idézet:
Ezt írta Litium:
Én speciel reggel dolgozom a nap kelte nem lenne annyira rossz csak valamihihetetlen módon elavult pénz kéne bele a díszletekről sugárzik a gagyiság.Meg a Verebest kéne kirugni amatör demagóg ******.[/quote]
Penz van benne dogivel, egyszeruen ilyen igenytelen a stilusuk. Verebest meg elviselnem, de a Lakat T. Karcsi iszonyatos. Minek neki vendeg? Hogy uljon vele szemben? Mert szohoz nem jut... es sajnos Fabryval ellenteben (akitol elviselem ugyan ezt a stilust) Lakat meg csak nem is szorakoztato. Sot.
Samott
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2003. 11. 18. 13:38
Elküldve: 2003. 11. 18. 14:17
MTV-t és ATV-n sem igen nézem a műsorokat. Lakattól kiver a víz, amúgy szódával elmegy, átlagos politikai műsorok.
Az ATV-ben az nem tetszik, hogy olyan két hónapja minden műsorba már csak sms-t lehet beküldeni, pedig előtte lehetett sokba élőben telefonálni is. Miért kellett váltani?
Az RTLK-n én csak a Vészhelyzetet szoktam nézni, nagy ritkán van csak jó film. Azt nem szeretem mikor vagy az RTLK vagy a TV2 a filmeket picit (néha jobban) megvágja.
Szinte már különben tv-t sem nézek, nincs rá ingerenciám. Főleg a talkshowkat utálom, de nagyon, és a magyar sorozatokat. Azt a Szeress mostot nézi egyáltalán valaki? Nekem elég volt csak a bemutatóját egyszer megnézni és nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Daihelyon
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2003. 11. 18. 14:29
A bákkelór, szörvályvör, szereschmoss meg a gagyi tolksók
Az ATVről meg egyéb, politikával sokat foglalkozó adókat, olyan helyre programoztam, hogy még véletlen se tudjak odakapcsolni! Hogy miért? Azért, mert a kemény munkanap után nem görcsölni szeretnék tovább, hanem kikapcsolódni, pihenni, relaxálni, szórakozni...
Ebbe maximum a híradó fér bele, napi 1x (18.30-kor).
Más egyebet nemtok' mondani, asszem' feljebbi hozzászólásommal együtt, már minden lényegeset leírtam. (Na jó, talán a sárga karika érdemelne még egypár szót, azonban ez már off volna, ígyhát nem van érkezésem ide írni.)
Üdv
Elküldve: 2003. 11. 18. 14:40
Csertői és Radics ma a HÍR TV vendége lesz 18.15-kor kezdődő sportműsorban.
Hajrá Balaton FC!!
Elküldve: 2003. 11. 18. 15:07
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Akkor én is írok a HírTV-ről:
Csertői és Radics ma a HÍR TV vendége lesz 18.15-kor kezdődő sportműsorban.
Hajrá Balaton FC!![/quote]
Hajrá!
Amúgy a hírTV-vel csupán két gond van az egyik maga a sátán Philip (Stohl András tesója erre esküdni mernék) meg hogy nem naprakész a rádió aktuálisabb.A jobboldaliság annyira nem érezhető (még) csak Philip komám műsoraiban.
Elküldve: 2003. 11. 18. 23:34
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Az RTLK-n én csak a Vészhelyzetet szoktam nézni, nagy ritkán van csak jó film. Azt nem szeretem mikor vagy az RTLK vagy a TV2 a filmeket picit (néha jobban) megvágja.
[/quote]
Sziasztok!
Egy nagy baja van még az RTL Klubnak (a sok egyéb felsorolt mellett), hogy a nagyobb filmeket újraszikronizáltatják. TV2-n mostanában lejátszák a stáblistát is a filmek végén, ez pozitív. Aktív/Fókusz felejtős.
A Vészhelyzetet én is csípem. Na jó, néha becsúszik a Barátok közt is. Azt viszont megfigyeltem, hogy kb. egy óra múlva már nem nagyon emléxem mi történt benne.Ez olyan bambulós sorozat.
Ja, és a Helyszinelők (CSI) a Viasaton. Ha tehetem, megnézem.
Híradót ritkán nézek, többnyire a neten olvasgatom el a lényeget.
[ 2003. november 18.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:04
idézet:
Ezt írta Sztee:
Sziasztok!
Egy nagy baja van még az RTL Klubnak (a sok egyéb felsorolt mellett), hogy a nagyobb filmeket újraszikronizáltatják. TV2-n mostanában lejátszák a stáblistát is a filmek végén, ez pozitív. Aktív/Fókusz felejtős.
A Vészhelyzetet én is csípem. Na jó, néha becsúszik a Barátok közt is. Azt viszont megfigyeltem, hogy kb. egy óra múlva már nem nagyon emléxem mi történt benne.Ez olyan bambulós sorozat.
Ja, és a Helyszinelők (CSI) a Viasaton. Ha tehetem, megnézem.
Híradót ritkán nézek, többnyire a neten olvasgatom el a lényeget.
[ 2003. november 18.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
![]()
![]()
ne szégyeld a b.köztet mindenki nézi (én is)![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:13
Én el tudtam volna képzelni inkább egy Énekesnőt! helyette...
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:17
idézet:
Ezt írta richi:
Én tegnap a Megasztárt néztem a tövökettőn...Most azt nem értem mit keres egy Soma a Presser mellett mint zsüri???? :confused: Ki ez a nő? Cd-je jelent meg, megtöltötte a Bs-t?Szóval komolyra fordítva ugye a titulusa énekesnő, de valaki hallotta már énekelni?
Én el tudtam volna képzelni inkább egy Énekesnőt! helyette...[/quote]
Én is elcsíptem....Szerintem a Soma a helyén volt meg úgy az egész műsor szerintem igen szórakoztató (nem azt mondom hogy nem genyó szemét néha a zsüri) volt.
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:25
Jelentkezem, mint Vészhelyzet kedvelő.
Más. Az időjárásjelentésre visszatérve. Tényleg soxor teljesen mást jósol előre a TV2 és az RTL. Én azt hittem mindkettő az OMSZ-től kapja az előrejelzést. Hogy különbözhet akkor ennyire? :confused:
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:25
idézet:
Ezt írta richi:
Én tegnap a Megasztárt néztem a tövökettőn...Most azt nem értem mit keres egy Soma a Presser mellett mint zsüri???? :confused: Ki ez a nő? Cd-je jelent meg, megtöltötte a Bs-t?Szóval komolyra fordítva ugye a titulusa énekesnő, de valaki hallotta már énekelni?
Én el tudtam volna képzelni inkább egy Énekesnőt! helyette...[/quote]
Szerintem qrva jó volt a műsor. Én is próbálkoztam színpadra állással, abszolút megérintenek az ilyen kategóriájú műsorok.
A Soma egyébként néha jazzt énekel, lemezéről én nem tudok (ettől még lehet neki 20 is), amikor halottam énekelni, pokoli erős, igazi jazzes hangja volt. Helye van a zsűriben, még akkor is, ha a stílusa nem épp passzol a Presseréhez meg a Pély Barnáéhoz.
Csak azt a savanyú fajankót nem kellett volna berakni a rendezői balra...
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:52
Elküldve: 2003. 11. 19. 13:57
Idézet: Ez írta Brett Shaw:
Más. Az időjárásjelentésre visszatérve. Tényleg soxor teljesen mást jósol előre a TV2 és az RTL. Én azt hittem mindkettő az OMSZ-től kapja az előrejelzést. Hogy különbözhet akkor ennyire? :confused:
Csak az egyik kapja onnan. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy melyik.
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 06. 20:21 -kor
Elküldve: 2003. 11. 19. 14:27
A Viasaton én is szeretem a CSI-t, az Angle-t néha elcsípem, az X-aktákból pedig csak a poén részeket szeretem és régen is csak azokat szerettm. A Milleneum is néha elég nézhető. Most újra adják a Beverly Hills-i zsarut, remélem a 48 órát is leadják. Igaz mind megvan kazettán, de valahogy ezeket sem bírom megunni.
Van jó pár olyan film, amit még huszadjára is képes vagyok végig nézni. Például szombaton teljesen véletlenül az MTV1-re kapcsoltam este még, mert akkor korán akartam feküdni, és akkor kezdődött a Vadászat a Vörös októberre, amit valahogy kénytelen voltam megint megnézni.
Daihelyon
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2003. 11. 19. 14:38
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Sztee megjegyezte az újra szinkronizálást, amit én totál kifejeltettem, mint a lehető legnagyobb negatívumot. Ez a másik erős érv a mellett, hogy nem nézem valami sokat, vagy egyáltalán semmenyire sem a kereskedelmiket. Egyszerüen nem fér még mindig a fejembe miért kell újra szinkronziálni jó filmeket. Hallottam egy olyan érvet, hogy általában ezek az adók csak a kép anyagot veszik meg eredeti hanggal, mert így olcsóbb, mintha már szinkronosan vennék meg, nem tudom mennyire igaz. De egy biztos a legnagyobb sokk hatás talán az volt, mikor Clint Eastwood megszólalt és Sthol András hangja járta át a szobát, amit az én hangom követett és a tv csörömpölése. Volt jó pár Michael J. Fox-os vígjáték is, és ha jól emlékszem mindben más volt a magyar hangja, nem is bírtam öt percnél tovább.
A Viasaton én is szeretem a CSI-t, az Angle-t néha elcsípem, az X-aktákból pedig csak a poén részeket szeretem és régen is csak azokat szerettm. A Milleneum is néha elég nézhető. Most újra adják a Beverly Hills-i zsarut, remélem a 48 órát is leadják. Igaz mind megvan kazettán, de valahogy ezeket sem bírom megunni.
Van jó pár olyan film, amit még huszadjára is képes vagyok végig nézni. Például szombaton teljesen véletlenül az MTV1-re kapcsoltam este még, mert akkor korán akartam feküdni, és akkor kezdődött a Vadászat a Vörös októberre, amit valahogy kénytelen voltam megint megnézni.
Daihelyon[/quote]
Vannak pl RAIMAN
Elküldve: 2003. 11. 19. 14:53
A Viasat3 is megújítja a Sportváltót, ők is könyeddebre akarják venni a műsort. Az egyik műsorvezető a Voda reklámból ismert taxis koma lesz.
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 11. 19. 14:54
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Volt már szó a Totalcarról,mely szerintem a TV2 legjobb sajátkészítésű műsora. Az autós műsorok között pedig überel mindenkit!
Imádom az első résztől kezdve, végre nem egy száraz "megallok az autó mellett és elsorolom a paramétereket..." jellegű műsor.
A Viasat3 is megújítja a Sportváltót, ők is könyeddebre akarják venni a műsort. Az egyik műsorvezető a Voda reklámból ismert taxis koma lesz.[/quote]
Enni kell
![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 15:05
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
De egy biztos a legnagyobb sokk hatás talán az volt, mikor Clint Eastwood megszólalt és Sthol András hangja járta át a szobát, amit az én hangom követett és a tv csörömpölése. Volt jó pár Michael J. Fox-os vígjáték is, és ha jól emlékszem mindben más volt a magyar hangja, nem is bírtam öt percnél tovább.
Daihelyon[/quote]
Filmeket nem nagyon nézek egyik ker.adón sem, csak tényleg a régi megunhatatlan kedvenceket. Szóval volt valamelyik Eddy Murphy film is más szinkronnal...![]()
![]()
De szinkronügyben azt hiszem a Viasat3 vitte el a pálmát, mikor a Star Trek Voyager 7. szériáját egy román szinkronstúdióval csináltatta.![]()
Jó nagy balhé lett belőle, még az újságok is foglakoztak vele. Valami óborzalom volt. A ST rajongók szinte fizikai fájdalmat éreztek kinjukban a szinkron hallatán.
![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 15:15
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
A Viasat3 is megújítja a Sportváltót...[/quote]
Kár. Az a szöszi jól csinálta... Láttam egy műsort a taxissal, és borzalmas volt. Sem humora, sem kiállása...
Elküldve: 2003. 11. 19. 22:07
idézet:
Ezt írta Litium:
Én is elcsíptem....Szerintem a Soma a helyén volt meg úgy az egész műsor szerintem igen szórakoztató (nem azt mondom hogy nem genyó szemét néha a zsüri) volt.[/quote]
Én csak azt nem tudom, hogy egyes emberek hol a bánatban hagyták az önkritikájukat. :confused:
Én is jártam zeneiskolába, mégsem állok ki a placcra énekelni. Abból csak borzalom lenne
[ 2003. november 19.: Sztee szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.