HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:16

Idézet: skoal - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 12:32

Sajnos csepel a II. utemben sem lesz benne mert irrealisan magas lenne a koltsege a betelepulesnek
(soksok Milka). sry :(

Ez mennyire biztos? Milyen forrasbol tudod?

#182 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:21

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 11:40

Ez a térkép szerint XXI. ker nem piros, de tudtommal ott nincs Hytas, legalábbis nagy területen biztos nincs.

ADSL-t ott kapsz majd TVNet-től ahol olyan az ADSL megoldás hogy közvetlenül a főközpontba csatlakozol. Ott ahol fatáv miniDSLAM-mal oldotta meg a kapcsolódást ott ez nem lesz elérhető. Ez jellemzően a  Hytasos("optikás") terület. Ott évekig nem volt ADSL csak az elmúlt év őszén kezdett jobban nekiállni telepíteni miniDSLAM-os barkácsmegoldással kiváltva a problémát.

Nekem telefonon azt mondtak, hogy a terkep folyamatosan valtozni fog, vagyis ugy mondta, hogy csak a kek ami biztos, a II. utemet meg nem tuntettek fel a terkepen...bar ott van a szurkenel :confused: Nem tudom, hogy a terkep csaloka-e, mivel a szurkebol is van egy vilagos es egy sotetebb...a jelmagyarazat szerint pedig a sotetszurke a II. utem.

Nekem 2003. nyaratol van itt Csepelen ADSL (belvarosban, kozpontban lakom)...akkor ezek szerint valszeg nem optikas?

#183 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:23

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 11:30

Szia!

Ezt milyen akcióban adják, a szolgáltatóváltásnál 10380 van:
"amint lehet, megrendelem naluk a netet, s addig a 2Mbites vonalat 8040Ft-ert tudjak adni."

Nekem most 2Mbites csomagom van 6000 alapdíjjal és max. 10380 havidíjjal...

Gyuri

Azt mondtak telefonban, hogy mivel az ADSL3G-t rendelem meg, igy az ahhoz valo dijat kell neznem. Es addig a sima ADSL-t 8040-ert adjak. De ez majd ugyis kiderul, ugyanis ha nem tudjak kiepiteni a 3G-t, akkor folosleges valtanom.

#184 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:26

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 13:16

Ez mennyire biztos? Milyen forrasbol tudod?

teljesen biztos, sajnos, én is megerősítem

#185 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:30

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 12:23

Azt mondtak telefonban, hogy mivel az ADSL3G-t rendelem meg, igy az ahhoz valo dijat kell neznem. Es addig a sima ADSL-t 8040-ert adjak. De ez majd ugyis kiderul, ugyanis ha nem tudjak kiepiteni a 3G-t, akkor folosleges valtanom.

Szia!

Ezért szerintem elgondolkodhatsz a váltáson, mert ha jól olvasom most 11500 fizetsz a 2mb vonalért:

"amint lehet, megrendelem naluk a netet, s addig a 2Mbites vonalat 8040Ft-ert tudjak adni...meg mindig olcsobb, mint a mostani (mar husegnyilatkozat nelkuli) 11.500Ft-os elofizum"

Ha ezt a sima 2mb vonalat tudja adni a tvnet 8040-ért majdani 2500-s adsl3g csomag reményében, azért ez 3500 kevesebb mint a mostanid, persze ha váltassz, alá kell írnod 1 évet..

Te tudod. :confused:

Gyuri

#186 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:54

gyuri:

A TVNet azért biztosítja ezt a 2 fázisos kedvezményes díjat hogy előfizetőket tudjon magához kötni. De ez csak ott értelemszerű, ahol tudja hogy rövid időn belül átmigrálhatja az ügyfelet a saját hálózatára.

Ugye ha pl. ez a lehetőség nem lenne, akkor pl. ha adott pillanatban még nem elérhető az ADSL3G az előfizető számára akkor elmegy és köt máshol egy 1-2 éves hűségszerződést. Így aztán hiába válik mondjul fél éven belül azon a területen elérhetővé a szolgáltatás, az ügyfél már nem tud visszajönni mert adott ideig le van kötve.

Ezért találták ki hogy amint felszabadul egy ügyfél hűsége és realítás van arra hogy a területén záros határidőn belül megoldható majd a migrálás ott egy kedvezőbb havidíjjal magukhoz csábítják erre az átmeneti időszakra, majd ha meglesz a lehetőség akkor átteszik saját infrastruktúrára.

