HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#2121 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 31. 10:55

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 2:42

Csak nektek, csak most, csak itt!  :cool:  :D

1-05-36  ~7.3MB XviD/Mp3

És nem, nincs Unique tuning se, meg trainer se.

Ha a screenshot nem jó, vagy nem elég a hitetlenkedőknek. :)

Mellesleg szerintem egyértelműen látszik, hogy hol hibáztam, szóval lehet ennél jobbat is menni (csak nem 15-20fps mellett).

Jut eszembe: nézegettem ezt a NFSU2-World Records oldalt, és látom a pályák neveit ugyan, de hol tudom a játékban megnézni ezt? Hol írja ki a pályák nevét :think:  :confused:

Nekem csak egy dolog a furcsa, hogy ahol én 215-el veszem a kanyart, ott te simán 230al... :think:
Ezért gondoltam, hogy uu, de hiszek neked, hogy nincs benne. :respect: Viszont akkor megoszthatnád velünk pl. a suspension/aerodynamics/tire grip beállításaidat, hátha az a nagyon gyors kanyarvételed titka. ;)

Az én beállításaim:
Suspension: első kettő full low-n (-3.30,-3.29), a többi full hard-on (10.00)
Aerodynamics: mindkettő full strong-on (10.00, 10.00)
Tire grip: mindkettő full strong-on (10.00, 10.00)

Ezekkel a beállításokkal sehogy sem sikerül 1.07 alá mennem. :mad: Lehet, hogy én vagyok a béna? :cool:
Konfig: E8200 | P5K | 8800GT | 2GB-DDR2
AO: Winetou, Ryannon [frozen]

#2122 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 15:30

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 10:55

Az én beállításaim:
Suspension: első kettő full low-n (-3.30,-3.29), a többi full hard-on (10.00)
Aerodynamics: mindkettő full strong-on (10.00, 10.00)
Tire grip: mindkettő full strong-on (10.00, 10.00)

Ezekkel a beállításokkal sehogy sem sikerül 1.07 alá mennem. :mad: Lehet, hogy én vagyok a béna? :cool:

Ilyen a Suspension beállításom :

1. kép
2. kép

A Tire Grip 10/10, és az Aerodynamics is fullon van.
Egy valami van még elállítva, a fékerő-elosztás. A hátsó kerekek felé... (-0,15 asszem az értéke)

Mondjuk a videoban is lehet asszem hallani, hogy itt-ott lekoccan a kocsim alja. :)

#2123 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 17:42

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 15:30

Ilyen a Suspension beállításom :

1. kép
2. kép

A Tire Grip 10/10, és az Aerodynamics is fullon van.
Egy valami van még elállítva, a fékerő-elosztás. A hátsó kerekek felé... (-0,15 asszem az értéke)

Mondjuk a videoban is lehet asszem hallani, hogy itt-ott lekoccan a kocsim alja. :)

A második screenshotod alapján rájöttem, hogy a suspension beállításoknál még lehet lentebb scrollozni a képernyőt, és ott még több lehetőség van a finomhangolásra! :omg: Ezt eddig nem tudtam... :reklamacio: :eek:
Gondoltam én, hogy valami nem stimmel az én beállításaimmal, mert most tényleg sokkal jobban kanyarodik, és egyből lementem 1.07 alá. :pokeas: Köcce a felvilágosításért! :up:

ps: Csak működne mind2 memória modulom, mert így 256rammal sajna akadozgat a játék... :( De a 7en valszeg kicserélem őket, és akkor jönnek az over-power eredmények! ;)

#2124 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 21:49

Sziasztok!

Unique upgrade-t minden automra tudok szerezni,vagy csak 1* adja 1 jatek soran?
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#2125 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 22:56

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 21:49

Sziasztok!

Unique upgrade-t minden automra tudok szerezni,vagy csak 1* adja 1 jatek soran?

Szerintem egy profilon belül csak 1x ad unique upgrade-et. Ha végigjátszod (mert ekkor unlockol mindent) akkor sem lehet majd a kocsikra szerelni a teljesítményre adó unique cuccokat, mert nem külön alkatrész.Ez alól talán a Body-kitek a kivételek (unique spojler, wide body kit, felni).

Szerkesztette: Taranis 2005. 01. 31. 22:59 -kor

#2126 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 01:17

Tudom, hogy nem rekord, de már közeledek! :D

Kép

A beállítások sokat segítettek... :respect: :smoker:

Viszont sajna a 256MB RAM nagyon kevés, mindig a legrosszabb helyen kezd swappelni a vinyó! :( Amíg nem lesz modul csere, addig rekord döntés sem lesz részemről. :rolleyes: (Videó készítés meg főleg nem lesz...)

Szerkesztette: -=RaiN=- 2005. 02. 01. 01:18 -kor

#2127 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 02:25

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 1:17

Tudom, hogy nem rekord, de már közeledek! :D

kép

A beállítások sokat segítettek... :respect: :smoker:

Viszont sajna a 256MB RAM nagyon kevés, mindig a legrosszabb helyen kezd swappelni a vinyó! :( Amíg nem lesz modul csere, addig rekord döntés sem lesz részemről. :rolleyes: (Videó készítés meg főleg nem lesz...)

Átérzem. Nekem is full butítva 640x480-ban sem mondanám, hogy hűdejó, mikor videot veszek fel. Átlag FPS felvétel közben olyan 17-22 körül van.

Nem szeretek úgy furikázni, mert nagyon csúnya, a lenti kép is 800x600-as, én ilyen grafikai beállításokkal játszom. Videot is csak azé' veszek, mert hitetlenkedtek :p  :Đ.

Viszont úgy döntöttem, hogy egy másik profilomban, amivel már kiakasztottam a játékot kipróbálom. Úgyhogy feltettem egy wide body kitet, valami junik spojlert, meg kicsinosítottam a gagyi "matávbordó"  :) Corollát.

Az az érzésem, hogy Wide body kittel egy halfinggal jobb időket tudok menni (bár lehet, hogy csak egyre inkább beleérzek a pályába).

Íme... elértem a bűvös álomhatárt.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerintem a titok az első kanyarkombináció bevételénél van. Azt be KELL venni 175-180km/h-val. Kerékvetőn, füvön, akárhogy. Utána már csak a szokványos íveket kell autózni és kész is az 1:05-ös idő. 

Szerkesztette: Taranis 2005. 02. 01. 02:29 -kor

#2128 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 02:32

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 2:42

Jut eszembe: nézegettem ezt a NFSU2-World Records oldalt, és látom a pályák neveit ugyan, de hol tudom a játékban megnézni ezt? Hol írja ki a pályák nevét :think:  :confused:

Erre nincs ötlet?

Én összemérném az ottani eredményekkel magamat, de nem tudom melyik pályának mi a neve, anélkül meg nehéz beazonosítani.

#2129 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 10:53

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 2:25

Szerintem a titok az első kanyarkombináció bevételénél van. Azt be KELL venni 175-180km/h-val. Kerékvetőn, füvön, akárhogy. Utána már csak a szokványos íveket kell autózni és kész is az 1:05-ös idő.

Hát ja, én általában 130-140km/h -ra lassulok le a kanyarvételnél, és ezel el is dobok 1 másodpercet... :(
Az első bukkanónál szoktam figyelni az időmet, ha 10mp-en belül ugratok fel a levegőbe, akkor vettem jól az első kanyar kombinációt. De általában kereken a 10mp-re érek oda. Szóval ezt még gyakorolnom kell, a pálya többi része viszont szerintem elég jól megy, pl. a vége felé lévő hosszú visszafordító kanyart már 130 felett veszem be. (Nem a legutolsót) Meg kitapasztaltam a legrövidebb, leggyorsabb íveket. (És ezek nem feltétlen a valóságban is használatos ívek...) Csak ugye mindig hibázik egy picit valahol az ember és dobálja a tized mp-ket. A második legfontosabb kanyar szerintem a legutolsó visszafordító, azt 180-190km/h val kell (kéne) venni, mert kigyorsításnál sokat számít a kezdő sebesség, amivel elhagyod a kanyart.

A pálya neveket pedig quick race mode-ban kiírja a játék:

Kép

Ez értelemszerűen a Bayview Summit pálya.

#2130 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 13:17

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 10:53

Hát ja, én általában 130-140km/h -ra lassulok le a kanyarvételnél, és ezel el is dobok 1 másodpercet... :(
Az első bukkanónál szoktam figyelni az időmet, ha 10mp-en belül ugratok fel a levegőbe, akkor vettem jól az első kanyar kombinációt. De általában kereken a 10mp-re érek oda. Szóval ezt még gyakorolnom kell, a pálya többi része viszont szerintem elég jól megy, pl. a vége felé lévő hosszú visszafordító kanyart már 130 felett veszem be. (Nem a legutolsót) Meg kitapasztaltam a legrövidebb, leggyorsabb íveket. (És ezek nem feltétlen a valóságban is használatos ívek...) Csak ugye mindig hibázik egy picit valahol az ember és dobálja a tized mp-ket. A második legfontosabb kanyar szerintem a legutolsó visszafordító, azt 180-190km/h val kell (kéne) venni, mert kigyorsításnál sokat számít a kezdő sebesség, amivel elhagyod a kanyart.

A pálya neveket pedig quick race mode-ban kiírja a játék:

KÉP

Ez értelemszerűen a Bayview Summit pálya.

Áhháá, köszi. Látszik, hogy még nem jártam a Quick Race módban :)

Leírom, hogy szerintem hogyan lehet bevenni a fontosabb kanyarokat.
Kép

1. kanyarkombináció 170-180km/h-s tempóban általában a 3 kerékvetőből 2-t kihasználva.
2. ez az emelkedő, itt gyakorlatilag padlógáz, az emelkedőről "leugratva" 200 felett illene már lenni.
3. gáz nélkül 230-cal bevehető.
4. S kanyarban végig padlógáz, ha jól csinálod akkor 245 körül érsz ki az egyenes szakaszra.
5. gáz nélkül szintén a 230-as tempó megcélozható bár nehéz.
6. a V visszafordítót én csak 130-135 körül tudom bevenni... füvön levágva kerékvetőre érkezve.
7. nekem itt szokott lekoccanni a kocsi alja, amúgy 180-nal kéne idérni.
8. az Omega alakú kanyart 225-ös tempóval lehet belső íven venni (de szinte sose sikerül). :)
9. itt már 230-cal kell kanyarodni padlógázon és ráfordulni a hajtűre.
0. bemeneti külső íven 240-től elengedni a gázt behúzni belső ívre majd kicsapódni a kimeneti íven külső kerékvető felé folyamatos lasssulással , de 190 alá ne engedd a sebességet. Utána padlógáz.

Hát kb. ennyi. Ha ezt valaki hibátlanul abszolválja, esetleg gyorsabban, mint én írtam ,akkor csúcsot dönt :)

Szerkesztette: Taranis 2005. 02. 01. 13:19 -kor

#2131 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 13:46

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 13:17

1. kanyarkombináció 170-180km/h-s tempóban általában a 3 kerékvetőből 2-t kihasználva.
2. ez az emelkedő, itt gyakorlatilag padlógáz, az emelkedőről "leugratva" 200 felett illene már lenni.
3. gáz nélkül 230-cal bevehető.
4. S kanyarban végig padlógáz, ha jól csinálod akkor 245 körül érsz ki az egyenes szakaszra.
5. gáz nélkül szintén a 230-as tempó megcélozható bár nehéz.
6. a V visszafordítót én csak 130-135 körül tudom bevenni... füvön levágva kerékvetőre érkezve.
7. nekem itt szokott lekoccanni a kocsi alja, amúgy 180-nal kéne idérni.
8. az Omega alakú kanyart 225-ös tempóval lehet belső íven venni (de szinte sose sikerül). :)
9. itt már 230-cal kell kanyarodni padlógázon és ráfordulni a hajtűre.
0. bemeneti külső íven 240-től elengedni a gázt behúzni belső ívre majd kicsapódni a kimeneti íven külső kerékvető felé folyamatos lasssulással , de 190 alá ne engedd a sebességet. Utána padlógáz.

Hát kb. ennyi. Ha ezt valaki hibátlanul abszolválja, esetleg gyorsabban, mint én írtam ,akkor csúcsot dönt :)

Szép leírás, gratula! :up:
Én itt ott másképp csinálom:

1. ez nekem jó esetben 160al sikerül, efelett már qrva nagy makk kell,
    hogy ne koccold le a szalagkorlátot
2. ugyanaz a taktika
3. full gázzal 230al
4. ha jól csinálom felmegyek 250 fölé is
5. akár 240el is lehetne full gázzal, de itt mindig elcseszem :) (néha sikerül)
6. ugyanaz a taktika
7. ugyanaz a taktika (néha 190el sikerül bevenni)
8. kicsit szélesebb ívről kezdem a kanyart, és folyamatosan nyomkodom a jobb iránygombot,
    így elérhető, hogy végig gyorsuljon az autó, akár 230 fölé is; a kanyarból fontos, hogy jobb oldalt érjünk             
    ki, mert különben nem tudjuk bevenni következő balost full gázon
9. ugyanaz a taktika
0. ugyanaz a taktika, de én itt saja gyakran elcseszem, és leesik 170-180ra a sebességem

Kb. ennyi...
Leírni sajna könnyebb, mint végigcsinálni, mert elég egy-két kanyart 20km/h val lassabban venni és már buktál 0.5-1mp -et. Általában 1:06os köröket megyek a hibák miatt, de lehetne sokkal jobb is az eredményem. Jelenlegi rekordom: 1:05.76 :cool:

#2132 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 14:15

Idézet

Leírni sajna könnyebb, mint végigcsinálni, mert elég egy-két kanyart 20km/h val lassabban venni és már buktál 0.5-1mp -et. Általában 1:06os köröket megyek a hibák miatt, de lehetne sokkal jobb is az eredményem.

Idézet

Leírom, hogy szerintem hogyan lehet bevenni a fontosabb kanyarokat.

Hát igen, és sem azt írtam, hogy így ezeket be is tudom venni, hol egyik, hol másik kanyarban vétek hibát. :D

#2133 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 23:14

Még 3 nap gép nélkül, nehezen bírom, de legalább gyűlik az nfo, és majd elsőre rekordot megyek :D :lol:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2134 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 23:38

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 23:14

Még 3 nap gép nélkül, nehezen bírom, de legalább gyűlik az nfo, és majd elsőre rekordot megyek :D :lol:

:pokeas:  :reszeg:  :D

#2135 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 01:11

Egy kis házi-feladat Taranis kollegának! :cool:

Kép

Módosítgattam egy-két dolgot a beállításokon: sebességfokozat kiosztás, turbónyomás, ECU, fékek

#2136 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 01:16

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 23:14

Kezed még nem kezdett remegni? :pokeas:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#2137 Felhasználó inaktív   bboynorbi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 02. 18:37

Ejjj Srácok!!
Nyomjátok ám a gázpedált!!!  Akárcsak én "annak idején" az akkor sláger Screamer-el!
Én már csak néha-néha buzdulok fel egy kis száguldozásra.
De amiatt most írok: LAN-on keresztül akartunk játszani a haverral. Átcuccolta a gépét, én vettem crosslink kábelt, csatlakoztattuk a gépeket, világított a zöld lámpa, de ennyi. 5 órán át küzdöttünk, állítottunk már mindent, de addig jutottunk, hogy megjelent a másik által beírt név.
Segítsetek légyszíves!
Nyugodtan írhatjátok szájbarágósan, mert valamit biztos rosszul állítottam be, bár furcsállom, hogy ilyen bonyolult ezt összehozni.
Amink van:
- a gépek XP-vel
- hálókártya mindkettőben
- crosslink kábel
- game telepítve

Előre is kösz!!
Bboy

#2138 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 14:08

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 1:11

Egy kis házi-feladat Taranis kollegának! :cool:

Hát megszenvedtem rendesen. Az az igazság, hogy mikor megláttam az 1:04:67 -es idő azt gondoltam, hogy nem fogom tudni megdönteni. Eleve 1:05 alá menni is kínszenvedés. :)

Mindenesetre úgy gondolom, hogy itt már nem fognak röpködni a tizedmásodperces rekorddöntések. Az enyém se az.
Kép

#2139 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 14:49

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 14:08

Hát megszenvedtem rendesen. Az az igazság, hogy mikor megláttam az 1:04:67 -es idő azt gondoltam, hogy nem fogom tudni megdönteni. Eleve 1:05 alá menni is kínszenvedés. :)

Mindenesetre úgy gondolom, hogy itt már nem fognak röpködni a tizedmásodperces rekorddöntések. Az enyém se az.

Pedig már reménykedtem, hogy nem tudod megdönteni! :reklamacio: :D
Sajnos kénytelen vagyok újra nekirugaszkodni a dolognak, nehogymá más tartsa a rekordot alapon...  :cool:
ps: lassan megdöntjük a nitrós világrekordot így helyi szinten versenyezgetve :drive: :evil:

#2140 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 18:31

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 14:08

Mindenesetre úgy gondolom, hogy itt már nem fognak röpködni a tizedmásodperces rekorddöntések.

Ki kell, hogy ábrándítsalak: :dance:

Kép

Szerintem le tudok menni 1:04 alá, ha nagyon muszáj... :D

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106