HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#861 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:52

Aki fikázza a gamét, annak csak annyit hogy csináljon jobbat!  :D  Mert ugye fikázni könnyű alkotni nehéz, ahogy fLeSs aláírásában is szerepel...

#862 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:55

Idézet: Peetie - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:40

A jatekmenet teljesen linearis, gyk. mindig megtalalni merre kell menni..

Nem akarok nagyképű lenni vagy megbántani másokat, de így is sokan elakadnak. FeW barátunk pl. 10 percenként hívogat mikor jáccik. Ahelyett hogy körülnézne, vagy netán gondolkodna egy kicsit :D :D
Bocs FeW  :p

#863 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:58

Idézet: Peetie - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:40

Pedig a tortenetet ense ertem, bar tudok angolul (persze sok helyen nem ertem mit mond),  ennek ellenere fogalmam sincs mit csinalok, miert vagyok ott, mit keresek abban a bortonben :)  Nem minenki jatszotta vegig az elso reszt, es nem mindenki ismeri kivulrol a tortenetet, szal a valve gondolhatott volna rank is. Pl vmi kis intro, osszefoglalas az elozo reszbol, hogy megis tudjuk minek vagyunk itt.

A jatekmenet teljesen linearis, gyk. mindig megtalalni merre kell menni, ez kicsit gaz, nincs tobbszalu befejezes, dehat ne legyunk maximalistak :D

En hardon jatszom,  igy azert elegge sporolni kell a  toltennyel, plane hogy ha tavolrol lonek az orok, egy tar majdnem elmegy egy emberre :)

A repkedo vackoknak 3 pajszer utes kell, rohadjanak meg, mikor jonnek 6-an nem gyozok futni :D

Megmondom őszintén, hogy a történetet csak sejtem mert nem figyelek oda..  :think: de ez azért van mert sokszor hosszú percekig a gravi fegyverrel és az adott helyszín átrendezésével szórakozok vagy egyszerűen jó beállítást keresek a shot-oknak amiket már háttérként használok.. majd második nekifutásra.. ;)  egyszerűen széttördelem a játékomat a kóválygásommal de olyan jól meg van csinálva a fizika, hogy szinte játék a játékban.. :D

#864 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:03

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 10:52

Aki fikázza a gamét, annak csak annyit hogy csináljon jobbat!  :D  Mert ugye fikázni könnyű alkotni nehéz, ahogy fLeSs aláírásában is szerepel...

Gamer vagyok, nem játék fejlesztő. Az én feladatom a szórakozás, az ő feladatuk a jó játék készítése, ha pedig ez nem sikerül(ami mindíg szubjektív véleménye adott egyénnek), akkor fikázom, lévén annélkül is el tudom dönteni valamiről, hogy nekem tetszik-e, hogy részt vettem volna a fejlesztésében.

Most persze nem ez a helyzet, lévén a gáma eléggé jóféle lett, és nagyon hangulatos, szórakoztató, blabla... viszont volt terület ahol többet vártam volna tőle (különösen 1 éves csúszár után).

szerk.: kibabrált velem a magyar nyelv...

Szerkesztette: Yv@n 2004. 11. 19. 11:04 -kor

#865 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:08

Idézet: NeO023 - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:55

Nem akarok nagyképű lenni vagy megbántani másokat, de így is sokan elakadnak. FeW barátunk pl. 10 percenként hívogat mikor jáccik.

:D  :D  Én is hívhatlak ha elakadok?
Mint például most is. A - Route Kanal - résznél vagyok és nem tudom merre kéne mennem. Abban a helyiségben vagyok, ahol a néger csövinger álldogál a galérián. Ott van egy zárt ajtó, meg sok rács. Ha visszamegyek, akkor meg kiérek a felszínre ahol a két heliokopter dekkol.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#866 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:10

Na vitatkozzunk egy kicsit :) Ugye mivel emberből vagyunk tudjuk hogy az ember alkotta dolgok nem tökéletesek mivel tökéletes ember sincs, és mivel mindenkinek más-más az értékrendje ezért olyan dolog, játék stb... nincs ami mindenkinek egyformán tetszene.
Röviden szólva: mindenbe bele lehet kötni, és mindenben meg lehet találni a hibát stb....

#867 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:14

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:10

Na vitatkozzunk egy kicsit :) Ugye mivel emberből vagyunk tudjuk hogy az ember alkotta dolgok nem tökéletesek mivel tökéletes ember sincs, és mivel mindenkinek más-más az értékrendje ezért olyan dolog, játék stb... nincs ami mindenkinek egyformán tetszene.
Röviden szólva: mindenbe bele lehet kötni, és mindenben meg lehet találni a hibát stb....

Ez nem is kérdéses, ha visszaolvasol akkor eddig erről szólt ez a fórum és alapjában véve nagyjából minden fórum erről szól, és ebbe a folyamatba kötöttél te bele :)

#868 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:18

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:14

Ez nem is kérdéses, ha visszaolvasol akkor eddig erről szólt ez a fórum és alapjában véve nagyjából minden fórum erről szól, és ebbe a folyamatba kötöttél te bele :)

Elsősorban annak szántam a megjegyzést aki fikázta a játékot :)

#869 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:18

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 12:10

Most vettem csak észre az avatarod!! De nagyon pihent vagy!! :D  Csecsemő Gordon játék "spájszerrel" :D 

#870 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:20

Idézet: VAZUL - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:18

Most vettem csak észre az avatarod!! De nagyon pihent vagy!! :D  Csecsemő Gordon játék "spájszerrel" :D 

:D

Egy másik fórumon láttam és megtetszett!  ;)

#871 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:35

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 12:14

Nem az építő kritikákkal van itt a baj hanem a semmitmondó "csakazértis leszólom mert vagánycsávó vagyok" és se füle se farka annak amit felhoz érvként vagy az "oan jó vagyok, hogy hardon is fosgyenge az ellen vazze.." akiknek - megadva a bizalmat - elhiszem, hogy jól nyomják de akkor ne singli-ben hanem multiban bizonyítsanak, ott majd kiderül, hogy a "scriptelt" jeleneteket, hogyan oldják meg.. :D

#872 Felhasználó inaktív   Kain.Fsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:37

felesleges olyan dolgokon vitázni amibe nem sok vagy semmi beleszólásunk nincs.

ilyen a játék és kész.
ha tetszik: játsz vele
ha nem: akkor játsz mással

ennyi
486 dx2 66mhz,4mb edo ram,1mb trident vid.kártya,270mb hdd,win 3.1,sb 16,1x cdrom....nesztek akkor itt van ez ha az fx nem teccet.

#873 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:41

ez az BMW!
  :cool:
all bitches

#874 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:43

Idézet: VAZUL - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:35

Nem az építő kritikákkal van itt a baj hanem a semmitmondó "csakazértis leszólom mert vagánycsávó vagyok" és se füle se farka annak amit felhoz érvként vagy az "oan jó vagyok, hogy hardon is fosgyenge az ellen vazze.." akiknek - megadva a bizalmat - elhiszem, hogy jól nyomják de akkor ne singli-ben hanem multiban bizonyítsanak, ott majd kiderül, hogy a "scriptelt" jeleneteket, hogyan oldják meg.. :D

Ez ok de ez kivédhetetlen, az ilyet simán át kell lapozni, és figyelmen kívül hagyni, mint a figyelemhiányos kisgyereket...ha senki nem foglalkozik vele, előbb utóbb elhallgat, és eltűnik... Lehet csak simán flame vadász...beír valamit amivel frankón megmondja, hogy aztán unaloműzésképpen szapulhassa a népet. Ezek minden témában megjelennek idővel, aztán mikor ráuntak a sz@rozásra eltűnnek.

#875 Felhasználó inaktív   Rodin 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:44

Segítséget kérnék valakitől, Steamenen létrehoztam user nevet jelszót stb. amikor először kértem a  játék telepítését, csak HL2 kértem még valamit felajánlott, de azt nem kértem és így lejött a játék csak nem lehet offline módban játszani vele és a backupolást sem engedi.
Na letöröltem mindent Steament HL2 –öt, de az újbóli telepítésnél már csak a HL2 ajánlja fel, ami 1.8 GB, ezzel már menni fog offline módban, járt már így valaki?!
Ja ATI kuponnal szerzem a játékot.
Előre is kösz a segítséget.

#876 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:45

Nem rossz ez a játék, csak a játékmenet Doom3 pepitában. Fizikában agyonveri. Az tény, hogy baromi jól lehet szórakozni a gravity gunnal (meg harcolni is). Grafika meg hát izé, szép meg minden. Csak az a bajom, hogy ha csak ennyire steril külterek vannak, akkor hogy is mondjam. Olyan külteret szeretnék, mint a 3dmarkok nature részei na. Egyébként jó játék, de  nálam az év játéka a PIRATES! lesz.

Játékmenetben én inkább DX1 szerű játékmenetet vártam. :)

Szerkesztette: JonesC 2004. 11. 19. 11:46 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#877 Felhasználó inaktív   strandpapucs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:48

Idézet: Rodin - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 12:44

Segítséget kérnék valakitől, Steamenen létrehoztam user nevet jelszót stb. amikor először kértem a  játék telepítését, csak HL2 kértem még valamit felajánlott, de azt nem kértem és így lejött a játék csak nem lehet offline módban játszani vele és a backupolást sem engedi.
Na letöröltem mindent Steament HL2 –öt, de az újbóli telepítésnél már csak a HL2 ajánlja fel, ami 1.8 GB, ezzel már menni fog offline módban, járt már így valaki?!
Ja ATI kuponnal szerzem a játékot.
Előre is kösz a segítséget.

A steam-nél a végén be kell jlölni "remember my password"... és akkor megy offline-ban
AMD 64 3000+, Gecube ATI 9800Pro, 768 DDR, Samsung 795MB

#878 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:50

Üdv.

Egy kérdésem lenne, amit nem értek, ha megveszem bótban az eredeti változatot, feltelepítem otthon, netem viszont nincs, nem tudok vele játszani? 
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#879 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:52

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 10:50

Üdv.

Egy kérdésem lenne, amit nem értek, ha megveszem bótban az eredeti változatot, feltelepítem otthon, netem viszont nincs, nem tudok vele játszani? 

nem, mert minimum szükséglet: internet...
vhova cipeld el a géped, s aktiváld, s kész..
all bitches

#880 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:53

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:50

Üdv.

Pontosan

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.