HWSW Informatikai Kerekasztal: Elektromos vagy hagyományos borotva? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Elektromos vagy hagyományos borotva? Te mit használsz? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Te mivel borotválkozol? (253 felhasználó adott le szavazatot)

Te mivel borotválkozol?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#241 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 09. 09:07

Kaptam egy Philips HQ6490-es villanyborotvát. A használati utasításban az szerepel, hogy 2 évente ki kell cserélni a körkéseket. Ti hogy tapasztaltátok? Tényleg életlen lesz 2 év múlva?

A másik, hogy 2 hetente szét kell szedni a kőrkéseket és szappanos vízben fogkefével átmosni.  Nekem ezt a philips márkaszervíz írta. Ti ezt csináljátok?

Különben nagyon jó a borotva. Egész jól levágja az 1 napos sörtét is. Minden nap használom.

#242 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 09:34

Késes (nem pengés) borotvával van valakinek tapasztalata? Azt hallottam, hogy jobb, mint a pengés. Igaz ez?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#243 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 21:34

Idézet: sonykor - Dátum: 2010. Feb. 9., Tuesday - 9:07

Kaptam egy Philips HQ6490-es villanyborotvát. A használati utasításban az szerepel, hogy 2 évente ki kell cserélni a körkéseket. Ti hogy tapasztaltátok? Tényleg életlen lesz 2 év múlva?

A másik, hogy 2 hetente szét kell szedni a kőrkéseket és szappanos vízben fogkefével átmosni.  Nekem ezt a philips márkaszervíz írta. Ti ezt csináljátok?

Különben nagyon jó a borotva. Egész jól levágja az 1 napos sörtét is. Minden nap használom.

Nekemis vmi HQ6xxx, de ez nem moshato. Sztem a 2 ev realis en se nagyon adnek neki tobbet (de csak kb fel eve hasznalom).
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#244 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 23:13

nekem is van egy philips kütyü, '90-es évek végéből. "Made in USSR" felirattal :D

szavazáshoz visszatérve, is-is. ha gyorsan kell szőrteleníteni, akkor borotva, ha ráérek, hagyom zümmögni.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#245 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 08:23

Idézet: sonykor - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 10:07

fogyasztói társadalom :)
én kb. kéthetente leszedem a fejet és kiütögetem a szőrt.
kb. 3 havonta teljesen szétszedem és alaposan kitisztítom a hozzá adott kefével, ennyi.
több mint 3 éve használom. :cool:
Business as usual. We fucked up everything.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó