Elküldve: 2006. 04. 18. 13:03
Hát nem tudom, de én már egyre jobban csalódok a TvNet-ben.
Mint írtam megrendeltem én is az ADSL3G-t. V-ker, a szolgáltatás azonnal léttesíthető...
Még február eljén történt a szerződés aláírása. Utánna turelmesen vártam, hogy megtörténjen a bekötés. Az 1 hónap letelte után már kb. hetente érdeklődtem, hogy hogy áll a folyamat. Elhozhattuk a modemet végre(múlt hét előtt), azt mondták, hogy a szolgáltatás léttesítve van és ÉL!
Namármost a dsl led az nem gyúllad ki a modemen. Próbáltam én már mindenféleképpen bekötni, de semmi. Múlthéten hétfőtől mindennap betelefonáltam érdeklődve. Mindig azt a választ kaptam, hogy a kapcsolat léttesítve van, felvették hibának, még aznap kijavítják és visszahívnak. Soha nem hívtak fel, még csak e-mail-t sem írtak. Már mondtam nekik, hogy küldjenek ki egy szerelőt, természetesen kifizetem a kiszállást, ha az én hibámból nem megy az internet. Mind a mai napig nem kaptam semmi értesítést. Ma is telefonáltam...ugyanaz annyi különbséggel, hogy most mondott a telefonos egy olyat, hogy lehet, hogy a dslam-ba nem dugtak rá valamit(lehet, hogy már előfordult?), de ettől eltekintve a szokásos, ellett küldve a szerelőknek, látja az előzményeket is(már 5X ellett küldve a hiba a szerelőknek) még lehet, hogy ma kijavítják, de nem ígéri meg.
Az ügyfélszolgálat nagyon rendes, segítőkész, normálisan próbálják megoldani a problémát, nem nézik alapból hülyének az embert(ellenben t-online).
DE nem hiszem el, hogy több, mint 1 hét után nem tudnak egy szerelőt kiküldeni, hogy ugyanmár nézze már meg bevan-e dugva az a kábel...esetleg feljönne hozzám megnézni, hogy mi nem működik, nem-e én rontottam el valamit(már próbáltam mindent 100X).
Nagyon csalódtam a szolgáltatóban, maximálisan túllépik a vállalt határidőket, nem javítják a hibát, ügyfél kapcsolattartás=0.
Remélem, hogy hamarosan történik valami, mert ez így nem lesz jó. Már várom az első számlát, mert elvileg a szolgáltatás aktív...
Inkább vártam volna még pár hónapot és a t-online is elkezdi bekötni a 2+-os adsl-eket. Ez így katasztrófa, ha az elején tudom nem megyek bele.