Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 12. 09. 10:11
Szerintem meg fel tudod rakni, csak éppen nem látszik.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 12. 09. 11:07
Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 7:42
Ha én ideklikkelek a saját albumom jön be nem a tied.
A galériádba tegyél képet, azt láthatjuk mi is.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 12. 09. 11:08
Idézet: td - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 11:07
Ha én ideklikkelek a saját albumom jön be nem a tied.
https://forum.hwsw.hu/index.php?act=module&...cmd=si&img=1278
JóSebesség
Elküldve: 2004. 12. 09. 11:23
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 11:08
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 12. 09. 11:46
Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 7:42
Szerintem én írtam....ismét megkérek minden ráérőt kapcsolja be a 'Light Trail", lehet, hogy "Trail Light" grafikai opciót és nézzen már be az Albumomba, a "mindenes" mappába! Nálatok is ilyen? Sajnálnám kikapcsolni, mert így a kanyarba is látom, ha jön valaki, és nem utolsósorban szebbek a fények, de nem tudok neon felrakni...
:confused:
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Ahogy már elhangzott, ezt kijavítja egy új Catalyst beszerzése és telepítése. Nálam bejött.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2004. 12. 09. 11:54
Nem mondom, nem semmi, hogy a 206-oson átvilágít a neon.
Elküldve: 2004. 12. 09. 12:08
Köszi a tippeket, Catalyst 4.10 van fenn, de ilyen volt Omegával is. Szedek le 4.11 v. 4.12-őt!
Turbo: kösz a linkelést, nekem azt mondta, hogy aktív lapot nem lehet belinkelni...vagy hasonló
Turbo: kösz a linkelést, nekem azt mondta, hogy aktív lapot nem lehet belinkelni...vagy hasonló
Elküldve: 2004. 12. 09. 13:32
Idézet: SpeRo - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 0:06
Most vettem észre, hogy a pecs nem fut le. Valami old file-t nem talál...
Hát ez faca...
SpeRo
Hát ez faca...
SpeRo
Azért nem fut le, mert az eredeti indítófájlt keresi, az ilyen no cd és backup verziós indítófájlok esetén nem települ.
A helyes sorren:
1. telepíted a gamát
2. telepíted a patch-et
3. beteszed az 1.1-hez készült no cd indító fájlt.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 09. 13:42
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 21:25
Kérdeznék párat. Ugye van ez a gama, kezdtem benne egy kis Pug 206-al, és eléggé a szívemhez nőtt a kis méregzsák. Elég ez az ótó a végigjátszáshoz, vagy feltétlen vennem kell majd nagyobb verdát? Ha igen, mit vegyek, kikötésem az első, vagy összkerékhajtás, a hátsó kerekes csuszkálósak nem jönnek be. Eddig Stage3-ban vok, csak 3x% a gama, viszont már a cuccok 76%-a ki van kulcsolva.
Más, milyen gombbal lehet outrunra kihívni az ellent?
Ha nem nyomok driftet, tovább enged a gép? Mindenhol tudok nyerni, de a drift cseszettül nem fexik.
Más, milyen gombbal lehet outrunra kihívni az ellent?
Ha nem nyomok driftet, tovább enged a gép? Mindenhol tudok nyerni, de a drift cseszettül nem fexik.
Első kereseks kocsival nem csoda, hogy nem megy a drift.
Ezen amúgy segíthetsz az autó tuning-nál. Ott minden versenymódhoz saját setup-ot állíthatsz be így a drift-nél célszerűbb kisebb leszorítóerőt, kevésbé tapadó gumikat alkalmazni és még a fékerőt is kicsit hátrább lehet tolni.
Később kénytelen leszel erősebb gépet venni, amik stock kiveitelben is már elég erősek, mert különben nagyon szenvedőssé, vagy teljesíthetetlenné válik a játékmenet.
Bill-el játszol ugye? Azért nem fexik a hátsókerekes kocsi, mert kormánnyal a finom gázadagolás miatt sokkal precízebben irányítható a faros kocsi és ott már előnyösebb kigyorsításoknál és kanyarokban fordulékonyabb mint a frontos. Nálam pont ezért a supra a király. Imádom azt az autót. Valami gyönyörű volt amikor még készítették...
Hejj nálam már nagyon szaggat. Hiába hátsókerekes egy egy drag-nél néha úgy kilövök vele, hogy az összkerekes eclipse is ott marad állva.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 09. 13:53
Talán nem mondok nagy hülyeséget azzal, hogy a legjobban gyorsuló kocsik hátsókerék meghajtásúak. Vagy 4WD?
Elküldve: 2004. 12. 09. 13:55
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 14:53
Talán nem mondok nagy hülyeséget azzal, hogy a legjobban gyorsuló kocsik hátsókerék meghajtásúak. Vagy 4WD?
4WD.
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 12. 09. 14:01
Idézet: jordan6 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 13:55
4WD.

Azért nem voltam nagyon eltájolva.
Elküldve: 2004. 12. 09. 14:08
Sziasztok..!
Raktam fel a lapra egy pack-ot amivel a verziótokat fullosíthatjátok, mert tudjátok, hogy az EU-s és az USA -s verzió nem ugyan azokat a kocsikat tartalmazzák.
Raktam fel a lapra egy pack-ot amivel a verziótokat fullosíthatjátok, mert tudjátok, hogy az EU-s és az USA -s verzió nem ugyan azokat a kocsikat tartalmazzák.
A "WRC" legyen veletek!!:)
Ha Rabja vagy az autósjátékoknak akkor ez a te lapod:
***** www.autosjatekok.hu *****
***** www.karikuszdesign.hu *****
Elküldve: 2004. 12. 09. 14:10
Idézet: karikusz - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 14:08
Sziasztok..!
Igen, tudjuk. De köszönjük, hogy felraktad a progit.
Elküldve: 2004. 12. 09. 14:14
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 13:42
Első kereseks kocsival nem csoda, hogy nem megy a drift.
Ezen amúgy segíthetsz az autó tuning-nál. Ott minden versenymódhoz saját setup-ot állíthatsz be így a drift-nél célszerűbb kisebb leszorítóerőt, kevésbé tapadó gumikat alkalmazni és még a fékerőt is kicsit hátrább lehet tolni.
Később kénytelen leszel erősebb gépet venni, amik stock kiveitelben is már elég erősek, mert különben nagyon szenvedőssé, vagy teljesíthetetlenné válik a játékmenet.
Bill-el játszol ugye? Azért nem fexik a hátsókerekes kocsi, mert kormánnyal a finom gázadagolás miatt sokkal precízebben irányítható a faros kocsi és ott már előnyösebb kigyorsításoknál és kanyarokban fordulékonyabb mint a frontos. Nálam pont ezért a supra a király. Imádom azt az autót. Valami gyönyörű volt amikor még készítették...
Hejj nálam már nagyon szaggat. Hiába hátsókerekes egy egy drag-nél néha úgy kilövök vele, hogy az összkerekes eclipse is ott marad állva.
Már beszereztem egy Audi TT-t Driftre, csak sajna nincs zseton megcsinálni 6 csillagosra, szal így pont nem jön viszont szépen lehet vele csúszkálni. De azt nem értem, hogy a Pug 206 jobban megy. Egyszerűen könnyebben irányítható, jobban gyorsul, pedig ugyanazok a tuning cuccok vannak rajta, csak a TT-n kívülről semmi sem lett változtatva, míg a Pug fullos.
BTW, a Pug 206 egyelőre még ver mindent, Stage4-ben is, Drag-ban is, mindenhol. Nekem is fura, pedig csak 250kW a kicsike. A gépet alázom rendesen, bármivel is jön, már előre röhögök, amikor mellem áll 1 mustang.
BTW jó kis joyon jáccok. 20 tudó volt anno, szal nagyon precízen lehet vele menni.
Nitro: középre egy szavazat, vagy első kerekes kocsinál fullra, az ugye húzza az elejét. Úgysem szoktam sokat tolni a nitrot, csak 1-1 pillanatra, de akkor hat is.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 12. 09. 15:09
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 14:53
Vagy mindekttő.
A legjobban gyorsuló autó a Skyline GTR.
Azért mert változtatható a hajtása. Összkerékkel indul és utána az összes hajtás a hátsókerékre kerül. Így az összekerékhajtásól adódó teljesítményveszteséget kiküszübölték.
Nemhiába a legkomolyabb sportautó a világon.
Ki hallott az RH9-ek klubjáról?
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2004. 12. 09. 15:19
Idézet: Grof - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 15:09
Nemhiába a legkomolyabb sportautó a világon.
Azért lehet, hogy ezzel páran vitába szállnának. Én nem teszem. Csak annyit mondok: GT2 (Stuttgartból).
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:23
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 15:01
Azért nem voltam nagyon eltájolva. 
Egyáltalán nem vagy eltájolva.
Ugyanis az tény, hogy utcai (sorozatgyártású autók) esetében 0-100 tutira a 4wd-s kocsik az ászok (a híres katapult érzés egy 911 turbo-ban), de aztán többnyire megfordul a helyzet, mert nagyobb sebességnél már megoszlik az erő, arról nem is beszélve, hogy az összkerékhajtás beépítése sok töbletsúllyal jár.
A gondoljuk csak a valódi gyorsulási versenyekre. Ott bizony nincsen összkerekes, csak hátsó. Na és persze a világ legpöpecebb sportszerkenyűi az f1-es autók is hátsó kerekesek.
Egyszerűen úgy kell belőni a kerekek tapadását, a leszorító erőt és a súlyelosztást, hogy kevésbé riszáljon az gép és akkor máris kiru a faros kocsi.
Tehát míg az összkerekes gépeknél minden kerék egyforma széles, addig a hátsókerekeseknél a hátsó mindnél szélesebb.
Szóval szerintem a játékban inkább ízlés kérdése a 4wd és a rear drive kérdése, de az biztos, hogy az első kerék sportcélokra nem alkalmas, míg a valóságban a hétköznapokban (tél és város) előnyösebb.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:50
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 13:10
Igen, tudjuk. De köszönjük, hogy felraktad a progit. 
Nagyon szívesen! Sokan kérdezték, hogy lesz-e az NFSU2-höz album ugyan úgy mint az első részhez, így csináltam ide is. Úgyhogy jöhetnek a csilli-villi kocsik mailen, és rakom be az albumba, hogy mindenki megcsodálhassa. Későbbiekben lesz szépségverseny is...!
A "WRC" legyen veletek!!:)
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:54
Idézet: karikusz - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 16:50
Nagyon szívesen! Sokan kérdezték, hogy lesz-e az NFSU2-höz album ugyan úgy mint az első részhez, így csináltam ide is. Úgyhogy jöhetnek a csilli-villi kocsik mailen, és rakom be az albumba, hogy mindenki megcsodálhassa. Későbbiekben lesz szépségverseny is...!
Majd idővel benevezek a versenyre, de még előbb egy normális vga deszka kéne. Most sokkal gyengébb képeket tudok készíteni, mint a Dx9-es kártyával rendelkezők.

Súgó
A téma zárva.