HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#357 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:40

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:23

...a voice from the darkness.....

* BUMPY :p *

ReeChee, azóta megy már a játék rendesen? Szerintem is az van, amire Peti is gondolt. Meg azért próbáld meg az 1.61-es és 1.62-es (bár ez utóbbi végül is csak MP-javításokat tartalmaz) patcheket is. Az 1.61-est legjobb, ha a 3DGamers.com-ról szeded le, mert az ottani verzió biztos nem hibás (kering egy CRC-s verzió is belőle, elsőre sajnos én is kikaptam azt), amúgy 338 MB...  :rolleyes:

Igazad van azokban, amiket írtál, persze, én is tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de azért naivan azt gondoltam, hogy talán érdemes küzdeni. Tudod én sem a legalitás kérdése miatt akarom megvenni a BOOH-t: egyszerűen ki szeretném tenni a polcomra, meg honorálni a Készítőket, de leginkább az előbbi, mert az eredetieket preferálom azokból, amik nagyon bejönnek. Az itthoni helyzet meg szörnyű, ahogy mondod: az Automex és a CD Galaxis azóta sem válaszolt semmit! Az Automex küldött egy visszaigazolást néhány napja, aztán annyiban meg is állt a dolog...  :( A warez-kérdésem egyébként csak olyan "költői" volt, szóval kontextusaiban szoktam én is vizsgálni a problémát... :) Ezzel azt akarom mondani, hogy pl. a PK+BOOH esetében én magam nem elégszem meg a warez-verzióval... :D

No, viszont el kell még mondanom, hogy a DreamCatcher százszor korrektebbül áll ehhez a dologhoz, és úgy látszik tévedtem, mikor azt mondtam, hogy "nem küldenek ezek semmit ingyen". Ugyanis felajánlották, hogy ha megrendelem onnan a BOOH-t, akkor megkapom ingyen a PK Soundtracket - ennek nemigen tudok ellenállni... :D

Meg találtam még valamit, ami egy hazai forrás lehet, de persze azt nem tudni, hogy mennyire megbízható: PK+BOOH 3000 Ft-ért a TeszVesz.hu-n. Ahogy' értelmezem, több is van, és nem írja, hogy eredetiek-e, de remélem igen (lehet, hogy külföldről tud szerezni), szóval rákérdezek azért, aztán majd tolmácsolom ide a választ...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Nem megy, uninstall volt sajna, pedig szerettem volna jáccani vele...
Ha belinkeled a patch-et megpróbálom újra, köszi a választ.  ;)
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#358 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 18. 23:52

ReeChee, természetesen..alább megadom a linkeket. Sok szerencsét, remélem megoldják a problémát! Még annyit, hogy nekem ugye fel volt telepítve az eredeti PK, és arra az 1.35-ös patch. Erre telepítettem rá a BOOH-t, ami már 1.5. S végül erre tettem fel az 1.61-est, majd az 1.62-est, és nem volt gondom. Az 1.5-össel a BOOH gond nélkül ment, de az eredeti PK-t a patchig hanyagoltam... :)

PK+BOOH 1.61 Patch (339 MB)
PK+BOOH 1.61 to 1.62 Update (108 MB, de csak MP-frissítések)

Biztos ami biztos, megadom az 1.35-öst is, ami még az eredeti PK-hoz volt, tehát BOOH nélkül...

PK 1.35 Patch (90.6 MB, az eredeti PK szerintem ezzel volt a legstabilabb, legjobb)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 19. 00:01 -kor

#359 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 15:10

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 0:52

ReeChee, természetesen..alább megadom a linkeket. Sok szerencsét, remélem megoldják a problémát! Még annyit, hogy nekem ugye fel volt telepítve az eredeti PK, és arra az 1.35-ös patch. Erre telepítettem rá a BOOH-t, ami már 1.5. S végül erre tettem fel az 1.61-est, majd az 1.62-est, és nem volt gondom. Az 1.5-össel a BOOH gond nélkül ment, de az eredeti PK-t a patchig hanyagoltam... :)

PK+BOOH 1.61 Patch (339 MB)
PK+BOOH 1.61 to 1.62 Update (108 MB, de csak MP-frissítések)

Biztos ami biztos, megadom az 1.35-öst is, ami még az eredeti PK-hoz volt, tehát BOOH nélkül...

PK 1.35 Patch (90.6 MB, az eredeti PK szerintem ezzel volt a legstabilabb, legjobb)

:respect:

Minden Thanx.
Érdekes hogy 338 mega a peccs!
Nemérdekes leszedem, nemérdekel a hely sem, csakhát mégis... EZ DURVA! :eek:  :bolond:  :OOO
Megpróbálom, bár az eredetit nem hiszem hogy felpakolom ezért.

Igazándiból "csak" azt nem értem hogy az ecsetelt hibák miért csak a harmadik pálya után kezdtek előjönni... Addig jó volt a gamma :(

Pedig relative énis pk fun vagyok, megfog a világa eléggé, az első részben is elég buta helyen akadtam el. (allistor vagy hogyhíják - akit háromszor kell megölni vagy többször, és mindíg mikor megölöm leszakad az adott szint)

Szerkesztette: ReeChee 2005. 03. 19. 15:12 -kor

Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#360 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 20. 04:18

Bizony, már fél CD-s a patch!  :omg: Ez részben azért van, mert mindig önállóként adják ki, tehát az eddigieket is mind tartalmazza (így nem kell mindet végigtelepítgetni, hanem csak a legutolsót), s részben azért, mert az MP-frissítésekhez gyakran csatolnak plusz MP-szinteket, amik elég sok helyet foglalnak. Mondjuk odakint is felvetette már Fleabay, hogy lehetne külön kiadni csak SP és csak MP-frissítéseket, ill. szerintem nyugodtan csinálhatnák update-szerűen is..de ha így megy tovább, akkor ha lesz mondjuk 1.7-es patch, az már legalább 400 MB-ot fog nyomni... :D Remélem, azért nem lesz hiábavaló a töltögetés...  :)

Érdekes, hogy nálam is a "Lab"-től jöttek a gondok, ill. szinte csak azon az egy helyen: korrupt mentéseket csinált, gyakran kidobált Windows-ba, meg ilyenek. Viszont egy ideje stabilabb, de sajnos nem tudom, hogy miért, mert legalább három dolog szóba jöhet: új videokártya (Radeon 9000 Pro 64 MB helyett most egy ABIT Raden 9550 128 MB van a gépben), új videokártya-driver, vagy pedig az 1.61-es javítás. Mindenesetre memória is csak 384 MB SD van, aminél ennek a játéknak megint csak jobb lenne egy kicsit több... De mivel a korábbi zavarok erősen szűntek, így szerintem nem a RAM volt a felelős azokért a dolgokért...

LOL, a 4. Generálist Alastornak hívják. :) Azért nevetek, mert rengeteg módon elírták már a nevét. A legviccesebb az "Alabaster" vagy "Alabastor" volt, vagy valami ilyesmi. Arról inkább nem is írok, hogy engem is mennyi minden megfog a PK világában..már írtam eleget, meg túl hosszú is lenne... :D

#361 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 11:21

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 5:18

Bizony, már fél CD-s a patch!  :omg: Ez részben azért van, mert mindig önállóként adják ki, tehát az eddigieket is mind tartalmazza (így nem kell mindet végigtelepítgetni, hanem csak a legutolsót), s részben azért, mert az MP-frissítésekhez gyakran csatolnak plusz MP-szinteket, amik elég sok helyet foglalnak. Mondjuk odakint is felvetette már Fleabay, hogy lehetne külön kiadni csak SP és csak MP-frissítéseket, ill. szerintem nyugodtan csinálhatnák update-szerűen is..de ha így megy tovább, akkor ha lesz mondjuk 1.7-es patch, az már legalább 400 MB-ot fog nyomni... :D Remélem, azért nem lesz hiábavaló a töltögetés...  :)

Érdekes, hogy nálam is a "Lab"-től jöttek a gondok, ill. szinte csak azon az egy helyen: korrupt mentéseket csinált, gyakran kidobált Windows-ba, meg ilyenek. Viszont egy ideje stabilabb, de sajnos nem tudom, hogy miért, mert legalább három dolog szóba jöhet: új videokártya (Radeon 9000 Pro 64 MB helyett most egy ABIT Raden 9550 128 MB van a gépben), új videokártya-driver, vagy pedig az 1.61-es javítás. Mindenesetre memória is csak 384 MB SD van, aminél ennek a játéknak megint csak jobb lenne egy kicsit több... De mivel a korábbi zavarok erősen szűntek, így szerintem nem a RAM volt a felelős azokért a dolgokért...

