Idézet: mpc - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 21:37
Az utóbbi egy-két napban nekem nagyon úgy tűnik, mintha lassabban működne a rendszer.
Megnéztem a BIX statisztikákat is, hatalmas forgalmi ugrás látszik rajta.
Az a gondom leginkább, hogy a weblapok lassan kezdenek el töltődni, utána viszont hamar "ideérnek".
Modem kérdésben:
Az én D-Link modemem is gyakran dobta a kapcsolatot (akár 2-3 percenként is). A problémára az jelentette a megoldást, hogy a felfele menő forgalmat kissé lejjebb kellett szabályozni. Ekkor nem is melegedett annyira a készülék.
nemtudom mióta van ez így neked de mostanság nekem is szutyizott de azért mert a t-com fejlesztéseket csinál a hálózaton....
Tájékoztató az ADSL szolgáltatást használók részére
2006. január 5.
A T-Com 2006. január 9-én, január 11-én, valamint január 16-31. között korszerűsítési munkálatokat végez országos ADSL-hálózatán, ami miatt 30-120 perc közötti időtartamban nem lesz elérhető az ADSL-szolgáltatás azokon a területeken, ahol a munkálatok éppen folynak.
A T-Com kiemelt figyelmet fordít az ADSL-szolgáltatást használó ügyfelek igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítésére, a szolgáltatás minőségére és arra, hogy megfelelő alapot teremtsen a nagyobb sávszélesség igényű korszerű szolgáltatások bevezetéséhez. Ennek megfelelően folyamatosan korszerűsíti meglévő ADSL hálózatát.
A fent jelzett időpontokban folyó munkálatok ütemezéséről a T-Com tájékoztatja az internetszolgáltatókat, így a kiesésről szóló pontos információkért kérjük, forduljanak az internetszolgáltatóikhoz.
nekem ugyan nem volt netszakadás de baromi lassu volt a letöltésem stb.....

Súgó
A téma zárva.