HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#361 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 20. 11:21

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 5:18

...a voice from the darkness.....

Bizony, már fél CD-s a patch!  :omg: Ez részben azért van, mert mindig önállóként adják ki, tehát az eddigieket is mind tartalmazza (így nem kell mindet végigtelepítgetni, hanem csak a legutolsót), s részben azért, mert az MP-frissítésekhez gyakran csatolnak plusz MP-szinteket, amik elég sok helyet foglalnak. Mondjuk odakint is felvetette már Fleabay, hogy lehetne külön kiadni csak SP és csak MP-frissítéseket, ill. szerintem nyugodtan csinálhatnák update-szerűen is..de ha így megy tovább, akkor ha lesz mondjuk 1.7-es patch, az már legalább 400 MB-ot fog nyomni... :D Remélem, azért nem lesz hiábavaló a töltögetés...  :)

Érdekes, hogy nálam is a "Lab"-től jöttek a gondok, ill. szinte csak azon az egy helyen: korrupt mentéseket csinált, gyakran kidobált Windows-ba, meg ilyenek. Viszont egy ideje stabilabb, de sajnos nem tudom, hogy miért, mert legalább három dolog szóba jöhet: új videokártya (Radeon 9000 Pro 64 MB helyett most egy ABIT Raden 9550 128 MB van a gépben), új videokártya-driver, vagy pedig az 1.61-es javítás. Mindenesetre memória is csak 384 MB SD van, aminél ennek a játéknak megint csak jobb lenne egy kicsit több... De mivel a korábbi zavarok erősen szűntek, így szerintem nem a RAM volt a felelős azokért a dolgokért...

LOL, a 4. Generálist Alastornak hívják. :) Azért nevetek, mert rengeteg módon elírták már a nevét. A legviccesebb az "Alabaster" vagy "Alabastor" volt, vagy valami ilyesmi. Arról inkább nem is írok, hogy engem is mennyi minden megfog a PK világában..már írtam eleget, meg túl hosszú is lenne... :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Egyenlőre jónak tűnik, habár még semmisem biztos mert újrakezdtem...
Remélem nem lesz gáz, a dead city pályáig jó lesz gyomorgörcsel játszani, na mikor b@ssza fel a talpát érzéssel...

Konfigról annyit szerintem "romlott" a motor optimalizáció szempontból.
A konfigom athlon xp@2300mhz, 9600XT 20%tuningal, 1GB DDR..
Namost amikor a sima painkillert nyomtam, fele ennyi memóriám volt, és a videókártyát sem húztam, és mégis gyorsabbnak éreztem, vagy legalábbis úgyemléxem nem volt gond. ITT az emlegetett BLOOM szerintem kalap x@rt sem ér, viszont látványosan lassít, de itt is van PK érdekesség, hogy a játék nem szaggatni kezd hanem mintha lelassulna az idő. Ilyet utoljára vudukettőn láttam az nfs harmadik részében. Érthetetlen. Mindegy nemhasználok AA-t és zsír 50-60 fps 1024high-on bloom nélkül.

Na remélem a legjobbakat, és mégegyszer köszönöm a segítséget.  :respect:
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#362 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 22. 18:29

Igen, a BOOH gépigénye nőtt, de ha összehasonlítod az eredeti PK-val, akkor ahhoz képest sokkal "csillivillibb". Én az 1.61-essel végigvittem a PK-t majd a BOOH-t is, és az eredeti PK még mindig elmarad megjelenítésben a BOOH-től, pedig az 1.61-es óta már arra is rávittek valamennyit a BOOH effektjeiből. Szóval az eredetileg "csak" DX8.1-es PK-ból mára már DX9-es játék lett... :) A BOOH-ben a PK-hoz képest talán eltúlzottak az effektek, én is nagyon érzem a különbséget... A szaggatással kapcsolatban nekem a BOOH-nél előfordult olyan, hogy míg a játék konstans 41 FPS-t mutatott, addig egy kis zárt helyen körbeforgás közben rángatott a kép ("Leningrad", óvóhelyek); szóval nem lassult be, hanem mintha "lagzott" volna, de nagyon zavaró volt...