Természetesen egy olyan helyszínen ahol semminemű realítás nem látszik arra hogy valaha is lesz ADSL3G, az TVNet nem fog kedvezményes ADSL díjat adni évekig, hisz az neki üzletileg nem érdeke.

Szerkesztette: shabba 2006. 02. 01. 13:56 -kor

#187 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:07

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 13:54

gyuri:

A TVNet azért biztosítja ezt a 2 fázisos kedvezményes díjat hogy előfizetőket tudjon magához kötni. De ez csak ott értelemszerű, ahol tudja hogy rövid időn belül átmigrálhatja az ügyfelet a saját hálózatára.

Ugye ha pl. ez a lehetőség nem lenne, akkor pl. ha adott pillanatban még nem elérhető az ADSL3G az előfizető számára akkor elmegy és köt máshol egy 1-2 éves hűségszerződést. Így aztán hiába válik mondjul fél éven belül azon a területen elérhetővé a szolgáltatás, az ügyfél már nem tud visszajönni mert adott ideig le van kötve.

Ezért találták ki hogy amint felszabadul egy ügyfél hűsége és realítás van arra hogy a területén záros határidőn belül megoldható majd a migrálás ott egy kedvezőbb havidíjjal magukhoz csábítják erre az átmeneti időszakra, majd ha meglesz a lehetőség akkor átteszik saját infrastruktúrára.

Természetesen egy olyan helyszínen ahol semminemű realítás nem látszik arra hogy valaha is lesz ADSL3G, az TVNet nem fog kedvezményes ADSL díjat adni évekig, hisz az neki üzletileg nem érdeke.

Eddig oke...s eppen ezzel van a problema...most lemondom a masikon az elofizumat, majd megrendelem a TVnetnel az ujat, de lehet el fogjak utasitani, mivel addigra lehet tudni fogjak, hogy Csepelen ugysem fogjak kiepiteni (gondolom ebben az esetben nem fogjak a 8000Ft-os dijjal adni a netet), igy net nelkul maradok...gondolom nem kis idore...igy ket szek koze esek. Ugyanis mar ketten erositettek meg, hogy Csepelen nem fogjak kiepiteni a halozatot.

Szerkesztette: foxyr 2006. 02. 01. 14:08 -kor

#188 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:10

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 13:30

Ha ezt a sima 2mb vonalat tudja adni a tvnet 8040-ért majdani 2500-s adsl3g csomag reményében, azért ez 3500 kevesebb mint a mostanid, persze ha váltassz, alá kell írnod 1 évet..

Te tudod. :confused:

Gyuri

Szivesen alairom az 1 ev huseget, mivel mas szolgaltato ennyi penzert 1Mbites vonalat sem biztosit, nemhogy 2-t.

#189 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 15:04

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 15:07

Eddig oke...s eppen ezzel van a problema...most lemondom a masikon az elofizumat, majd megrendelem a TVnetnel az ujat, de lehet el fogjak utasitani, mivel addigra lehet tudni fogjak, hogy Csepelen ugysem fogjak kiepiteni (gondolom ebben az esetben nem fogjak a 8000Ft-os dijjal adni a netet), igy net nelkul maradok...gondolom nem kis idore...igy ket szek koze esek. Ugyanis mar ketten erositettek meg, hogy Csepelen nem fogjak kiepiteni a halozatot.

Ha elolvasod az oldalukat akkor láthatod kiesés csak akkor van ha te azonnal bekötést kérsz mer első fázisos vagy. Ekkor kell felmondani a meglévő szerződést, megcsinálni a papírmunkát és ha az adminisztráció sikeres akkor egy 30 napos bekötési időintervallummal számolni.

Második fázis esetén nincs kiesés. Ekkor egy kiesésmentes szolgáltató váltás történik, ugyanúgy mintha fatáv esetén tvnet-re térnél át. És egyben megindul az adminisztratív dolgok elrendelzése is hogy mire sok kerül az ADSL3G váltásra már minden kész legyen. Akkor már csak annyi történik hogy a telefonközpontban a fatáv DSLAM-járól átkötik a kábeled a TVNet DSLAM-jára ami max pár perc kiesést fog okozni. Megváltoztatod a logint a gépeden és menni is fog.

Az pedig hogy adott telefonközpontba be fog e telerülni TvNet az egy üzletpolitikai döntés, semmi köze nincs ahhoz nekem milyen vonalad van és kinél. Ha a cég nem is tervezi adott telefonközpont ellátását akkor nem is köthet veled előszerződést hisz mire tenné. Így szerintem nincs arra igazán esély hogy te két szét között a földre ess.

Az igazi problét inkább az fogja jelenteni hogy az hogy valakinek működő ADSL kapcsolódása van az és adott környék telefonközpontjába TvNet betelepült az még nem jelent olyan 100%-os biztonságot az ADSL létesíthetőségéről ahogy az az oldalukon szerepel. Mert pl. hiába van ott Óbuda vagy Békásmegyer telefonközpontban az eszközeivel a TvNet ha én itt a Pók utcai lakótelepen miniDSLAM-os megoldással csatlakozom fatáv hálózatához nem pedig közvetlenül a főközpontba. De ez a probléma jellemzően a Hytasos területek sajátja lesz. Ezt kell valahogy megoldania TvNet-nek ami jelenleg tuti nem müxik mert az én telefonszámomat is második fázisba sorolja. Márpedig itt nálunk tuti nem lesz elérhető a szolgáltatásuk. Legalábbis nagyon csodálkoznák azon ha bevállalnának egy párhuzamos miniDSLAM infrastruktúrát is, mert az üzletileg elég erősen bukta lenne.

#190 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:13

Nagy erdeklodessel olvasgatom ez t adolgot, mert tavaly ev vegen ugy gondoltam, hogy felmondom a t-nyalas adsl -em, es atmegyek az externethez ev elejen (gondoltam karacsony lecsengese utan grodulekenyebb), de ido kozben emelt az externet, szoval igy ez  a mostani dolog nagyon erdekelne...

Gazdfagreten lakom, a teloszamra elvileg 2. fazist irt, de vegul is a mostani 2Mbites elofizum helyett, ha ugyan ilyet kapnek atmenteileg (amig a 3g fantazianevu halo nem elerheto) 8k -ert az nekem nagyon szimpi.

Az erdekelne, hogy ha megrendelem a 3g 2500 -as cuccot, 1ev huseggel, es 2. fazira tudjak igerni, akkor ugyebar 4. negyedevig (kiepitesig) 2Mbit -es mezei adsl -t szolgaltatnanak. Viszont a husegszerzodes 1 eve honnantol el? A szerzodeskotestol, avagy a 3g net otthonomban valo mukodokepessegenek kezdetetol?

Illetve az is erdekelne, hogy eddig mennyire voltak megelegedve a szolgaltatassal az itteni felhasznaloik?

Regebben hallottam nehany rossz dolgot, foleg az ufsz -ukrol, nem tudom ez mennyire altalanos mostansag, illetve az esetleges problemak mennyire helyspecifikusak? (leginkabb gazdagret es kornyeke erdeklne XI.)

u.i.
a weboldaluk nalam egesz nap elerhto volt...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 02. 01. 16:13 -kor

#191 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:14

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 15:04

Második fázis esetén nincs kiesés. Ekkor egy kiesésmentes szolgáltató váltás történik, ugyanúgy mintha fatáv esetén tvnet-re térnél át. És egyben megindul az adminisztratív dolgok elrendelzése is hogy mire sok kerül az ADSL3G váltásra már minden kész legyen. Akkor már csak annyi történik hogy a telefonközpontban a fatáv DSLAM-járól átkötik a kábeled a TVNet DSLAM-jára ami max pár perc kiesést fog okozni. Megváltoztatod a logint a gépeden és menni is fog.

Ha a cég nem is tervezi adott telefonközpont ellátását akkor nem is köthet veled előszerződést hisz mire tenné. Így szerintem nincs arra igazán esély hogy te két szét között a földre ess.

