Ajj, hobizoli....
Fürgeségben tény, hogy a puntó vezet, de nem is írtam az ellenkezőjét, leghátul az Audi végez
Idézet
Golf2 1.6i 75LE, a Punto 1.4i 16V meg 95LE-s motorral szerepel, ebbol csak az Audi es Punto jaccik egymas kozott, a Golf2 meg nezi oket hatulrol,
Ez nagyon-nagyon téves...
A 90Le-s 1.9 TDI 80-as Audit a Golf 2 1.6 (a barátnőm szerint is, pedig övé az audi, felhívhatjátok, ő azt is szokta mondani, hogy az audi nem bírja annyira az emelkedőt, mint a golf, szó szerint) úgy otthagyja, mint a szart. Már elnézés a kifejezésért. PErsze van fél tonna többlete az audinak. És így a Golf a legkönnyebb.
De hibb el, hogy jóval jobban megy a Golf. Az Audi iszonyat lomha 90Le-vel.
Idézet
Egy autó nem attól lesz biztonságos, hogy nem tudom benyomni kézzel a lemezeket (persze egy bizonyos határ alatt már mindegy, de az nem Puntonál kezdődik), hanem a tervezéstől, a kikísérletezett biztonsági zónáktól, kormánytól és az egyéb beépített aktív biztonsági eszközöktől, stb.
Ez igaz.... Tökéletesen... Csak hát nemár az legyen hogy beül egy keményebb srác és összehajtogatja a kocsit. Szerintem sokat számít. Főleg az ajtók fogása. Minősége... Nálam legalábbis igen.
Idézet
sőt 1.2-ő 80 lovas is csúnyán megszivatja az 1.6-os Golfot.
Nem akarok vitázni... De hidd el, hogy nagyon nem.
Bármilyen hihetetlen egyesek számára, de jól mennek menetteljesítményre ezek az autók.
80Le-s Puntóval már álltam ki.. sehol sem volt...
Syner hozz egy 80-as puntót ide, meg egy kamerát. Aztán lealázzuk, felrakjuk a videót.
Teljesítmény/tömegarányban is jobb lennék.
Egyébként apám ismerőse, aki a Jettaját lecserélte egy Puntóra... visszavitte szépen és elhozott helyette egy Albeát.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector