Idézet: uhuka - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 21:50
Igen tisztelt uhuka.
Ha nem akarsz nagyon megsértődni, akkor nem olvasod el a következőket:
Elismerésem minden olyan embernek, aki bármilyen CMS-t feltesz a netre és azt be is állítja, de ez a
A Te weboldalad topic igazából arról szól, hogy ki mit tud saját kútfőből, saját ötlete alapján alkotni. Lehet az akár statikus html oldal is, ha az igyekszik informatív lenni, próbál egyedi kinézettel rendelkezni.
Már többen is jelezték, hogy a CMS beállítás igenis nagy dolog, amit a tapasztalatok alapján el kell mondjak valóban igaznak tűnik, hiszen ezen rendszerek többségét azok alkalmazzák akik nem akarnak/tudnak HTML-ezni, PHP-zni, SQL-ezni, stb.
A másik, ennél jóval kisebb része inkább a kipróbált rendszert választják, a sok-sok, nagyon tapasztalt programozó által már készen adott tudás miatt használnak CMS-t, ezzel is csökkentve saját leterheltségüket.
Én magam is láttam és olvasok is ilyen oldalakat, ahol igenis nagyon sok mindent lehet olvasni, tanulni, szórakozni. De.
Ezen oldalakat fenntartó emberek többsége tisztában van azzal, hogy az a rendszer nem saját.
Ellenben ha saját modult, saját függvényeket illeszt bele, az már sokkal inkább elismerendő dolog, hiszen vette a fáradtságot, hogy megismerje a kódot, a rendszer belsejét. Sőt akát kész lenne saját maga megírni az egész rendszert, de épp azért nem csinálja, mert nem akarja mégegyszer feltalálni a spanyolviaszt.
Én a reklámozási céllal beillesztett linkeket többnyire csak megnézem, de ilyen esetekben nem mondok véleményt róla.
Amit ajánlani tudnék az az lenne, hogy a portálod ne váljon összedobált hírek gyűjtőhelyévé.
Nincs igazi tematikája az oldalnak, nem lehet tudni igazán, hogy kinek szól. Az, hogy a logóban olvasható, hogy
információs és üzleti portál sajnos nem jön le magáról az oldalról.
Tipikus Nuke oldal, a kissé butuska órával, a
Mit gondolsz a weboldalunkról? szavazással (sokkal fontosabb lenne, hogy az oldal olvasói mire kiváncsiak)
Röviden ennyi.
Szerkesztette: Delawer 2005. 02. 08. 08:30 -kor