Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 19:23
* BUMPY
ReeChee, azóta megy már a játék rendesen? Szerintem is az van, amire Peti is gondolt. Meg azért próbáld meg az 1.61-es és 1.62-es (bár ez utóbbi végül is csak MP-javításokat tartalmaz) patcheket is. Az 1.61-est legjobb, ha a 3DGamers.com-ról szeded le, mert az ottani verzió biztos nem hibás (kering egy CRC-s verzió is belőle, elsőre sajnos én is kikaptam azt), amúgy 338 MB...
Igazad van azokban, amiket írtál, persze, én is tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de azért naivan azt gondoltam, hogy talán érdemes küzdeni. Tudod én sem a legalitás kérdése miatt akarom megvenni a BOOH-t: egyszerűen ki szeretném tenni a polcomra, meg honorálni a Készítőket, de leginkább az előbbi, mert az eredetieket preferálom azokból, amik nagyon bejönnek. Az itthoni helyzet meg szörnyű, ahogy mondod: az Automex és a CD Galaxis azóta sem válaszolt semmit! Az Automex küldött egy visszaigazolást néhány napja, aztán annyiban meg is állt a dolog...
No, viszont el kell még mondanom, hogy a DreamCatcher százszor korrektebbül áll ehhez a dologhoz, és úgy látszik tévedtem, mikor azt mondtam, hogy "nem küldenek ezek semmit ingyen". Ugyanis felajánlották, hogy ha megrendelem onnan a BOOH-t, akkor megkapom ingyen a PK Soundtracket - ennek nemigen tudok ellenállni...
Meg találtam még valamit, ami egy hazai forrás lehet, de persze azt nem tudni, hogy mennyire megbízható: PK+BOOH 3000 Ft-ért a TeszVesz.hu-n. Ahogy' értelmezem, több is van, és nem írja, hogy eredetiek-e, de remélem igen (lehet, hogy külföldről tud szerezni), szóval rákérdezek azért, aztán majd tolmácsolom ide a választ...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Nem megy, uninstall volt sajna, pedig szerettem volna jáccani vele...
Ha belinkeled a patch-et megpróbálom újra, köszi a választ.

Súgó
A téma zárva.