Idézet: GI - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 11:49
Ajj, hobizoli....
Fürgeségben tény, hogy a puntó vezet, de nem is írtam az ellenkezőjét, leghátul az Audi végez
Ez nagyon-nagyon téves...
A 90Le-s 1.9 TDI 80-as Audit a Golf 2 1.6 (a barátnőm szerint is, pedig övé az audi, felhívhatjátok, ő azt is szokta mondani, hogy az audi nem bírja annyira az emelkedőt, mint a golf, szó szerint) úgy otthagyja, mint a szart. Már elnézés a kifejezésért. PErsze van fél tonna többlete az audinak. És így a Golf a legkönnyebb.
De hibb el, hogy jóval jobban megy a Golf. Az Audi iszonyat lomha 90Le-vel.
Ez igaz.... Tökéletesen... Csak hát nemár az legyen hogy beül egy keményebb srác és összehajtogatja a kocsit. Szerintem sokat számít. Főleg az ajtók fogása. Minősége... Nálam legalábbis igen.
Nem akarok vitázni... De hidd el, hogy nagyon nem.
Bármilyen hihetetlen egyesek számára, de jól mennek menetteljesítményre ezek az autók.
80Le-s Puntóval már álltam ki.. sehol sem volt...
Syner hozz egy 80-as puntót ide, meg egy kamerát. Aztán lealázzuk, felrakjuk a videót.
Teljesítmény/tömegarányban is jobb lennék.
Egyébként apám ismerőse, aki a Jettaját lecserélte egy Puntóra... visszavitte szépen és elhozott helyette egy Albeát.
Esetleg kiprobalhatjuk ugy is, hogy a Punto-t en vezetem, hogy nehogy veletlenul ne tudd annyira nyomni a pedalt...aztan meglatjuk mit mutat a valosag

. Oszinten szolva lebenulnek, hogyha egy 1.4i 16V 95LE-s Punto-t letolnal az 1.6i 75Le-s Golf2-vel, akarmiben is nezve 0-100, 50-100, 80-120, stb. Most ne gyere azzal, hogy a Tied 260k km utan is hozza gyari gyorsulasi ertekeket, a Punto meg igy szinte uj korban sem tudja, mert az egy FIAT, mert ezt csak Te hiszed el senki mas

GigaLOL komolyan mondom amit irsz. Az 1.2i 16V is lenyom mint a belyeget, miert nem hiszed el, amit csak gyari adatok mutatnak, nem 0.2sec a diffi, amit azert szo se rola le lehet gyurni, hanem kapasbol 2sec, aminel mar azert, nem csak az szamit hogy uj beragadtam a rajtnal, hanem meg siman el is kell valtani, meg nem padlogazzal gyorsulni, hogy Te, akinek minden jol jon ossze lenyomjad...es csak az 1.2i 16V ellen vagy ~2sec hatranyban, az 1.4i 16V ellen -amit probaltal ugye-, meg mar ~4sec a diffi.
Esetleg marciusban osszehozhatnak egy Hungaroring-s gyorulasi versenyes talit, eljonne mindenki a fainul gyorsulgato autojaval, es megnezzuk melyik mit bir, 1/1000-d sec pontosaggal merik, fotocellakkal magadnak inditod az orat es magadnak is allitod meg az autoval, tehat nem szamit a reflex ido, csak az amit a palyan toltesz. Aztan a hitetleneknek, meg aki nem jott el, a www.gyoruslas.hu -n masnap kiteszik az eredmenyeket.
Eskuszom kimegyek ra, ha kell szabit kerek, rajtam nem mulik, kamerat is szerzek.
hobizoli
Szerkesztette: hobizoli 2005. 01. 31. 16:34 -kor