Idézet
Készenltinél is feléled billenyűzet

megnyomására. Egérre se a hibernálásnál sem a készenlétinél nem reagál. De nincs kizárva, hogy így is kell működnie.
Igen, most már biztos vagyok benne, hogy nem hardverhiba. A BIOS-ban csak a kikapcsolt állapotú gépre érvényes a beállítás. Úgy látszik, hogy a windózer állítja be az éledést. Neked ugye nem PS/2, hanem USB egered van? Mert az USB-nél az alaplapon alapból le van tiltva, hogy kapjon 5V-ot ha nem megy a gép, így aztán nem is éled fel rá(legalábbis hibernálásnál biztos hogy nem) A PS/2 porton viszont tudtommal nem lehet tiltani az 5V-ot, szal neked USB egered van, eltaláltam ?
Ennek monjuk normál esetben úgy kéne működni, hogy csak a billentyűzeten lévő három - nevezetesen WAKE,SLLEP,POWER - billentyűkre kéne reagálnia. A régi gépemen így is működik. Szal lehet, hogy az AMI BIOS ilyeneket nem tud.
Amúgy neked az "ACPI 2.0 support" és a "ACPI APIC support" mire van állítva? Nekem nem megy le készenlétibe újabban, csak a monitort kapcsolja ki :confused:
Idézet
A gyári cd-n levő drivereket használd, én is azt telepítettem most fel. Azzal biztos, hogy mennie kell. Ha nem akkor harver gondod lesz.
Én tovább mennék: Csak olyan drivert szabad telepíteni az alaplaphoz, ami az ASUS oldalán fennt van !
Pl. 5.03 NVIDIA drivercsomag nincs is fennt az NVIDIA oldalán, mert ez kifejezetten K8N-hez készült, és fordítva. Persze lehet, hogy ha az 5.11-est úgy telepíted, hogy nem egyéni telepítésben nem engeded, hogy felrakja az AUDIO drivereket, akkor működik, de én többet nem kísérletezgenek ilyesmivel. Az ALAPLAP CD-jére felpakoltak egy csomó dolgot, ami nem működik az alaplappal. Ilyen pl. az NVIDIA SYSTEM UTIL. (a deluxe-val sem megy tudtommal) Most, hogy sikerült leszednem az 5.11-et, helyette meg 5.03 ment fel, úgy tűnik OK,bár még az NVIDIA tűzfalat nem raktam fel. Mondjuk nem is nagyon akarom, mert csomószor blokkolja a programjaim internet hozzáférését, úgy hogy meg sem kérdezi, hogy akarom-e

De feltételezem, hoyg más tűzfallal nem tudom használni az integrált hardweres tűzfalat, így kénytelen leszek mégis ezt használni
ASUS K8N,AMD sempron 2800+ 64bit,512 DDR/400Mhz,160Gb Samsung HDJJ,ATI RADEON 9550GE 256Mb TD VGA