HWSW Informatikai Kerekasztal: VHS>DVD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

VHS>DVD Másolásvédett kazettáról

#121 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 14:07

Melyik fórumot olvasgattad? Mit tudsz, amit én nem?  :confused:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#122 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:18

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:07

Melyik fórumot olvasgattad? Mit tudsz, amit én nem?  :confused:

Érdemes olvasgatni. pld. Tudtad, hogy a WDM2.0 driver direct show-on keresztül kezeli a capture-t?

szerk.: És ezt tudtad?

"Premiere will not work with Direct Show filter drivers ->This is a problem of Premiere 5 and 6, not from driver!
If you want to use DC30x with Premiere on Win XP you have to capture with AMCAP
and install a software MJPEG-CODEC like Morgan Codec (http://www.morgan-multimedia.com) or PIC Video Now you can open and edit the files in Premiere
"

Szerkesztette: wpepi 2004. 12. 07. 14:21 -kor

#123 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:37

Az ok, hogy directshown keresztül történik a levétel, és a premiere nem látja. Viszont az AMCap-ban hozzá lehet férni a tulajdonságlaphoz, amit beállíthatsz sokféle paraméter szerint. Ezt a képet látod capture előtt:
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/dc...ttings_dc30.jpg

Viszont az 1.5-re azt írja, hogy Premiere-ben tudsz vele lopni, és az alábbi paneleket kell látni:
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/dc...c30+_sheet1.jpg
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/dc...c30+_sheet2.jpg
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/dc...c30+_sheet3.jpg
(olyan, mintha a miroCapture-t patchelte volna meg)
És amikor meggyanúsították, hogy patchelt DC10-es drivere van, ezt írta:

My drivers are no hacks from Dc10-drivers!
This are really drivers for DC30.
Driver 1.5 with full Premiere-and audio-support and WDM 2.0 with DirectShow-support in W2k and XP.

Szóval meguntam ezt a kétféleséget. Egyrészt ha valóban megírta a SYS fájlt (amit összehasonlítottam a DC10-esekkel és tényleg más sok pontban!), akkor CSAK azt kell k,icserélnem, és lesz egy mindenhol működő DC30-as driverem, ami a Pinnacle cuccon nyugszik. :D
Másrészt találtam egy XP-re patchelt 1.42-es DC30.sys fájlt is. ;) Este megnézem, mert most ez a verzió van fent a gépen. És ezt ígérik erre a patchre:

If you have Philips SAA7110 chip on your card (not VPX3216 or VPX3220), current crack of dc30.sys is not help you. There are no crack for card with this chip today, becouse dc30.sys have no code for this chip. Waiting for future version drivers..
Already have achieved small successes.
That works:
Output through AVI cache, only without a sound.
Is started MiroCAPTURE and TitleDeco.
Playback through MCI normal.
miroINSTANT .
The file can be downloaded here: dc30NT.zip this trial version, operation proceeds.
Simply copy this file on the top of the original file.

Itt van ez az oldal:
http://plugins.membe...ace.com/dll.htm

Szóval van miből mazsolázgatni. :)
Ha nagyon nem megy, marad a Win2000, de a Premiere 6.5-ben nem megy a Capture. :(

#124 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:47

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:37

Másrészt találtam egy XP-re patchelt 1.42-es DC30.sys fájlt is. ;) Este megnézem, mert most ez a verzió van fent a gépen. És ezt ígérik erre a patchre:

If you have Philips SAA7110 chip on your card (not VPX3216 or VPX3220), current crack of dc30.sys is not help you. There are no crack for card with this chip today, becouse dc30.sys have no code for this chip. Waiting for future version drivers..
Already have achieved small successes.
That works:
Output through AVI cache, only without a sound.
Is started MiroCAPTURE and TitleDeco.
Playback through MCI normal.
miroINSTANT .
The file can be downloaded here: dc30NT.zip this trial version, operation proceeds.
Simply copy this file on the top of the original file.

Itt van ez az oldal:
http://plugins.membe...ace.com/dll.htm

Szóval van miből mazsolázgatni. :)
Ha nagyon nem megy, marad a Win2000, de a Premiere 6.5-ben nem megy a Capture. :(

Kíváncsian várom a fejleményeket  :)

Egyébként miközben olvasgattam a Pinnacle fórumot azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy miért nem veszi meg a Pinnacle a licenc jogot erre a driverre (elég nagy igény lenne rá). Akkor lehetne ingyen kapni  :D
Mondjuk az a pár euró nem nagy ügy de ha van ingyen is akkor meg minek fizetni érte. Szerintem  :D

#125 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 14:55

Igazad van, de a Pinnacle nagyon úgy néz ki, hogy befejezte a capture kártyák támogatását, és marad a Liquid pro a nem home kategóriában. :(
Pedig jó lenne, amit írtál. :)
Különben miért baj a DirectShown keresztüli vezérlés?
Másrészt meg nem értem,hogy lehetne egy sysfájl trial verzió...  :confused:

Szerkesztette: Mykee 2004. 12. 07. 14:56 -kor

#126 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 14:57

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 14:55

Különben miért baj a DirectShown keresztüli vezérlés?

Nem baj csak hát a Premiere....  :reklamacio:

#127 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 15:44

De ácsi! A Premiere elvileg VfW-n kersztül (nem tudom hogyan), de meghívhatja a többi eszközömet (valami Windowsos WfV for WDM vagy mivel): az ATI bemenetet, a TV kártyát és az USB kamerát. Legalábbis kiválasztható a panelról. Így elvileg a DC30 is kiválasztható nem?

Szerkesztette: Mykee 2004. 12. 07. 15:44 -kor

#128 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 22:16

Na leírom a tapasztalataimat a DC30-as driverekről, hadd okuljon mindenki, aki videózásra adja a fejét.
- ugye az köztudott, hogy a Pinnacle nem készít drivereket a DC30-hoz, Win2000-től.
- az is köztudott, hogy egy srác maszekban megírta a WDM-es és az 1.5-ös drivert.
- sokan a DC10-es drivert tették fel a DC30-hoz kényszerűségből.

Amire rájöttem több napi kísérletezgetés után:
- a WDM 2.0 driver nem igazán WDM, pl. a Premiere 6.5 nem látja VfW-n keresztül, míg a PCTV tunert, az ATI VIVO-t és az USB kamerát feltüntette a listában. (bár ez lehet, hogy csak registry kérdése...)
- a DC30 és a DC10-es drivere elvileg ugyanaz. Csak hivatalosan nem közölték. Ugyanis nagyon sok fájl DCxx néven szerepel, és pár fájlban a DC10/DC30 is megtalálható. Maximum a SYS fájl lehetne más, de nem.
- A WDM 2.0-ás driverrel elvileg be lehet állítani a max bitrátát. De ez nem igaz, ugyanis maximumra állítva 6,20 MB/s érték jött ki, nem tudtam ennél nagyobbat kicsiholni belőle. És ami furcsa, hogy a DC10-es driverrel ugyanennyit értem el. ;)
- az 1.5-ös driver sajnos nekem nincs meg, de állítólag csak abban lehet állítani a bitrátát 7100-ra. Ja, és nem megy XP alatt a MiroCapture része, csak Win2k alatt, mint az előző kiadások. Ráadásul Capture-ölni csak a Premiere-ből lehet, más progiból nem. (legalábbis ezt vettem ki a leveléből) Viszont megy a timeline kijátszás és az audio (mint a Win2k-ban) XP alatt!
- a fórumok szerint a MiroCapture 2 GB-os limittel van megáldva, viszont a Win2k alatt más program nem látja, még a 6.5-ös Premiere sem! :(
- létezik egy DC30.sys patch (1.42-re), ami állítólag megy XP alatt, nekem nem működött. :(

Na ezek után várom az ötleteket, hogyan izzítsam be NTFS-re a cuccot.  :think:

#129 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 12:09

Arra a következtetésre jutottam, hogy ha Premiere 6.5-tel akarok dolgozni (akár 2k akár régebbi rendszerek alatt) meg kell vegyem az 1.5-ös drivert. :(
Sajnos a Pinnacle 1.42-ese a beta 2.0-ával sem tudja kezelni a cuccot, régebbi Premiereket meg nem akarom feltenni, hiszen ettől a verziótól fogva van benne MPEG kódoló. :(
És mivel timeline-ból másképpen nem tudom kijátszani, és senki nem tette fel a netre, így pénzhez kell nyúljak. :( Az igaz, hogy XP alatt nem megy a miroCapture, de ha igaz amit olvastam, hogy 2 GB-os fájloknál nagyobbakat nem támogat, akkor nem is sajnálom. Az 1.5-tel állítólag Premiere-ből is lehet lopni majd. Szóval várom a fizut, aztán elküldöm a srácnak a pénzt. :(
Lassan egyenesbe jövök ezzel a kártyával. :)

#130 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 12:49

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 12:09

Arra a következtetésre jutottam, hogy ha Premiere 6.5-tel akarok dolgozni (akár 2k akár régebbi rendszerek alatt) meg kell vegyem az 1.5-ös drivert. :(
Sajnos a Pinnacle 1.42-ese a beta 2.0-ával sem tudja kezelni a cuccot, régebbi Premiereket meg nem akarom feltenni, hiszen ettől a verziótól fogva van benne MPEG kódoló. :(
És mivel timeline-ból másképpen nem tudom kijátszani, és senki nem tette fel a netre, így pénzhez kell nyúljak. :( Az igaz, hogy XP alatt nem megy a miroCapture, de ha igaz amit olvastam, hogy 2 GB-os fájloknál nagyobbakat nem támogat, akkor nem is sajnálom. Az 1.5-tel állítólag Premiere-ből is lehet lopni majd. Szóval várom a fizut, aztán elküldöm a srácnak a pénzt. :(
Lassan egyenesbe jövök ezzel a kártyával. :)

Épp most nézegettem ismét ezt a mirosupport.de oldalt és a következő furcsaságra lettem figyelmes. Beszúrom a teljes idevágó anyagot de csak a második bekezdés az ami szemet szúrt.

-In Premiere (4.x,5.x,6.x,Pro) or Virtual Dub you can not capture with this driver,
  Premiere or Virtual Dub will not support Direct Show filter drivers ->
  This is a problem of the capture software, not from driver!
  If you want use miroDC30x for edit with Premiere or VD you must
  capture with AMCAP or other supported capture software and than use a software MJPG-CODEC
  miroDC30-SoftwareMJPG-codec is included in driver
  Better driver for Premiere 5.x or 6.x is driver 1.5.

Az alábbi amit furcsállok

-Video Out works with Pinnacle Studio 7/8/9 or Ulead Video Studio 6/7 or with
Premiere 5, 6, 6.5 (only left Window, not timeline)
and  Microsoft Mediaplayer.
Also all software that use DirectShow-routines to Playback Video
will work with miro DC30x TV-Out (Steinberg Nuendo 2, Zoom Player, Macromedia Director)

A kivastagított rész alapján Premiere 6.5 esetén nem tud kijátszani a timeline-ról csak a bal oldali monitor ablakból)
Szerintem ez az 1.5 driver csomag csak capture-re vonatkozik mert ott viszont már nem említi, hogy megy a kijátszás a timeline-ról.

Szerk.:
Ha jól tudom akkor a Premiere 6.5-ben is a bal oldali monitor a forrásnak van és a jobb meg a timeline-ról kapja az inputot. Ebből következik, hogy csak az eredeti vágatlan forrást tudod kijátszani mivel a bal oldali monitor erre vonatkozik. 

Szerkesztette: wpepi 2004. 12. 08. 13:02 -kor

#131 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 13:14

Most keversz valamit, mert az 1.5 csak a Premierre jó, míg a WDM 2.0 meg DirectShow alapú, abból vastagítottál ki.
Beidézem a levelet, amit küldtem neki és a válaszokat:

> - Can I will capture with 1.5 driver under Premiere 6.5?
Yes in W2k and XP.

> Because I tried  under Win2k with 1.42 and 2.0beta update,
>but Premiere 6.5 cannot see DC30  device. :-(
Normal with old driver.

> - And can I will capture with MiroVideo Capture?
Yes in W2k, no in XP.

> - I see your pictures, but cannot see where can I set bitrate for capture
in
> 1.5 or WDM 2.0 drivers.
With both drivers you can set datarate up to 7100 kB/s

> - (with 1.5 driver) can I use capture any program (like VDub, AMCap, or
any
> devices) /ez a Win2k/XP-re vonatkozott!/
not for capture, only for edit if program support edit

És nézd meg ezt az oldalt, ez szól az 1.5-ös driverről, képekben:
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/dc...xp_1_5_eng.html

Ajánlom figyelmedbe ezeket a mondatokat:

You can only capture in Premiere 5.x and 6.x with Premiere-Capture-Plug-In.
PremierePro (7) is not supported for capture!
Edit with a software-codec is available in Premiere Pro.
The driver works also with Windows XP SP2.
If you use NTFS+W2k or XP there is no 2GB-capture limit.
The new driver does support now the soundpart of
miroVideo DC30x also in Windows XP (like in Win NT/2000).
You can also use miro Instant in Premiere 5.x and 6.x with Video-output from Premiere timeline.

Szerkesztette: Mykee 2004. 12. 08. 13:19 -kor

#132 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 13:27

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 13:14

Most keversz valamit, mert az 1.5 csak a Premierre jó, míg a WDM 2.0 meg DirectShow alapú, abból vastagítottál ki.
Beidézem a levelet, amit küldtem neki és a válaszokat:

> - Can I will capture with 1.5 driver under Premiere 6.5?
Yes in W2k and XP.

> Because I tried  under Win2k with 1.42 and 2.0beta update,
>but Premiere 6.5 cannot see DC30  device. :-(
Normal with old driver.

> - And can I will capture with MiroVideo Capture?
Yes in W2k, no in XP.

> - I see your pictures, but cannot see where can I set bitrate for capture
in
> 1.5 or WDM 2.0 drivers.
With both drivers you can set datarate up to 7100 kB/s

> - (with 1.5 driver) can I use capture any program (like VDub, AMCap, or
any
> devices) /ez a Win2k/XP-re vonatkozott!/
not for capture, only for edit if program support edit

És nézd meg ezt az oldalt, ez szól az 1.5-ös driverről, képekben:
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/dc...xp_1_5_eng.html

Már megbocsáss de ez csak a capture rész.
A Premiere kijátszására vonatkozóan a kezelést már a MiroInstant 2.0 beta verziója adja. Ez viszont a Premiere 6.5-ben csak korlátozottan tud működni. Ezt a plugint a Pinnacle a Premiere 6.0 változatára készítette (beta csak azért mert utána már nem fejlesztette tovább).
Az eredeti Pinnacle 1.42 driverben lévő MiroInstant plugin a Premiere 5, 5.1 (5.1c) változataira készült.
A 2.0 beta meg a Premiere 6.0-ra.

És, hogy képbe legyél idézem a Pinnacle letöltési oldaláról a leírást (onnan ahonnan le lehet tölteni a beta 2.0-át)

"Driver Update 2.0 BETA2 for DC30plus/pro

This is a prerelease which is only available for testing purposes with DC30 and Adobe Premiere 6.

Please don't use this software while you are still into a videoproduction.

However, for those who are willing to test the patch with DC30plus/pro and Premiere 6 please feel free to install it and send us your reports to BetaBugs@Pinnaclesys.com.

The Pinnacle or Adobe support team will not handle any bug reports regarding this patch.

Attention: Please use this driver update only with Adobe Premiere 6 and the DC30 drivers 1.42 or 1.41a. Do NOT deinstall the previous driver. This update will NOT work with drivers older than 1.41a.

Absolutely required! In order to use Premiere 6 on DC30 you need to download and install also the Premiere 6.01 patch from the following website: http://www.adobe.com...loads/prwin.htm

Please download exactly the same language version as the already installed Premiere 6 language version.

Features and Changes:

Presets for Premiere 6 and Premiere 5
Automatic FreeFX deinstall
Premiere 6 Readme Known Issues: On computer systems equipped with a i815 chipset and Windows 98 SE it might not be possible to capture again after some clips got rendered in the timeline. In this case you need to restart your PC in order to capture more clips.

#133 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 13:32

Igaz, amit írtál, bár a srác meg ezt hirdeti az oldalán:
You can also use miro Instant in Premiere 5.x and 6.x with Video-output from Premiere timeline.

Az a baj, hogy nincs egy 1.5-ös driverem, hogy megnézzem, hogy igazat ír-e avagy sem.  :think:

#134 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 13:34

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 13:32

Igaz, amit írtál, bár a srác meg ezt hirdeti az oldalán:

Az a baj, hogy nincs egy 1.5-ös driverem, hogy megnézzem, hogy igazat ír-e avagy sem.  :think:

Arról van szó, hogy az 1.5 driver arra kell, hogy menjen a capture a Premiere-ben. És itt van a böki. Ennek a drvernek semmi köze a Premiere kijátszásához. Ezt a feladatot a Pinnacle eredeti plugin-ja látja el de mivel ez a Premiere 6.0-ra lett fejlesztve (6.5 már egy picit másképp működik) nem képes 100%-ban kezelni a 6.5 verziót. Ezért írta a mirosupport.de oldalon, hogy 6.5-ben csak a bal oldali monitor ablakból lehet kijátszani timeline-ról nem

#135 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 13:40

Na akkor nagyon morcos vagyok. Új stratégia kell.  :reklamacio:

#136 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 13:41

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 13:40

Na akkor nagyon morcos vagyok. Új stratégia kell.  :reklamacio:

Anno ezért írtam, hogy nem a pénz a gond amit elkér, hanem egyáltalán nem világos, hogy ez az XP-re fejlesztett csomag mire képes. Mivel nem dokumentálta rendesen és nem ad ki semmilyen limitált demo verziót én nem hiszem el, hogy azt tudja amit az 1.42 driver  Windows 2000 rendszeren Premiere 6.0-val.
Ha jobban beleolvasol a Pinnacle fórumba akkor ott is láthatod, hogy elég kevés mondhatnám sablonos szöveget vág le. Csak annyit ír folyton, hogy írj egy levelet de konkrétumot sehol nem említ.

Szerk.:
Szerintem jobban jársz ha felteszel egy WinMe-t és egy Premiere 6.0-át. Ez a párosítás csodákat művel. Ja és megfejelve az AVI-IO capture programmal.  :D
Lehetne Win98Se is de P4 alatt sok a kékhalál. A Me nem fagy ki (nálam)  :D

Szerkesztette: wpepi 2004. 12. 08. 13:46 -kor

#137 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 13:52

Csak egy 120 gigás vinyóra nyolc percenként új fájlokat létrehozva... Hát kissé furcsa.
Különben azért zaklatom a levelekkel. Ha azt írta, hogy írjunk, hát írok. :D
Különben azt találtam ki, hogy Win2000 Premiere 6.5-tel, és az 1.5 driverrel (ha megy a kijátszás). Bár ilyenkor már XP-n is mennie kell...  :think:

Ja és még annyit: a DC10-es és a WDM 2.0-ás is reseteli a gépet, ha pl. az Audio Loopthrough vagy Video Loopot állítok. Vagy bármit.  :mad:

Szerkesztette: Mykee 2004. 12. 08. 13:53 -kor

#138 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 14:20

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 13:52

Csak egy 120 gigás vinyóra nyolc percenként új fájlokat létrehozva... Hát kissé furcsa.

Az AVI-IO lerendezi. Szegmentált rögzítést használ azaz 2GB-onként uj file-t nyit. Egy menetben képes max. 400GB-os HDD-t kezelni azaz megállás nélkül ekkora HDD-re írni vagy max. 24db partíciót is képes kezelni melynek az össz. mérete max 400GB lehet (frame dobás nélkül). Csak annyit kell tenni, hogy a capture beállításoknál megadni a drive neveket szépen sorjában a többit elintézi a program  :D
Természetesen ugyanez lejátszásnál is működik azaz ha beadod neki az összes avi-t akkor zokszó nélkül minden szegmenst folyamatosan frame dobás nélkül lejátszik.  :D
Ha esetleg meg szeretnéd nézni akkor küldj priviben egy email címet.   ;)

Serk.:
Helyesbítem mert elírtam nem 40db partíció hanem csak 24. Bocs  :)

Szerkesztette: wpepi 2004. 12. 08. 14:36 -kor

#139 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 14:28

A progit már beszereztem, mert ennyi jó tulajdonságot nem hagyhatok szó nélkül! :D
Kérdés, hogy mindkét drivertípust tudja-e kezelni. Az lenne az igazi... ;)

#140 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 14:32

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 14:28

A progit már beszereztem, mert ennyi jó tulajdonságot nem hagyhatok szó nélkül! :D
Kérdés, hogy mindkét drivertípust tudja-e kezelni. Az lenne az igazi... ;)

Az a változat (avi-io) melyet én használok csak VFW felületen kommunikál és csak WinMe alatt használtam (használom) 1.42 driverrel ill. most az 1.41a verzióval. Ezekkel tökéletes.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.