Idézet: emere77 - Dátum: 2009. dec. 4., péntek - 13:33
Nekem philipsből csak az a nagyon egyszerű két körkéses volt, így nem tudok objektív véleményt alkotni. Mindkettőt megszoktam egy-két hét alatt. Sőt külön borotválkozás miatt nem is használok semmilyen hidratálót. De hogy melyik irritálja jobban a bőrt azt nem tudom. Hátha más okosabb, és megmondja. De szerintem nem lehet olyan nagy különbség, egyik se vacak.
Szerk.: A melyik a jobb kérdésre se tudok válaszolni, mind a kettő jónak tűnik nekem. A mostani braun-omat nem cserélném el semelyikkel, de akinek hidratálós kell, annak ki is esik a braun. Minőségileg mind a kettő jó, nekem most a braun jobban tetszik, de ez nem jelenti, hogy jobb is, de nekem inkább ez.

Szerintem az a jobb, ami neked jobban tetszik, melléfogni nem nagyon lehet velük. Jó persze az én régi philipsem meg az új braun között ég és föld a különbség, de ez betudható annak, hogy egészen más kategória, a philips egy belépő kategóriás volt, a braun meg prémium inkább. De igazából azzal se volt probléma, sőt.
Szerkesztette: Ndrew 2009. 12. 04. 14:50 -kor

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

Jó tudom ez engem minősít, de majd arra fogok is törekedni, mert vonz, de egyelőre nem tudok vele mit kezdeni.
 Jó tudom ez engem minősít, de majd arra fogok is törekedni, mert vonz, de egyelőre nem tudok vele mit kezdeni.

De tényleg nincs ezen mit megtanulni csak be köll kapcsolni és ledúrni ami nem kell...
 De tényleg nincs ezen mit megtanulni csak be köll kapcsolni és ledúrni ami nem kell...