...a voice from the darkness.....
Doomer, nem tudom mindegyiket biztosra, csak a harmadikat, de szerintem a többi is csak cheat (bár megesküdni azt nem merek rá): PowerMaddel bárhová el tudsz jutni. A harmadik képen ez jól látszik: figyeld meg, hogy hiányzik a HUD. Igen, az első kép tényleg az a rosszfiú, amelyiket úgy kell lerobbantani onnan...

A PowerMadben van egy olyan lehetőség, hogy "no clip", és amikor ebbe a módba váltasz, akkor bárhová el tudsz repülni és bármin és bárkin át tudsz haladni, sérülés és problémák nélkül. Szóval a "no clip" azt jelenti, hogy "ütközésdetektálás kikapcsolva". Sokan a "no clip"-et csak arra használják, hogy szép, látványos screenshotokat készítsenek..olyanokat, amin nagyon sok dolog átlátható egyszerre. De fel lehet használni az ellenfelek minél közelebbről történő lefotózásához is.

Plusz egyébként "no clip"-módban láthatod azokat a helyeket is, ahol pl. robbanások lesznek..ezek "be vannak rajzolva" előre: pl. az "Abandoned Factory"-n a fentről lezuhanó vezérlő, meg később az a hely, ahol berobban az épület oldala, és így tovább... Ha teheted, próbáld ki egyszer a PowerMadet, annyit megér, mert vannak poénos dolgok benne: a "no clip" mellett pl. az összes ellenfél azonnali lefagyasztása vagy megállítása, vagy akár törpévé kicsinyítése - ezekkel nagyon jól el lehet szórakozni... De azért a rabjává ne válj Te sem...

Mókának jó, egyszer-egyszer, de akkor is csak egy cheatscript a csalóknak (régebben Fleabay fejlesztette, de mostanság már Kalme foglalkozik ezzel is)...
Péntek, nagyon klassz lehet az új hardware-rel játszani!

Egyébként szerintem Kalmének is félig-meddig ez a titka: nagyon erős rendszere van, és magas FPS-értékeken több dolgot meg lehet csinálni biztosabbra (emellett lehet, hogy jó egere is van), mint azt mindannyian jól tudjuk..ez nálam a PK-val nagyon előjött (a TR-eknél pl. a 20 FPS alatti érték sem probléma

). Nálam sajnos keményen szaggat/lelassul, ha sok ellenfél jön egyszerre..az árnyékok kikapcsolása egy kicsit segít ezen... A vizet viszont nem hagyom, mert iszonyú ronda low-módban...

Hmm, érdekes, hogy akkor a "forró levegő" effekt (a TRAOD-ben bezzeg ez DX8.1-es kártyákon is bírt működni, még ha nem is volt annyira szép!

) az alaprészben is megjelenik..meg gondolom, a többi effekt is. Korábban azt hittem, hogy ezekhez a szintekbe is bele kellene nyúlniuk, de ezek szerint az engine-t elég volt frissíteni.

Viszont többen is jelezték kint, hogy a BOOH telepítése utána teljesen instabil lett az alaprész is..de ahogy olvasom, Neked még nincsenek ilyen tapasztalataid (néhányan pont az "Abandoned Factory"-t hozták fel, hogy "script error" hibával kidobja őket a játék)...
A BOOH-ben nekem muszáj legalább az "Iron Will"-t bevetnem Traumán az Alastor ellen. Na nem kifejezetten őellene kell, hanem utána, a bónusz-pályához, amikor fel kéne ugrani Adrienhez. Azt a szituációt én legalább annyira gyűlölöm, mint Doomer a sziklás Secretet a "Hell"-en...

Jut eszembe..itt nem segítene a "Soul Catcher" kártya? Lehet, hogy ha az bent van, akkor nem is kötelező a legmagasabb torony tetejére feljutni, hiszen talán elég közel visz minket a dobbantó ahhoz, hogy beszívhassuk Adrian lelkét..na meg a többiekét is könnyebb lenne összeszedni...
SYS "I think we have plenty to talk about!"
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 24. 15:45 -kor