Idézet: lorenzo - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 7:06
A CIB-es aktíválás még mindig szimpatikusabb, főleg ha melóhelyről telefonálok
Az OTP-nél meg úgy műxik, hogy elfáradsz a bankfiókba, átveszed az új kártyát, meg a pines borítékod is. Ettől a pillanattól kezdve használhatöd a kártyád. Nem kell aktíválni.
Viszont 3 évente 1x be kell fáradni a bankba.

Sajnos van kártya ami gyakrabban cserélődik mint három évente... Az én Visa Classicom évente pörög ki...
Én meg vagyok elégedve ezzel a CIB-es dologgal, sajnos a bankokban való ügyintézéssel csak rossz tapasztalataim vannak, pedig az OTP-nak nem is voltam ügyfele. Értem én hogy az OTP a legnagyobb bank, és az ország háromnegyede náluk van, de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy nem tudnak csinálni egy profi ügyf-et.
A CIB-nek vérprofi a telefonos helpdeskje. Adott például a CIB-es terminálprogram, biztosan ismeritek az ilyesmit, feltelepítik, aztán az modemen kommunikál a bankkal. Volt hogy megsérült az adatbázis, és valamikor 19 óra fele betelefonáltam, felvette egy hölgy, és olyan szinten vágta a programot hogy melyik adatbázisban mi van és melyik fájlt honnan töröljem és mit frissítsek hová, hogy csak dermedten lestem. Nem kapcsolgattak, nem várattak, soha nem kell droiddal beszélni... Egyszerűen félelmetes. Amíg ezt a szolgáltatást megtartják, addig megyek utánuk mint az öleb.