idézet:
Ezt írta Litium:
Én is végig néztem.Ez nem a Pál utcai fiúk volt.....Nagyon lényeges részeket kihagytak és néhány olyan dolgot költöttek hozzá.Szörnyű volt.[/quote]
Most olvasom az index cikkét. Írják, hogy a film elején bemondták, hogy ez egy szabad átdolgozás (a legelejét nem láttam), de azért ez akkor is durva.
[url="http://"http://index.hu/kultur/media/palutca2/"]A brazil Nemecsek[/url]
[ 2004. március 16.: DzsiAr szerkesztette a hozzászólást ]
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2004. 03. 16. 08:44
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:26
idézet:
Ezt írta skeeter:
Frei)) Megint volt valami iszonyatosan veszélyes küldetés, ahonnan futva kellett menekülni, amit az operatőre statívról, a legjobb kamerapozícióból rögzített?
) Szemfényvesztés, ehh
[/quote]
Meg mikor ráesett a műhold a fickóra!
MSN: gaborszi@msn.com
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:30
idézet:
Ezt írta bálesz:
Nem, nem... K.I.T.T. egy moddolt Pontiac TransAm (Trans Am?) volt. BezonyMájkül Nájt rulzz
[/quote]
Valóban, görög van a falóban
![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:12
idézet:
Ezt írta Litium:
...Nagyon lényeges részeket kihagytak... .[/quote]
pl? en is vegigneztem, sztem nem volt annyira veszes. Mondhatni mas szemszogbol mutatott vmit. Mondani valoja mindenkeppen volt. Jo, nyilvan kicsit mas mint az eredeti regeny vagy a regi magyar-amerikai Fabri Zoltan rendezte akkori film. Ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy megalaztak volna Molnar Ferenc muvet.
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:22
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
pl? en is vegigneztem, sztem nem volt annyira veszes. Mondhatni mas szemszogbol mutatott vmit. Mondani valoja mindenkeppen volt. Jo, nyilvan kicsit mas mint az eredeti regeny vagy a regi magyar-amerikai Fabri Zoltan rendezte akkori film. Ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy megalaztak volna Molnar Ferenc muvet.[/quote]
A híres kis betűs Nemecsek. Vagy hogy akik röhögtek rajtuk azok is fürödjenek meg.Köze sem volt az eredetihez. Geréb szerepe??? a grund örzőjének szerepe????És ezzek a hozzáköltések...Vérlázító (pont most mondták éppen a rádióban is)
Elküldve: 2004. 03. 16. 11:28
idézet:
Ezt írta Litium:
A híres kis betűs Nemecsek. Vagy hogy akik röhögtek rajtuk azok is fürödjenek meg.Köze sem volt az eredetihez. Geréb szerepe??? a grund örzőjének szerepe????És ezzek a hozzáköltések...Vérlázító (pont most mondták éppen a rádióban is)[/quote]
a kisbetus reszt azt hittem, hogy kihagytam, mert lementem tapert. ezek szerint kihagytak..Ettol fuggetlenul azt gondolom, hogy nezheto volt, DE aki nem olvasta az eredetit, annak kotelezo elolvasni.
Elküldve: 2004. 03. 17. 08:12
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
a kisbetus reszt azt hittem, hogy kihagytam, mert lementem tapert. ezek szerint kihagytak..Ettol fuggetlenul azt gondolom, hogy nezheto volt, DE aki nem olvasta az eredetit, annak kotelezo elolvasni.[/quote]
Hála az égnek még kötelező olvasmány.
Elküldve: 2004. 03. 17. 16:50
idézet:
Ezt írta Litium:
Hála az égnek még kötelező olvasmány.[/quote]
Ma volt a nepszabiban egy kis cikk Horvath Adammal a rendezovel, (aki egyben Molnar Ferenc egyik orokose) hogy mi a velemenye. Szerinte teljesen tonkretettek az eredeti muvet. A szereplok kivalasztasa rossz, tobbek kozott Bokae. A gyerek nem tuntek szinpatikusnak, inkabb ellenszenvesnek. Es a felnottek kozotti jogi es egyeb harcokat nem kellett volna bevinni a tortenetbe.
Reszben egyetertek vele, mert osszesen a film alatt 3-4 arcot tudtam a gyerekek kozul megjegyezni: Nemecseket, Bokat , Barabast es Csonakost. A tobbieket talan azert nem, mert hatterbe szorultak. Ettol fuggetlenul azt mondom tovabbra is, hogy egy nezheto film volt kozepes ertekelessel.
Elküldve: 2004. 03. 17. 16:58
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:20
idézet:
Ezt írta ono-sendai:
Quizfire-t láttátok már Rózsa Gyurival ? Nekem még nem sikerült,de ma megtekintem.[/quote]
Ez hol van? Tv2-n vagy MTV?
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:27
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
Ez hol van? Tv2-n vagy MTV?[/quote]
MTV
Tegnapelőtt láttam. Ezt is külföldről vették át.
Gyuri próbál Vágóhoz hasonlítani, de nagyon nem megy neki![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:46
idézet:
Ezt írta bálesz:
Anyacsavar?[/quote]
Tegnap elcsíptem.Jobb volt mint vártam.De ennek ellenére egy vacak hatásvadász műsor.
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:58
idézet:
Ezt írta Litium:
Tegnap elcsíptem.Jobb volt mint vártam.De ennek ellenére egy vacak hatásvadász műsor.[/quote]
melyik reality vagy ocska bulvar(fikusz es danon) musor nem az?![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 12:13
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
MTV
Tegnapelőtt láttam. Ezt is külföldről vették át.
Gyuri próbál Vágóhoz hasonlítani, de nagyon nem megy neki[/quote]
A Quizfire-vel több baj is van szerintem:
1. Rendezési hibák - totálképben látszik a tapsoltatóember, meglehetősen igénytelen képkomponálás, furcsa világítás (olyan színtelen volt az egész)
2. Hang - a hangmérnök vagy egy gyakornok volt, vagy nem is volt, vagy aludt, a játékosokon rendszeresen nem volt hang, a Rózsa hangját hol a saját mikrofonja, hol valamelyik kameráé, hol semmi nem adta...
3. Licensz, koncepció: én semmi izgalmat nem éreztem, az első rész gyakorlatilag teljesen érdektelen, eseménytelen, mindenfajta hatást nélkülöz, a döntő szintén - az egyetlen effekt a székek emelgetése, ami 5 perc után már unalmas. A 250.000 Ft-os főnyeremény - hát nem tudom, szerintem manapság ez már nagyon kevés.
Elküldve: 2004. 03. 20. 20:41
idézet:
Ezt írta skeeter:
A Quizfire-vel több baj is van szerintem:
1. Rendezési hibák - totálképben látszik a tapsoltatóember, meglehetősen igénytelen képkomponálás, furcsa világítás (olyan színtelen volt az egész)
2. Hang - a hangmérnök vagy egy gyakornok volt, vagy nem is volt, vagy aludt, a játékosokon rendszeresen nem volt hang, a Rózsa hangját hol a saját mikrofonja, hol valamelyik kameráé, hol semmi nem adta...
3. Licensz, koncepció: én semmi izgalmat nem éreztem, az első rész gyakorlatilag teljesen érdektelen, eseménytelen, mindenfajta hatást nélkülöz, a döntő szintén - az egyetlen effekt a székek emelgetése, ami 5 perc után már unalmas. A 250.000 Ft-os főnyeremény - hát nem tudom, szerintem manapság ez már nagyon kevés.[/quote]
Szakmabeli kritikus.![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 19:16
idézet:
Ezt írta bálesz:
Anyacsavar?[/quote]
Szerény méretü gyereknevelési példát mutattak benne![]()
Elküldve: 2004. 03. 21. 20:54
idézet:
Ezt írta sityak:
Szerény méretü gyereknevelési példát mutattak benne[/quote]
hat aki tvbol vagy tv musor szerint akarja a gyereket nevelni, akkor az tiszta gaz...![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 22. 19:19
Gyertek.Sokan.

Súgó
A téma zárva.