Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 13:41
Attól, hogy újratelepítesz még megmaradhatnak a beállításaid (gondolom a /home külön partíció nálad is). Telepítés közben meg kell neki mondani, hogy hol a régi /home és hogy azt ne formázza le.
Persze külön van a /home de volt már, hogy a régi home könyvtárat meghagytam és pl a KDE beállításai nem voltak egészen olyanok. Mert pl. volt egy ikon téma. Azt friss telepítésnél még nem volt fent és zavarban volt, hogy nem találja..
Az egyéb programokkal nincs gond. Pl. Thunderbird, firefox, skype, stb. Most azt szoktam csinálni, hogy a régi /home/username alattit átnevezem és mikor egy "másik" felhasználóval belépek, akkor szépen az aktuális programokat átmozgatom. Szerencsére a UID is ugyanaz, így még jogosultságokat se kell állítani..
De sok minden ami inkább KDE specifikus ilyen esetben újra kell állítani. Még meggondolom. Csak azért kérdeztem, ha nincs benne semmi olyan extra, akkor maradok a jelenleginél. Bent a melóhelyen újra raktam, bár ott voltak gondok. Pl. a compiz-fusion 0.7.4-es verziója van benne amiben több a funkció, de nálam kicsi bugzik...

Várom, már a 0.8-as stable verziót.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux