idézet:
Ezt írta omega81:
Az időjárásjelentés... RTL klub. [/quote]
Jajj...ne!![]()
Aigner Szilárd: -Úgy számolom...
Csak mindig rosszul számolja.
TV2 - időjárásjelentés - Gál Noémi miniben leül a fekete sávra: rulez!%0
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2003. 11. 17. 16:03
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 11. 17. 16:04
[ 2003. november 17.: Brett Shaw szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 11. 17. 16:11
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Jajj...ne!![]()
TV2 - időjárásjelentés - Gál Noémi miniben leül a fekete sávra: rulez!%0[/quote]
![]()
![]()
Eszembe jutott valami...(heti hetesben hívták fel rá a figyelmemet)
Aigner Szilárd az egyik bejelentkezésnél valamit nagyon rejtegetett a háta mögött...Egyik pilanatról a másikra előkapta és ezt a mondatot mondta el:Nini mit hoztam ???Egy barkát....
Még most is röhögök ha elképzelem![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 06:56
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Jajj...ne!![]()
TV2 - időjárásjelentés - Gál Noémi miniben leül a fekete sávra: rulez!%0[/quote]
Én úgy vettem észre, hogy lehetőségeihez mérten yól eltalálja Szilárd bátyó, mi lesz a dörgés... a TV2 időjárásjelentése meg inkább röhejes
Oszt' kinek a pap, kinek a papné.
Elküldve: 2003. 11. 18. 06:57
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
bocs duplán ment el[/quote]
Ki? A Gál Noémi?!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 07:31
idézet:
Ezt írta omega81:
Én úgy vettem észre, hogy lehetőségeihez mérten yól eltalálja Szilárd bátyó, mi lesz a dörgés...[/quote]
Aha...Csak olyat ne mondjon, hogy "annak a valószínűsége, hogy eső lesz, nagyon kevés... pár ezred százalék".
Mert olyankor nálunk mindig k*rva nagy vihar lesz
Ez évek tapasztalata
![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 07:41
idézet:
Ezt írta omega81:
Én úgy vettem észre, hogy lehetőségeihez mérten yól eltalálja Szilárd bátyó, mi lesz a dörgés... a TV2 időjárásjelentése meg inkább röhejes
Oszt' kinek a pap, kinek a papné.[/quote]
hát akkor "szilárd bátyónak" igen szűkös lehetőségei vannak, mert vagy két éve nem az történik, amit ő jósol.
általában az ellenkezője, néha még az sem jön be neki...
az mtv-n a nejének, és a tv2-n a lányoknak több köze van a valósághoz.
Elküldve: 2003. 11. 18. 08:24
idézet:
Ezt írta Litium:
Valaki elmondaná mikor fog esni a hó????HAHÓ![/quote]
A kis erőszakos. Hát honnan tudjuk, vaze'?
![]()
off:
Tójj egy fröccsöt!![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 08:32
idézet:
Ezt írta omega81:
A kis erőszakos. Hát honnan tudjuk, vaze'?
![]()
off:
Tójj egy fröccsöt![/quote]
Ti vagytok itt az időjárás szakértők hát senki nem halott semmi pletykát erről?
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 09:22
idézet:
Ezt írta omega81:
Ki? A Gál Noémi?!![]()
[/quote]
A francot! Dehogy a Gál Noémi! Én! Ööö...akarom mondani a hozzászólásom!![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 11:17
A témanyitó kérésének eleget téve a két inkriminált televízió kínálatát nem minősítem bővebben. Ja, mégis: a TV2-n jobb csajok vannak, élen a Csisztuval
Elküldve: 2003. 11. 18. 11:25
idézet:
Ezt írta Satriani:
... Ja, mégis: a TV2-n jobb csajok vannak, élen a CsisztuvalÚgyhogy én a TV2-re szavazok
[/QB][/quote]
Ugylátom neked bejönnek a tornász csajok(ki a legjobb nő topic)
Elég jól néznek ki képen, Tv-ben, de én találkoztam Csisztuval és kb a köldökömig ért. Bár ennek is megvannak az előnyei
Egyébként inkább RTL, ha már választani kell.![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 11:34
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Ugylátom neked bejönnek a tornász csajok(ki a legjobb nő topic)
Elég jól néznek ki képen, Tv-ben, de én találkoztam Csisztuval és kb a köldökömig ért. Bár ennek is megvannak az előnyei
Egyébként inkább RTL, ha már választani kell.[/quote]
Műsorok szerint mi a véleményetek?Én mondjuk nagyon csípem a Naplót meg a tv2 hírműsorait....
Elküldve: 2003. 11. 18. 11:43
idézet:
Ezt írta Litium:
Műsorok szerint mi a véleményetek?[/quote]
Nem tudom, mert nem nézem őket. De már lassan megnézek egyet, hogy tudjam, mi a véleményem a műsor szerint :confused: :confused:![]()
![]()
Komolyra fordítva: nekem nem jönnek be az ilyen okfeltáró/kitűntel/hovavitte műsorok. A Fókusz/Aktív duótól kiütéseket kapok, és ezen még a Gombos Edina helyes kis... "gombjai"sem segítenek. Egyedül a Barátok Közt szappanoperát látom néha, ugyanis Barátnőm nézi, és ha Ő néz velem utána meccset (gyk. alszik alatta
), akkor én is megnézem vele a sorozatot. Ja, meg nem tudom, melyiken megy, de a Vészhelyzetet is szokta nézni; az nem lenne rossz, ha kicsit kevesebb bél meg szike lenne benne.
Magamtól a két csatorna kínálatából egyedül a Totalcart meg egyes sportműsorokat nézem meg magamtól, bár előbbiről sosem tudom, mikor van, így inkább le szoktam tölteni a netről![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 11:48
idézet:
Ezt írta omega81:
Amúgy meg HírTV rulz[/quote]
Ezzel meg az a baj, hogy eleve az ország fele meg sem fogja nézni... Amúgy jó műsorok vannak, a Borbás Marcsit kimondottan kedvelem, jók a hírműsorok.
A meghívott beszélgetőpartnerek skálája viszont - a csatorna profiljából adódóan - elég szűk (a Napkelte ilyen szempontból szerintem verhetetlen; kár, hogy reggel rohanok, este meg már vége az ismétlésnek), a Rákay Kálmántól pedig gyomorgörcsöm támad. Vagy elkapcsolok.
Elküldve: 2003. 11. 18. 11:56
idézet:
Ezt írta Litium:
Műsorok szerint mi a véleményetek?Én mondjuk nagyon csípem a Naplót meg a tv2 hírműsorait....[/quote]
Sváby-t nagyon utálom. A bamba, buta fejű Gombos Edina szégyent hoz a Gombos névre(Engem is így hívnak). Egyébként én is majdnem azokat nézem, mint Satriani. Totalcar, Vészhelyzet (nem csak a barátnőm, én is szeretem
), néha Heti Hetes, Fábry, egy-egy "nagy" film (bár ezek nagy részét általában, már láttam moziban, DVD-n).
Elküldve: 2003. 11. 18. 13:23
idézet:
Ezt írta Satriani:
...a Rákay Kálmántól pedig gyomorgörcsöm támad. Vagy elkapcsolok.[/quote]
Detto. HirTV nagyon gaz. Elvileg ugye hireket kellene frissen, a megjelenest koveto percekben szolgaltatniuk... hat ez az ami nem nagyon megy nekik. Hallom mas csatornan/radioban olvasom az interneten hogy tortent valami... kapcsolok a HirTV-re hatha van bovebb infojuk... es valami konzerv anyag megy... az azt koveto hirosszefoglaloban meg lerendezik ket mondatban a CNN breaking news-t is... viszont van egy nagyon jo hattermusoruk (Visszhang) amit ha tehetem megnezek. Rákay ketmillios Kálmán, Porzse es tarsai viszont minosithetetlenul alacsony szinvonalon szolgaljak ki ideologiai gazdaikat.
Viszont szerintem a Napkelte sem sokkal jobb (majdnem ugyan az csak a masik oldalrol) mig a HirTV tele van fideszesekkel es az attol jobbra eso bagazzsal, a Napkelte meg tele van a kormany partok kepviseloivel... es raadasul reggel ehgyomorra nem is vagyom politikai musorokra. Ha reggel akkor Reggeli az RTL-en...inkabb nezem Csonka Picit amint butasagokat kerdez egy masik hasonloan Rendkivul Nepszeru Egyenisegtol, mint Kovacs Lacat vagy Rogan Toncsit amint eppen igyekeznek bebizonyitani hogy a masik hazudik.
Samott
Elküldve: 2003. 11. 18. 13:27
idézet:
Ezt írta Samott:
Detto. HirTV nagyon gaz. Elvileg ugye hireket kellene frissen, a megjelenest koveto percekben szolgaltatniuk... hat ez az ami nem nagyon megy nekik. Hallom mas csatornan/radioban olvasom az interneten hogy tortent valami... kapcsolok a HirTV-re hatha van bovebb infojuk... es valami konzerv anyag megy... az azt koveto hirosszefoglaloban meg lerendezik ket mondatban a CNN breaking news-t is... viszont van egy nagyon jo hattermusoruk (Visszhang) amit ha tehetem megnezek. Rákay ketmillios Kálmán, Porzse es tarsai viszont minosithetetlenul alacsony szinvonalon szolgaljak ki ideologiai gazdaikat.
Viszont szerintem a Napkelte sem sokkal jobb (majdnem ugyan az csak a masik oldalrol) mig a HirTV tele van fideszesekkel es az attol jobbra eso bagazzsal, a Napkelte meg tele van a kormany partok kepviseloivel... es raadasul reggel ehgyomorra nem is vagyom politikai musorokra. Ha reggel akkor Reggeli az RTL-en...inkabb nezem Csonka Picit amint butasagokat kerdez egy masik hasonloan Rendkivul Nepszeru Egyenisegtol, mint Kovacs Lacat vagy Rogan Toncsit amint eppen igyekeznek bebizonyitani hogy a masik hazudik.
Samott[/quote]
Én speciel reggel dolgozom a nap kelte nem lenne annyira rossz csak valamihihetetlen módon elavult pénz kéne bele a díszletekről sugárzik a gagyiság.Meg a Verebest kéne kirugni amatör demagóg pénisz.

Súgó
A téma zárva.