LOL, a 4. Generálist Alastornak hívják. :) Azért nevetek, mert rengeteg módon elírták már a nevét. A legviccesebb az "Alabaster" vagy "Alabastor" volt, vagy valami ilyesmi. Arról inkább nem is írok, hogy engem is mennyi minden megfog a PK világában..már írtam eleget, meg túl hosszú is lenne... :D

Egyenlőre jónak tűnik, habár még semmisem biztos mert újrakezdtem...
Remélem nem lesz gáz, a dead city pályáig jó lesz gyomorgörcsel játszani, na mikor b@ssza fel a talpát érzéssel...

Konfigról annyit szerintem "romlott" a motor optimalizáció szempontból.
A konfigom athlon xp@2300mhz, 9600XT 20%tuningal, 1GB DDR..
Namost amikor a sima painkillert nyomtam, fele ennyi memóriám volt, és a videókártyát sem húztam, és mégis gyorsabbnak éreztem, vagy legalábbis úgyemléxem nem volt gond. ITT az emlegetett BLOOM szerintem kalap x@rt sem ér, viszont látványosan lassít, de itt is van PK érdekesség, hogy a játék nem szaggatni kezd hanem mintha lelassulna az idő. Ilyet utoljára vudukettőn láttam az nfs harmadik részében. Érthetetlen. Mindegy nemhasználok AA-t és zsír 50-60 fps 1024high-on bloom nélkül.

Na remélem a legjobbakat, és mégegyszer köszönöm a segítséget.  :respect:

#362 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 22. 18:29

Igen, a BOOH gépigénye nőtt, de ha összehasonlítod az eredeti PK-val, akkor ahhoz képest sokkal "csillivillibb". Én az 1.61-essel végigvittem a PK-t majd a BOOH-t is, és az eredeti PK még mindig elmarad megjelenítésben a BOOH-től, pedig az 1.61-es óta már arra is rávittek valamennyit a BOOH effektjeiből. Szóval az eredetileg "csak" DX8.1-es PK-ból mára már DX9-es játék lett... :) A BOOH-ben a PK-hoz képest talán eltúlzottak az effektek, én is nagyon érzem a különbséget... A szaggatással kapcsolatban nekem a BOOH-nél előfordult olyan, hogy míg a játék konstans 41 FPS-t mutatott, addig egy kis zárt helyen körbeforgás közben rángatott a kép ("Leningrad", óvóhelyek); szóval nem lassult be, hanem mintha "lagzott" volna, de nagyon zavaró volt...

Úgyhogy a Bloomot akkor végre leveszem én is! :D Ha eddig a BOOH így adott 41 FPS-t (800x600, minden High, szűrők nélkül), amikor nincsenek ellenfelek (vagy csak kevés ellenfél van), akkor ezzel nyerek még legalább 5-6-ot, vagy még többet. Egyébként Varus77 készített egy összehasonlítást pár hónapja az beállításokkal kapcsolatban, kattintsunk ide hozzá. Ezek szerint a következő dolgok a leginkább FPS-igényesek: Character shadows (természetesen), Bloom (ahogy ReeChee is mondta), Warp Effects (ezt hagyom, mert csak korlátozottan fordul elő a játékban, de nagyon jól néz ki :p)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 22. 18:32 -kor

#363 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 07:45

Defibrilláljuk ezt a topikot is. :p

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 22:46, (PK)

Peti, a bónuszban majd lesz pár érdekes dolog, nem tudom, hogy arról is beszéltünk-e akkoriban..majd elmondom, ha Te is láttad. A "Leningrad" kemény, de menni fog csak jól seggbe kell őket rúgni, azaz "kick the mofos' asses", LOL! :D

Igazad volt. Némi gyakorlás után átcsaptam a másik végletbe: az első checkpointig sikerült sérülés nélkül eljutni (természetesen kártyák nélkül). Lesz róla videó is. :D

Nem, továbbra sem tudok elhajolni a golyók elől, de úgy vettem észre, hogy van a katonáknak egy nagyon rövid késlekedése miután meglátnak és mielőtt leadnák az első lövést. Szóval bujkálva-kempelve szép lassan le lehet szedni mindet, csak ügyelni kell, nehogy sarokba szorítsanak. :)

Mi a helyzet az itthoni megjelenéssel? Van valami fejlemény az ügyben?

#364 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 25. 19:23

Hmm, szóval akkor bújkálós-kempelős Kempelen Farkast játszol velük...? :D Mindenesetre engem szépen le szoktak amortizálni már az elején: a Russian Officereket meg a légicsapásaikat utálom a legjobban. De a tankok se rosszak... :)

Az itthoni megjelenés továbbra is várat magára. Nemrég valaki az Automex-fórumon is rákérdezett a BOOH-ra: a kérdése óta 5(!) nap telt el, de választ nem kapott, csak tőlem, és tőlem is csak a rossz hírt. ReeCheenek maximálisan igaza volt, sajnos... :( Szóval továbbra is csak a remény marad, hogy majd egyszer, valamikor talán megjelentetik. De ha a BOOH-t nem, legalább a Black Editiont kiadhatnák: végül is, az egy gyűjtő-verzió némi extrával, és minden rajta van az 1 db DVD-n...

Ami engem illet, már mindent megszereztem a DreamCatcher-től (hihetetlenül rendesek és korrektek voltak!  :up: )..igaz, elég sokba került... Viszont a csomag 3, ill. 2 napon belül itt volt, nulla fennakadással..semmi vám, csak hozták ide egyből, és végig követni lehetett a neten a csomag útját..ez a UPS (azon kívül, hogy sajnos méregdrága)... Most a Gold Edition van feltelepítve (Kanadában nem bírnak DVD-n kiadni játékokat, így 6(!) CD-lemez van a dobozában, LOL), és nagyon klassz: kicsit olyan felfrissülés az egész, mert más egy kissé a dizájn. Na nem nagyon, csak pár apró dologban: más a címképernyő, más a háttér a menü alatt, a HUD-on fent a nyílnál koponyák is vannak (ezek mostanában olyanok számomra, mintha valamiféle kabalák lennének)..meg persze az extra videók is (BIK-ben, nem ám MPEG2-eben!  :omg:) elérhetők a játékból. A kinti PK-Fórumon ebben a topicban postáztam néhány képet, ill. pl. a "koponyeszek" jól megfigyelhetők a másik PK-topicban postázott legutóbbi képeimen... :)

Peti, ha van lehetőséged rá, csapj le a DreamCatcherre. Ha nincs, akkor várni kell..ki tudja, talán egyszer észbe kapnak a hazaiak is, és megjelentetik. Nevetséges ez az egész...  :(

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 25. 19:27 -kor

#365 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 13:00

Hát nem is tudom... nagyon szeretnék már hozzájutni, de a DVD-s változatnak jobban örülnék. Aztán mennyi is az a "sokba került" (ha nem szégyelled ;)), meg hogy megy ez a rendelés, mert nem rendeltem még külföldről semmit? Pl. mivel fizettél nekik: átutalás, készpénz (forint?)?

Black Edition / Gold Edition? Ezek szerint létezik mindkettő? :think:

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 20:23

(...) a HUD-on fent a nyílnál koponyák is vannak (ezek mostanában olyanok számomra, mintha valamiféle kabalák lennének)..

Igen, észrevettem a Tower párkányán készült screenshoton, de azt hittem valamelyik újabb patch miatt van (amiket azóta se telepítettem fel, jó nekem az 1.5 :)).

