Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 10. 12. 22:09
Na bassz@meg letöltöttem a zip-file-t ,kicsomagoltam,de nem reagál semmire sem az exe-file,ami elvileg a setupot indítja el.
kurvaélet....
kurvaélet....
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 10. 12. 22:30
AMD te sose tévedsz
Max... ez tuti? Akkor itt valaki,valamit nagyon elb@szott....
Max... ez tuti? Akkor itt valaki,valamit nagyon elb@szott....
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 10. 12. 22:47
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. okt. 12., kedd - 22:15
Bazz...
ez nem más mint a sima Painkiller 1.4-es demoja..

ez nem más mint a sima Painkiller 1.4-es demoja..
Igen az.
Kicsit elneztek a gamestar.hu-n
Elküldve: 2004. 10. 13. 07:08
Nem tudom, mit vagytok úgy meglepve
SYS már egy hete leírta, hogy miről van szó. Olvasni kéne a másik topicot is.
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 22:33
Ma olvastam még egy érdekes dolgot: október 12-én kijön egy harmadik demó is a PK-hoz. Íme, a topic a PK-Fórumon. A demó a "Military Base"-ről lesz, de már azokkal az effektekkel, amiket a BOOH is használni fog: Heat Haze, újabb Shader-effektek, stb. Mondjuk kár, hogy nem a BOOH-ről jön ki a demó...
SYS már egy hete leírta, hogy miről van szó. Olvasni kéne a másik topicot is.
Elküldve: 2004. 11. 08. 22:07
Kedvenc on-line magazinunk, a HcGamer
szerint arany lett a játék.
Nov11!
Nov11!
Elküldve: 2004. 11. 10. 01:36
...a voice from the darkness.....
Szerintük is? A PK-Fórumon már tegnap kora délután köztudott volt; örültünk is neki Petivel az itteni PK-topicban...
Viszont..tisztára komikus már így ez az egész, úgyhogy tényleg, úgy érzem én is, hogy a BOOH-es témákkal már át kéne jönnünk nekünk is ide. Mert főleg miután nekiesünk majd, csak "szétoffoljuk" az alapjáték topicját...
Szóval lehet, hogy kicsit szerencsétlenül indult ez a topic (de jó lett volna egy igazi BOOH-demó, tényleg!), de most már időszerűvé vált, igazán, és nem is fogjuk hagyni lesüllyedni... 
Kezdésnek mindjárt 8 új BOOH-screenshot jelent meg tegnap (SPOILER!), méghozzá a "Loony Park"-ról...
(Teljes OFFTOPIC, de csak zárójelben: a HCG mostani szlogenje: "Stay a while...Stay forever!" - biztos volt már máskor is, de..kitől származik az idézet? (Egy nevet kérek jól.)
)
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerintük is? A PK-Fórumon már tegnap kora délután köztudott volt; örültünk is neki Petivel az itteni PK-topicban...
Kezdésnek mindjárt 8 új BOOH-screenshot jelent meg tegnap (SPOILER!), méghozzá a "Loony Park"-ról...
(Teljes OFFTOPIC, de csak zárójelben: a HCG mostani szlogenje: "Stay a while...Stay forever!" - biztos volt már máskor is, de..kitől származik az idézet? (Egy nevet kérek jól.)
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 10. 01:40 -kor
Elküldve: 2004. 11. 10. 05:48

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Picit tul szines, de nem rossz..
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 10. 05:49 -kor
Elküldve: 2004. 11. 10. 07:07
Végül is, egy vidámpark...
Viszont van itt még egy kép, amit korábban nem láttam ("Orphanage")...
Végül is, egy vidámpark...
Elküldve: 2004. 11. 10. 08:43
yaaay yaaay milyen telünk lesz már megint 
annyi jó gamma, kiegészitő lesz hogy hógolyózni sem lesz időnk.
annyi jó gamma, kiegészitő lesz hogy hógolyózni sem lesz időnk.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 11. 10. 14:45
Számomra ezek a képek elég nyomasztóak
. Valami gyerekkori trauma miatt boohócfóbiám van :Đ. Általában véve is irtózom a cirkuszoktól, vidámparkoktól meg efféléktől... a hideg kiráz a csökött törpéktől, kvazimódóktól, elefántemberektől. (Egyedül a teltkeblű oroszlánszelídítő-hölgyekkel tudnék megbarátkozni.
)
Elküldve: 2004. 11. 10. 18:14
OFF:
c64-en volt mission impossible (1 vagy2? nemtom) játék, az indult ezzel
ON:
asszem ezt is meg kell csinálnunk 5 star + soul challenge-ben, nem?
Idézet
(Teljes OFFTOPIC, de csak zárójelben: a HCG mostani szlogenje: "Stay a while...Stay forever!" - biztos volt már máskor is, de..kitől származik az idézet? (Egy nevet kérek jól.) )
c64-en volt mission impossible (1 vagy2? nemtom) játék, az indult ezzel
ON:
Elküldve: 2004. 11. 10. 18:30
M@xtreme: gratula az 1,2 meganyi kepert a hozzaszolasodban
Jart erte bonusz!
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 11. 10. 19:50
Én udvariasságból nem akartam szólni, de tényleg máskor gondolj a modemesekre is. Amúgy peace.
Elküldve: 2004. 11. 10. 22:04
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 18:14
Ez a minimum ami elvárható tőlünk.
Elküldve: 2004. 11. 11. 09:14
Nekem nagyon teccenek ezek a képek, szerintem ez a kiegészítő jobban fog tecceni, mint az eredeti, mert nekem egy idő után túl monoton volt.Ez viszont látszólag sokkal élvezetesebb lesz, sokkal jobbak az ötletek! Nekem a kiss psycho circus és a blood ugrott be először a képekről
Elküldve: 2004. 11. 11. 16:43
Peti, Doomer, természetesen én is csatlakozom Hozzátok... LOL! A "három fanatikus őrült" keresztülviszi majd ezeket az új kihívásokat is...
Ezért is mondtam korábban, hogy nem fogok most már videókból puskázni..inkább adunk majd szóbeli tippeket egymásnak, így a saját felfedezés öröme sem maradhat el... 
(Doomer, a válasz némileg korrekt: az Impossible Misson I. elején volt a szöveg. Na de..ez így túl egyszerű lett volna. Mondjuk nem fogalmaztam pontosan: amikor "nevet" írtam, egy játékkarakter, az őrült tudós nevére gondoltam. Nos, ki ő, "aki komputerizált fellegvárába húzódva a Világ elpusztításán mesterkedik"? Így kerek a feladvány. Ha szabad a gazda, akkor leírom majd..elég idétlen neve van, LOL. Az IM1-2 a kedvencem volt annak idején...
)
Peti, Doomer, természetesen én is csatlakozom Hozzátok... LOL! A "három fanatikus őrült" keresztülviszi majd ezeket az új kihívásokat is...
(Doomer, a válasz némileg korrekt: az Impossible Misson I. elején volt a szöveg. Na de..ez így túl egyszerű lett volna. Mondjuk nem fogalmaztam pontosan: amikor "nevet" írtam, egy játékkarakter, az őrült tudós nevére gondoltam. Nos, ki ő, "aki komputerizált fellegvárába húzódva a Világ elpusztításán mesterkedik"? Így kerek a feladvány. Ha szabad a gazda, akkor leírom majd..elég idétlen neve van, LOL. Az IM1-2 a kedvencem volt annak idején...
Elküldve: 2004. 11. 11. 20:19
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 17:43
inkább adunk majd szóbeli tippeket egymásnak, így a saját felfedezés öröme sem maradhat el... 
legyen
Idézet
Ha szabad a gazda, akkor leírom majd..elég idétlen neve van, LOL.
mondd

Súgó
A téma zárva.