idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Megy a Sliders a TV2-őn.A 6. résznél járnak. Tényleg jó sorozat volt. A Végtelen határokat is szerettem, olyan X-aktás feelingje volt, de több mondanivalóval és csattanós befejezésekkel.
ui: Egyébként a Sliders addig volt igazán jó, mig a prof szerepelt benne.
[/quote]
Nem tudtam, mikor megy?
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2003. 11. 28. 15:16
Elküldve: 2003. 11. 29. 22:41
Idézet: Mumia
Ma 15.30-kor ment
Szerkesztette: Freeze 2004. 04. 04. 22:55 -kor
Elküldve: 2003. 12. 01. 08:35
Elküldve: 2003. 12. 01. 15:07
idézet:
Ezt írta Litium:
Lehet hogy viccesnek találjátok én pl szeretem a Dawson és a haverokat....Olyan furcsán próbál meg minát adni.És nem mindig happy end a vége...EElőször a TV2 ment aztán most az RTl-n...[/quote]
Dawson Rulz!!!
Sliders detto...
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2003. 12. 01. 15:18
idézet:
Ezt írta bálesz:
Dawson Rulz!!!
Sliders detto...[/quote]
Te melyiket favorizálod a Dawson Joy vonalat vagy a Pacy Joy-t
?
Elküldve: 2003. 12. 01. 16:09
idézet:
Ezt írta Litium:
Te melyiket favorizálod a Dawson Joy vonalat vagy a Pacy Joy-t
?[/quote]
A Dawson-félét, mert az olyan, mintha az én életemből vették volnaVoltam én is így
![]()
Konfig
Elküldve: 2003. 12. 01. 16:12
idézet:
Ezt írta bálesz:
A Dawson-félét, mert az olyan, mintha az én életemből vették volnaVoltam én is így
[/quote]
Én a Pacynek drukkolok.Na mindegy hagyjuk mert még meglincselnek minket
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 12. 01. 16:16
idézet:
Ezt írta Litium:
Én a Pacynek drukkolok.Na mindegy hagyjuk mert még meglincselnek minket
![]()
![]()
[/quote]
Mér'? Kinek nem tetszik?szóljon be...
Na jó, tényleg hagyjuk
Egyébként nem vagyok nagy sorozat-rajongó, kivéve az Elit alakulatot, de az meg HBO, úgyhogy nem itt van a helye![]()
Konfig
Elküldve: 2003. 12. 02. 13:44
idézet:
Ezt írta td:
Ácsi, az első BB sikeresebb volt, mint az első VV, ezt szerintem az RTLKLUB azzal ismerte el, hogy Pongót behívta a VV2-be. Nem kellett volna...
[ 2003. november 28.: td szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A VV koncepció már akkor megvolt, amikor a Big Brother még sehol nem tartott (eredetileg tök más lett volna), csak aztán a 0911-el indokolva (semmi köze nem volt hozzá..nem indították el. Eredetileg még a Novák Péter is benne volt, és hasonlók. A BB-t egyébként tudomásom szerint felkínálták az RTL-nek is, de ők nem vették meg, hanem tizedannyi pénzért lemásolták (máris megspórolták a licencdíjat). Az Endemol (a BB jogtulajdonosa) gondolkodott is, hogy perelnek egyet, de aztán inkább nem (azt a formátumot ugyanis hogy egy házba bezárnak 10 embert nem lehet levédetni, a többi dolog meg nem teljesen egyezett).
Nap Tv (még az előző oldalról), van ott pénz, csak a Gyárfás sajnálja. Jó lesz a 10 évvel ezelőtt is használt főcím, a szakadt műszaki berendezések (bár nemrég építettek egy újabb stúdiót), az 5 éve változatlan díszlet, úgyse arra figyelnek...
BPTV, Anettka: ott semmin nem kell csodálkozni: bárki csinálhat műsort, aki kifizeti a műsoridőt, ennyi a megoldás. Hogy minősíthetetlen szinvonalú az egész, az meg senkit nem érdekel.
ATV: műszakilag az is egy nagy halom ..., de ott legalább már kezdenek normális embereket pozícióba helyezni. A telefonálás azért szűnt meg, mert az emelt díjas sms jobban jövedelmez
HírTV: a híradók gyakorlatilag nézhetetlenek, semmi aktuálisat nem tudnak közölni, kb. beszélő rádió színvonalon megy az egész. Az egyéb politikai műsorokat nem minősítem, de az azért meglehetősen vicces, amikor a 80-as évek Rádiókabaréjainak állandó szereplője, Usztics Mátyás osztja az észt, biztos most ez fizet...
Elküldve: 2003. 12. 02. 15:51
idézet:
Ezt írta skeeter:
BPTV, Anettka: ott semmin nem kell csodálkozni: bárki csinálhat műsort, aki kifizeti a műsoridőt, ennyi a megoldás. Hogy minősíthetetlen szinvonalú az egész, az meg senkit nem érdekel.
[/quote]
Láttam egyik nap egy műsort (na jó, csak egy részletét), két transzvesztita vezette...ha azt mondom, hányinger, még finom voltam, és nőiesHol van ilyenkor az ORTT????
![]()
Konfig
Elküldve: 2003. 12. 02. 20:40
idézet:
Ezt írta bálesz:
Láttam egyik nap egy műsort (na jó, csak egy részletét), két transzvesztita vezette...ha azt mondom, hányinger, még finom voltam, és nőiesHol van ilyenkor az ORTT????
[/quote]
szerencsere itt nincs bp tv. legalabbis a listaban nincs benne.szoval nem sokat vesztek
szerencsere a fasy mulato az atv-n van, olyan musort mar latott vki? borzasztoo
![]()
hogy ilyen musorok egyaltalan kepernyore kerulnek. ORTT? szerinted mi moge bujnak? nem a sajtoszabadsag es a szabadvelemeny nyilvanitas moge?
![]()
Elküldve: 2003. 12. 02. 22:57
idézet:
Ezt írta td:
Legszimpibb sorozatok szerintem a viasat3-on mennek, Szeretünk Raymond, Férjek Gyöngye, Rém rendes ezek mind poénos szösszenetek. Szerintetek?
Üdv: Dan[/quote]
Szerintem is a Viasat3-on vannak a legjobb sorozatokA Szeretünk Raymondot és a férjek gyöngyét mondjuk nem szeretem annyira, mint a Rém rendes családot. Vehetnének belőle már újabb részeket...
Szóval szerintem a 3 legjobb sorozat a Viasat3-on a Szex és New York, a Mocsok machók meséi és a Rém rendes.
Elküldve: 2003. 12. 03. 08:47
Az első 3 helyezett tényleg nagyon jó volt.
Elküldve: 2003. 12. 03. 09:06
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
szerencsere itt nincs bp tv. legalabbis a listaban nincs benne.szoval nem sokat vesztek
szerencsere a fasy mulato az atv-n van, olyan musort mar latott vki? borzasztoo
![]()
hogy ilyen musorok egyaltalan kepernyore kerulnek. ORTT? szerinted mi moge bujnak? nem a sajtoszabadsag es a szabadvelemeny nyilvanitas moge?
[/quote]
az ORTT nem szankcionálhat egy műsort, csak azért, mert szar...hidd el, még a Fásy mulató is sok embernek bejött![]()
Elküldve: 2003. 12. 03. 09:36
idézet:
Ezt írta skeeter:
az ORTT nem szankcionálhat egy műsort, csak azért, mert szar...hidd el, még a Fásy mulató is sok embernek bejött[/quote]
En ezzel tisztaban vagyok, hogy az ORTT nem szankcionalhat egy musort, mer az szar.. Inkabb az adott tv vezetoinek kene megszurniuk ezeket, de hat a gagyira mindig van kereslet...Fasy mulatot latott mar vki? En megneztem a nyaron 3 egymast koveto "musort" es feltunt par dolog. A nezok kozul sokan ugyanabba a ruhaba, es ugyanott ultek..
ebbol azt hoztam ki, hogy felvettek kb 3 oranyi borzadalyt, es azt 3 fele vagtak. az mar mas kerdes, hogy 1-2- szamot ketszer is lejatszottak
![]()
A Megasztarra. Eleinte tenyleg nagyon gaz volt, nekem egett a pofam, amikor elkezdtett tok fahangon enekelni. De a donto, tenyleg tehetseges emberek jottek ossze. Elmeny egy ilyet vegig nezni.![]()
Elküldve: 2003. 12. 03. 18:04
Na lehet hogy uj topicot kene ezzel nyitnom, de azert megprobalkozok vele, hatha tudja valaki
Mi a cime az RTL-Klub vasarnapi szupermozi reklamja alatt zugo zenenek?
Nagyon erdekelne
Az e-mailemre senki sem valaszolt az rtl-tol..
Elküldve: 2003. 12. 03. 18:34
idézet:
Ezt írta -AzO-:
Hat en most semelyik csatornat nem akarom fikazni, bar megvan a velemenyem..
Na lehet hogy uj topicot kene ezzel nyitnom, de azert megprobalkozok vele, hatha tudja valaki.
Mi a cime az RTL-Klub vasarnapi szupermozi reklamja alatt zugo zenenek?
Nagyon erdekelne
Az e-mailemre senki sem valaszolt az rtl-tol..[/quote]
Szerintem [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001290"]itt[/url] tedd fel a kérdésedet!![]()
Elküldve: 2003. 12. 04. 07:48
Ezen nem csodálkozom...

Súgó
A téma zárva.