Úgyhogy a Bloomot akkor végre leveszem én is! :D Ha eddig a BOOH így adott 41 FPS-t (800x600, minden High, szűrők nélkül), amikor nincsenek ellenfelek (vagy csak kevés ellenfél van), akkor ezzel nyerek még legalább 5-6-ot, vagy még többet. Egyébként Varus77 készített egy összehasonlítást pár hónapja az beállításokkal kapcsolatban, kattintsunk ide hozzá. Ezek szerint a következő dolgok a leginkább FPS-igényesek: Character shadows (természetesen), Bloom (ahogy ReeChee is mondta), Warp Effects (ezt hagyom, mert csak korlátozottan fordul elő a játékban, de nagyon jól néz ki :p)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 22. 18:32 -kor

#363 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 07:45

Defibrilláljuk ezt a topikot is. :p

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 24., vasárnap - 22:46, (PK)

Peti, a bónuszban majd lesz pár érdekes dolog, nem tudom, hogy arról is beszéltünk-e akkoriban..majd elmondom, ha Te is láttad. A "Leningrad" kemény, de menni fog csak jól seggbe kell őket rúgni, azaz "kick the mofos' asses", LOL! :D

Igazad volt. Némi gyakorlás után átcsaptam a másik végletbe: az első checkpointig sikerült sérülés nélkül eljutni (természetesen kártyák nélkül). Lesz róla videó is. :D

Nem, továbbra sem tudok elhajolni a golyók elől, de úgy vettem észre, hogy van a katonáknak egy nagyon rövid késlekedése miután meglátnak és mielőtt leadnák az első lövést. Szóval bujkálva-kempelve szép lassan le lehet szedni mindet, csak ügyelni kell, nehogy sarokba szorítsanak. :)

Mi a helyzet az itthoni megjelenéssel? Van valami fejlemény az ügyben?

#364 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 25. 19:23

Hmm, szóval akkor bújkálós-kempelős Kempelen Farkast játszol velük...? :D Mindenesetre engem szépen le szoktak amortizálni már az elején: a Russian Officereket meg a légicsapásaikat utálom a legjobban. De a tankok se rosszak... :)

Az itthoni megjelenés továbbra is várat magára. Nemrég valaki az Automex-fórumon is rákérdezett a BOOH-ra: a kérdése óta 5(!) nap telt el, de választ nem kapott, csak tőlem, és tőlem is csak a rossz hírt. ReeCheenek maximálisan igaza volt, sajnos... :( Szóval továbbra is csak a remény marad, hogy majd egyszer, valamikor talán megjelentetik. De ha a BOOH-t nem, legalább a Black Editiont kiadhatnák: végül is, az egy gyűjtő-verzió némi extrával, és minden rajta van az 1 db DVD-n...

Ami engem illet, már mindent megszereztem a DreamCatcher-től (hihetetlenül rendesek és korrektek voltak!  :up: )..igaz, elég sokba került... Viszont a csomag 3, ill. 2 napon belül itt volt, nulla fennakadással..semmi vám, csak hozták ide egyből, és végig követni lehetett a neten a csomag útját..ez a UPS (azon kívül, hogy sajnos méregdrága)... Most a Gold Edition van feltelepítve (Kanadában nem bírnak DVD-n kiadni játékokat, így 6(!) CD-lemez van a dobozában, LOL), és nagyon klassz: kicsit olyan felfrissülés az egész, mert más egy kissé a dizájn. Na nem nagyon, csak pár apró dologban: más a címképernyő, más a háttér a menü alatt, a HUD-on fent a nyílnál koponyák is vannak (ezek mostanában olyanok számomra, mintha valamiféle kabalák lennének)..meg persze az extra videók is (BIK-ben, nem ám MPEG2-eben!  :omg:) elérhetők a játékból. A kinti PK-Fórumon ebben a topicban postáztam néhány képet, ill. pl. a "koponyeszek" jól megfigyelhetők a másik PK-topicban postázott legutóbbi képeimen... :)