Egyik eszrevetelem...a weboldalukon levo telefonszam-ellenorzo nalam hibas szamot ad ki...ismerosok telefonszamat megadva, mindenkinek 1-es vagy 2-es utemidot adta meg. Ha az en szamomat adtam meg, akkor azt irta ki, hogy "hibas telefonszam"...lehet ennek jelentosege, vagy csak nem teljes az adatbazisuk? Egyebkent volt olyan is, hogy a terkep alapjan nincs benne az 1. utemben, azonban a telefonszam keresesere az 1. utemet adta meg.(XIX.ker)

Azert eshetek ket szek koze, mert...szolgaltatovaltasnal ugye eloszor nekem el kell kuldenem faxon a mostaninak a felmondasrol szolo nyilatkozatot, s ezutan kell megrendelnem a TVnet-nel. De amint te is irtad, idezek "Ha a cég nem is tervezi adott telefonközpont ellátását akkor nem is köthet veled előszerződést hisz mire tenné", akkor szivas van, mert T-onlinenek mar elkuldtem a felmondasrol szolo papirt...azzal meg nem erek semmit, ha sima ADSL-szolgaltatovaltast akarnak velem kotni 10400Ft-ert, mert akkor viszont mas szolgaltatot valasztok. (Eddig ezt terveztem, csak most ezzel a lehetoseggel bejott a kepbe a TVnet). Mert ugye gondolom csak azoknak adjak majd 8000Ft-ert az ADSL-t (akiknek meg nem lesz 1. utemben kiepitve, de a 2. utemben mar igen), akiknek tervezik a rendszer kiepiteset a jovoben.

Szerkesztette: foxyr 2006. 02. 01. 16:19 -kor

#192 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:21

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 15:13

Nagy erdeklodessel olvasgatom ez t adolgot, mert tavaly ev vegen ugy gondoltam, hogy felmondom a t-nyalas adsl -em, es atmegyek az externethez ev elejen (gondoltam karacsony lecsengese utan grodulekenyebb), de ido kozben emelt az externet, szoval igy ez  a mostani dolog nagyon erdekelne...

Gazdfagreten lakom, a teloszamra elvileg 2. fazist irt, de vegul is a mostani 2Mbites elofizum helyett, ha ugyan ilyet kapnek atmenteileg (amig a 3g fantazianevu halo nem elerheto) 8k -ert az nekem nagyon szimpi.

Az erdekelne, hogy ha megrendelem a 3g 2500 -as cuccot, 1ev huseggel, es 2. fazira tudjak igerni, akkor ugyebar 4. negyedevig (kiepitesig) 2Mbit -es mezei adsl -t szolgaltatnanak. Viszont a husegszerzodes 1 eve honnantol el? A szerzodeskotestol, avagy a 3g net otthonomban valo mukodokepessegenek kezdetetol?

Illetve az is erdekelne, hogy eddig mennyire voltak megelegedve a szolgaltatassal az itteni felhasznaloik?

Regebben hallottam nehany rossz dolgot, foleg az ufsz -ukrol, nem tudom ez mennyire altalanos mostansag, illetve az esetleges problemak mennyire helyspecifikusak? (leginkabb gazdagret es kornyeke erdeklne XI.)

u.i.
a weboldaluk nalam egesz nap elerhto volt...

Szia!

Én is váltani fogok majd a 2mb tvnet adsl-ről II. fázisu 2500 adsl3g-re.

Márc. 13 lejár az 1 év hűségem, ehónapban elindítom az adsl3g megrendelést.
Ha jól értelmezem kapok 8040-ért 2mb "mezei" adsl-t márc. 13-tól min. 6 hónapig vagy 1 évig.
Ekkor szerintem nem kell hűséget aláírni.
Ha létesül az adsl3g onnan fog indulni az 1 év hűség , szerintem.

Hajrá Tvnet! :up:
Remélem végre elindul valami adls2+ terén más isp esetén is. :think:

GYuri

Szerkesztette: gyuri 2006. 02. 01. 16:21 -kor

#193 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:28

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 16:21

Szia!

Én is váltani fogok majd a 2mb tvnet adsl-ről II. fázisu 2500 adsl3g-re.

Márc. 13 lejár az 1 év hűségem, ehónapban elindítom az adsl3g megrendelést.
Ha jól értelmezem kapok 8040-ért 2mb "mezei" adsl-t márc. 13-tól min. 6 hónapig vagy 1 évig.
Ekkor szerintem nem kell hűséget aláírni.
Ha létesül az adsl3g onnan fog indulni az 1 év hűség , szerintem.

Hajrá Tvnet! :up:
Remélem végre elindul valami adls2+ terén más isp esetén is. :think:

GYuri

Az ügyfélszolgálatos csóka szerint 1év hűséget alá kell irnod, s csak ugy kapod 8000Ft-ert a 2Mbites ADSL-t. Vagyis az elejetol indul a huseged.

#194 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:32

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 15:28

Az ügyfélszolgálatos csóka szerint 1év hűséget alá kell irnod, s csak ugy kapod 8000Ft-ert a 2Mbites ADSL-t. Vagyis az elejetol indul a huseged.

