idézet:
Ezt írta x15:
biztos hogy en vagyok a lama, de onszippantoval csak a nyakot sikerult eddig tonkretennem[/quote]
Szerintem csak az onszippantod szar, nekem meg egy NYAK-ot sem sikerult ezzel meggyolkolnom.
Eldurrant kondenzátor
Elküldve: 2003. 10. 20. 10:04
Elküldve: 2003. 10. 21. 20:04
Adott egy Epox 8KHA+ lap, 2 éves. Korábban dobott már egy érdekes kékhalát az XP, de mostanságra fedlsűrűsödött ez a probléma, olyan szintig, hogy már XP teleítés közben is kékhalál. A hiba amúgy "hardware malfunction, call your manufactured..."
Agész du sz*ptunk vele, 6 memóval próbáltuk, már és mindent cseréltünk. Memtestek hiba nélküél mentek stb...
Aztán egyszer csak észrevettük, hogy a mem melletti kondik brutál puposak, sőt mintha már kicsit nyílnának szét, DE az AGP foglalat mögötti két kondi közül az egyikből már egy pici barna trutyi ki is folyt! NEmto hogy nem vettük észre...balfékek voltunk. Na mind1. Alaplap csere után faszán ment minden.
A kérdés az, hogy érdemes a hibás kondikat cserélni, vagy innkább kuka, mert az összeset kellene ezek után cserélni?
MSI K8N Neo4-Fi 939Dual @245 | AMD A64 3500+ E6 @2700 | 2x512MB DDR500 Kingmax Hardcore @245 | Sapphire X1800GTO 256MB @700/680 | Samsung 200GB - 8MB (SATA2) | Seagate 120GB | Pioneer DVR-110D | Samsung 700IFT | Coolink AP400DX | wótörkúling ;)
Elküldve: 2003. 10. 21. 23:47
idézet:
Ezt írta JiM:
A kérdés az, hogy érdemes a hibás kondikat cserélni, vagy innkább kuka, mert az összeset kellene ezek után cserélni?[/quote]
Imho mindenkepp erdemes, csere utan a lap ujbol tokeletesen mukodokepes lesz.
Elküldve: 2003. 10. 29. 17:02
Abit KA7-es lap (13hónapos
:o Táp cserél nagyobbra, alaplap cserél másik KA-7re (monták: olcsóbb, meg érdemesebb mert majdnem minden kondi elszállt, meg lehet a környéke is megsínylette).
Másik lap pár hónap után - pár kondi elszáll
Ennyi volt az ABIT fejezet nálam. Azóta ASUS, Gigabyte lapom volt probléma nélkül.
Elküldve: 2003. 10. 29. 20:17
idézet:
Ezt írta JiM:
Hi! Akkor én is...
Adott egy Epox 8KHA+ lap, 2 éves. Korábban dobott már egy érdekes kékhalát az XP, de mostanságra fedlsűrűsödött ez a probléma, olyan szintig, hogy már XP teleítés közben is kékhalál. A hiba amúgy "hardware malfunction, call your manufactured..."
Agész du sz*ptunk vele, 6 memóval próbáltuk, már és mindent cseréltünk. Memtestek hiba nélküél mentek stb...
Aztán egyszer csak észrevettük, hogy a mem melletti kondik brutál puposak, sőt mintha már kicsit nyílnának szét, DE az AGP foglalat mögötti két kondi közül az egyikből már egy pici barna trutyi ki is folyt! NEmto hogy nem vettük észre...balfékek voltunk. Na mind1. Alaplap csere után faszán ment minden.
A kérdés az, hogy érdemes a hibás kondikat cserélni, vagy innkább kuka, mert az összeset kellene ezek után cserélni?[/quote]
Ha vissza olvasol akkor láthatod a hpzzászólásomat Az én o8kha+ os lapommal is ez volt a probléma csak tizen valahány kondi lett kicserélve és tök jól müxik.
Elküldve: 2003. 10. 31. 08:30
úgy tudom hogy az Abit már rég beszálítót váltott azóta...
észre sem veszed már is elszalad.
Elküldve: 2003. 10. 31. 21:16
idézet:
Ezt írta x15:
Udv,
...egyebkent a hibarol a rosszul szellozo haz, a kicsi es rossz szogben allo cooler, es az idiota kinai tervezo tehet.
^^^^^^
...[/quote]
Én azért ezzel egy kicsit vitatkoznék...
Gondolj csak bele, hogy miből élnének a HW gyártók, ha nem igy csinálnák, mint most...
Szerintem egyáltalán nem idióták, akik ott dolgozhatnak, azok nagyon is értik a dolgukat!
Tudod, az a baj szerintem, hogy ezenek az embereknek is csak marketinges, közgazdász, meg bankár főnökük van...
Egy termék lehet:
- megbizható
- olcsó
- takarékos
Nos ebből max csak kettő teljesülhet. Sajna ilyen a világ...
Gyula
[ 2003. október 31.: GyuliMali szerkesztette a hozzászólást ]
No, mindegy, szóval a ^^^ az idióta alá értendő
[ 2003. október 31.: GyuliMali szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 31. 23:05
idézet:
Ezt írta ddd:
Ha vissza olvasol akkor láthatod a hpzzászólásomat Az én o8kha+ os lapommal is ez volt a probléma csak tizen valahány kondi lett kicserélve és tök jól müxik.[/quote]
Ilyen kondikat lehet rendelni? Vagy más fajtával is lehet helyettesíteni?
MSI K8N Neo4-Fi 939Dual @245 | AMD A64 3500+ E6 @2700 | 2x512MB DDR500 Kingmax Hardcore @245 | Sapphire X1800GTO 256MB @700/680 | Samsung 200GB - 8MB (SATA2) | Seagate 120GB | Pioneer DVR-110D | Samsung 700IFT | Coolink AP400DX | wótörkúling ;)
Elküldve: 2003. 11. 04. 07:57
nekem kb 2 hete szallt el az KT7A raid-es alaplapom. ugyanugy a kondik adtak meg magukat, viszont az anyag mar kifolyt beloluk az alaplapra. Azota nem erzekel semmilyen memoriat indulaskor. (gondolom valami zarlatot okozott) A kerdes hogy el lehet ezt tavolitani valahogy? (egyenlore semmivel sem probalkoztam) vagy annak az alaplapnak mar annyi.
udv.
Elküldve: 2003. 11. 13. 11:39
Már régen itt pihent a fiókomban egy -na mi
Csak 10 kondi volt pupos, 6 barna, 1 meg kifújt...
Tegnap kaptam 1 rossz -na mi
Kicsit szűken vannak az SE6 1500u-i helyén a SA6 2200u-i, de működik.
Most szűrtebb a táp, mint ahogy a ferdeszeműek tervezték...
[ 2003. november 13.: Gopher szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 14. 00:42
Akkor akinek kondibaja van, és nem akar egyedül nekiállni, keressen meg priviben és meglátom, mit tehetek..Az esetek jó részében fél órás rutin az egész meg egy kis utánajárás.
Az elektrolit ritkán okoz gondot, mert nehezen vezet:-), meg az alaplap lakkozása is szigetel, ellenben a fémfelületeket hajlamos kajálni-az aranyozást elvileg nem:-).
sok sikert mindenkinek.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2003. 11. 14. 01:03
A lap 3 hónapig bírta. Pedig nagyobb és fekete
Még jó, hogy fel nem gyulladt a szoba, ahol volt a gép. Akkor megfogadtam, hogy inkább új lap, minthogy leégjen lakás. Természetesen mindenkinek szive joga, és a hozzáértők biztos meg tudják csinálni. Óvatosan a "szakszervízzel", inkább ez a tanulság. És ha még amaz jó is, ki tudja, a lapnak mennyit időt szán a sors...
Van kép is a lapról, ha érdekel vkit, felrakom.
Üdv!
Elküldve: 2003. 11. 17. 21:04
Pesten tud valaki olyan szervizt aki kicserelne par kondit egy KG7-esen?
Elküldve: 2003. 11. 19. 17:12
idézet:
Ezt írta Gsx-r:
Sziasztok!
Pesten tud valaki olyan szervizt aki kicserelne par kondit egy KG7-esen?[/quote]
[url="http://"http://www.camelcom.hu"]www.camelcom.hu[/url]

Súgó
A téma zárva.