Peti, ha van lehetőséged rá, csapj le a DreamCatcherre. Ha nincs, akkor várni kell..ki tudja, talán egyszer észbe kapnak a hazaiak is, és megjelentetik. Nevetséges ez az egész...  :(

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 25. 19:27 -kor

#365 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 13:00

Hát nem is tudom... nagyon szeretnék már hozzájutni, de a DVD-s változatnak jobban örülnék. Aztán mennyi is az a "sokba került" (ha nem szégyelled ;)), meg hogy megy ez a rendelés, mert nem rendeltem még külföldről semmit? Pl. mivel fizettél nekik: átutalás, készpénz (forint?)?

Black Edition / Gold Edition? Ezek szerint létezik mindkettő? :think:

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 20:23

(...) a HUD-on fent a nyílnál koponyák is vannak (ezek mostanában olyanok számomra, mintha valamiféle kabalák lennének)..

Igen, észrevettem a Tower párkányán készült screenshoton, de azt hittem valamelyik újabb patch miatt van (amiket azóta se telepítettem fel, jó nekem az 1.5 :)).

#366 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 26. 16:56

Végül is, azért került sokba, mert "agyament" módon kétszer is rendeltem.  :omg:  Igaz, nagyon türelmetlen is voltam már, a közel fél éves, hiábavaló várakozás után...  :rolleyes: Szóval először megrendeltem a PK-t és BOOH-t, meg a PK SoundTrack-et is (ingyen volt, szerintem csak promóciónak szánják, mivel a zenék ugyanazok mint a játékban, és rajta van az első demó is a CD-n). Utána kb. két héttel megjelent a PK Gold (amiről tudtam, hogy meg fog jelenni, LOL), így arra is rögtön lecsaptam...  :omg:

A játékok maguk olcsók (a PK Gold is csak 30$), viszont a szállítási költség nagyon magas. Egész végig egy Suzanne nevű hölggyel leveleztem, aki nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt. Komolyan, az itthoniak tanulhatnának a DC példájából... :up: Szóval először olyan 40$-ra saccolta a szállítást, de miután a címem megadtam, azt mondta, hogy 70$-ba kerülne a küldés, de mivel már megígérte a 40$-t, így annyiért fogja elküldeni. Amikor másodszor rendeltem, azt is csak 40$-ért szállíttatta el ("hány fogad van Batman? 40 vagy 70?" - hát bizony nem mindegy! :D)... Ennek ellenére, ha esetleg Te is rendelsz, nem tudom garantálni, hogy Neked is annyival fogja..bár lehet, hogy ez csak egy fogás volt a részükről... ;) A fizetés hitelkártyával történt, a Sógor segített, Őnélküle nem sikerülhetett volna a dolog.  :up:  Miután a pénzt levették, azonnal el is küldték a csomagot, és onnan már semmi gond nem volt... Az egész úgy általánosságban nagyon gyorsan és korrektül ment, csak hát, sokba került...

PK Gold/Black edition... Nickynek megvan a Black Edition, Görögországban azt lehet kapni. Amúgy a Gold az USA-verzió, a Black meg az EU-verzió, ahogy korábban is gondoltam... Míg a Black Edition 1 DVD, addig a Gold Edition 6 CD... :D Amúgy tartalomra elméletileg teljesen ugyanaz a kettő: az én Gold Editionöm installerje azt írja ki, hogy "Painkiller Black Edition", LOL...

A Gold Edition tartalma...
- 6 CD papírtokban és ez az egész egy kis tasakban...
- 2(!) db PK Gold Manual, fura hogy két darab van belőle...
- Limitált Penny Arcade poszter: az a néhány képregény-kép van kinyomtatva, szerintem nem nagy szám...
- PK Gold CD-Key egy kis papírdarabon...
- Regisztrációs kártya...
Egyébként a csomagolásnál sokat "bénázhattak": a kinti PK-Fórumon többen is panaszkodtak, hogy a dobozban nem találták a CD-Keyt. Én meg ugye két kiskönyvet is találtam. Szóval nem tudom, hogyan csomagoltak, de érdekes dolgok adódtak ebből...

Összességében az USA-verziókról el kell mondanom, hogy mint a TR-ek esetében is, itt is a sokkal impresszívebb dizájn jellemzi őket. Rendes papírdobozban vannak és nem DVD-tokban, és persze a dobozon belül van nyomtatott kiskönyv és CD-tokban vannak a lemezek...

A Gold Editionben a HUD-on a koponyákat én is csak a "Catacombs"-on vettem észre annak idején, amikor nekiláttam a traumás challenge-nek... Egészen addig fel sem tűnt, LOL! :D Mostanában meg azt vettem észre, hogy a nyíl mögé nagyon halványan "bele van gravírozva" a pentagram, meg olyan villámszerű képződmények is kiindulnak a koponyákból. Ezek nagyon halványak, így csak pl. egy sötét falnál állva látszanak jól... :)

Peti, ha kell még további infó/segítség ezzel a dologgal kapcsolatban, akkor csak szólj. Végül is, én már kétszer rendeltem onnan, így vannak tapasztalataim...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 26. 16:57 -kor

#367 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 21:10

Az európai verziót szerinted honnan/hogyan lenne érdemes megrendelni? Nekem jobban tetszene a Black Edition (hamár választhatnék) és persze a DVD sem hátrány. Valahogy nem szimpi sem a 6 CD, sem a Gold Edition dobozán látható izomtibor :) (az került rá végül egyáltalán?). Lehetőleg angol nyelvű verzió kéne (esetleg finn :D)... végül is bármi jó, csak ne német legyen, mert attól zsigeridegbizsergést kapok.

Azért a GE-t is fontolóra veszem. Alszok rá pár napot.

#368 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 27. 18:16

A Black Editionhöz Suzanne a MindScape-et ajánlotta: ez egy UK-shop, és a DreamCatcher hivatalos forgalmazója, gondolom UK/EU-területen: Black Edition megrendelés... De az is lehet, hogy valamikor az Automex is megjelenteti itthon a BE-t (tudom-tudom, arra várhatunk, LOL!)...

LOL, Izom Tibor testépítő kisiparos végül nem lett leszerződtetve a Gold Editionhöz (amiért és/vagy mielőtt bizonyára jól bemosott valakinek :D)... :p Tekintsd meg a GE megrendelés-oldalát is, a DC-shopban - én onnan rendeltem meg...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 27. 18:20 -kor

#369 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 29. 11:30

Nagy a csábítás, de azért 40$ felárat nem akarok egy 30$-os termékre kifizetni (egyelőre :)). Meg aztán ha már eddig tudtam várni, valamennyi időt még kibírok. Megnéztem ezeket a megrendelés-oldalakat is, és hát a fizetés módja is akadályt jelent a számomra. Csak ilyen hitelkártyás meg hasonló opciók vannak... nem láttam olyat, hogy postai utánvéttel forintban tudnám rendezni a dolgot.

Azt hiszem, írok egy levelet az Automex-nek, melyben megpróbálom meggyőzni őket, hogy 10-20 példány beszerzésével - amit a fanok bizonyosan szétkapkodnak - még jól is járnának. Én kis naiv. :D

Más ötlet. A környező EU-tagállamokban lehet ezt kapni bótban? Sógorom időnként jár külföldre, és talán meg tudná venni valami MediaMarkt-szerű helyen. :think:

#370 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 03. 20:29

Na ez az, ki tudja, mit hoz a jövő...?  :think: Még akár itthon is megjelenhetne a Black Edition... Az ötleteid meg jók!  :up: Nekem ugyan nem válaszolt már legutóbb az Automex, de nem igaz, hogy nem veszik észre már Magukat: én nyaggattam Őket párszor, aztán ugye a Fórumon is feldobta valaki, meg ha még Te is írnál... Azért igazán elgondolkozhatnának pár lehetőségen...  :rolleyes:  A környező országok mint lehetőségek is tényleg, nagyon jó ötlet: a Black Edition elvileg EU-szerte megjelent (bár mi is EU vagyunk, vagy mégsem?  :p), szóval az igazi EU-országokban biztosan megvásárolható, plusz persze Európa szinten is (az EU-t csak a hazai helyzet cikizése miatt mondogattam :D)...

Közben teljesítettem a PK-ra már korábban sikeres küldetést a BOOH-re is. Ahogy' számítottam, könnyebb volt, mint a PK esetében, mert legalábbis itt egy hely sem bírt feltartani órákig, mint ugye az előző esetben a "Ruins" meg Alastor is. Viszont tele volt meglepetésekkel: a "Loony Park" hullámvasútjával egyszerűen nem volt szerencsém (igaz, nem is indultam a legmagasabb értékekkel, de akkor is, megettek reggelire/vacsorára/ebédre, annyiszor vissza kellett töltenem), meg a "Stone Pit"-en és még számos helyen vissza kellett töltögetnem néhányszor ("Leningrad", "Underworld", stb.)..érdekes módon a "Lab" transzporter-termbe nem okozott különösebb fennakadást, pedig attól komolyan tartottam... Végül is, a BOOH-ben inkább a harcok okoztak nehézségeket, a Secretek nem: a BOOH legtöbb Secretje még csak meg sem közelíti az eredeti PK titkainak kihívásait (annak ellenére, hogy Andrew vagy Adrian azzal fenyegetőztek, hogy az eredeti PK balkonos titka a "City On Water"-ön csak "piece of cake" volt), bár ezt sem én mondom először... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 03. 20:36 -kor

#371 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 18. 15:56

Srácok, nagyon jó hírem van! Az Automex végre megjelentette a BOOH-t itthon! Szinte hihetetlen, de végre..ezt is megértük...  :up: :D Csekkoljátok az alábbi linkeket...  :smoker:

PainKiller: Battle Out Of Hell Kiegészítő (3990 Ft)

PainKiller + Battle Out Of Hell (4990 Ft)

#372 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 18. 21:48

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 16:56

Srácok, nagyon jó hírem van! Az Automex végre megjelentette a BOOH-t itthon! Szinte hihetetlen, de végre..ezt is megértük...

Ha vártam volna még egy hetet, akkor a BOOH is meglenne.

#373 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 22:28

Bizony, de nem tudhattad előre...  :( Én sem hittem benne, hogy kiadják itthon, bár minden nap ránéztem az Automexre meg a CDGalaxisra is. Még januárban az Automex azt mondta, hogy már megrendelték a BOOH-t a DC-től, így az itthoni megjelenés is csak idő kérdése. Márciusban elfogyott a türelmem, és megkérdeztem Őket megint, de egyúttal írtam a DC-nek is. Az Automex soha nem válaszolt a levelemre, ám a DC azt írta (néhány órán belül válaszoltak), hogy az Automex úgy döntött, hogy egyelőre nem rendel a termékből. Hmm-hmm, valaki nem mondott igazat... ;) Mindegy, én megrendeltem "az egész kócerájt" a DC-től, így áprilisra már megvolt a BOOH is, aztán április közepére a PKGold. Ha addig és onnan várok még egy hónapot, akkor nagyon súlyos pénzeket takaríthattam volna meg (ahogyan eredetileg is terveztem). De nem baj, az USA-dizájn úgyis sokkal jobban tetszik... :p Viszont tényleg, nem tudhattuk és nem is tájékoztatott az Automex, hogy végül is, mit akarnak: az előrendelhetők között sem volt ott a BOOH sosem, a CDGalaxis meg márciusban kivette a BOOH-t és a PKGoldot is a katalógusából (mármint addig is csak "JÖN!"-kategóriában szerepeltek, aztán utána már sehogy sem)... Ez a megjelenés teljesen meglepetésszerű volt, kinek pozitív, kinek negatív értelemben... Így utólag végignézve, elég hülyén alakultak a dolgok...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 18. 22:32 -kor

#374 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 12:43

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 16:56

Srácok, nagyon jó hírem van! Az Automex végre megjelentette a BOOH-t itthon! Szinte hihetetlen, de végre..ezt is megértük...  :up: :D

Ha így megy tovább, tán még Balck Edition is lesz. :D

#375 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 21. 20:58

Meglehet, de félek, arra még várhatunk újabb egy-két évet, LOL! Lehet, még a DNF is előbb megjelenik... :D

Amúgy tudom, beteg dolog, de megvan már a UK-es BOOH is: lecsaptam rá, még aznap délután. ("Hájóvanna.") :p De így legalább el tudom mondani, hogy milyen: szóval a kézikönyve és a borítója is magyar (néhány szokásos durva elgépeléssel a szövegben, ami manapság mifelénk elég divatos  :omg:), akárcsak az eredeti PK-nak, és sajnos semmiféle update-lemezt nem adtak hozzá - talán ez a két legfontosabb dolog. Pedig amúgy frankón adhatták volna plusz CD-n az 1.61, 1.62 és 1.64-es javításokat (szépen elfértek volna); mint ahogyan az eredeti PK-hoz is kaptam az 1.15-öst, igaz már elavult volt az, annak idején... :) Egyébként nekem nagyon tetszik a UK-verzió borítója, és külön poén, hogy a Siren is rajta van: egy másik nőnemű démon, akit kihagytak, és aki talán a szintén kimaradt "Underwater Temple"-ben (is) szerepelt volna, és/vagy együtt a kalózokkal... Őszintén szólva, nekem valamiért a kalózos rész a kedvencem a BOOH-ből (kemény harcok, és pl. a "Stone Pit" architektúrája szerintem talán a legjobb, amit eddig láthattunk, én ott megemelek a Készítők előtt a kalapom), így akár még egy hasonló témájú helyszínt is simán elviseltem volna... De hát, talán majd a PK2-ben...  ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 21. 21:08 -kor

#376 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 21:07

Tényleg lesz PK2? :)

#377 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 21. 21:14

Peti, tegnap olvastam az alábbi hírt a WorthPlaying.com-on. Egyelőre csak érdekességnek, korai infónak lehet felfogni, ami alig több mint pletyka (lódíthattak is a srácok, másfelől viszont nem nagy újság, hogy akár már a BOOH fejlesztése után/közben is törték a fejüket az új részen). Szóval idézem...

"
'Painkiller 2' In Development

Posted on Friday, May 20 @ 01:29:40 PDT

Another day of E3 has ended and today we walked away with an inside scoop. During an E3 presentation, our ever-attentive ears caught the most interesting piece of information. During the Painkiller Xbox demo it was revealed to us that People Can Fly is already working on a sequel to Painkiller -- not an expansion pack, like Battle Out Of Hell, but a full-blown follow-up title. No further information or tentative release date were mentioned.
"

(Forrás: WorthPlaying.com)

Tulajdonképpen ez a legeslegelső hivatalosnak mondható hír, annak ellenére, hogy nem kell túl komolyan venni. Éppen csak arra jó, hogy egy kicsit feldobjon, meg az érdeklődést fenntartsa... De persze nem csak feldob, egy kicsit talán aggaszt is. Pont ezért, tudomásul vettem, és remélem a legjobbakat, bízom a PCF beteg tagjaiban...  :respect:  :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 21. 21:18 -kor

#378 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 21:23

A semminél azért jobb hír. :)
Mellesleg hamár így szóba került: a DNF előtt szerintem még a PK3 is ki fog jönni. :D

#379 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 21. 21:46

LOL! :D

Na de másfelől pont ez az: remélem, nem akarnak belőle "futószalag-játékot". Ráérnek még bőven, csak jó legyen majd...  :up:

