Kaptam egy Philips HQ6490-es villanyborotvát. A használati utasításban az szerepel, hogy 2 évente ki kell cserélni a körkéseket. Ti hogy tapasztaltátok? Tényleg életlen lesz 2 év múlva?
A másik, hogy 2 hetente szét kell szedni a kőrkéseket és szappanos vízben fogkefével átmosni. Nekem ezt a philips márkaszervíz írta. Ti ezt csináljátok?
Különben nagyon jó a borotva. Egész jól levágja az 1 napos sörtét is. Minden nap használom.
Elektromos vagy hagyományos borotva? Te mit használsz?
Elküldve: 2010. 02. 09. 09:34
Késes (nem pengés) borotvával van valakinek tapasztalata? Azt hallottam, hogy jobb, mint a pengés. Igaz ez?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2010. 02. 09. 21:34
Idézet: sonykor - Dátum: 2010. Feb. 9., Tuesday - 9:07
Kaptam egy Philips HQ6490-es villanyborotvát. A használati utasításban az szerepel, hogy 2 évente ki kell cserélni a körkéseket. Ti hogy tapasztaltátok? Tényleg életlen lesz 2 év múlva?
A másik, hogy 2 hetente szét kell szedni a kőrkéseket és szappanos vízben fogkefével átmosni. Nekem ezt a philips márkaszervíz írta. Ti ezt csináljátok?
Különben nagyon jó a borotva. Egész jól levágja az 1 napos sörtét is. Minden nap használom.
Nekemis vmi HQ6xxx, de ez nem moshato. Sztem a 2 ev realis en se nagyon adnek neki tobbet (de csak kb fel eve hasznalom).
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2010. 02. 09. 23:13
nekem is van egy philips kütyü, '90-es évek végéből. "Made in USSR" felirattal 
szavazáshoz visszatérve, is-is. ha gyorsan kell szőrteleníteni, akkor borotva, ha ráérek, hagyom zümmögni.

szavazáshoz visszatérve, is-is. ha gyorsan kell szőrteleníteni, akkor borotva, ha ráérek, hagyom zümmögni.
Close the world. Open the nExt.
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2010. 02. 10. 08:23
Idézet: sonykor - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 10:07
fogyasztói társadalom

én kb. kéthetente leszedem a fejet és kiütögetem a szőrt.
kb. 3 havonta teljesen szétszedem és alaposan kitisztítom a hozzá adott kefével, ennyi.
több mint 3 éve használom.

Business as usual. We fucked up everything.