Idézet: Mykee - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 21:11
Ha az Audigy Line-In bemenetéről rögzítem, akkor viszont a hang nem pattogzik a timelineon. És ami még érdekes: ha a Source ablakba húzom a filmet, akkor a hangszóró nincs áthúzva, viszont a Program ablakban (bárhogy is renderelem, vagy állítom át a lejátszáshoz a keverőpultot) mindig áthúzott lesz az ikon. Még scrubbolásnál is.

Jól eljátszogatok mi?

Azt írja a súgó, hogy akkor, ha render után is át van húzva, biztos nincs meg a temp állomány hozzá. Na ez igaz, hogy nem csinált olyna hullámos kis jelet az audiosávra, viszont azt hol csinált hol nem. Még nem jöttem rá, hogyan vehetem rá a programot, hogy csináljon.

Apropó: 6.5-ös Premierrel van gondja a DC30-nak?
És most jön az, hogy bugos-e a Premiere!

Ugyanis ha VirtualDubbal különválasztom a WAV állományt és azt külön teszem be a Premiere-be, akkor nem zizeg!!! Szóval a hang is meg a kép is ok külön-külön, de hogy együtt miért nem eszi meg a timeline...
Hát nagyon furcsa dolgok történnek nálad

Idézet
Mint már említettem a default hangkezelőnek a DC30 kártyának kell lennie. Akkor nem lesz áthúzva. Az áthúzott hangszóró azt jelenti, hogy nem a DC30 az alapértelmezett hangeszköz a Windows-ban. Rakd át alapértelmezettnek és menni fog. A hangot meg ha összekötöd a hangkártyával azaz a DC30 belső hangkimenetét bekötöd a hangkártyád belső bemenetére akkor hallani fogod a kártya hangját akkor is ha a DC30 az alapértelmezett eszköz.
Idézet

Ugyanis ha VirtualDubbal különválasztom a WAV állományt és azt külön teszem be a Premiere-be, akkor nem zizeg!!! Szóval a hang is meg a kép is ok külön-külön, de hogy együtt miért nem eszi meg a timeline...
Számomra ez is új. Nálam még ilyen úgyszintén nem fordult elő. Ráadásul én másfajta hangformátumokat is szoktam alányomni (pld. QuickTime) és renderelés után simán kijátszik a kártya mindent tökéletesen.
Nincsenek fenn véletlenül codec-ek? Mert ezek okozhatnak galibát mivel a Premiere-es szerkesztéshez semmilyen külső codec nem kell mert minden adott a programban. Külső kapcsolatokat meg plugin-ként kell feltenni.