Mostanában eszembe jutott párszor, hogy mi lesz majd a PK2-vel és vajon mikor jönnek majd róla a bejelentések/hírek. És valahogy mindig arra jutottam, hogy Készítők nem lesznek könnyű helyzetben. Az eredeti PK is elég vitatott volt már, a többség nem is értette, hogy a kissebbség ugyan "mit eszik" rajta... :D Ha most kijönnek egy szinte ugyanolyan anyaggal, az már lehet, hogy egyenesen "gáz" lesz. Mi sem hiszem, hogy szeretnénk még egy "tökugyanolyan" részt. Végül is, mondtuk páran, hogy már a BOOH sem volt akkora durranás: mert csupán egy kiegészítő volt, egy kis folytatás, tehát szinte ugyanabból kaptunk még egy kicsit. De már igazán nem tudott meglepni, nem tudtunk vele szenvedni. Az alap PK-ból már megvolt a tapasztalat. A Secretek is mennyivel könnyebbek voltak, míg az alap PK Secretjei közül néhány még ma is az idegeimre tud mászni... :D A PK2-re elfelejthetik a Black Tarot kártyákat is..már azok sem voltak szerintem olyan érdekesek a BOOH-ben (pár közülük kiváltképp ötlettelen volt, pl. a "Fear"-t azt hiszem, az életben nem használtam még, bár lehet, hogy egyszer poénból igen)... Új fegyverek is kellenek (esetleg a régiek mellé), és legalább annyira érdekesek, mint az alap epizódban voltak...

Valami jobbal és főleg újszerűvel kéne kijönniük. Azt akarom, hogy megint lepjenek meg és tegyenek elém egy olyan kihívást, amivel igazán lehet szenvedni. Azt akarom, hogy a PK+BOOH során szerzett SP-rutinom ne érjen már egy fabatkát sem, a PK2-ben! :) Ragadjanak meg és aztán kínozzanak meg megint, érjék el, hogy megint utáljam Őket... :D De ugyanakkor bizonyos dolgokat meg nem kéne felrúgniuk/elfelejteniük, tehát olyan "pékásnak" is kell maradniuk egyúttal (szürreális, túlvilági, bizarr, sötét, világos :))... Ha ezek a dolgok meglesznek, én biztosan elégedett leszek... Szóval a jóból még jobbat, és egyúttal újszerűt is, de bizonyos egyedi jellemzőket meghagyva és/vagy még jobban hangsúlyozva..de mindenképpen többet és gazdagabbat, mint az alap-epizód volt... Szerintem abszolút nincsenek könnyű helyzetben, és bizonyosan könnyebben melléfoghatnak, mint akár a BOOH-nél, hiszen többek között azért ez már egy második rész lesz...

No, kifejtettem bővebben az aggodalmam, de mint mondtam, bízok és remélek... :) Idejük meg van, ráérnek..a PK-t is eredetileg már 2001-ben elkezdték, majd 2002 közepén teljesen újrakezdték. Jóllehet, most már van egy koncepciójuk, ami bevált és működött. Mindenesetre én még mindig bőven találok felfedeznivalót a PK+BOOH-ben is, nemsokára talán jön az "Experience #2" is (;)), szóval én nem siettetem a PCF-et. A legjobban egy radikális patchnek örülnék, ami végre valamit érdemben fejlesztene/javítana is: pl. a demorecording nagyon kéne, főleg ha fel akarom venni a "Ruins"-t meg Alastort is...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 21. 21:56 -kor

#380 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 19:32

Némi kihagyás után végigértem Traumán, kártyák nélkül (kivéve Lenyingrádot :Đ). Viszont a bónuszpályán sikerült még egyszer, utoljára alaposan beidegelniük. Miután kétszer beszorultam a torony tövében a képek mögé, és persze öngyilkossági lehetőség híján kénytelen voltam Alastort újra megölni, otthagytam a retkes 'csába az egészet. Most nem tudnám folytatni, nem látok a pipától. :mad:

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.