Idézet: Sumi - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 9:50
ugyan, majd par nap mulva a bittorrent-en:) (ami amugy legalis filecserelo, megmiellot barki is felhaborodna)
Minden file cserélő legális, mindaddig amíg olyat osztasz meg rajta, aminek a terjesztéséhez jogod van
Ja hogy a játékról, is mondjak valamit. Az már 5 perc játék után nyilvánvaló volt, hogy az év játéka, ez nem vitás, de ugye egy HL2-től ez a minimum elvárás
A Feeling nem HL1-es, szerintem de ettől függetlenül jó. Olyan mintha vették volna 1999-től kezdve az FPS-eket, és mindenből átvették ami jó

Na ezek után talán el lehet képzelni az összhatást.
A gépigény, ami mindenkit foglalkoztatott de nagyon, az én 1-es gépemen (ami nem több mint átlagos szerintem) minden maxra húzva, 1024x768 4xAA 8xAF mellett csak ott lassul be egy kicsit (értsd: ~20fps-re), ahol nagyon sok víz van, nagyon sok ojjektummal vegyítve. De szerintem ha kikapcsolnám a "reflect all" opciót a vízre, akkor ott sem lenne gond. De nekem még így 20fps-el játszható, úgyhogy nem fogom levenni. Szóval ennyit azokról a híresztelésekről, hogy X800 alatt meg se próbáld meg egyebek. Később talán kipróbálom a 3.-as gépen. Ill ha nem én, akkor majd más, de az biztos, hogy játszva lesz azon a gépen is, lehet többet mint nálam
Ez az első helyszín, ahol észrevettem, hogy picit belassult:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]