Idézet
tanácsot szerettem volna kérni, hogy mi a fenéért nem mennek a 400as ramjaim 400on, amikor arra vannak állítva a biosban, csak 333on, amikor látom hogy épp nemsokkal előttem említette vlki.. szóval nincs értelme ezen rágódnom, ha átrakom más slotba, akkor meg instabil lesz a gép? eddig dfi lapom volt, de cserélnem kellett erre (egyik ősömmel ), mert abban vlmiért nem akart többet kijönni digitális jel az spdif-en..

van vlmi megoldás erre a problémára, bios frissités esetleg?
előre is köszönöm
K8N FAQ
Nem kommentálnám a dolgot, mert angolból elég pite vagyok, ez a feladat rád hárul.
Idézet: djculture
Szerintem azért nem panaszkodik senki mert már mindenki tuladott rajta ugymint én vagy otthon porosodik neki...Tényleg érdemes lenne már eme hibajelenségeket a gyártóval letisztázni,az asus elég komoly cég szerintem neki sem hiányzik egy negativ reklám...Egy biztos ez az alaplap viszont elég komoly tuninglehetőségekkel bir igy lehet a stabilitás szenvedett csorbát a tuning lehetőségek miatt.Ja és végül mondom /a vinyómon most is megtalálható néztem!/a driverekkel illetve bios frissitésekkel végül is nekem sikerült valamelyest stabillá belőni a gépet de tuningolni kell a procin mert alapon a proci ugyan gyors de a chipkészlet az valami csiga/lassú bútolás stb/...Milyen prockód van?
Sajnos angolul nagyon keveset tudok, másrészt pedig nem látom értelmét annak, hogy elkezdek levelezni az ASUS-sal. Ők nagyon jól tudják, hogy a K8N ilyeneket csinál, de azt kétlem, hogy póstáznának nekem egy másik alaplapot Taiwan-ból

De ha jól emlékszem te leveleztél az ASUS mérnökeivel, és annak sem lett kézzelfogható eredménye. Ha egyvalakinek kicserék az alaplapját, akkor az összes K8N tulajdonos felléphetne ezzel az igénnyel, és ez nagyon sokba kerülne az ASUS-nak. Nekem egyébként AMDSempron 2800+ procim van(az aláírásomban megtalálod a konfigomat egyébként), tuningolni max. majd akkor fogok, ha lejárt a garancia, így is elég instabil a gép, hát mág ha elkezdeném tuningolni. A bootolás lassúsága egyértelműen az IDE SW driver hibája, anékül viszonylag ngyorsan bebootol, de ha felrakom, akkor 20-30 másodpercig leáll. Amúgy milyen driverrel stabil most neked? Én az 5.11-es csomagot használom.
Szerkesztette: Bishop 2006. 04. 17. 10:02 -kor
ASUS K8N,AMD sempron 2800+ 64bit,512 DDR/400Mhz,160Gb Samsung HDJJ,ATI RADEON 9550GE 256Mb TD VGA