#366 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 26. 16:56

Végül is, azért került sokba, mert "agyament" módon kétszer is rendeltem.  :omg:  Igaz, nagyon türelmetlen is voltam már, a közel fél éves, hiábavaló várakozás után...  :rolleyes: Szóval először megrendeltem a PK-t és BOOH-t, meg a PK SoundTrack-et is (ingyen volt, szerintem csak promóciónak szánják, mivel a zenék ugyanazok mint a játékban, és rajta van az első demó is a CD-n). Utána kb. két héttel megjelent a PK Gold (amiről tudtam, hogy meg fog jelenni, LOL), így arra is rögtön lecsaptam...  :omg:

A játékok maguk olcsók (a PK Gold is csak 30$), viszont a szállítási költség nagyon magas. Egész végig egy Suzanne nevű hölggyel leveleztem, aki nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt. Komolyan, az itthoniak tanulhatnának a DC példájából... :up: Szóval először olyan 40$-ra saccolta a szállítást, de miután a címem megadtam, azt mondta, hogy 70$-ba kerülne a küldés, de mivel már megígérte a 40$-t, így annyiért fogja elküldeni. Amikor másodszor rendeltem, azt is csak 40$-ért szállíttatta el ("hány fogad van Batman? 40 vagy 70?" - hát bizony nem mindegy! :D)... Ennek ellenére, ha esetleg Te is rendelsz, nem tudom garantálni, hogy Neked is annyival fogja..bár lehet, hogy ez csak egy fogás volt a részükről... ;) A fizetés hitelkártyával történt, a Sógor segített, Őnélküle nem sikerülhetett volna a dolog.  :up:  Miután a pénzt levették, azonnal el is küldték a csomagot, és onnan már semmi gond nem volt... Az egész úgy általánosságban nagyon gyorsan és korrektül ment, csak hát, sokba került...

PK Gold/Black edition... Nickynek megvan a Black Edition, Görögországban azt lehet kapni. Amúgy a Gold az USA-verzió, a Black meg az EU-verzió, ahogy korábban is gondoltam... Míg a Black Edition 1 DVD, addig a Gold Edition 6 CD... :D Amúgy tartalomra elméletileg teljesen ugyanaz a kettő: az én Gold Editionöm installerje azt írja ki, hogy "Painkiller Black Edition", LOL...

A Gold Edition tartalma...
- 6 CD papírtokban és ez az egész egy kis tasakban...
- 2(!) db PK Gold Manual, fura hogy két darab van belőle...
- Limitált Penny Arcade poszter: az a néhány képregény-kép van kinyomtatva, szerintem nem nagy szám...
- PK Gold CD-Key egy kis papírdarabon...
- Regisztrációs kártya...
Egyébként a csomagolásnál sokat "bénázhattak": a kinti PK-Fórumon többen is panaszkodtak, hogy a dobozban nem találták a CD-Keyt. Én meg ugye két kiskönyvet is találtam. Szóval nem tudom, hogyan csomagoltak, de érdekes dolgok adódtak ebből...

Összességében az USA-verziókról el kell mondanom, hogy mint a TR-ek esetében is, itt is a sokkal impresszívebb dizájn jellemzi őket. Rendes papírdobozban vannak és nem DVD-tokban, és persze a dobozon belül van nyomtatott kiskönyv és CD-tokban vannak a lemezek...

A Gold Editionben a HUD-on a koponyákat én is csak a "Catacombs"-on vettem észre annak idején, amikor nekiláttam a traumás challenge-nek... Egészen addig fel sem tűnt, LOL! :D Mostanában meg azt vettem észre, hogy a nyíl mögé nagyon halványan "bele van gravírozva" a pentagram, meg olyan villámszerű képződmények is kiindulnak a koponyákból. Ezek nagyon halványak, így csak pl. egy sötét falnál állva látszanak jól... :)

Peti, ha kell még további infó/segítség ezzel a dologgal kapcsolatban, akkor csak szólj. Végül is, én már kétszer rendeltem onnan, így vannak tapasztalataim...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 26. 16:57 -kor

#367 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 21:10

Az európai verziót szerinted honnan/hogyan lenne érdemes megrendelni? Nekem jobban tetszene a Black Edition (hamár választhatnék) és persze a DVD sem hátrány. Valahogy nem szimpi sem a 6 CD, sem a Gold Edition dobozán látható izomtibor :) (az került rá végül egyáltalán?). Lehetőleg angol nyelvű verzió kéne (esetleg finn :D)... végül is bármi jó, csak ne német legyen, mert attól zsigeridegbizsergést kapok.

Azért a GE-t is fontolóra veszem. Alszok rá pár napot.

#368 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 27. 18:16

A Black Editionhöz Suzanne a MindScape-et ajánlotta: ez egy UK-shop, és a DreamCatcher hivatalos forgalmazója, gondolom UK/EU-területen: Black Edition megrendelés... De az is lehet, hogy valamikor az Automex is megjelenteti itthon a BE-t (tudom-tudom, arra várhatunk, LOL!)...

LOL, Izom Tibor testépítő kisiparos végül nem lett leszerződtetve a Gold Editionhöz (amiért és/vagy mielőtt bizonyára jól bemosott valakinek :D)... :p Tekintsd meg a GE megrendelés-oldalát is, a DC-shopban - én onnan rendeltem meg...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 27. 18:20 -kor

#369 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 11:30

Nagy a csábítás, de azért 40$ felárat nem akarok egy 30$-os termékre kifizetni (egyelőre :)). Meg aztán ha már eddig tudtam várni, valamennyi időt még kibírok. Megnéztem ezeket a megrendelés-oldalakat is, és hát a fizetés módja is akadályt jelent a számomra. Csak ilyen hitelkártyás meg hasonló opciók vannak... nem láttam olyat, hogy postai utánvéttel forintban tudnám rendezni a dolgot.

Azt hiszem, írok egy levelet az Automex-nek, melyben megpróbálom meggyőzni őket, hogy 10-20 példány beszerzésével - amit a fanok bizonyosan szétkapkodnak - még jól is járnának. Én kis naiv. :D

Más ötlet. A környező EU-tagállamokban lehet ezt kapni bótban? Sógorom időnként jár külföldre, és talán meg tudná venni valami MediaMarkt-szerű helyen. :think:

#370 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 03. 20:29

Na ez az, ki tudja, mit hoz a jövő...?  :think: Még akár itthon is megjelenhetne a Black Edition... Az ötleteid meg jók!  :up: Nekem ugyan nem válaszolt már legutóbb az Automex, de nem igaz, hogy nem veszik észre már Magukat: én nyaggattam Őket párszor, aztán ugye a Fórumon is feldobta valaki, meg ha még Te is írnál... Azért igazán elgondolkozhatnának pár lehetőségen...  :rolleyes:  A környező országok mint lehetőségek is tényleg, nagyon jó ötlet: a Black Edition elvileg EU-szerte megjelent (bár mi is EU vagyunk, vagy mégsem?  :p), szóval az igazi EU-országokban biztosan megvásárolható, plusz persze Európa szinten is (az EU-t csak a hazai helyzet cikizése miatt mondogattam :D)...

Közben teljesítettem a PK-ra már korábban sikeres küldetést a BOOH-re is. Ahogy' számítottam, könnyebb volt, mint a PK esetében, mert legalábbis itt egy hely sem bírt feltartani órákig, mint ugye az előző esetben a "Ruins" meg Alastor is. Viszont tele volt meglepetésekkel: a "Loony Park" hullámvasútjával egyszerűen nem volt szerencsém (igaz, nem is indultam a legmagasabb értékekkel, de akkor is, megettek reggelire/vacsorára/ebédre, annyiszor vissza kellett töltenem), meg a "Stone Pit"-en és még számos helyen vissza kellett töltögetnem néhányszor ("Leningrad", "Underworld", stb.)..érdekes módon a "Lab" transzporter-termbe nem okozott különösebb fennakadást, pedig attól komolyan tartottam... Végül is, a BOOH-ben inkább a harcok okoztak nehézségeket, a Secretek nem: a BOOH legtöbb Secretje még csak meg sem közelíti az eredeti PK titkainak kihívásait (annak ellenére, hogy Andrew vagy Adrian azzal fenyegetőztek, hogy az eredeti PK balkonos titka a "City On Water"-ön csak "piece of cake" volt), bár ezt sem én mondom először... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 03. 20:36 -kor

#371 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 18. 15:56

Srácok, nagyon jó hírem van! Az Automex végre megjelentette a BOOH-t itthon! Szinte hihetetlen, de végre..ezt is megértük...  :up: :D Csekkoljátok az alábbi linkeket...  :smoker:

PainKiller: Battle Out Of Hell Kiegészítő (3990 Ft)

PainKiller + Battle Out Of Hell (4990 Ft)

#372 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 18. 21:48

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 16:56

Srácok, nagyon jó hírem van! Az Automex végre megjelentette a BOOH-t itthon! Szinte hihetetlen, de végre..ezt is megértük...

Ha vártam volna még egy hetet, akkor a BOOH is meglenne.

#373 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 22:28

Bizony, de nem tudhattad előre...  :( Én sem hittem benne, hogy kiadják itthon, bár minden nap ránéztem az Automexre meg a CDGalaxisra is. Még januárban az Automex azt mondta, hogy már megrendelték a BOOH-t a DC-től, így az itthoni megjelenés is csak idő kérdése. Márciusban elfogyott a türelmem, és megkérdeztem Őket megint, de egyúttal írtam a DC-nek is. Az Automex soha nem válaszolt a levelemre, ám a DC azt írta (néhány órán belül válaszoltak), hogy az Automex úgy döntött, hogy egyelőre nem rendel a termékből. Hmm-hmm, valaki nem mondott igazat... ;) Mindegy, én megrendeltem "az egész kócerájt" a DC-től, így áprilisra már megvolt a BOOH is, aztán április közepére a PKGold. Ha addig és onnan várok még egy hónapot, akkor nagyon súlyos pénzeket takaríthattam volna meg (ahogyan eredetileg is terveztem). De nem baj, az USA-dizájn úgyis sokkal jobban tetszik... :p Viszont tényleg, nem tudhattuk és nem is tájékoztatott az Automex, hogy végül is, mit akarnak: az előrendelhetők között sem volt ott a BOOH sosem, a CDGalaxis meg márciusban kivette a BOOH-t és a PKGoldot is a katalógusából (mármint addig is csak "JÖN!"-kategóriában szerepeltek, aztán utána már sehogy sem)... Ez a megjelenés teljesen meglepetésszerű volt, kinek pozitív, kinek negatív értelemben... Így utólag végignézve, elég hülyén alakultak a dolgok...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 18. 22:32 -kor

#374 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 12:43

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 16:56

Srácok, nagyon jó hírem van! Az Automex végre megjelentette a BOOH-t itthon! Szinte hihetetlen, de végre..ezt is megértük...  :up: :D

Ha így megy tovább, tán még Balck Edition is lesz. :D

#375 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 21. 20:58

Meglehet, de félek, arra még várhatunk újabb egy-két évet, LOL! Lehet, még a DNF is előbb megjelenik... :D

Amúgy tudom, beteg dolog, de megvan már a UK-es BOOH is: lecsaptam rá, még aznap délután. ("Hájóvanna.") :p De így legalább el tudom mondani, hogy milyen: szóval a kézikönyve és a borítója is magyar (néhány szokásos durva elgépeléssel a szövegben, ami manapság mifelénk elég divatos  :omg:), akárcsak az eredeti PK-nak, és sajnos semmiféle update-lemezt nem adtak hozzá - talán ez a két legfontosabb dolog. Pedig amúgy frankón adhatták volna plusz CD-n az 1.61, 1.62 és 1.64-es javításokat (szépen elfértek volna); mint ahogyan az eredeti PK-hoz is kaptam az 1.15-öst, igaz már elavult volt az, annak idején... :) Egyébként nekem nagyon tetszik a UK-verzió borítója, és külön poén, hogy a Siren is rajta van: egy másik nőnemű démon, akit kihagytak, és aki talán a szintén kimaradt "Underwater Temple"-ben (is) szerepelt volna, és/vagy együtt a kalózokkal... Őszintén szólva, nekem valamiért a kalózos rész a kedvencem a BOOH-ből (kemény harcok, és pl. a "Stone Pit" architektúrája szerintem talán a legjobb, amit eddig láthattunk, én ott megemelek a Készítők előtt a kalapom), így akár még egy hasonló témájú helyszínt is simán elviseltem volna... De hát, talán majd a PK2-ben...  ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 21. 21:08 -kor

#376 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 21:07

Tényleg lesz PK2? :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első