobbak az ötletek! Nekem a kiss psycho circus és a blood ugrott be először a képekről

Elküldve: 2004. 11. 11. 16:43
...a voice from the darkness.....
Peti, Doomer, természetesen én is csatlakozom Hozzátok... LOL! A "három fanatikus őrült" keresztülviszi majd ezeket az új kihívásokat is...
Ezért is mondtam korábban, hogy nem fogok most már videókból puskázni..inkább adunk majd szóbeli tippeket egymásnak, így a saját felfedezés öröme sem maradhat el... 
(Doomer, a válasz némileg korrekt: az Impossible Misson I. elején volt a szöveg. Na de..ez így túl egyszerű lett volna. Mondjuk nem fogalmaztam pontosan: amikor "nevet" írtam, egy játékkarakter, az őrült tudós nevére gondoltam. Nos, ki ő, "aki komputerizált fellegvárába húzódva a Világ elpusztításán mesterkedik"? Így kerek a feladvány. Ha szabad a gazda, akkor leírom majd..elég idétlen neve van, LOL. Az IM1-2 a kedvencem volt annak idején...
)
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Peti, Doomer, természetesen én is csatlakozom Hozzátok... LOL! A "három fanatikus őrült" keresztülviszi majd ezeket az új kihívásokat is...

(Doomer, a válasz némileg korrekt: az Impossible Misson I. elején volt a szöveg. Na de..ez így túl egyszerű lett volna. Mondjuk nem fogalmaztam pontosan: amikor "nevet" írtam, egy játékkarakter, az őrült tudós nevére gondoltam. Nos, ki ő, "aki komputerizált fellegvárába húzódva a Világ elpusztításán mesterkedik"? Így kerek a feladvány. Ha szabad a gazda, akkor leírom majd..elég idétlen neve van, LOL. Az IM1-2 a kedvencem volt annak idején...

Elküldve: 2004. 11. 11. 20:19
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 17:43
inkább adunk majd szóbeli tippeket egymásnak, így a saját felfedezés öröme sem maradhat el... 

legyen

Idézet
Ha szabad a gazda, akkor leírom majd..elég idétlen neve van, LOL.
mondd

Elküldve: 2004. 11. 11. 23:35
"Well, the demons of Hell have had their vengeance..." (BGlad[DC])
Oh, a fene egye meg: sajnos porszem került a gépezetbe, becsúszott valami hiba, és egy nagyon kicsit (számunkra relatíve nagyon sokat!) még pluszban várnunk kell a játékra. Íme, az EREDETI FORRÁS (aztán majd a magyar oldalak is megírják valamikor)...
BGlad azt mondja, hogy a mai helyett november 22-e az új időpont, amikor az amerikai kereskedőknek kiszállítják a cuccot, ámbátor talán ez már lehetővé válik november 19-re is. Ami még igazán lényeges, az az, hogy szerencsére az európai megjelenés viszont marad november 24-e... Nem "a másik tehene is dögöljön meg" alapon, de azért ez öröm az ürömben, mert így legalább nekünk nem kell két hétig "böjtölnünk", miközben a tengerentúlon azalatt már többször végig is nyomnák...
Viszont akkor álljon itt most néhány új screenshot az árvaházból (október 29, exkluzív, máshol talán nem is szerepeltek)...
(Doomer: Elvin Atombender volt a tudós neve...
)
"Well, the demons of Hell have had their vengeance..." (BGlad[DC])
Oh, a fene egye meg: sajnos porszem került a gépezetbe, becsúszott valami hiba, és egy nagyon kicsit (számunkra relatíve nagyon sokat!) még pluszban várnunk kell a játékra. Íme, az EREDETI FORRÁS (aztán majd a magyar oldalak is megírják valamikor)...

BGlad azt mondja, hogy a mai helyett november 22-e az új időpont, amikor az amerikai kereskedőknek kiszállítják a cuccot, ámbátor talán ez már lehetővé válik november 19-re is. Ami még igazán lényeges, az az, hogy szerencsére az európai megjelenés viszont marad november 24-e... Nem "a másik tehene is dögöljön meg" alapon, de azért ez öröm az ürömben, mert így legalább nekünk nem kell két hétig "böjtölnünk", miközben a tengerentúlon azalatt már többször végig is nyomnák...

Viszont akkor álljon itt most néhány új screenshot az árvaházból (október 29, exkluzív, máshol talán nem is szerepeltek)...

(Doomer: Elvin Atombender volt a tudós neve...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 11. 23:40 -kor
Elküldve: 2004. 11. 12. 10:29
most voltam hogy mai megjelenés 22ikére halasztva
attól még nagyon várom

attól még nagyon várom

A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 11. 12. 12:59
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 0:35

orfanédzs rúlz

kisgyerekeket kell majd gyilkolni. puskával. lánszóróval. rakétavetővel. kislányokat szegezünk fel a falra.
hát kell ennél több?

kicsit beteg a játék, dehát istenem, ezért szeressük

Elküldve: 2004. 11. 12. 14:15
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 13:59
orfanédzs rúlz
kisgyerekeket kell majd gyilkolni. puskával. lánszóróval. rakétavetővel. kislányokat szegezünk fel a falra.
hát kell ennél több?

hát kell ennél több?

"Welcome to Hell."

Elküldve: 2004. 11. 12. 18:39
Néhány friss, napi aktualitás...
1. Érdekes, de az IGN már rendelkezik a játékkal, sőt, már review is született róla. A cikk ide kattintva olvasható. De nem nagyon ajánlom elolvasni, mert vannak benne SPOILERek is, sajnos egyet én is "bekaptam", de azzal azonnal abba is hagytam az olvasását...
2. A PK-Fórumon, ahol a fenti review-t feldobták, maga [PCF]Adrian is megkommentelte a cikket, kattintsunk ide hozzá, majd scrollozzunk lejjebb: nagyon ajánlom elolvasni (vigyázat, szintén van egy-két minimális SPOILER, de csak az első bekezdésben), és ez alapján olybá tűnik, hogy az IGN cikkírója sem foglalkozott valami mélyre hatóan a játékkal (amúgy talán nem is a zsánere). Bár ez, és még más dolgok valamennyire mindig is "trendek" voltak... Mindenesetre nagyon tanulságos (még ha köztudott is) Adrian hozzászólása...
3. Újabb BOOH-screenshotokat találhatunk ezen a linken...
"Ez van Srácok" - mára, és valószínűleg erre a hétre...
Néhány friss, napi aktualitás...

1. Érdekes, de az IGN már rendelkezik a játékkal, sőt, már review is született róla. A cikk ide kattintva olvasható. De nem nagyon ajánlom elolvasni, mert vannak benne SPOILERek is, sajnos egyet én is "bekaptam", de azzal azonnal abba is hagytam az olvasását...
2. A PK-Fórumon, ahol a fenti review-t feldobták, maga [PCF]Adrian is megkommentelte a cikket, kattintsunk ide hozzá, majd scrollozzunk lejjebb: nagyon ajánlom elolvasni (vigyázat, szintén van egy-két minimális SPOILER, de csak az első bekezdésben), és ez alapján olybá tűnik, hogy az IGN cikkírója sem foglalkozott valami mélyre hatóan a játékkal (amúgy talán nem is a zsánere). Bár ez, és még más dolgok valamennyire mindig is "trendek" voltak... Mindenesetre nagyon tanulságos (még ha köztudott is) Adrian hozzászólása...
3. Újabb BOOH-screenshotokat találhatunk ezen a linken...
"Ez van Srácok" - mára, és valószínűleg erre a hétre...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 12. 18:43 -kor
Elküldve: 2004. 11. 12. 18:54
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 11. 12. 18:59
Köszi BoGab, már töltöm is!
Ezt a vidámparkit különben én is csak az előbb találtam meg a PK-Fórumon, de megelőztél..kivételesen az itthoniak gyorsabbak voltak...
A másik videó a "Dead City"-ről van, az már pár hetes...
Köszi BoGab, már töltöm is!

Elküldve: 2004. 11. 17. 07:52
Újabb screenshotokat találhatunk itt (GameSpy). Elég bizarr lesz ez a BOOH: ezekből az újabb képekből pl. kiderül, hogy a "Secret Labs" helyszínen majd nagylányokat is a falhoz szegezhetünk..babaarcú bögyös bi-bigéket, kb. 30 centis fecskendővel a kezükben (na igen, ez utóbbi miatt soha ne szeressen engem egy ilyen)...
Érdekes még a sniperes kép is, amit egyelőre nem tudok mire vélni (melyik fegyver tudhat ilyet és hogyan? na, majd kiderül)...
Újabb screenshotokat találhatunk itt (GameSpy). Elég bizarr lesz ez a BOOH: ezekből az újabb képekből pl. kiderül, hogy a "Secret Labs" helyszínen majd nagylányokat is a falhoz szegezhetünk..babaarcú bögyös bi-bigéket, kb. 30 centis fecskendővel a kezükben (na igen, ez utóbbi miatt soha ne szeressen engem egy ilyen)...

Elküldve: 2004. 11. 17. 19:28
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 8:52
Érdekes még a sniperes kép is, amit egyelőre nem tudok mire vélni (melyik fegyver tudhat ilyet és hogyan? na, majd kiderül)...
távcsöves lángszóró!

![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
hmm ezek a nővérkék azért nemsemmik... de fogadjunk hogy van valami testi hibájuk is... ennyire nem lehetnek tökéletesek

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 17. 19:28 -kor
Elküldve: 2004. 11. 17. 19:39
LOL, Doomer!
Hát igen, a PK-ban is elég agyas fegyverek voltak már (StakeGun+GrenadeLauncher kombó rulez)...
A néniknek hosszú karmaik vannak, de van még valami, nem tudom, Neked feltűnt-e? Nekem igen, aztán utána véletlenül olvastam odakint, hogy valaki másnak is: egy kicsit olyan fiús az arcuk, vagy nem is tudom, khm...!
Mondom, a poén az ebben, hogy elvileg még valaki megállapította ezt, szóval egymástól függetlenül láttuk így... Szóval én igazán nem szeretnék belemenni abba, hogy mi lehet az a pici testi hiba, de a "Nagy Ő kis extrával" címet már csak a fecskendőjük miatt is igazán kiérdemelhetik... 
Néhány screenshot alapján már-már kaotikusan bizarr és taszító hatást kelt a játék, de..ha ugyanúgy eltalálják a zenéket és a helyszínek hangulatát, mint az alapjátékban, akkor nálam be fog futni. A történetre meg aztán végképp kíváncsi vagyok: lehet, hogy "limitált", de már az előzmény is gazdag volt meglepő fordulatokban...
LOL, Doomer!

Hát igen, a PK-ban is elég agyas fegyverek voltak már (StakeGun+GrenadeLauncher kombó rulez)...

Néhány screenshot alapján már-már kaotikusan bizarr és taszító hatást kelt a játék, de..ha ugyanúgy eltalálják a zenéket és a helyszínek hangulatát, mint az alapjátékban, akkor nálam be fog futni. A történetre meg aztán végképp kíváncsi vagyok: lehet, hogy "limitált", de már az előzmény is gazdag volt meglepő fordulatokban...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 17. 19:43 -kor
Elküldve: 2004. 11. 17. 19:50
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 20:39
LOL, Doomer! 

nyugi, nem az!

nézd meg a képeken a kétféle lőszer ikonjait... az egyiken egyértelműen ott a láng felett egy lövedék képe, de a sniperes képen két másfajta ikon van... az egyik valami buborék, az is fincsi lehet

azt mondod, ezek a nővérkék valójában fiúkák?

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:26
A 24-e Mo.-ra is vonatkozik? Lassan hegyezhetjük a karókat
.
Az avataromon is csinosítottam kicsit a játék kedvéért
. Nem vagyok normális :Đ.

Az avataromon is csinosítottam kicsit a játék kedvéért

Elküldve: 2004. 11. 18. 19:26
Doomer, ha megpróbálod..nos, valószínűleg át fogsz látni rajtuk...
Peti, kemény az avatarod nagyon (stílusosan el van találva
) - úgy tűnik, Te már valóban hegyezed a karókat... 
Én lehet, hogy "lezavarok" még egy Nightmare-t a hétvégén, úgyis annak a folytatását várjuk. Valamint megpróbálom befejezni holnap az "Experience #1"-videómat...
Amúgy a "Secret Labs"-ről is készült egy videó, letölthető mondjuk innen (ShackNews)...
Őszintén remélem, hogy a 24-e itthonra is vonatkozik..amúgy abban a pillanatban rendelem is a játékot (ha már előrendelni még mindig nem lehet)...
Szerkesztés: a FileShack-et felejtsük el, mert fent van pl. a PCDome-on is...
Doomer, ha megpróbálod..nos, valószínűleg át fogsz látni rajtuk...

Peti, kemény az avatarod nagyon (stílusosan el van találva

Én lehet, hogy "lezavarok" még egy Nightmare-t a hétvégén, úgyis annak a folytatását várjuk. Valamint megpróbálom befejezni holnap az "Experience #1"-videómat...

Amúgy a "Secret Labs"-ről is készült egy videó, letölthető mondjuk innen (ShackNews)...

Szerkesztés: a FileShack-et felejtsük el, mert fent van pl. a PCDome-on is...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 18. 19:31 -kor
Elküldve: 2004. 11. 18. 20:18
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:26
Valamint megpróbálom befejezni holnap az "Experience #1"-videómat... 

Mire készülsz?

(Ha már meséltél róla, akkor bocs. Mostanában elég dekoncentrált vagyok.

Elküldve: 2004. 11. 19. 17:30
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 21:18
Mire készülsz? 
)

Majd a másik topicban adok linket a letöltéshez, ha elkészül..csak egy kicsit macerás videót szerkesztgetni a viszonylag elég gyengusz rendszeremen (384 MB RAM suxx, bár ehhez szerintem még az 1 GB sem feltétlenül elegendő)...

Érthető, ha nem tudsz róla még, hiszen csak egyszer említettem, hogy "érik már egy videó", és magam sem voltam biztos benne, hogy el is készítem majd. De aztán felvettem, amiket akartam (összesen 15 dolgot - egyébként lehetett volna több is), és most már csak össze kell állítani. Egy sorozat jó lenne a jövőre nézve, és akkor ez lehetne az első darab..sajnos kissé megkéstem már, és sok extrát nem tudok mutatni, de azért lesz benne egy-kettő, plusz reményeim szerint kielégítően látványos is lesz. Főleg a Secretekről szól, és persze benne van Doomer egyik megoldása is, a nickjével fémjelezve. Amolyan demonstrációs és expertvideó egyben, de remélem, hogy néhányan hasznát vehetik majd, minimum pár Secretnél. Na mindegy..szóval nemsokára, a másik topicban...

Jut eszembe, hogy érdemben is hozzászóljak a topichoz... Kicsit figyelmetlen voltam a PK-Fórumon korábban, mert egyébként már régebben is előkerült a Zoom-funkció az új fegyverekhez. Amikor a harmadik PK-demó kijött, mondtam, hogy Fleabay előhozta belőle az új fegyvereket (amik ott még be sem voltak textúrázva), ám később mások ezek Zoom-funkcióit is ki tudták próbálni: itt egy topic erről ("Lehetséges, hogy a PCF 'hazudik...'?" címmel), és ennek második oldalán van három kép, amelyek a "Military Base"-en mutatják a nagyítás lehetőségét. Nézzétek meg őket, szerintem érdekesek...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 19. 17:41 -kor