HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   birozee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 26. 16:59

Idézet: expesti - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 23:27

Ezt csak akkor tudnák megtenni, ha a T-Com duplázna......

akkor nem igen kell számítani duplázásra úgy látom...

#262 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 27. 15:15

hali. Externet felveszi a telefont délután 5-ig :) utána legalább 5 percnek el kell telni hogy felvegyék de felveszik :)
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#263 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 10:19

Hali!

Akkor elmeletileg, most ha szolgaltato valtas megjelolessel t-online -rol atvaltok externetre (asszem d-link modem van), akkor nem kell semmifele belepesi, csatlakozasi, valtasi, anyamkinja dijat fizetni, csak lemondom, megrendelem, es varok mikor lepek be ujabb jelszoval, es az externetes csekket?

u.i.
ugye, ha a telefonnal atallok felezo dijcsomagra, nem szemetkedik a t-com (marmint ugye nem csak bazissal lehet adsl!?)...

Gondolkoztam, hogy atmegyek chellozni, de hiaba a jo ar (net+tel+tv+hbo) elvileg 15 korulre jott volna ki, utannanezve ugy lattam maradt a "minoseg" net szempontjabol (regen chellorol mentem adsl -re), szoval asszem marad externet...

Amugy van valakinek XI. kerben (esetleg gazdagreten) externetes tapasztalata?

Szerkesztette: Vertigo 2005. 11. 29. 10:21 -kor

#264 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 10:36

Idézet: Vertigo - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 11:19

u.i.
ugye, ha a telefonnal atallok felezo dijcsomagra, nem szemetkedik a t-com (marmint ugye nem csak bazissal lehet adsl!?)...

Erre tudok válaszolni. :)

Minimál díjcsomagom van a T-nél (2000 ft havidíj) és mellette simán megy az adsl, egy szót nem szóltak. (mellesleg tele2-vel telefonálunk, hehehe)

#265 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 14:24

Idézet: Vertigo - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 11:19

Hali!

Akkor elmeletileg, most ha szolgaltato valtas megjelolessel t-online -rol atvaltok externetre (asszem d-link modem van), akkor nem kell semmifele belepesi, csatlakozasi, valtasi, anyamkinja dijat fizetni, csak lemondom, megrendelem, es varok mikor lepek be ujabb jelszoval, es az externetes csekket?

u.i.

Gondolkoztam, hogy atmegyek chellozni, de hiaba a jo ar (net+tel+tv+hbo) elvileg 15 korulre jott volna ki, utannanezve ugy lattam maradt a "minoseg" net szempontjabol (regen chellorol mentem adsl -re), szoval asszem marad externet...

Amugy van valakinek XI. kerben (esetleg gazdagreten) externetes tapasztalata?

hali. szolg váltással kapcsoaltban.  én  t-foszlányrol váltottam (volna) externetre.  szoval letöltöttem lemondo nyilatkozatot netről kinyomtattam kitöltöttem kiesésmentes szolg váltással töltöttem ki a lemondó nyilatkozatot. faxon elküldtem.(közben igényt beadtam externetnél)  8 nap a lemondási idő. ez volt csütörtöki nap szombaton kilőtték a netemet externetnél felhivtam ismerőst hogy má ki is lőtték netet akkor ezek szerint elfogadták máris kéne externetes felh név meg jelszó. ok megkaptam vígan netezek mikor rá egy hétre telefonánlnak t-comtol hogy jönnének leszerelni a modemet. mondom miért? mondom kiesésmentes szolg váltást kértem. aztmondja hát majd az externet ad modemet. externet felhív, ne engedjem hogy elvigyék a modemet. fasza. ment 3 héten keresztül és sorba visszadobták a kiesésmentes szolg váltást t-comék. utána azt mondtam externetnél hogy én leszarom. leadom a modemet és kérek szereld magadot. modemet leadtam, uj igény bead
visszadobták t-comék mert nem uj előfizető vagyok (tehát nem igényelek uj telovonalat nem érdeklik őket) szépen felhívtam a t-comot kb 8 helyre kapcsoltak mikor kicsit felment a hangom meg már fenyegetőztem hogy felnyomom őket vmi hivatalos közegnél érdekes módon már aznap délutánra elfogadták az igényt. hurrá. másnap mentem externethez ideadták a modemet. mondta a hölgy hogy még nem biztos hogy lesz de másnapra már tuti hogy lesz. ok. eltelt 1 hét sehol net. bementem extenet hogy mivan, onnan felhívták t-comot. háát költözés miatt el vannak maradva egy kicsit de 1-2 nap. még 1 hét eltelt mikor  pont a lakótelepen levő központ fele voltam. és hál isten ott volt egy t-comos. mondom remélem adsl-t köt aztmondja igen, mondom nézze már meg nevet hogy enyém ott van-e aztmondja igen mindjárt beköti és fél órán belül lesz net. ez volt de. 9 körül. hát délután 5 körül lett csak. szoval készüljön fel mindenki a szopásra. undorito t-com le se szarja az embert. szoval akinek a munkájához kell a net az addig próbáljon máshonnan intézni.... ezt azért irtam hogy más tudja mire számítson :(
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#266 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 14:24

Tisztelt Előfizetőink,

A Magyar Telekom Rt.-től (T-Com) kapott értesítés alapján az alábbi karbantartásokról értesítjük Önöket. A munkálatok miatt szolgáltatás-kiesés várható az alábbi központokhoz tartozó ADSL ügyfelek összeköttetésein. A kiesésért szíves megértésüket kérjük.

Üdvözlettel,
Externet Kft.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Demecser,
Munka időpontja:  2005.12.01. és 02-én, 22.00-06.00 óra között
Érintett szolgáltatás: ADSL
Várható üzemidőkiesés: max. 2 óra

Munkavégzés helye: Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged
Munka időpontja:  2005.12.05. és 06-án, 23.00-07.00 óra között
Várható üzemidőkiesés: max. 4 óra

Munkavégzés helye: Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Vasszentmihály, Szombathely
Munka időpontja:  22005.12.07-én, 22.00-06.00 óra között
Várható üzemidőkiesés: max. 2 óra

#267 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 17:37

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2005. nov. 30., szerda - 15:24

hali. szolg váltással kapcsoaltban.  én  t-foszlányrol váltottam (volna) externetre. 

Csak én voltam akkor olyan szerencsés, hogy simán ment a szolgáltatóváltás? (részletek a szolgáltatóváltás topikban)

Vagy örült a T-Online, hogy megszabadul tőlem? :)

#268 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 18:40

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2005. nov. 30., szerda - 17:37

Csak én voltam akkor olyan szerencsés, hogy simán ment a szolgáltatóváltás? (részletek a szolgáltatóváltás topikban)

Vagy örült a T-Online, hogy megszabadul tőlem? :)

Majd januarban megnezem, hogy nekem hogyan jon ossze a szolgaltato valtas. :)

#269 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 20:16

Idézet: tibuu - Dátum: 2005. nov. 30., szerda - 18:40

Majd januarban megnezem, hogy nekem hogyan jon ossze a szolgaltato valtas. :)

hát remélem más nem szívja meg ugy mint én

#270 Felhasználó inaktív   Ginoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 20:27

Üdv mindenkinek !

Pénteken online szerződéskötés, 2>3 Mbit-es csomagra váltottam Tonlinetól és ma már megy gond nélkül
3Mbit -el. Pedig izgultam hogy nem lesz zökkenőmentes.......

#271 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 09:30

Idézet: Ginoka - Dátum: 2005. nov. 30., szerda - 21:27

Pénteken online szerződéskötés, 2>3 Mbit-es csomagra váltottam Tonlinetól és ma már megy gond nélkül
3Mbit -el. Pedig izgultam hogy nem lesz zökkenőmentes.......

Nem egészen értem.
T-től jöttél externethez? Az lett zökkenőmentes, vagy csak sebesség növelést kértél a t-től?

#272 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 10:02

En telefonon terveztem lemondani.
Sot ugy gondoltam, akkor rogton avval, kezdem, hogy a beszelgetest en is rogzitem (ne probalkozzanak be kamu sozvegekkel)...

Mondjuk gondolkozom, hogy lehet telleg rogziteni kene, csak a vezetekes telon nincs kihangositas :(

#273 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 10:09

Ja, kerdes...

Amikor lemondom, kerek igazolast, hogy nincs tartozasom...

Azt hogyan, es mikor kapom meg?

Meg kell varnom azt, hogy megrendelhessem az externetest?

#274 Felhasználó inaktív   Ginoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 10:35

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 9:30

Nem egészen értem.
T-től jöttél externethez? Az lett zökkenőmentes, vagy csak sebesség növelést kértél a t-től?

Igen . T-től jöttem át Externethez úgy hogy közben 2Mbit-ről 3Mbit-re is kértem módosítást.
Tonline oldaláról letöltöttem a formanyomtatványt, elfaxoltam , 10 percel később Tonline ügyfélszolgálatot felhívtam hogy a fax megérkezett -e és minden adat olvasható stbstb... A pozitív válasz után online ment a megrendelés az externethez. Az ügyfélszolgálat 8 munkanapot mondott a váltás időtartamára. Tegnap este
észrevettem hogy felgyorsult a net , externetes loginnal újra beléptem és az is ment gond nélkül. Elméletileg
már pénteken be tudtam  volna lépni az externetes loginnal is, az online ügyfélszolgálati részre a webes felületen már akkor is működött a login. Ami most még gondot okoz hogy az Eudorával nem működik a freemail-es loginom pedig átírtam az SMTP szerver címét mail.externet hu-ra.

#275 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 14:42

Idézet: Vertigo - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 10:02

En telefonon terveztem lemondani.
Sot ugy gondoltam, akkor rogton avval, kezdem, hogy a beszelgetest en is rogzitem (ne probalkozzanak be kamu sozvegekkel)...

Mondjuk gondolkozom, hogy lehet telleg rogziteni kene, csak a vezetekes telon nincs kihangositas :(

csak faxon fogadják el a lemondást

#276 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:05

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:42

csak faxon fogadják el a lemondást

FAX... a F@Xom bele...

A vilag leghaszontalanabb talalmanya, mar evtizedek ota van e-mail, meg minden, sosem ertem meg a FAX mi a F@Xert hivatalosabb, mint az egyeb formak...

Sosem haszanlok FAXot, mindig csak ilyen hivatalaso F@Xsagokhoz kell, oskulvulet  :reklamacio:

Aze koszi! :D

(elotte rajukcsorgok aze, es megkerdezgetem, illetve nyomatekositom hogy en is felveszem amit mondanak...)

#277 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:43

Idézet: Vertigo - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:05

FAX... a F@Xom bele...

A vilag leghaszontalanabb talalmanya, mar evtizedek ota van e-mail, meg minden, sosem ertem meg a FAX mi a F@Xert hivatalosabb, mint az egyeb formak...

Sosem haszanlok FAXot, mindig csak ilyen hivatalaso F@Xsagokhoz kell, oskulvulet  :reklamacio:

Aze koszi! :D

(elotte rajukcsorgok aze, es megkerdezgetem, illetve nyomatekositom hogy en is felveszem amit mondanak...)

FAX hitelesebb mint az e-mail... :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#278 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 21:55

Idézet: Lenny - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:43

FAX hitelesebb mint az e-mail... :)

LOL  :D

#279 Felhasználó inaktív   pumpili 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 08:50

Idézet: Vertigo - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 20:55

LOL  :D

Ha csatolod a mailhez valamilyen formátumban, úgy is elfogadják!

#280 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 12:22

most rendeltem meg online a PREPaid csomagot, telefonvonallal egyutt (azert naluk, mert dec15 be kellett fernem a kedvezmenybe es ha T-COM -nal rendelek telefonvonalat hiperszuper keszulekkel es masik 2 kedvezmennyel, akkor sosem ferek be a dec15be (mert ugye akkor 30nap, es addig nem biztos h meglesz a telszam amire lehet kotni a dsl-t - jol ki van ez talalva :(( hiaba vagy uj elofizeto nem kapsz meg igy sem minden kedvezmenyt, mert NEM FÉRSZ bele az idobe - ezen a postazos baromsagon kellene mar vegre valtoztatni :((( - de talan igy is megerte - remelem gyorsan lesz emeles is, de ha nem az sem baj - csak legyen vegre otthon is net, amivel elerem a melohelyen a servert)
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.