Még hogy spoiler nélkül nincs aerodinamika? Ez azért butaság. Aerodinamikai jelenségeket minden mozgó tárgy vagy lény produkál,még akkor is,ha nincs rajta spoiler.
Szerintem az Underground 2 ben a kocsi külső kiépítése semmiféle hatással nincs az autó teljesítményére.
Bármennyire is szeretjük az Underground 2-t,azért valljuk be,inkább arcade,mint szimulátor,az autók fizikája sok kívánnivalót hagy maga után. Főleg az az érdekes,amikor a szűk utakon pattognak a kocsik vissza a szalagkorlátról. Ez a program bizony nem számol aerodinamikai hatásokat.
Pontosan ez a szomorú az egészben,hogy az optikai tuning is csak a csillagok meg a szponzorszerződések miatt kell,nincs valódi hatása. A performace tuningot meg már kitárgyaltuk,hogy felesleges,mert a gép amúgy is hozzád viszonyítva generálja az ellenfeleket. Magyarán még egy alap H2essel is simán végig lehetne tolni a játékot. Csupán az optikai tuningot kell csinálni,és azt is csak a szponzorszerződések miatt. Ha nem úgy lenne kialakítva a játékmenet, hogy az optikai tuning kell a játékban való előrejutáshoz, azt sem kéne.
Bár kedvelem a programot,ezért is vettem meg eredetiben,de szerintem ez nem szimulátor,inkább egy,a mindenkori felhasználóhoz igazodó arcade program. Tudom,hogy senki sem állította,hogy szimulátor,csak engem kicsit elszomorít,hogy a tuningnak gyakorlatilag csak látszólag van jelentősége,pedig ugye erről szól a program.
Szerkesztette: bgabor 2005. 01. 03. 12:47 -kor

Súgó
A téma zárva.