HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 16:48

Idézet: skoal - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 14:31

Egy kis lista a keszen levo kozpontokrol.
Ezekben lehet mar varni a hurkokat.Sajnos szinte az osszes
elso utemes kozpontot mar at kelett volan adni a tcomnak de meg csak itt tartunk.
Nezzetek el,nem a mi hibank,a tikomra kell folyton varni. :confused:

Kozpont neve  Betelepules datuma
Belváros                2005-12-20
Budafok                2006-04-04
Kelenföld            2006-03-24
Lágymányos      2006-04-11
Óbuda                  2006-04-11
Pesthidegkút        2006-04-11
Teréz                2005-12-20
Városmajor          2006-03-22

Az egész hurokátengedés procedúra csak a betelepülés után kezdődik?

#422 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 17:49

Idézet: skoal - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 15:31

Egy kis lista a keszen levo kozpontokrol.
Ezekben lehet mar varni a hurkokat.Sajnos szinte az osszes
elso utemes kozpontot mar at kelett volan adni a tcomnak de meg csak itt tartunk.

Kozpont neve  Betelepules datuma
Belváros                2005-12-20
Budafok                2006-04-04
Kelenföld            2006-03-24
Lágymányos      2006-04-11
Óbuda                  2006-04-11
Pesthidegkút        2006-04-11
Teréz                2005-12-20
Városmajor          2006-03-22

A tobbirol idopontot lehet tudni?
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#423 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 18:32

Idézet: skoal - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 15:31

Te tvnet műszakis vagy?  ;)

#424 Felhasználó inaktív   Totya61 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 22:24

Sziasztok!
Ti is atpasztaljátok, hogy az utóbbi időben elég sokszor hosszú percekre nincs kapcsolat a kiszolgálóval. Lehet, hogy uj takarítónő van a TVnet-nél és folyton kihúzza a konektorból a gépeiket?javascript:emoticon(';)')
smilie Én nem bánom, de valakit rúgjanak fenéken mert kellemetlen. Mindíg a legfontosabbkor nincs net.
És még annyira sem méltatnak, hogy felvegyék a hibabejelentő telefonját.

#425 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 09:10

Idézet: hbooo - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 17:49

A tobbirol idopontot lehet tudni?

annyit lehet tudni, hogy húzza a t-com mint a rétestésztát, folyamatban vannak

#426 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 09:11

Idézet: Totya61 - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 22:24

És még annyira sem méltatnak, hogy felvegyék a hibabejelentő telefonját.

1258

0-24 hívható :-)

#427 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 11:54

Pesterzsébeten mikor várható az átállás?
Úgy hallottam, hogy e hónap közepe...
firefox+foobar+mplayerc

#428 Felhasználó inaktív   skoal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 17:13

Idézet: happy_harry - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 11:54

Pesterzsébeten mikor várható az átállás?
Úgy hallottam, hogy e hónap közepe...

Csak annyit tudunk hogy a tcomnak apr.1-en kelett volna atadnia a helyseget,de
meg nincsenek vele kesz,sajnos tovabbi datumot nem tudok mondani.
Ha atadtak a helyseget utanna mennek a mieink szekrenyt tapegyseget epiteni,
valamint kabelezni(ez kb 2-3 nap),utanna csak a bereltvonaltol fugg ill,hogy atadtak e
a hurkat.

#429 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 17:52

Idézet: skoal - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 17:13

valamint kabelezni(ez kb 2-3 nap),utanna csak a bereltvonaltol fugg ill,hogy atadtak e
a hurkat.

:think:
firefox+foobar+mplayerc

#430 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 19:06

Idézet: happy_harry - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 18:52

:think:

En Ujpestet várom.
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#431 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 23:03

Idézet: skoal - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 16:13

a hurkat.

Hat en azert vitatkoznek az igergetessel.A varosmajori kozponthoz tartozom.Nezzuk csak a datumot meg.
"Városmajor          2006-03-22".Most mikor irom 2006.04.14 van.Nalam semmilyen ADSL2+ nincs.Csak a regi sebesseg ami 2,2-rol eleg gyakran 1,5-re lejon, es ne is beszeljunk a szunetekrol.Milyen 2-3 naprol beszelunk? :mad:
Joeapi

#432 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 09:38

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 23:03

Hat en azert vitatkoznek az igergetessel.A varosmajori kozponthoz tartozom.Nezzuk csak a datumot meg.
"Városmajor          2006-03-22".Most mikor irom 2006.04.14 van.Nalam semmilyen ADSL2+ nincs.Csak a regi sebesseg ami 2,2-rol eleg gyakran 1,5-re lejon, es ne is beszeljunk a szunetekrol.Milyen 2-3 naprol beszelunk? :mad:

fontos rész volt: "ha a hurok át van engedve"

kaptál róla smst vagy telefonos értesítést?

#433 Felhasználó inaktív   Onion 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 15. 09:50

Szevasztok.

Ez a Adsl3g szolgáltatás ad valami extra dolgot amitől olyan jó? Az hogy hurok van az engem különösebben nem érdekel, az a szolgáltató dolga.
Az átállás nektek hogy sikerült, vannak napos leállások a szolgáltató váltása között?

#434 Felhasználó inaktív   Arwald 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 14:26

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. ápr. 14., péntek - 22:03

Én is hasonlóról tudok beszámolni. Nálam (Budafokon) több, mint egy hét kisesés volt. Egy hét telefonálgatás és levelezés után végül ismét volt net, de már nem 135 Kbyte/s, hanem csak 107 Kbyte/s lett. :(
Tehát már az új, 3G 1 Mbit-et adtak. Ez mondjuk még benne van a szerződésben vállalt intervallumban, de nem felhőtlen a boldogságom. Eddig nem ezt szoktam meg tőlük.

#435 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 18:26

Idézet: androom - Dátum: 2006. ápr. 15., szombat - 8:38

fontos rész volt: "ha a hurok át van engedve"

kaptál róla smst vagy telefonos értesítést?

Te kaptal ilyen sms-t vagy telefont?Egyebkent megint idezek: elso utemes kozpontot mar at kelett volan adni a tcomnak de meg csak itt tartunk.Tehat az "itt tartunk" nekem azt jelentette hogy a varosmajorit atadta a tcom,es nagyon regen eltelt a 2-3 nap,es ezert gondolom hogy a tvnet a hunyo, vagy akitol idezek annak semmi koze sincs se a tvnethez,se a tcomhoz.Valahogy en igy ertelmeztem skoal beirasat.Tessek skoal urat kerdezni akkor. :up:
Joeapi

#436 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 16. 16:43

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. ápr. 15., szombat - 18:26

Te kaptal ilyen sms-t vagy telefont?Egyebkent megint idezek: elso utemes kozpontot mar at kelett volan adni a tcomnak de meg csak itt tartunk.Tehat az "itt tartunk" nekem azt jelentette hogy a varosmajorit atadta a tcom,es nagyon regen eltelt a 2-3 nap,es ezert gondolom hogy a tvnet a hunyo, vagy akitol idezek annak semmi koze sincs se a tvnethez,se a tcomhoz.Valahogy en igy ertelmeztem skoal beirasat.Tessek skoal urat kerdezni akkor. :up:

nem, én nem kaptam. De én nem is várok hurokátengedésre :-)

Köszi skoalbácsi a kollegám.
A Városmajor központban is több aktív user van, és sok hurokátengedésre váró.

#437 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 16. 17:38

Idézet: androom - Dátum: 2006. ápr. 16., vasárnap - 16:43

.........Köszi skoalbácsi a kollegám.

Szia

Te és a skoalbácsi TVnet-es műszakisok vagytok?  ;)

#438 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 13:03

Hát nem tudom, de én már egyre jobban csalódok a TvNet-ben.
Mint írtam megrendeltem én is az ADSL3G-t. V-ker, a szolgáltatás azonnal léttesíthető...
Még február eljén történt a szerződés aláírása. Utánna turelmesen vártam, hogy megtörténjen a bekötés. Az 1 hónap letelte után már kb. hetente érdeklődtem, hogy hogy áll a folyamat. Elhozhattuk a modemet végre(múlt hét előtt), azt mondták, hogy a szolgáltatás léttesítve van és ÉL!
Namármost a dsl led az nem gyúllad ki a modemen. Próbáltam én már mindenféleképpen bekötni, de semmi. Múlthéten hétfőtől mindennap betelefonáltam érdeklődve. Mindig azt a választ kaptam, hogy a kapcsolat léttesítve van, felvették hibának, még aznap kijavítják és visszahívnak. Soha nem hívtak fel, még csak e-mail-t sem írtak. Már mondtam nekik, hogy küldjenek ki egy szerelőt, természetesen kifizetem a kiszállást, ha az én hibámból nem megy az internet. Mind a mai napig nem kaptam semmi értesítést. Ma is telefonáltam...ugyanaz annyi különbséggel, hogy most mondott a telefonos egy olyat, hogy lehet, hogy a dslam-ba nem dugtak rá valamit(lehet, hogy már előfordult?), de ettől eltekintve a szokásos, ellett küldve a szerelőknek, látja az előzményeket is(már 5X ellett küldve a hiba a szerelőknek) még lehet, hogy ma kijavítják, de nem ígéri meg.
Az ügyfélszolgálat nagyon rendes, segítőkész, normálisan próbálják megoldani a problémát, nem nézik alapból hülyének az embert(ellenben t-online).
DE nem hiszem el, hogy több, mint 1 hét után nem tudnak egy szerelőt kiküldeni, hogy ugyanmár nézze már meg bevan-e dugva az a kábel...esetleg feljönne hozzám megnézni, hogy mi nem működik, nem-e én rontottam el valamit(már próbáltam mindent 100X).

Nagyon csalódtam a szolgáltatóban, maximálisan túllépik a vállalt határidőket, nem javítják a hibát, ügyfél kapcsolattartás=0.

Remélem, hogy hamarosan történik valami, mert ez így nem lesz jó. Már várom az első számlát, mert elvileg a szolgáltatás aktív...

Inkább vártam volna még pár hónapot és a t-online is elkezdi bekötni a 2+-os adsl-eket. Ez így katasztrófa, ha az elején tudom nem megyek bele.

#439 Felhasználó inaktív   Marczeeee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 16:51

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 14:03

Hát nem tudom, de én már egyre jobban csalódok a TvNet-ben.
Mint írtam megrendeltem én is az ADSL3G-t. V-ker, a szolgáltatás azonnal léttesíthető...
Még február eljén történt a szerződés aláírása. Utánna turelmesen vártam, hogy megtörténjen a bekötés. Az 1 hónap letelte után már kb. hetente érdeklődtem, hogy hogy áll a folyamat. Elhozhattuk a modemet végre(múlt hét előtt), azt mondták, hogy a szolgáltatás léttesítve van és ÉL!
Namármost a dsl led az nem gyúllad ki a modemen. Próbáltam én már mindenféleképpen bekötni, de semmi. Múlthéten hétfőtől mindennap betelefonáltam érdeklődve. Mindig azt a választ kaptam, hogy a kapcsolat léttesítve van, felvették hibának, még aznap kijavítják és visszahívnak. Soha nem hívtak fel, még csak e-mail-t sem írtak. Már mondtam nekik, hogy küldjenek ki egy szerelőt, természetesen kifizetem a kiszállást, ha az én hibámból nem megy az internet. Mind a mai napig nem kaptam semmi értesítést. Ma is telefonáltam...ugyanaz annyi különbséggel, hogy most mondott a telefonos egy olyat, hogy lehet, hogy a dslam-ba nem dugtak rá valamit(lehet, hogy már előfordult?), de ettől eltekintve a szokásos, ellett küldve a szerelőknek, látja az előzményeket is(már 5X ellett küldve a hiba a szerelőknek) még lehet, hogy ma kijavítják, de nem ígéri meg.
Az ügyfélszolgálat nagyon rendes, segítőkész, normálisan próbálják megoldani a problémát, nem nézik alapból hülyének az embert(ellenben t-online).
DE nem hiszem el, hogy több, mint 1 hét után nem tudnak egy szerelőt kiküldeni, hogy ugyanmár nézze már meg bevan-e dugva az a kábel...esetleg feljönne hozzám megnézni, hogy mi nem működik, nem-e én rontottam el valamit(már próbáltam mindent 100X).

Nagyon csalódtam a szolgáltatóban, maximálisan túllépik a vállalt határidőket, nem javítják a hibát, ügyfél kapcsolattartás=0.

Remélem, hogy hamarosan történik valami, mert ez így nem lesz jó. Már várom az első számlát, mert elvileg a szolgáltatás aktív...

Inkább vártam volna még pár hónapot és a t-online is elkezdi bekötni a 2+-os adsl-eket. Ez így katasztrófa, ha az elején tudom nem megyek bele.

Számomra a nagy kérdés itt az, hogy a központban ők kötnek be valakit fizikailag, vagy a matáv. Bár gyanítom hogy ők, de azért ez érdekelne. Nekem is volt sima adsl-el bajom, én is szóltam nekik többször is, és az volt a vége hogy a matáv volt lassú és nem volt kedvük elmászni a város széle felé eső telóközpontba. A tvnet amúgy szerintem hirtelen kezdett el most felnőni, és nem biztos hogy a létszámuk meg az embereik felkészültsége tudja/tudta tartani a lépést a növekedéssel. Remélem hogy összekapják magukat, mert amúgy rendes cég, eddig meg voltam velük elégedve.  :)

#440 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 11:09

nem tudom, mi tévő legyek..
elmondom a történetet: bejelentettem adsl hibát párszor, mire nagynehezen sziveskedett a fatáv kijavítani. 2mbitről levettek 1mbitre, igy stabil, gyors lett a kapcsolat. jött is a vezetékes sms, hogy kijavitották. a probléma csak az, hogy 2 megáért fizetek, úgyhogy irtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy ha lehetne módosítsák a csomagomat. jött a válasz, h mérjek tesztservert. mértem, hajszál 1mbit, elküldöm, jön a válasz, hogy továbbitották a t-comnak, várjak a hiba kijavitásáig... természetesen az előző levelezést is beidéztem + hibakód, de úgy látszik nem vágják mi van, el se olvassák amit ir az ember. najó, gondoltam majd telefonon. felhivom, elmondom a problémám, h. nincs semmiféle hiba csak a csomagomat szeretném ha átállitanák. rendben, továbbitják a t-comhoz. mondom, nincs semmi hiba már, elmondom ujra a sztorit. rendben, várjak a hiba kijavitásáig, továbbitják a t-comhoz. nakössz, viszhall. :D
most ilyenkor mit csináljak? :D menjek be személyesen? :D remélem a t-com már nem nyúl a vonalamhoz, igy most jó nagyon :}
gondolom (sőt biztos) a tcom nem szólt a tvnetnek, h vissza raktak 1megára, úgyhogy ezt nekem kéne intézni. nehéz menet lesz..

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.