És ha majd bekötik az adsl3g ,akkor onnan is indul egy újabb 1 év hűség?? :think:

#195 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 17:05

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 17:14

Egyebkent volt olyan is, hogy a terkep alapjan nincs benne az 1. utemben, azonban a telefonszam keresesere az 1. utemet adta meg.(XIX.ker)

Nem 100%, de emlékeim szerint a XIX.kerületnek nincs saját telefonközpontja. Az ottani előfizetők a szomszédos kerületek központjaira vannak rákötve, és ebből a IX. és a XX. első fázisú. Épp ezen telefonközpont hiány miatt van hogy a kerület egyes részein ADSL szempontból fehér folt volt, amit itt évekig több fórumozó is szóvá tett, emlékeim szerint évekig küldöttek valami szélessávú netért.

Szóval az általad írt jelenségnek szerintem ez lehet a hátterében. Hogy a hibás számot miért mondja az passz.

Mielőtt lemondod a szerződést azért telefonon csak meg lehet tudakolni adott főközpontban terveznek-e megjelenni. Ez azért önmagában csökkenti a rizikót és nemleges válasz esetén nem mondod le a jelenlegit.

#196 Felhasználó inaktív   Iz1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 17:13

Varom a SDSL elfizetok velemenyet ping ugyileg :D

#197 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 17:19

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 16:32

És ha majd bekötik az adsl3g ,akkor onnan is indul egy újabb 1 év hűség?? :think:

Nem...legalabbis szerintem. Megkotod 1 evre...lehet, hogy csak 11 honap múlva letesitik az uj halozatodat (mert ugye min 6, max 12 honap)...azonban lehet, hogy eleve az 1 ev huseg utan lemondanad, vagy atmennel mashova...akkor megint varni kellene 1 evet? Az nagyon nagy kibaszas lenne. Amikor most megkotod, onnantol indul az 1 ev...szerintem.

Szerkesztette: foxyr 2006. 02. 01. 17:23 -kor

#198 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 17:22

Idézet: shabba - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 17:05

Nem 100%, de emlékeim szerint a XIX.kerületnek nincs saját telefonközpontja. Az ottani előfizetők a szomszédos kerületek központjaira vannak rákötve, és ebből a IX. és a XX. első fázisú. Épp ezen telefonközpont hiány miatt van hogy a kerület egyes részein ADSL szempontból fehér folt volt, amit itt évekig több fórumozó is szóvá tett, emlékeim szerint évekig küldöttek valami szélessávú netért.

Szóval az általad írt jelenségnek szerintem ez lehet a hátterében. Hogy a hibás számot miért mondja az passz.

Mielőtt lemondod a szerződést azért telefonon csak meg lehet tudakolni adott főközpontban terveznek-e megjelenni. Ez azért önmagában csökkenti a rizikót és nemleges válasz esetén nem mondod le a jelenlegit.

Hat akkor nem marad mas, mint hogy irasbeli valaszt kerek toluk...szobeli valasszal nem sokat erek, ha netan kesobb bizonyitanom kellene.

#199 Felhasználó inaktív   skoal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 18:32

Itt egy kisebb lista a keruletekrol:

II. (belső rész és hidegkút)
III. (Óbuda, Békásmegyer)
IV. (Újpest)
V.
VI.
VII.
VIII. (Nagykörúton belüli rész)
IX.
XI. (Lágymányos, Gazdagrét, Kelenföld)
XII. (belső rész, nem a hegyvidék)
XIV.
XV. (Újpalota)
XVI. (Sashalom)
XX. (Erzsébet)
XII. (Budafok - belső rész)

Termeszetesen vannak olyan keruletek ahol nem lesz teljes lefedettseg.
btw aki meg szeretne nezni hogy melyik kozponthoz tartozik az >>>ITT<<< megteheti.
A tvnet is e lista alapjan 1ezteti a telszamokat.

#200 Felhasználó inaktív   skoal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 18:35

Nekem is ketseges hogy lesz-e 3G-m mert Prater utcaban lakom
ami "elvileg" a jozsef kozponthoz tartozik (ami Hytas-es),de
a szamkereso alapjan az Istvan kozponton lennek.
adsl-em most is van de nem tudni hogy minidslamon,
vagy az istvan kozponton keresztul.Szal majd kiderul

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »