...a voice from the darkness.....
Végül is, azért került sokba, mert "agyament" módon kétszer is rendeltem.

Igaz, nagyon türelmetlen is voltam már, a közel fél éves, hiábavaló várakozás után...

Szóval először megrendeltem a PK-t és BOOH-t, meg a PK SoundTrack-et is (ingyen volt, szerintem csak promóciónak szánják, mivel a zenék ugyanazok mint a játékban, és rajta van az első demó is a CD-n). Utána kb. két héttel megjelent a PK Gold (amiről tudtam, hogy meg fog jelenni, LOL), így arra is rögtön lecsaptam...
A játékok maguk olcsók (a PK Gold is csak 30$), viszont a szállítási költség nagyon magas. Egész végig egy Suzanne nevű hölggyel leveleztem, aki nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt. Komolyan, az itthoniak tanulhatnának a DC példájából...

Szóval először olyan 40$-ra saccolta a szállítást, de miután a címem megadtam, azt mondta, hogy 70$-ba kerülne a küldés, de mivel már megígérte a 40$-t, így annyiért fogja elküldeni. Amikor másodszor rendeltem, azt is csak 40$-ért szállíttatta el ("hány fogad van Batman? 40 vagy 70?" - hát bizony nem mindegy!

)... Ennek ellenére, ha esetleg Te is rendelsz, nem tudom garantálni, hogy Neked is annyival fogja..bár lehet, hogy ez csak egy fogás volt a részükről...

A fizetés hitelkártyával történt, a Sógor segített, Őnélküle nem sikerülhetett volna a dolog.

Miután a pénzt levették, azonnal el is küldték a csomagot, és onnan már semmi gond nem volt... Az egész úgy általánosságban nagyon gyorsan és korrektül ment, csak hát, sokba került...
PK Gold/Black edition... Nickynek megvan a Black Edition, Görögországban azt lehet kapni. Amúgy a Gold az USA-verzió, a Black meg az EU-verzió, ahogy korábban is gondoltam... Míg a Black Edition 1 DVD, addig a Gold Edition 6 CD...

Amúgy tartalomra elméletileg teljesen ugyanaz a kettő: az én Gold Editionöm installerje azt írja ki, hogy "Painkiller Black Edition", LOL...
A Gold Edition tartalma...
- 6 CD papírtokban és ez az egész egy kis tasakban...
- 2(!) db PK Gold Manual, fura hogy két darab van belőle...
- Limitált Penny Arcade poszter: az a néhány képregény-kép van kinyomtatva, szerintem nem nagy szám...
- PK Gold CD-Key egy kis papírdarabon...
- Regisztrációs kártya...
Egyébként a csomagolásnál sokat "bénázhattak": a kinti PK-Fórumon többen is panaszkodtak, hogy a dobozban nem találták a CD-Keyt. Én meg ugye két kiskönyvet is találtam. Szóval nem tudom, hogyan csomagoltak, de érdekes dolgok adódtak ebből...
Összességében az USA-verziókról el kell mondanom, hogy mint a TR-ek esetében is, itt is a sokkal impresszívebb dizájn jellemzi őket. Rendes papírdobozban vannak és nem DVD-tokban, és persze a dobozon belül van nyomtatott kiskönyv és CD-tokban vannak a lemezek...
A Gold Editionben a HUD-on a koponyákat én is csak a "Catacombs"-on vettem észre annak idején, amikor nekiláttam a traumás challenge-nek... Egészen addig fel sem tűnt, LOL!

Mostanában meg azt vettem észre, hogy a nyíl mögé nagyon halványan "bele van gravírozva" a pentagram, meg olyan villámszerű képződmények is kiindulnak a koponyákból. Ezek nagyon halványak, így csak pl. egy sötét falnál állva látszanak jól...
Peti, ha kell még további infó/segítség ezzel a dologgal kapcsolatban, akkor csak szólj. Végül is, én már kétszer rendeltem onnan, így vannak tapasztalataim...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 26. 16:57 -kor