HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 17. 16:03

idézet:
Ezt írta omega81:

Az időjárásjelentés... RTL klub.
[/quote]

Jajj...ne! :)
Aigner Szilárd: -Úgy számolom...

Csak mindig rosszul számolja. :D

TV2 - időjárásjelentés - Gál Noémi miniben leül a fekete sávra: rulez! :D %0
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#22 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 16:04

bocs duplán ment el

[ 2003. november 17.: Brett Shaw szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#23 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 16:11

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:

[/quote]

:D :D

Eszembe jutott valami...(heti hetesben hívták fel rá a figyelmemet)

Aigner Szilárd az egyik bejelentkezésnél valamit nagyon rejtegetett a háta mögött...Egyik pilanatról a másikra előkapta és ezt a mondatot mondta el:Nini mit hoztam ???Egy barkát....

Még most is röhögök ha elképzelem :D

#24 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 06:56

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:

[/quote]

Én úgy vettem észre, hogy lehetőségeihez mérten yól eltalálja Szilárd bátyó, mi lesz a dörgés... a TV2 időjárásjelentése meg inkább röhejes :)
Oszt' kinek a pap, kinek a papné.

#25 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 06:57

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
bocs duplán ment el[/quote]

Ki? A Gál Noémi?! :eek: :D

#26 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 07:31

idézet:
Ezt írta omega81:
Én úgy vettem észre, hogy lehetőségeihez mérten yól eltalálja Szilárd bátyó, mi lesz a dörgés...[/quote]

Aha... :D Csak olyat ne mondjon, hogy "annak a valószínűsége, hogy eső lesz, nagyon kevés... pár ezred százalék". :p Mert olyankor nálunk mindig k*rva nagy vihar lesz :) Ez évek tapasztalata ;)

#27 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 11. 18. 07:41

idézet:
Ezt írta omega81:

Én úgy vettem észre, hogy lehetőségeihez mérten yól eltalálja Szilárd bátyó, mi lesz a dörgés... a TV2 időjárásjelentése meg inkább röhejes :)
Oszt' kinek a pap, kinek a papné.
[/quote]
hát akkor "szilárd bátyónak" igen szűkös lehetőségei vannak, mert vagy két éve nem az történik, amit ő jósol.
általában az ellenkezője, néha még az sem jön be neki...

az mtv-n a nejének, és a tv2-n a lányoknak több köze van a valósághoz.

#28 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 08:14

NAGYKANIZSA időjárására vonatkozó előrejelzése ~perfect...

( :D)

#29 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 08:17

Valaki elmondaná mikor fog esni a hó????HAHÓ!

#30 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 08:24

idézet:
Ezt írta Litium:
Valaki elmondaná mikor fog esni a hó????HAHÓ![/quote]

:D A kis erőszakos. Hát honnan tudjuk, vaze'? Kép

off:
Tójj egy fröccsöt! ;)

#31 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 08:32

idézet:
Ezt írta omega81:

:D A kis erőszakos. Hát honnan tudjuk, vaze'? Kép

off:
Tójj egy fröccsöt! ;)
[/quote]

Ti vagytok itt az időjárás szakértők hát senki nem halott semmi pletykát erről?

:D :D

#32 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 09:22

idézet:
Ezt írta omega81:

Ki? A Gál Noémi?! :eek: :D
[/quote]

A francot! Dehogy a Gál Noémi! Én! Ööö...akarom mondani a hozzászólásom! :D

#33 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 11:17

Gál Noémi eléggé mélyről indult :D Aszódon vezetett egy videótékát. Egy jóképű gimis osztálytársam fűtögette. Mindig azon röhigcséltek, hogy a felső polcos kazettákat úgy hozzák általában vissza, hogy kb. 5 percet néztek meg belőle; ott "fogyott el a cérna" :D A Noémi már akkor is nagyon szép volt, csak nem volt ennyire... khm... háromdés :confused: ;) :cool: A jóképű osztálytársammal múltkor összefutottam, és gyorsan felállítottunk egy axiómát: az életszínvonal változásával egyenes arányban van a kebelméret változása ;)

A témanyitó kérésének eleget téve a két inkriminált televízió kínálatát nem minősítem bővebben. Ja, mégis: a TV2-n jobb csajok vannak, élen a Csisztuval :cool: Úgyhogy én a TV2-re szavazok :D

#34 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 11:25

idézet:
Ezt írta Satriani:
... Ja, mégis: a TV2-n jobb csajok vannak, élen a Csisztuval :cool: Úgyhogy én a TV2-re szavazok :D[/QB][/quote]

Ugylátom neked bejönnek a tornász csajok :) (ki a legjobb nő topic)
Elég jól néznek ki képen, Tv-ben, de én találkoztam Csisztuval és kb a köldökömig ért. Bár ennek is megvannak az előnyei :D

Egyébként inkább RTL, ha már választani kell. :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#35 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 11:34

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

Ugylátom neked bejönnek a tornász csajok :) (ki a legjobb nő topic)
Elég jól néznek ki képen, Tv-ben, de én találkoztam Csisztuval és kb a köldökömig ért. Bár ennek is megvannak az előnyei :D

Egyébként inkább RTL, ha már választani kell. :)
[/quote]

Műsorok szerint mi a véleményetek?Én mondjuk nagyon csípem a Naplót meg a tv2 hírműsorait....

#36 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 11:43

idézet:
Ezt írta Litium:
Műsorok szerint mi a véleményetek?[/quote]

Nem tudom, mert nem nézem őket. De már lassan megnézek egyet, hogy tudjam, mi a véleményem a műsor szerint :confused: :confused: :D :cool:

Komolyra fordítva: nekem nem jönnek be az ilyen okfeltáró/kitűntel/hovavitte műsorok. A Fókusz/Aktív duótól kiütéseket kapok, és ezen még a Gombos Edina helyes kis... "gombjai" ;) sem segítenek. Egyedül a Barátok Közt szappanoperát látom néha, ugyanis Barátnőm nézi, és ha Ő néz velem utána meccset (gyk. alszik alatta :)), akkor én is megnézem vele a sorozatot. Ja, meg nem tudom, melyiken megy, de a Vészhelyzetet is szokta nézni; az nem lenne rossz, ha kicsit kevesebb bél meg szike lenne benne.

Magamtól a két csatorna kínálatából egyedül a Totalcart meg egyes sportműsorokat nézem meg magamtól, bár előbbiről sosem tudom, mikor van, így inkább le szoktam tölteni a netről :)

#37 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 11:48

idézet:
Ezt írta omega81:
Amúgy meg HírTV rulz :)[/quote]

Ezzel meg az a baj, hogy eleve az ország fele meg sem fogja nézni... Amúgy jó műsorok vannak, a Borbás Marcsit kimondottan kedvelem, jók a hírműsorok.

A meghívott beszélgetőpartnerek skálája viszont - a csatorna profiljából adódóan - elég szűk (a Napkelte ilyen szempontból szerintem verhetetlen; kár, hogy reggel rohanok, este meg már vége az ismétlésnek), a Rákay Kálmántól pedig gyomorgörcsöm támad. Vagy elkapcsolok.

#38 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 11:56

idézet:
Ezt írta Litium:

Műsorok szerint mi a véleményetek?Én mondjuk nagyon csípem a Naplót meg a tv2 hírműsorait....
[/quote]

Sváby-t nagyon utálom. A bamba, buta fejű Gombos Edina szégyent hoz a Gombos névre :)(Engem is így hívnak). Egyébként én is majdnem azokat nézem, mint Satriani. Totalcar, Vészhelyzet (nem csak a barátnőm, én is szeretem :)), néha Heti Hetes, Fábry, egy-egy "nagy" film (bár ezek nagy részét általában, már láttam moziban, DVD-n).
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#39 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 13:23

idézet:
Ezt írta Satriani:
...a Rákay Kálmántól pedig gyomorgörcsöm támad. Vagy elkapcsolok.[/quote]

Detto. HirTV nagyon gaz. Elvileg ugye hireket kellene frissen, a megjelenest koveto percekben szolgaltatniuk... hat ez az ami nem nagyon megy nekik. Hallom mas csatornan/radioban olvasom az interneten hogy tortent valami... kapcsolok a HirTV-re hatha van bovebb infojuk... es valami konzerv anyag megy... az azt koveto hirosszefoglaloban meg lerendezik ket mondatban a CNN breaking news-t is... viszont van egy nagyon jo hattermusoruk (Visszhang) amit ha tehetem megnezek. Rákay ketmillios Kálmán, Porzse es tarsai viszont minosithetetlenul alacsony szinvonalon szolgaljak ki ideologiai gazdaikat.

Viszont szerintem a Napkelte sem sokkal jobb (majdnem ugyan az csak a masik oldalrol) mig a HirTV tele van fideszesekkel es az attol jobbra eso bagazzsal, a Napkelte meg tele van a kormany partok kepviseloivel... es raadasul reggel ehgyomorra nem is vagyom politikai musorokra. Ha reggel akkor Reggeli az RTL-en... :) inkabb nezem Csonka Picit amint butasagokat kerdez egy masik hasonloan Rendkivul Nepszeru Egyenisegtol, mint Kovacs Lacat vagy Rogan Toncsit amint eppen igyekeznek bebizonyitani hogy a masik hazudik.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#40 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 13:27

idézet:
Ezt írta Samott:

Detto. HirTV nagyon gaz. Elvileg ugye hireket kellene frissen, a megjelenest koveto percekben szolgaltatniuk... hat ez az ami nem nagyon megy nekik. Hallom mas csatornan/radioban olvasom az interneten hogy tortent valami... kapcsolok a HirTV-re hatha van bovebb infojuk... es valami konzerv anyag megy... az azt koveto hirosszefoglaloban meg lerendezik ket mondatban a CNN breaking news-t is... viszont van egy nagyon jo hattermusoruk (Visszhang) amit ha tehetem megnezek. Rákay ketmillios Kálmán, Porzse es tarsai viszont minosithetetlenul alacsony szinvonalon szolgaljak ki ideologiai gazdaikat.

Viszont szerintem a Napkelte sem sokkal jobb (majdnem ugyan az csak a masik oldalrol) mig a HirTV tele van fideszesekkel es az attol jobbra eso bagazzsal, a Napkelte meg tele van a kormany partok kepviseloivel... es raadasul reggel ehgyomorra nem is vagyom politikai musorokra. Ha reggel akkor Reggeli az RTL-en... :) inkabb nezem Csonka Picit amint butasagokat kerdez egy masik hasonloan Rendkivul Nepszeru Egyenisegtol, mint Kovacs Lacat vagy Rogan Toncsit amint eppen igyekeznek bebizonyitani hogy a masik hazudik.

Samott
[/quote]

Én speciel reggel dolgozom a nap kelte nem lenne annyira rossz csak valamihihetetlen módon elavult pénz kéne bele a díszletekről sugárzik a gagyiság.Meg a Verebest kéne kirugni amatör demagóg pénisz.

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó